2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kesinlikle kasların çalışıp yağların yakımına hazır olduğunu gösterir o pıtlar canım.ama hiçbir egzersizde 40dk üstüne çıkılmadan yağlar yanmıyormuş.ilk dklarda vücut mevcut enerjiyi kullanıyormuş.sonra yağlar..

20 dakika sonrasında yağ yakımına başlıyormuş dıye bılıyorum 40 dakika mıymış o;( o zaman 1 saat yapmak lazım en azından faydasını görmek için

Dünkü menüm şöyleydi.yoğunluktan yazamadım dün.
Sabah 8.00
Kahvaltı 1 has yum.2 kk peynir.1 salatalık.1 havuç bol yeşillik.30zeytin.2 bardak çay
Öğle
1 tabak yoğurtlu bulgur köftesi.1 kase salata
Akşam
1 kase çorba.2 parça haşlanmış kuzu eti.
Evde yılbaşı kutlayınca mısır patlatıp yiyelim dedim.1 kase yiyecektim ama eşim sağolsun yaktı bir tencere mısırı.bir avuç yedim.aylardır yapacağım ilk kaçamağımı da beceremedim yani

Bugünkü menüm şöyle
Sabah 8.00 kahvaltı
1 haş yum.2 yeşil biber.3 dilim eski kaşar.1 çeri.30 zeytin.1 dilim portakal
Arada 1 lt su.1 goji berry çayı.Leslie 5 mil yaptım.
Öğle 14.00
1 kase sebze çorba.5 tane kıymalı sarma.1 küçük kase salata.4 kaşık yoğurt.
Akşam 19.00
1 tabak tavuklu bezelye yemeği.1 kase yoğurt.1 avuç karışık kuruyemiş.
Suyu 2.5ltye tamamlarm.akşam misafir var.yazamam diye simdiden paylaşıyorum menümü.yatana kadar çay ve sudan başka bişeycik de yiyp içmemyarın tartı günü çünküüüü

30 zeytin mi

Evet canim cok haklisin artik esime diyorum kiza bile cikolata getirme diye tamm daha dikkat edecegim insallah senin atistirmaliklarinda super hee masallah helal olsun ... kesinlille irade isi bilmiyorum benim hakkimda ne dusunuyosunuz iradesiz bu kiz kg veremez diyeniniz bile vardir belki icinden ama bu topigi acmamin sebebi buydu bu ataklari atlatmak bunun ustesinden gelmekti amacim ve bunu basariyorum daha iyi olacak inaniyorum sizin desteginizle insallah...

Menulerin super canim afiyet olsun tuh allah kacamak yapmana firsat vermemis bak dua et bence

Zaten mide guruldamazsa kg verilmiyor ki;(

Yaglarin yakilmasindan canim zaten spor yapmak sadece o anda degil spor sonrasinda bile yag yakmak anlamina geliyor mesela aksam 22 de 1 saat spor yaptin mesela sabaha kadar yag yakiliuir vucudunda yada sabah yaparsan aksama kadar yag yakiyor metobolizman

Çok güzel menun canım Karataya göre afiyet olsun.. Mısır olsa bende dayanamam
Canim niye öyle diyelim ama olumsuz düşünceler beynimizi o yönde yönlendirir ve bunlar maalesef gerçekleşir sen olumlu düşün hep.. hepimizi n zaaflari var kimimizin tatlı kimimizin ekmek kimimizin yani benim de misafirlikler... misafirlikler de kendimi tutamamak da benim iradesizligim ama burada tuyolarla aşacaz. Leptin hormonunun yani yağ yakan hormonun çalışması için cigneme yapilmamamsi lazım bu da en çok akşam ve gece çalışır. O yüzden genelde ddiyetisyenler 9 dan sonra ya ara öğün bile birakmazlar

Kızlar birazdan çocukları AVM ye götürecez. Akşam yemegide dışarda olacak haliyle. Yarın tartı günü inş ona uygun şekilde tercih yapacam tavuk salata ayran olabilir

2 gündür menülerim çok dengeli değil.Bunun için yazmadım.abur cubur ,cıss yok ama çok düzensiz.Bu haftanın genelinde motivasyonum düşüktü.Pazartesiden baya korkuyorum.Ama yarından itibaren çok sıkı devam edicem.azıcık kilo verdim diye şımardım.

Lesliden sonra pıt pıt atma bende de oluyor.bende yağlar yakılıyor heralde diye düşünüyorum. İnş öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…