Gunaydin canim tebrik ederimmm...yaklastim sana haftaya gecebilirim seni ona gore rakibem...Bende hemen atayım
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.4
Gunaydin tuana uzulme canim her genc kizin basina gelir boyle seyler..buyuyunce unutursun...
Pamikkkkk gunaydinn naptin guzelimm ...kilo alma yarismasinami katildin
Tesellin için teşekkürler. Azıcık üzüleyimde ders alayım canım.Gunaydin tuana uzulme canim her genc kizin basina gelir boyle seyler..buyuyunce unutursun...
Turşu dan olabilir canım telafi edersin sıkma canınıGünaydın kızlar
Haftaya ilk bildirimi ben yaparak başlayalım kiii herkes kuldğımı çeksin +dayım malasef turşu yedim akşam acaba ondanmıkiiiii
Geçen hafta:86
Bu hafta;87
2kilo çok iyi tebriklerBende bildirim yapayım. Geçen hafta boyunca evimdeki kaynanalı görümceli meydan muharabesinden sonra 103.2ydim.
Güncel kilom 101.2 :)
Sanırım haftanın birincisi sensin çok çok iyi tebriklerBir bildirimde benden gelsin :)
Gecen hafta 102.8
Bugun 100.5
Tebrikler canımGecen hafta 72 .9
Güncel kilom 72.4
Oncelikle tesekkur ederim eminim sizleede cok guzelsinizdir :) ben diyetisyen kontrolunde oldugum icin kacamak yapma sansim yok sanirim ondan cabuk veriyorum tesekkur ederimSanırım haftanın birincisi sensin çok çok iyi tebriklerbu arada güzel hatunmussun
Canım su an annenin yanindasin seni mazur görelim eve dönünce toparlarsin mutlakaMislisse
Canım üzerimde kazak yelek patik 500 gr düştüm o yüzden.
Geçen hafta:56,5
Bu hafta :58
Fark :+1,5
İnşallah adettendir.
Telafi edersin nasılsa kaç hafta dir harika kilo verdin canım üzülme
Teşekkürler canımGunaydin canim tebrik ederimmm...yaklastim sana haftaya gecebilirim seni ona gore rakibem...
Tebrikler canımDün çok yoğundum bende öğleden sonra girip okuyamadım yazdıklarınızı.bnde bildirimimi yapayım.
Geçen pazartesi:70.4
Bugün:69.9
Fark: -500 gr
Aynı olmanda güzel canım korumussun en azındanhayirli oglenler
kg bildurimim gecen hafta : 112.5
bugun 112.5 ayniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?