- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
2 gündür menülerim çok dengeli değil.Bunun için yazmadım.abur cubur ,cıss yok ama çok düzensiz.Bu haftanın genelinde motivasyonum düşüktü.Pazartesiden baya korkuyorum.Ama yarından itibaren çok sıkı devam edicem.azıcık kilo verdim diye şımardım.
Lesliden sonra pıt pıt atma bende de oluyor.bende yağlar yakılıyor heralde diye düşünüyorum. İnş öyledir.
soyleki 5-6 saatlik aclikta leptin hormonu devreye giriyor ve vucutta yag yakilmaya basliyor eger aksam 8 den sonra bisey yemezsek yaniNasıl yağların yanacağının işareti,?
Hic sormaa bi dahaa miii tobee...elalemin derdi beni geriyo...Az rahat dur
Tebrikler menun cok hafif birde spor var harika olmus kıskandım seni:)Hayırlı akşamlar
Bir menü de benden:)
Saat 09.00 kahvaltı
Bır kupa yesıl cay
Bır haşlanmış yumurta
5-6 cerı domates
Bır parca peynir
11.00 bir kupa kayısı cayı
13.00 ogle
Bır kase yoğurt
3-4 cerı domates
15.30 bir muz
Bır cevız
16.00 bır fıncan sade turk kahvesı
18.30 aksam
Bir kepçe corba
Balık
Yarım dılım tb ekmek
20.30 yesıl cay
Yatmadanda kıraz sapı cayı ıcecegım ınsallah.
Su 3 lt
Spor 30 dk pilates 30 dk leslie
Lıstede ılk gun normal gectı:)
Cok güzel bir menü olmus canım afiyet olsun.Hayırlı akşamlar
Bir menü de benden:)
Saat 09.00 kahvaltı
Bır kupa yesıl cay
Bır haşlanmış yumurta
5-6 cerı domates
Bır parca peynir
11.00 bir kupa kayısı cayı
13.00 ogle
Bır kase yoğurt
3-4 cerı domates
15.30 bir muz
Bır cevız
16.00 bır fıncan sade turk kahvesı
18.30 aksam
Bir kepçe corba
Balık
Yarım dılım tb ekmek
20.30 yesıl cay
Yatmadanda kıraz sapı cayı ıcecegım ınsallah.
Su 3 lt
Spor 30 dk pilates 30 dk leslie
Lıstede ılk gun normal gectı:)
Ahh yaa ne guzel bende 62 olaydim ne guzel olurduBugunku menum
Sabah...1 dilim kepekli
Kasar pey...zeytin...yum.salatalik.biber ..domates...sut..
Ara ogun..yesil elma...
Saat 16.00 bezelye yemegi ...yogurt...3 kasik pilav...
Aksam yemegim buydu..artik yiyemem daha fazla...
19.00:45 dk kosu bandinda tempolu yuruyus..
Sabah ..3 mil leslie
2,5 lt su ...
Bu arada moral olsun diye soyliyim..sabah tartildim 62 küsür..hedefime cok az kaldi..
Insan istedikten sonra oluyormus kizlar..bende aylardir 70 lerde 42 bedenlerde XL giyerek zamanim gecti..bi dahami tovbe..
