2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Zaten buraya yazma amacımız destek olmak için birbirimizi motive etmek için canım birbirimize göremediğimiz yanlışları göstermek bilgi vermek...
Dediğin gibi aç kalmadan kilo verilmiyor kaçamak yaptıkça yapıyoruz ikimiz en yavaşız canım kilomuzun çok olmasına rağmen hadi yarın Yen'i bir gün olsun tatlım haftaya 2kilo vereceğiz tamam mıııı???
Aç kalcaz çok spor yapcaz olacak bu iş tmm mı????

Resim koymayi basaran ben :)tey teyyy tartiyida koymayi basarirsam ne mutlu bana :)
Maşallah canım.

Dengeli güzel menü canım.afiyet olsun.dışarda yesende sağlıklı olmuş.
Gayet güzel canım.hadi bakalım yarın sıkı başlayalım.bende sıkı başlamayı düşünüyorum.
Afiyet olsun.çok güzel.
Tebrikler canım.hedefine ulaşınca bizi bırakma.bizim yolumuz uzun.
Afiyet olsun canım.zaten en güzeli, açık havada yapılan spor.

Bende geçte olsa menumu yazayım
Saat 11 :bir buçuk krep (tatlı tabağı büyüklüğünde)
2dilim peynir , zeytin,bir çay kaşığı pekmez, salçalı sos bir kaç çay kaşığı, şekersiz çay, salatalık.
ARA bir avuç leblebi, yeşil çay.
Saat 16: beş kaşık bulgur pilavı, kızarmış tavuk bir kaç parça, bir bardak ayran.
Saat 21 : şekersiz Türk kahvesi, 6kare bitter.
Su sanırım bir buçuk litre içtim
Spor yapamadim oğlan hâlâ uyumadi uyuyunca belki mekik çekerim

Çok sinir gerçekten biraz kilolu olsan göbek dumduzse yine hoş duruyor ama çırpı gibi olsakta bu göbek erimedikce çirkin durucakben mekik çekiyorum ama çok zorlanıyorum sen ne yapıyorsun ?
Aynen bende mekik çekiyorum bir de şu 8 dakikalık bir video var karın için 2-3 kez yaptım onu yapıcam ama burda yapamıyorum. Burda daha rahat yaparım demiştim ama olmadı evde daha çok spor yapıyordum. Ocak 16 evdeyim inşallah 17 den itibaren eski düzene dönücem. Burda yediklerime de çok dikkat edemiyorum.

Olsun canım keyfine bak stres yapma annenin yanindasin tadını cikar eve dönünce düzene girersin

Tamm canm olumlu dusunecegim soz

Kızlar birazdan çocukları AVM ye götürecez. Akşam yemegide dışarda olacak haliyle. Yarın tartı günü inş ona uygun şekilde tercih yapacam tavuk salata ayran olabilir
Super menu afiyet ola
Anlasilan yarin herkes cok sıkı basliyor haydin hayirlisi
Ne zmn firsat bulursak yapalim yeterki yapalim da ne zmn olursa olsun dimi
Kiz senin su menulerine hayranim turk kahvesi bitter turk kahvesi bitter yok yulaf yok maden suyu diye diye gittim bitterle yulaf ezmesi aldim artik bende 2 bitter yiycim

Menun guzel yinede cnm afiyet olsun
cok guzel afiyet olsun cnm

Vaayy supersin helal olsun cnm tartida eksi gordukce insn nasil gaza geliyo dimi ah ahhh ;( menun de cok guzel afiyet olsun yemekleri cok erken bitiriyosun donra bisey yemedign icin gidiyo kg lar ne guzel
Ahh yaa ne guzel bende 62 olaydim ne guzel olurdu
olucaz canm merak etme

menu guzel afiyet olsun spor da sahane olur disarda

Resim koymayi basaran ben :)tey teyyy tartiyida koymayi basarirsam ne mutlu bana :)
masallah cok guzelsiniz gercekten keske hepimz birbitimzn resmini gorsek ama sartlar ;(

Harikasın canım yaaaa bana bi fikir verdin teşekkürler çok teşekkürler bende bundan sonra öyle yapacağım hazırda bulundurmak çok iyiymiş
evet ya ne guzel besleniyo dimi imreniyo insan valla naz hadin artik yeni yil yeni pzt hadi ozellikle ikimiz birbirimizi fisekleyelim cok yavasiz kaplubaga misali

Burdayıııımmmm
kacamk yapoyosun dimi seni seni

insallh canim burayi bis birakma yeterki

Banada lütfen lütfen....
tmm atarim cnm

kesinlikle imkanmz olsa bizde yurusek disarda ama sartlar anca carsi pazarda cikiyoruz yuruyuse

Bu arada ilk defa coklu alinti yaptim farkindaysaniz cok kolaymis boyle ilk coklu alintiya ekledim ya mesajlar nerde diye bakiyom pencereye meger sag altta alintilari ekle yaziyomus

Dunku menum
Sabah 11/ 2 krep (has.yumurtadan biktim) / kk peynir/zeytin /sekersz cay/ 1 catal helva

Ara 2 kk kayisi 2 cevz

Aksam 17/ 1pors k.fasulye/3kask pilav/salata/2 kas.yogurt

Saat 20 /yarim pide/ cok az misir

Su 2 lt
Spor yok

Menum bugun karisik oldu
Sabah 12 / 3-4 cat.pat kizartma /2 kasik menemen /kk peynir/zeytin/ yarim pide/1 ctl helva

Ara 16/1 kupa sekersz ikisi bir arada /2 bitter

Aksam 18.30 1 kepce erste corba / 2 tavuk but/ 2 kask plv / salata /ayran

Saat 20/1 elma /2 cvz

Su 2lt/spor yok ;(

Kizlar siz suyunuzu nasiltasiyosunuz pet sisedemi cam sisedemi benm kiz cam sisem var pratik ama eline aliyor icmeye calisiyor yere atiyor plastigide ben sevmiyorum

Haklısın canım şartlar uygun olmuyor.ya hava soğuk oluyor.çocukları bırakacak yer olmuyor.bazen üşeniyoruz.en iyisi lesliye devam edelim.spor spordur.

Neyse ben kacar benm fistik uyurken bende uyuyayim allah rahatlik versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…