Zaten buraya yazma amacımız destek olmak için birbirimizi motive etmek için canım birbirimize göremediğimiz yanlışları göstermek bilgi vermek...Evet canim cok haklisin artik esime diyorum kiza bile cikolata getirme diyetamm daha dikkat edecegim insallah senin atistirmaliklarinda super hee masallah helal olsun ... kesinlille irade isi bilmiyorum benim hakkimda ne dusunuyosunuz iradesiz bu kiz kg veremez diyeniniz bile vardir belki icinden ama bu topigi acmamin sebebi buydu bu ataklari atlatmak bunun ustesinden gelmekti amacim ve bunu basariyorum daha iyi olacak inaniyorum sizin desteginizle insallah...
Maşallah canım.Resim koymayi basaran ben :)tey teyyy tartiyida koymayi basarirsam ne mutlu bana :)
Ben günde 3-4 dilim çok tahıllı yada çavdar ekmeği yiyerek zayıfladım. 1 dilim çok az bence hemde sabah için :S
Biraz daha gayret lütfen.
Kesinlikle durmak yok yavaş yavaş çıkıcan merdivenleri ki sağlıklı geri almamak üzere veresin kiloları.
Bende 20 dk diye biliyordum:S
Ayyy o doğal zeytin yokmu
Canım bana kızma sakın olur mubazen sana çok kızıyorum yanımda olsan elini kolunu bağlarım akşamları yememen için. Biraz daha sıkman lazım dişini. Gerçekten senin için diyorum yanlış anlama beni.
20 olsun yaaa
Ya o pıtpıtlar niye bende olmuyor
Canım sende yakılacak yağ yoktur.benim koca cüsse spor yapınca vücutta afallıyor demekki
Banada lütfen lütfen....Ozelden atabilirsen sevinirim :)
Dengeli güzel menü canım.afiyet olsun.dışarda yesende sağlıklı olmuş.Menumu vereyim
Sabah ılık ballı su
Kahvaltı 10: 2 has yumurta kk peynir
5 zeytin ve marul
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter 5 badem
Öğle 14.00: çeyreğin yarısı bazlama
1 zeytin 3 kup kaşar
Ara: 1 portakal, 2 ceviz içi
Aksam 18.30: karışık ızgara tabağı
2 kaşık pilav 2 çatal pat kız.
1 bardak ayran
Ara Türk.Kahvesi 2.5 litre su
Bitki çayları
Gayet güzel canım.hadi bakalım yarın sıkı başlayalım.bende sıkı başlamayı düşünüyorum.Bugun ku menum (biraz karışık oldu ama iki gündür dışardaydık düzenim bozuldu malesef ama yarin sıkı bir haftaya başlayacgmdan emin olabilirsinz arkadaslar)
Sabah saat 10:00
Bir haşlama yumurta
İki catal sucuklu yumurta
3 catal Peynir
yesil zeytin,iki bardak sekersiz cây
4 catal ciger sote
4 catal patates
Bir ince dilim kepek ekmeģi
Ara bir mandalina
10 tane fıstık
Akşam saat 18:00
4 tane Karabahar kizartması
Bir kaşik yoğurt
İki ćatal yumurta
Bir catal peynir
Bir ince dilim kepek ekmeği
1.5 lt su
Afiyet olsun.çok güzel.Hayırlı akşamlar
Bir menü de benden:)
Saat 09.00 kahvaltı
Bır kupa yesıl cay
Bır haşlanmış yumurta
5-6 cerı domates
Bır parca peynir
11.00 bir kupa kayısı cayı
13.00 ogle
Bır kase yoğurt
3-4 cerı domates
15.30 bir muz
Bır cevız
16.00 bır fıncan sade turk kahvesı
18.30 aksam
Bir kepçe corba
Balık
Yarım dılım tb ekmek
20.30 yesıl cay
Yatmadanda kıraz sapı cayı ıcecegım ınsallah.
Su 3 lt
Spor 30 dk pilates 30 dk leslie
Lıstede ılk gun normal gectı:)
Tebrikler canım.hedefine ulaşınca bizi bırakma.bizim yolumuz uzun.Bugunku menum
Sabah...1 dilim kepekli
Kasar pey...zeytin...yum.salatalik.biber ..domates...sut..
Ara ogun..yesil elma...
Saat 16.00 bezelye yemegi ...yogurt...3 kasik pilav...
Aksam yemegim buydu..artik yiyemem daha fazla...
19.00:45 dk kosu bandinda tempolu yuruyus..
