2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

İnşallah ya. Bende karar verdim akşamları kızım gece uykusuna dalınca ya leslie yapacağım ya da koşu bandında bir saat yürüyeceğim. Kızım ayaktayken mümkün değil. Daha bir yaşında ve dur yapma etme ona buna elleme demekten yapacağım sporun verimli olacağını sanmıyorum. o yuzden o uyuduğunda gecelere kalacak sporum. İnşallah faydasını görürüm. Bazıları sporun vaktı olmaz dıyor bazıları ise sabah erken saatlerde dıyor cunku.

Menumu vereyim
Sabah ılık ballı su
Kahvaltı 10: 2 has yumurta kk peynir
5 zeytin ve marul
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter 5 badem

Öğle 14.00: çeyreğin yarısı bazlama
1 zeytin 3 kup kaşar

Ara: 1 portakal, 2 ceviz içi
Aksam 18.30: karışık ızgara tabağı
2 kaşık pilav 2 çatal pat kız.
1 bardak ayran

Ara Türk.Kahvesi 2.5 litre su
Bitki çayları

Nasıl yağların yanacağının işareti,?
soyleki 5-6 saatlik aclikta leptin hormonu devreye giriyor ve vucutta yag yakilmaya basliyor eger aksam 8 den sonra bisey yemezsek yani eger yok 8 den sonra meyve dahil en ufak bisey yersek o hormon devreye girmiyor diye biliyorum

Bugun ku menum (biraz karışık oldu ama iki gündür dışardaydık düzenim bozuldu malesef ama yarin sıkı bir haftaya başlayacgmdan emin olabilirsinz arkadaslar)
Sabah saat 10:00
Bir haşlama yumurta
İki catal sucuklu yumurta
3 catal Peynir
yesil zeytin,iki bardak sekersiz cây
4 catal ciger sote
4 catal patates
Bir ince dilim kepek ekmeģi

Ara bir mandalina
10 tane fıstık

Akşam saat 18:00
4 tane Karabahar kizartması
Bir kaşik yoğurt
İki ćatal yumurta
Bir catal peynir
Bir ince dilim kepek ekmeği

1.5 lt su

Hayırlı akşamlar
Bir menü de benden:)

Saat 09.00 kahvaltı
Bır kupa yesıl cay
Bır haşlanmış yumurta
5-6 cerı domates
Bır parca peynir

11.00 bir kupa kayısı cayı

13.00 ogle
Bır kase yoğurt
3-4 cerı domates

15.30 bir muz
Bır cevız

16.00 bır fıncan sade turk kahvesı

18.30 aksam
Bir kepçe corba
Balık
Yarım dılım tb ekmek

20.30 yesıl cay

Yatmadanda kıraz sapı cayı ıcecegım ınsallah.

Su 3 lt
Spor 30 dk pilates 30 dk leslie

Lıstede ılk gun normal gectı:)

canan hocanın dediği gibi[/QUOTE]
Bende cocuklara hamileyken 25 30 zeytin hergun yerdim ..suan fazla yemiyorum ama zeytin ve sadece ekmekle gunlerce gecirebilirim.o kadar cok seviyorum.

Tebrikler menun cok hafif birde spor var harika olmus kıskandım seni:)

Cok güzel bir menü olmus canım afiyet olsun.

Bugunku menum
Sabah...1 dilim kepekli
Kasar pey...zeytin...yum.salatalik.biber ..domates...sut..
Ara ogun..yesil elma...
Saat 16.00 bezelye yemegi ...yogurt...3 kasik pilav...
Aksam yemegim buydu..artik yiyemem daha fazla...
19.00:45 dk kosu bandinda tempolu yuruyus..
Sabah ..3 mil leslie
2,5 lt su ...
Bu arada moral olsun diye soyliyim..sabah tartildim 62 küsür..hedefime cok az kaldi..
Insan istedikten sonra oluyormus kizlar..bende aylardir 70 lerde 42 bedenlerde XL giyerek zamanim gecti..bi dahami tovbe..

Ahh yaa ne guzel bende 62 olaydim ne guzel olurdu

Menummm :)
Dun gece 5 de eve gelmemden mutevellit :) oglen 2 de yapilan kahvalti
1 has yum dereotu maydonoz tere 4 zeytin beyaz peynir 2 dilim cavdar ekmegi
Saat 3 yesilcay tarcinli limonlu
Saat 4 bir elma bir su bardagi sut
Saat 7 6 kasik barbunya bir kepce corba acili ezme salata
Saat 8 yesilcay
Saat 9 4 yk yogurt 1 tatli kasigi tarcin ve 2 kayisi ile
3 litre su
Yarin itibariyle oglen 1 saat parka spor yapmayaaa :)

Harikasın canım yaaaa bana bi fikir verdin teşekkürler çok teşekkürler bende bundan sonra öyle yapacağım hazırda bulundurmak çok iyiymiş

Harikasın canım yaaaa bana bi fikir verdin teşekkürler çok teşekkürler bende bundan sonra öyle yapacağım hazırda bulundurmak çok iyiymiş
Rica ederim canım ne demek ben oğlumu ayakta uyutuyorum onu uyumadan bunları hazırlıyorum sıra sıra beni bekliyorlar

Ben yaklaşık 83 kiloydum canım.simdi 70.3

Menün çok güzel olmuş.afiyet olsun. Ama sabah 1 dilim ekmeğe düşürsen daha ii olur canım
Ben günde 3-4 dilim çok tahıllı yada çavdar ekmeği yiyerek zayıfladım. 1 dilim çok az bence hemde sabah için :S
Ahhh ahh bi 70 e dussem daha ne isterim ki kendime baya bi guvenim gelicek te ;(
Biraz daha gayret lütfen.
oy oy ben 80 li halime bile suan ne zayifmisim diyorum. gulsem mi aglasam mi.. yolum cok uzun.. ama her uzun yol bir adimla baslar degil mi:)
Kesinlikle durmak yok yavaş yavaş çıkıcan merdivenleri ki sağlıklı geri almamak üzere veresin kiloları.
20 dakika sonrasında yağ yakımına başlıyormuş dıye bılıyorum 40 dakika mıymış o;( o zaman 1 saat yapmak lazım en azından faydasını görmek için
Bende 20 dk diye biliyordum:S
Hıhı az tuzlu doğal zeytin canım.
canan hocanın dediği gibi
Ayyy o doğal zeytin yokmu
Canım bana kızma sakın olur mu bazen sana çok kızıyorum yanımda olsan elini kolunu bağlarım akşamları yememen için. Biraz daha sıkman lazım dişini. Gerçekten senin için diyorum yanlış anlama beni.
Bende 20 dk biliyodum 40 dk miymis ?
20 olsun yaaa
Ya o pıtpıtlar niye bende olmuyor
Canım aslında en sağlıklısı sabah ama maalesef biz anneler çocukları uyutmadan hiç bişey yapamıyoruz. Bende gece yapıyorum hep.
Hic sormaa bi dahaa miii tobee...elalemin derdi beni geriyo...
Hehehe bırak boşver elalem yüzünden niye banlanasın ya :)
Resim koymayi basaran ben :)tey teyyy tartiyida koymayi basarirsam ne mutlu bana :)
Başarırsın yaa bişey yok :)

Evet canım aynen hazırda bulundurup sıraya koyarsan yavaş yavaş vakit geçiyo zaten gece oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…