Heee simdi anladimCanım yanlış anlamışsın :) Türk kahvesi iç demedim. Türk kahvesi fincanı kadar yulaf ezmesi yeter kabızlık için ama sabahları aç karnına.
Canm cuma gunku bildirdiginiz kg lari guncel olarak baz aldim(Benim güncel kilom 72.4)
Supersin cnmKızlar uzun zamandır ilk defa spor yaptım
Niyeyse içimden geldi bi enerjiktim bugün çok mutlu oldum bundan sonra hergün yapacağım 10-15 dakika bile olsa hatta 3dakika bisiklet sürdüm (köşede elbise askısı yerine duruyordu da)düşünün ne kadar hamım 3dskika bisiklet sürmek bile yordu 5dakikada evde koştum ordan oraya 2dakikada zıpladım yetti bana
Helal olsun valla tebrik ederim daha once nasil besleniyodun peki ? Aksam atistirmaligin var miydi abur cubur merakin ?Ben karatay yapıyorum cnm.önce 12 liraya kitabını aldım canan hocanın.13 ekimden beri kaçamaksız uyguluyorum.leslie yapıyorum haftanın 6 günü.yaklaşık 1 saat.ilk lez bu ladar kilo verdim diyebilirim.şişmanlık kaderimiz olmasın artık
Insallah canimHmm 26 ocak yazmssin dikkatimden kacmis tam cevaplarkende net gitti canm afedersin bilmiyorum ki 67 olsun insallah basarırim :))
Çok sağol canım.Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin yavrucuğuna
Keşke canım.anneleri çok yıpratıyor bu hastalıklarAfiyat olsun canım sadece suyu 2.5 un altına düşme derim canım. Menun harika
Ah bu yavrular hasta olmasa keşkeçok geçmiş olsun canım..
112 ev tartinla degil mi o zmn yarin bildirirsin guncel kg nuTesekkur ederım.
Yas 25
Boy 160
Guncel kg 112
Evlıyım
Ev hanımı
Bır yavrucugum var
Yalnız soyle dıyetısyen bans evde tartılmamaı yasakladı. Son gıtmeden once tartılmıstım. Ev tartısıyla baya fark cıkıyp
Gerginliginin sebebi nedir cnm ?Ay bugün giremedim aklıma çok takıldı neyaptınız neler yazdınız diye ama sayfalar hiç ilerlememiş neyapıyonuz kızlar kar kış derken anlaşılan kimsenin vakti olmadı...
Ben hiç dikkat edemiyorum çok gerginim yarın sabah kahvaltı yapar yapmaz ilk iş buraya yazmak olacak değilse hiiiiççç dikkat edemicem...
Canım ben sütle yiyorum hafif ıslatıp yoğurtla da yükleyebilirsin. (Yalnız bilgin olsun ben karışık meyveli light müsli ile karıştırıyorum kahvaltı olarak yiyorum. Totalde kalori miltarım düşüyor az yiyip tok kalmış oluyorum)Heee simdi anladimpeki sirf mi tuketicem yogurt -sut birde ne zamna kadar her gun mu?
Aksam acikmadin mi ya? Listen oylemi ? Helal olsun super menuHayırlı aksamlar bende ılk menumu paylasayım:
Saat 10
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
Bır dılım tb ekmek
Bır dılım peynır
6\7 tane cerı domates
Bır kupa yesıl cay
Ara:12.30
Bır kupa kıraz saplı cay
14 Ogle
8 kasık makarna
2 kasık yogurt
Ara 16
Bır fıncan sade turk kahvesı
16.30
Bır kupa yesıl cay
18.30 Aksam
2 kepce mercımek corbası
Son ara 20.30
Bır bardak sut
Su: 3 lt
Spor: 30 dk pilates
Anladim canim sagolasinCanım ben sütle yiyorum hafif ıslatıp yoğurtla da yükleyebilirsin. (Yalnız bilgin olsun ben karışık meyveli light müsli ile karıştırıyorum kahvaltı olarak yiyorum. Totalde kalori miltarım düşüyor az yiyip tok kalmış oluyorum)
İlk zamanlar ben ara öğünlerde hurma kayısı veya çiğ kuruyemiş yedim.Onlar abur cubur isteğimi azalıyordu.Kizlar ya ben cok zorlaniyorum bu atistirmalik konusunda neden boyleyim ben
Hayatindaki olumlu gelismelerden dolayi sanslisin sende duzenini oyle kurmussun ama hafta sonu yine de cok abartmamaya calisIyi akşamlar gençler:)
Bugün ku menum şu şekilde ;
Sabah 10 :00
Bir bardak şekersiz çay
İki kepekli yumurtalı ekmek
Bir haşlama yumurta
3 catal ton balıgı
Yeşil zeytin
Ara yok
Akşam 18:00
Bir kücük tabak karnabahar kizartması
İki kaşik yoģurt
1 ,5 lt ictim bugun suyu.
(Bu sabah 72.4 tüm azar azarda olsa kilo vermis olmam beni gercekten cok mutlu ediyo .birde 6 lara ulaşsam gerisi kolay Allahım yaa enson ne zaman 60lardaydim bilmiyorum.uzun zamandır amelelik edip taşıyomuşm kiloları. Ama bilemedim yaa cok aşirı kilom yoktu ama sonucta senelerdir fazlam vardi .ve ben zayif olanlari saglıksiz saniyodum ne sacma dimi benim fiziģim böyle yapılıyım kemikliyim saniyodum. Ama kilo verdikce kemik gitmiyo valla yaģlar gidiyo demekki bende ince olabilirmişim:)bu yüzden artık ömür boyu fit bir bayan olmak emelim. eminim hedefime ulaşcam inşallah ilk baslarda diyodum ya birkac kilo verip de umumudu kaybedersem nefsime uyarsam sonra da motivasyonum düserde geri alirsam diye , birde kış vakti insanın iştahı açılyor sanki nasıl kilo vercem diyodum ama hicte iştahım açılmadı aksine midem küculdu sanki ne yesem ağzımda cogaliyo veriyorum iste sadece şu cuma cumartesi pazar biraz düzenimi bozuyo cünku eşim tatilde oluyo calişmiyo şimdi mesela yarin yine dısarda olcaz ve dısarda yemek yemek zorundayim . Hafta sonunu hafta ići telafi ederek dengelemeye calisiyorum . Neyse kusura bakmayin cok yazmışım
Rica ederim ne demekAnladim canim sagolasin
Simdi hic yemiyosun dimi ?Cok kotu bi durum bu ya rabbim kimsrnin basina vermesin geceler uzun bide ister istmez bisey cekiyo insanin cani ya ;(İlk zamanlar ben ara öğünlerde hurma kayısı veya çiğ kuruyemiş yedim.Onlar abur cubur isteğimi azalıyordu.
Ne zmn kadar istanbuldasin?Rica ederim ne demek
Sonra sonra azalıyor.1hafta sabret canım.sonrası daha kolayCok kotu bi durum bu ya rabbim kimsrnin basina vermesin geceler uzun bide ister istmez bisey cekiyo insanin cani ya ;(
Benimde canım abur cubur istediğinde hemen 1-2 kare bitter ve sade bir fincan kahve oluyordu yada beşi bir yerde çayı şartlandırdım kendimi benim abur cuburum bunlat diye.Kizlar ya ben cok zorlaniyorum bu atistirmalik konusunda neden boyleyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?