Sabah ..3 mil leslie
2,5 lt su ...
Bu arada moral olsun diye soyliyim..sabah tartildim 62 küsür..hedefime cok az kaldi..
Insan istedikten sonra oluyormus kizlar..bende aylardir 70 lerde 42 bedenlerde XL giyerek zamanim gecti..bi dahami tovbe..
Afiyet olsun canım.zaten en güzeli, açık havada yapılan spor.Menummm :)
Dun gece 5 de eve gelmemden mutevellit :) oglen 2 de yapilan kahvalti
1 has yum dereotu maydonoz tere 4 zeytin beyaz peynir 2 dilim cavdar ekmegi
Saat 3 yesilcay tarcinli limonlu
Saat 4 bir elma bir su bardagi sut
Saat 7 6 kasik barbunya bir kepce corba acili ezme salata
Saat 8 yesilcay
Saat 9 4 yk yogurt 1 tatli kasigi tarcin ve 2 kayisi ile
3 litre su
Yarin itibariyle oglen 1 saat parka spor yapmayaaa :)
Var bacım var ama sanırım göbek ve belde kaldı bacaklar gitti. Sanırım aldım yarın sabah belli olacak.Maşallah canım.
Zayıfladıkça göbek daha belli oluyor degilmi benimde kalçalar daraldikca göbek top gibi çıktıVar bacım var ama sanırım göbek ve belde kaldı bacaklar gitti. Sanırım aldım yarın sabah belli olacak.
Zayıfladıkça göbek daha belli oluyor degilmi benimde kalçalar daraldikca göbek top gibi çıktı
Çok sinir gerçekten biraz kilolu olsan göbek dumduzse yine hoş duruyor ama çırpı gibi olsakta bu göbek erimedikce çirkin durucakAy evet ya sinir oluyorum 3-4 aylık hamile gibiyim
Aynen bende mekik çekiyorum bir de şu 8 dakikalık bir video var karın için 2-3 kez yaptım onu yapıcam ama burda yapamıyorum. Burda daha rahat yaparım demiştim ama olmadı evde daha çok spor yapıyordum. Ocak 16 evdeyim inşallah 17 den itibaren eski düzene dönücem. Burda yediklerime de çok dikkat edemiyorum.Çok sinir gerçekten biraz kilolu olsan göbek dumduzse yine hoş duruyor ama çırpı gibi olsakta bu göbek erimedikce çirkin durucakben mekik çekiyorum ama çok zorlanıyorum sen ne yapıyorsun ?
Olsun canım keyfine bak stres yapma annenin yanindasin tadını cikar eve dönünce düzene girersinAynen bende mekik çekiyorum bir de şu 8 dakikalık bir video var karın için 2-3 kez yaptım onu yapıcam ama burda yapamıyorum. Burda daha rahat yaparım demiştim ama olmadı evde daha çok spor yapıyordum. Ocak 16 evdeyim inşallah 17 den itibaren eski düzene dönücem. Burda yediklerime de çok dikkat edemiyorum.
Çok güzel menun canım Karataya göreafiyet olsun.. Mısır olsa bende dayanamam
Canim niye öyle diyelim ama olumsuz düşünceler beynimizi o yönde yönlendirir ve bunlar maalesef gerçekleşirsen olumlu düşün hep.. hepimizi n zaaflari var kimimizin tatlı kimimizin ekmek kimimizin yani benim de misafirlikler... misafirlikler de kendimi tutamamak da benim iradesizligim ama burada tuyolarla aşacaz. Leptin hormonunun yani yağ yakan hormonun çalışması için cigneme yapilmamamsi lazım bu da en çok akşam ve gece çalışır. O yüzden genelde ddiyetisyenler 9 dan sonra ya ara öğün bile birakmazlar
Super menu afiyet olaKızlar birazdan çocukları AVM ye götürecez. Akşam yemegide dışarda olacak haliyle. Yarın tartı günü inş ona uygun şekilde tercih yapacamtavuk salata ayran olabilir
Anlasilan yarin herkes cok sıkı basliyor haydin hayirlisi2 gündür menülerim çok dengeli değil.Bunun için yazmadım.abur cubur ,cıss yok ama çok düzensiz.Bu haftanın genelinde motivasyonum düşüktü.Pazartesiden baya korkuyorum.Ama yarından itibaren çok sıkı devam edicem.azıcık kilo verdim diye şımardım.
Lesliden sonra pıt pıt atma bende de oluyor.bende yağlar yakılıyor heralde diye düşünüyorum. İnş öyledir.
