Olsun canım o zaman kendine şu sözü ver 2017 yi hedef kilomla ugutlayacam80 falandim ben artidayim sne ne guzel eksidesin ;(
Olabilir canm.kahvaltı en önemli öğün.peynir zeytin yeşillik hepsi uzun süre tok tutuyor.bunlara daha çok yer ver kahvaltındaMenumu vereyim sonra gelirim
sabah ılık limonlu şu 1 k kayısı
Kahvaltı 12.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin kk peynir
3-4 çatal patates kız.
1 tatlı kaşığı kuşburnu Marm.
2 dilim ekmek
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
ara::6 badem 1 mandalina avuç içi kabak çek.
ara: 1 şu bardağı tarçınlı süt,2 k incir
akşam 18.45: 1 kase çorba
4 kaşık Havuçlu bulgur p.
salata, 3 kaşık yoğurt
2.5 litre su bitki çayları
Türk Kahvesi soda
Leslie 5 milin 3 mili
Not: Bugün hep aç gibiydim araların çokluğu o yüzden, bence sağlıksız kahvaltım yüzünden oldu
Harika dileklerin için sağol cnm.inşallah bu yıl hepimize tüm istediklerimizi getirir.dilerim en çok da kilolarımızı götürürKizla simdiden herkesin yeni yilini kutlarim...Umarim yeni yil hepimize saglik mutluluk huzur getirir...Insanlarin olmeyecegi ,cocuklarin aglamayacagi ,savasin olmayacagi,butun iyi dua,dilek ve isteklerimizin kabul olacagi sevdiklerimizi degil sadece kilolarimizi kaybedecegimiz bir yil olmasi dilegiyle ...Mutlu yillar ...
Yok moralim sıkılıncaOyle tartilirsan tabi 1-2 kg fazla cikarsin.Bu sabah tartildin mi peki?
Ozelden atabilirsen sevinirim :)Bende kokusundan tiksinirim ama aktardan organik sirke aldim marka adi verilirse veririm.icilebilen cinsinden sabah ac karnina aksam yatmadan iciyorum zorlanmadim
HarikaaKızlaaaaaarrrrrr İki kişi bana geldi bugün.Sizin evinizin adresini numaranızı falan istediler.Size sormadan verdim.Kızmamışsınızdır umarım.Niye sizi aradıklarını kim olduklarını sordum.Bu gece size geleceklermiş.Birinin adı sağlık diğerininki mutlulukmuş.Bütün yıl sizde ve bizde kalacaklarmış.Sağlık mutluluk huzur sevgi saygı bereket dolu nice hayırlı yıllara inşallah
Insallah canim ya yalniz benm derdim aksam kacamaklari bahsetmistim once ;( gunduz cok iyiyim aksam vampir gibiyim gunduz baska aksam baskayim ya buna nasil cozum bulucam onu bilmiyorum senin var mi onerin biliyorum ki gunduz ne yersem yiyeyim aksam yemekten sonra agzima lokma surmesem eriycek yaglarim ;(Olsun canım o zaman kendine şu sözü ver 2017 yi hedef kilomla ugutlayacam
2017 yilinin hepimizemutluluk,saglik,ve başarı getirmesi diliklerimle....hepinizeee mutlu yillar fistiklarr
Canım sanada musmutlu harila bir yıl dilerim
Mislisse mrb cnm 2 gundur siteye giremiyordum sacma sapan bir nedenden dolayi...haberin olsun istedim canim...yarin gorusuruz..hayirli geceler cnm..
Ben yaklaşık 83 kiloydum canım.simdi 70.3Günaydın kızlargeçen yıl bu zamanlarda ben 77 kiloydum şu an 10 kilo yağı geride bıraktım 2017 ye belki hedef kilolarimizda girmedik ama 2017 yi hedef kilolarimizla yaşayıp fit bir şekilde ugurlayacaz inşallah
Siz de söyleyin bakalım 2016 1 ocakta kaç kiloydunuz
Menün çok güzel olmuş.afiyet olsun. Ama sabah 1 dilim ekmeğe düşürsen daha ii olur canımSelam kızlar. Bugünkü menümü paylaşayım.
Sabah domatesli yumurta, üç dilim küçük tam buğday ekmek, çay, bir dilim salam, üç adet zeytin yedim...
Arada bir mandalina.
