2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım yanlış anlamışsın :) Türk kahvesi iç demedim. Türk kahvesi fincanı kadar yulaf ezmesi yeter kabızlık için ama sabahları aç karnına.
Heee simdi anladim peki sirf mi tuketicem yogurt -sut birde ne zamna kadar her gun mu?

Supersin cnm

Helal olsun valla tebrik ederim daha once nasil besleniyodun peki ? Aksam atistirmaligin var miydi abur cubur merakin ?

112 ev tartinla degil mi o zmn yarin bildirirsin guncel kg nu

Gerginliginin sebebi nedir cnm ?

Heee simdi anladim peki sirf mi tuketicem yogurt -sut birde ne zamna kadar her gun mu?
Canım ben sütle yiyorum hafif ıslatıp yoğurtla da yükleyebilirsin. (Yalnız bilgin olsun ben karışık meyveli light müsli ile karıştırıyorum kahvaltı olarak yiyorum. Totalde kalori miltarım düşüyor az yiyip tok kalmış oluyorum)

Mislisse Birde ne zamana kadar demişsin. Doğumdan sonra benim bağırsak aptal oldu. O yüzden yediğim zaman işe yarıyor yemediğim zaman bağırsak çok ağır çalışıyor. Sana bağlı yani ne kadar zaman yiyeceğin.

A
Aksam acikmadin mi ya? Listen oylemi ? Helal olsun super menu

Anladim canim sagolasin

Hayatindaki olumlu gelismelerden dolayi sanslisin sende duzenini oyle kurmussun ama hafta sonu yine de cok abartmamaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…