Ne zmn firsat bulursak yapalim yeterki yapalim da ne zmn olursa olsun dimiİnşallah ya. Bende karar verdim akşamları kızım gece uykusuna dalınca ya leslie yapacağım ya da koşu bandında bir saat yürüyeceğim. Kızım ayaktayken mümkün değil. Daha bir yaşında ve dur yapma etme ona buna elleme demekten yapacağım sporun verimli olacağını sanmıyorum. o yuzden o uyuduğunda gecelere kalacak sporum. İnşallah faydasını görürüm. Bazıları sporun vaktı olmaz dıyor bazıları ise sabah erken saatlerde dıyor cunku.
Kiz senin su menulerine hayranim turk kahvesi bitter turk kahvesi bitter yok yulaf yok maden suyu diye diye gittim bitterle yulaf ezmesi aldimMenumu vereyim
Sabah ılık ballı su
Kahvaltı 10: 2 has yumurta kk peynir
5 zeytin ve marul
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter 5 badem
Öğle 14.00: çeyreğin yarısı bazlama
1 zeytin 3 kup kaşar
Ara: 1 portakal, 2 ceviz içi
Aksam 18.30: karışık ızgara tabağı
2 kaşık pilav 2 çatal pat kız.
1 bardak ayran
Ara Türk.Kahvesi 2.5 litre su
Bitki çayları
Menun guzel yinede cnm afiyet olsunBugun ku menum (biraz karışık oldu ama iki gündür dışardaydık düzenim bozuldu malesef ama yarin sıkı bir haftaya başlayacgmdan emin olabilirsinz arkadaslar)
Sabah saat 10:00
Bir haşlama yumurta
İki catal sucuklu yumurta
3 catal Peynir
yesil zeytin,iki bardak sekersiz cây
4 catal ciger sote
4 catal patates
Bir ince dilim kepek ekmeģi
Ara bir mandalina
10 tane fıstık
Akşam saat 18:00
4 tane Karabahar kizartması
Bir kaşik yoğurt
İki ćatal yumurta
Bir catal peynir
Bir ince dilim kepek ekmeği
1.5 lt su
cok guzel afiyet olsun cnmHayırlı akşamlar
Bir menü de benden:)
Saat 09.00 kahvaltı
Bır kupa yesıl cay
Bır haşlanmış yumurta
5-6 cerı domates
Bır parca peynir
11.00 bir kupa kayısı cayı
13.00 ogle
Bır kase yoğurt
3-4 cerı domates
15.30 bir muz
Bır cevız
16.00 bır fıncan sade turk kahvesı
18.30 aksam
Bir kepçe corba
Balık
Yarım dılım tb ekmek
20.30 yesıl cay
Yatmadanda kıraz sapı cayı ıcecegım ınsallah.
Su 3 lt
Spor 30 dk pilates 30 dk leslie
Lıstede ılk gun normal gectı:)
Vaayy supersin helal olsun cnm tartida eksi gordukce insn nasil gaza geliyo dimi ah ahhh ;( menun de cok guzel afiyet olsun yemekleri cok erken bitiriyosun donra bisey yemedign icin gidiyo kg lar ne guzelBugunku menum
Sabah...1 dilim kepekli
Kasar pey...zeytin...yum.salatalik.biber ..domates...sut..
Ara ogun..yesil elma...
Saat 16.00 bezelye yemegi ...yogurt...3 kasik pilav...
Aksam yemegim buydu..artik yiyemem daha fazla...
19.00:45 dk kosu bandinda tempolu yuruyus..
Sabah ..3 mil leslie
2,5 lt su ...
Bu arada moral olsun diye soyliyim..sabah tartildim 62 küsür..hedefime cok az kaldi..
Insan istedikten sonra oluyormus kizlar..bende aylardir 70 lerde 42 bedenlerde XL giyerek zamanim gecti..bi dahami tovbe..