Öğlen bir kase çorba belki biraz salata
Arada bir bardak tarçınlı süt
Akşam da balık salata ve bir iki dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.
Su da en az 1,5 litre olacak.
Cnm ben ilk zamanlar çok sağlam akşam yemeği yiyordum.mide büyük tabi.tıka basa dolduruyordum.sonra şekerim çıkıyordu akşam 8-9 gibi.hemen sıcak tarçınlı süt içiyordum.bazı akşamlar 2 bardak içtiğimde oldu.zamanla bıraktım.şimdi bazen 7 genelde 8den sonra bişey yemiyorum.tarçınlı süt işe yarıyor gerçektenKorhilalp sanirim sendin bundan once cok abur cubur yiyen dimi sen nasil astin bu krizleri bi yontemin varmi aksam icin ?
Benim tam tersi sekerim dusuyor kendimi kaybediyorum biraz da psikolojik sanki ya ;(Cnm ben ilk zamanlar çok sağlam akşam yemeği yiyordum.mide büyük tabi.tıka basa dolduruyordum.sonra şekerim çıkıyordu akşam 8-9 gibi.hemen sıcak tarçınlı süt içiyordum.bazı akşamlar 2 bardak içtiğimde oldu.zamanla bıraktım.şimdi bazen 7 genelde 8den sonra bişey yemiyorum.tarçınlı süt işe yarıyor gerçekten
Ahhh ahh bi 70 e dussem daha ne isterim ki kendime baya bi guvenim gelicek te ;(Ben yaklaşık 83 kiloydum canım.simdi 70.3
Menün çok güzel olmuş.afiyet olsun. Ama sabah 1 dilim ekmeğe düşürsen daha ii olur canım
Normalde iki dilim yiyordum. Bir dilim çok az olmaz mı ya. Haşlanmış yumurta varken cok ekmek yıyesi gelmiyor insanın da boyle sahanda yumurta olunca sankı daha az tok tutuyor gibime geliyorBen yaklaşık 83 kiloydum canım.simdi 70.3
Menün çok güzel olmuş.afiyet olsun. Ama sabah 1 dilim ekmeğe düşürsen daha ii olur canım
Canim kafada bitirmen lazım gerekirse eve abur cubur alma.. ama bu irade isi biliyorsunInsallah canim ya yalniz benm derdim aksam kacamaklari bahsetmistim once ;( gunduz cok iyiyim aksam vampir gibiyim gunduz baska aksam baskayim ya buna nasil cozum bulucam onu bilmiyorum senin var mi onerin biliyorum ki gunduz ne yersem yiyeyim aksam yemekten sonra agzima lokma surmesem eriycek yaglarim ;(
Süpersin canım 6 lar gelmiş nerdeyseBen yaklaşık 83 kiloydum canım.simdi 70.3
Canım yumurtanı katı yaparsan daha az ekmek yersin.iyice pişir katılaşsın omlet tarzı yaptığında.dediğin doğru menemen fln ekmeksiz olmazNormalde iki dilim yiyordum. Bir dilim çok az olmaz mı ya. Haşlanmış yumurta varken cok ekmek yıyesi gelmiyor insanın da boyle sahanda yumurta olunca sankı daha az tok tutuyor gibime geliyor
İnşallah görürsn cnm.benim de 59 olmam lazım.daha yolumuz var gibiBen 7 leri gorsem bagiricam artik zayifim diyeeeeee ahdim var
Sağol cnm.darısı 5lere olsun diyelim.senin akşam tükettiklerinde süper bence .türk kahvesi de tok tutuyor.önemli olan midenin yatarken guruldaması.ben her gece o şekilde yatağa gidiyorum.yağların yanacağının işareti oCanim kafada bitirmen lazım gerekirse eve abur cubur alma.. ama bu irade isi biliyorsunbenim yöntemim şu aksamlari 9 gibi Türk.Kahvesi yapıyorum iki fincanlik yanına yeşil çay, bazen sade soda, iki ceviz 2 k kayısı ve 750 ml lik su. Kendi kendime diyorum bunların tadını çıkar yatana kadar başka bir şey yok diyorum soylediklerimi tuketiyorum geneli sıvı ve meto çalıştırıyor wc ye çıkartıyor midem yatarken gurulduyor evet ama gece boyu o zaman yağlar yanacak diye seviniykrum
Süpersin canım 6 lar gelmiş nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?