Maşallah pek bi güzelsin canımResim koymayi basaran ben :)tey teyyy tartiyida koymayi basarirsam ne mutlu bana :)
Harikasın canım yaaaa bana bi fikir verdin teşekkürler çok teşekkürler bende bundan sonra öyle yapacağım hazırda bulundurmak çok iyiymişCanim kafada bitirmen lazım gerekirse eve abur cubur alma.. ama bu irade isi biliyorsunbenim yöntemim şu aksamlari 9 gibi Türk.Kahvesi yapıyorum iki fincanlik yanına yeşil çay, bazen sade soda, iki ceviz 2 k kayısı ve 750 ml lik su. Kendi kendime diyorum bunların tadını çıkar yatana kadar başka bir şey yok diyorum soylediklerimi tuketiyorum geneli sıvı ve meto çalıştırıyor wc ye çıkartıyor midem yatarken gurulduyor evet ama gece boyu o zaman yağlar yanacak diye seviniykrum
Süpersin canım 6 lar gelmiş nerdeyse
Burdayıııımmmm
Tesekkur ederim canim benimMaşallah pek bi güzelsin canım
Rica ederim canım ne demekHarikasın canım yaaaa bana bi fikir verdin teşekkürler çok teşekkürler bende bundan sonra öyle yapacağım hazırda bulundurmak çok iyiymiş
Gerçekten çok güzelsin canım maşallah sanaResim koymayi basaran ben :)tey teyyy tartiyida koymayi basarirsam ne mutlu bana :)
Ben günde 3-4 dilim çok tahıllı yada çavdar ekmeği yiyerek zayıfladım. 1 dilim çok az bence hemde sabah için :SBen yaklaşık 83 kiloydum canım.simdi 70.3
Menün çok güzel olmuş.afiyet olsun. Ama sabah 1 dilim ekmeğe düşürsen daha ii olur canım
Biraz daha gayret lütfen.Ahhh ahh bi 70 e dussem daha ne isterim ki kendime baya bi guvenim gelicek te ;(
Kesinlikle durmak yok yavaş yavaş çıkıcan merdivenleri ki sağlıklı geri almamak üzere veresin kiloları.oy oy ben 80 li halime bile suan ne zayifmisim diyorum. gulsem mi aglasam mi.. yolum cok uzun.. ama her uzun yol bir adimla baslar degil mi:)
Bende 20 dk diye biliyordum:S20 dakika sonrasında yağ yakımına başlıyormuş dıye bılıyorum 40 dakika mıymış o;( o zaman 1 saat yapmak lazım en azından faydasını görmek için
Ayyy o doğal zeytin yokmuHıhı az tuzlu doğal zeytin canım.
canan hocanın dediği gibi
Canım bana kızma sakın olur muEvet canim cok haklisin artik esime diyorum kiza bile cikolata getirme diyetamm daha dikkat edecegim insallah senin atistirmaliklarinda super hee masallah helal olsun ... kesinlille irade isi bilmiyorum benim hakkimda ne dusunuyosunuz iradesiz bu kiz kg veremez diyeniniz bile vardir belki icinden ama bu topigi acmamin sebebi buydu bu ataklari atlatmak bunun ustesinden gelmekti amacim ve bunu basariyorum daha iyi olacak inaniyorum sizin desteginizle insallah...
20 olsun yaaaBende 20 dk biliyodum 40 dk miymis ?
Ya o pıtpıtlar niye bende olmuyor2 gündür menülerim çok dengeli değil.Bunun için yazmadım.abur cubur ,cıss yok ama çok düzensiz.Bu haftanın genelinde motivasyonum düşüktü.Pazartesiden baya korkuyorum.Ama yarından itibaren çok sıkı devam edicem.azıcık kilo verdim diye şımardım.
Lesliden sonra pıt pıt atma bende de oluyor.bende yağlar yakılıyor heralde diye düşünüyorum. İnş öyledir.
Canım aslında en sağlıklısı sabah ama maalesef biz anneler çocukları uyutmadan hiç bişey yapamıyoruz. Bende gece yapıyorum hep.İnşallah ya. Bende karar verdim akşamları kızım gece uykusuna dalınca ya leslie yapacağım ya da koşu bandında bir saat yürüyeceğim. Kızım ayaktayken mümkün değil. Daha bir yaşında ve dur yapma etme ona buna elleme demekten yapacağım sporun verimli olacağını sanmıyorum. o yuzden o uyuduğunda gecelere kalacak sporum. İnşallah faydasını görürüm. Bazıları sporun vaktı olmaz dıyor bazıları ise sabah erken saatlerde dıyor cunku.
Hehehe bırak boşver elalem yüzünden niye banlanasın ya :)Hic sormaa bi dahaa miii tobee...elalemin derdi beni geriyo...
Başarırsın yaa bişey yok :)Resim koymayi basaran ben :)tey teyyy tartiyida koymayi basarirsam ne mutlu bana :)
Harikasın canım yaaaa bana bi fikir verdin teşekkürler çok teşekkürler bende bundan sonra öyle yapacağım hazırda bulundurmak çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?