2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Olabilir canm.kahvaltı en önemli öğün.peynir zeytin yeşillik hepsi uzun süre tok tutuyor.bunlara daha çok yer ver kahvaltında

Harika dileklerin için sağol cnm.inşallah bu yıl hepimize tüm istediklerimizi getirir.dilerim en çok da kilolarımızı götürür

Harikaa

Olsun canım o zaman kendine şu sözü ver 2017 yi hedef kilomla ugutlayacam
Insallah canim ya yalniz benm derdim aksam kacamaklari bahsetmistim once ;( gunduz cok iyiyim aksam vampir gibiyim gunduz baska aksam baskayim ya buna nasil cozum bulucam onu bilmiyorum senin var mi onerin biliyorum ki gunduz ne yersem yiyeyim aksam yemekten sonra agzima lokma surmesem eriycek yaglarim ;(

Ben yaklaşık 83 kiloydum canım.simdi 70.3
Menün çok güzel olmuş.afiyet olsun. Ama sabah 1 dilim ekmeğe düşürsen daha ii olur canım

Korhilalp sanirim sendin bundan once cok abur cubur yiyen dimi sen nasil astin bu krizleri bi yontemin varmi aksam icin ?
Cnm ben ilk zamanlar çok sağlam akşam yemeği yiyordum.mide büyük tabi.tıka basa dolduruyordum.sonra şekerim çıkıyordu akşam 8-9 gibi.hemen sıcak tarçınlı süt içiyordum.bazı akşamlar 2 bardak içtiğimde oldu.zamanla bıraktım.şimdi bazen 7 genelde 8den sonra bişey yemiyorum.tarçınlı süt işe yarıyor gerçekten

Benim tam tersi sekerim dusuyor kendimi kaybediyorum biraz da psikolojik sanki ya ;(

Menün çok güzel olmuş.afiyet olsun. Ama sabah 1 dilim ekmeğe düşürsen daha ii olur canım
Normalde iki dilim yiyordum. Bir dilim çok az olmaz mı ya. Haşlanmış yumurta varken cok ekmek yıyesi gelmiyor insanın da boyle sahanda yumurta olunca sankı daha az tok tutuyor gibime geliyor

Canim kafada bitirmen lazım gerekirse eve abur cubur alma.. ama bu irade isi biliyorsun benim yöntemim şu aksamlari 9 gibi Türk.Kahvesi yapıyorum iki fincanlik yanına yeşil çay, bazen sade soda, iki ceviz 2 k kayısı ve 750 ml lik su. Kendi kendime diyorum bunların tadını çıkar yatana kadar başka bir şey yok diyorum soylediklerimi tuketiyorum geneli sıvı ve meto çalıştırıyor wc ye çıkartıyor midem yatarken gurulduyor evet ama gece boyu o zaman yağlar yanacak diye seviniykrum
Süpersin canım 6 lar gelmiş nerdeyse

Normalde iki dilim yiyordum. Bir dilim çok az olmaz mı ya. Haşlanmış yumurta varken cok ekmek yıyesi gelmiyor insanın da boyle sahanda yumurta olunca sankı daha az tok tutuyor gibime geliyor
Canım yumurtanı katı yaparsan daha az ekmek yersin.iyice pişir katılaşsın omlet tarzı yaptığında.dediğin doğru menemen fln ekmeksiz olmaz

Sağol cnm.darısı 5lere olsun diyelim.senin akşam tükettiklerinde süper bence .türk kahvesi de tok tutuyor.önemli olan midenin yatarken guruldaması.ben her gece o şekilde yatağa gidiyorum.yağların yanacağının işareti o

Kızlar bır sey soracağım. biliyorsunuzdur artık benım kilo sorunumun büyük kısmı basenlerimde.

Leslie veya yürüyüş yaptıktan sonra böyle bacaklarımda basenlerimde böyle pıt pıt pıt atmalar oluyor. Acaba kasların yorulmasjndan mı yoksa o pıt putlar yağların yakılmasından oluşan hisler mi nedir sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…