olucaz canm merak etmeAhh yaa ne guzel bende 62 olaydim ne guzel olurdu
menu guzel afiyet olsun spor da sahane olur disardaMenummm :)
Dun gece 5 de eve gelmemden mutevellit :) oglen 2 de yapilan kahvalti
1 has yum dereotu maydonoz tere 4 zeytin beyaz peynir 2 dilim cavdar ekmegi
Saat 3 yesilcay tarcinli limonlu
Saat 4 bir elma bir su bardagi sut
Saat 7 6 kasik barbunya bir kepce corba acili ezme salata
Saat 8 yesilcay
Saat 9 4 yk yogurt 1 tatli kasigi tarcin ve 2 kayisi ile
3 litre su
Yarin itibariyle oglen 1 saat parka spor yapmayaaa :)
masallah cok guzelsiniz gercekten keske hepimz birbitimzn resmini gorsek ama sartlar ;(Resim koymayi basaran ben :)tey teyyy tartiyida koymayi basarirsam ne mutlu bana :)
evet ya ne guzel besleniyo dimi imreniyo insan vallaHarikasın canım yaaaa bana bi fikir verdin teşekkürler çok teşekkürler bende bundan sonra öyle yapacağım hazırda bulundurmak çok iyiymiş
kacamk yapoyosun dimi seni seniBurdayıııımmmm
insallh canim burayi bis birakma yeterkiZaten buraya yazma amacımız destek olmak için birbirimizi motive etmek için canım birbirimize göremediğimiz yanlışları göstermek bilgi vermek...
Dediğin gibi aç kalmadan kilo verilmiyor kaçamak yaptıkça yapıyoruz ikimiz en yavaşız canım kilomuzun çok olmasına rağmen hadi yarın Yen'i bir gün olsun tatlım haftaya 2kilo vereceğiz tamam mıııı???
Aç kalcaz çok spor yapcaz olacak bu iş tmm mı????
tmm atarim cnmBanada lütfen lütfen....
kesinlikle imkanmz olsa bizde yurusek disarda ama sartlar anca carsi pazarda cikiyoruz yuruyuseDengeli güzel menü canım.afiyet olsun.dışarda yesende sağlıklı olmuş.
Gayet güzel canım.hadi bakalım yarın sıkı başlayalım.bende sıkı başlamayı düşünüyorum.
Afiyet olsun.çok güzel.
Tebrikler canım.hedefine ulaşınca bizi bırakma.bizim yolumuz uzun.
Afiyet olsun canım.zaten en güzeli, açık havada yapılan spor.
Olsun canım keyfine bak stres yapma annenin yanindasin tadını cikar eve dönünce düzene girersin
Haklısın canım şartlar uygun olmuyor.ya hava soğuk oluyor.çocukları bırakacak yer olmuyor.bazen üşeniyoruz.en iyisi lesliye devam edelim.spor spordur.Tamm canm olumlu dusunecegim soz
Super menu afiyet ola
Anlasilan yarin herkes cok sıkı basliyor haydin hayirlisi
Ne zmn firsat bulursak yapalim yeterki yapalim da ne zmn olursa olsun dimi
Kiz senin su menulerine hayranim turk kahvesi bitter turk kahvesi bitter yok yulaf yok maden suyu diye diye gittim bitterle yulaf ezmesi aldimartik bende 2 bitter yiycim
Menun guzel yinede cnm afiyet olsun
cok guzel afiyet olsun cnm
Vaayy supersin helal olsun cnm tartida eksi gordukce insn nasil gaza geliyo dimi ah ahhh ;( menun de cok guzel afiyet olsun yemekleri cok erken bitiriyosun donra bisey yemedign icin gidiyo kg lar ne guzel
olucaz canm merak etme
menu guzel afiyet olsun spor da sahane olur disarda
masallah cok guzelsiniz gercekten keske hepimz birbitimzn resmini gorsek ama sartlar ;(
evet ya ne guzel besleniyo dimi imreniyo insan vallanaz hadin artik yeni yil yeni pzt hadi ozellikle ikimiz birbirimizi fisekleyelim cok yavasiz kaplubaga misali
kacamk yapoyosun dimi seni seni
insallh canim burayi bis birakma yeterki
tmm atarim cnm
kesinlikle imkanmz olsa bizde yurusek disarda ama sartlar anca carsi pazarda cikiyoruz yuruyuse
Bu arada ilk defa coklu alinti yaptim farkindaysaniz cok kolaymis boyleilk coklu alintiya ekledim ya mesajlar nerde diye bakiyom pencereye meger sag altta alintilari ekle yaziyomus
KesinlikleHaklısın canım şartlar uygun olmuyor.ya hava soğuk oluyor.çocukları bırakacak yer olmuyor.bazen üşeniyoruz.en iyisi lesliye devam edelim.spor spordur.
Ooo buda güzelmişKesinliklebirde hareket berekettir
Canım ben kendi adıma söylüyeyim.Ben kırılmadım.Kızlar aranızda bilmeden kalbini kırdığım kimse var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?