2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menu paylasimimi yapayim kizlar cunku yemek yeme tamamdir
Sabah 6 elma sirkeli su 3 kayisi yesilcay tekrar 1 bardak su
Kahvalti 2 dilim cavdar arasina az beyaz peynir maydonoz yagsiz tost 4 zeytin 1 has yum kayisili cay
11 de bir elma 2 ceviz
1 30 da ton balikli salata 1 kepce corba
4 de sut 1 su bar
4 30 da bir elma
16 50 de 1 cay bar kadar beyaz leblebi
Aksam 7 de 1 kepce corba 160 gr kofte ama kizartma degil tencerede altina patates dizdim ustune kofte koydum domates sogan salcali su ekledim az tuz attim yag koymadim bol salata cok cok az zeytinyagi ile
8 de yesil cayim var
9 da 1 cay bar kefir 2 kayisi
3 litre suyumdan 75 ml kaldi icicem yatana kadar
45 dakika lesli insallah :)

Bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı 7.20
1 has yum.2 dilim kaşar peyniri.1 salatalık.1 dilim muz.10 zeytin.1/2 kırmızı biber.çay
Öğlen 12.50
1 kase tarhana çorb.1 tbk kıymalı pırasa yemeği.bol yeşillik
Akşam öğlenki menünün aynısı.2 parça lahana turşusu
Karışık kuruyemiş 1 avuç.çay
2 lt su şuana kadar.leslie 5mil yaptım.
Okulda yorulmuşum.birde hasta olacağm snrm.belim feci ağrıyor..erken yatıcam.görüşürüz kızlar

Yok canim şaka gibi gercekten..tartida problemmi var ya acaba..eczanede bide tartilsana canim onlarin tartilari tam gosteriyor..bu işte bi yanlışlık olmali ..
yok canim tarti dogru maleesef eger oyle olsa esimde farkeder o da cok tartiliyor cunku ;( yanlislik bende bende

Mislisse
canım ben yapmıştım. kaçırmışssın sanırım :)
geçen hafta: 91.8
güncel: 91.7

hedef 86 25.01.2017 tarihine. (zor bu sefer hedef, kısmet)
canim tarti gunumuz bugun olarak degisti bilgin varmi bilmiyorum bugun yazmadin sanirim dun yazdiysandadun dunde kalmistir kiz neyse bu hafta az vermissin vucut direnise mi gecti ne sasirtman lazim bence

menun cok guzel canim afiyet olsun su nekadar bu arada ?

cok guzel menu afiyet olsun canim bende gecen aksam icmistim kizimada icirdim menuye yazmamisim ;( ama ben cilekli aldim o kalorili mi acaba sadesini cok cok once icmistim tadini hatirlamiyorum bile ;(

menun cok guzel afiyet olsun canim okulun eve yakin sanirim oglenle aksam yemegin ayni olduguna gore gecmis olsun dikkat et canim kendine;(

Bu arada yag yakimi icin kekik yagi icilmesi cok iyiymis. Sabahlari ilik suya 2 cay kasigi koyup icilirse yaglari atmaniza yardimciymis isterseniz bir arastirin ben aktarda sordum 22 tl fiyat
daha oncede birinden duymustum sen aldin mi peki?

Canim arkadaslarim
1) liste hazir gibi bi iki duzenleme yapip biraz sonra yayinlayacagim spor yaptim hele bi kendime geleyim.

2.Acaba ben spor konusunda da yanlis mi yapiyorum sizce ? Sizce sıkılastirma hareketi yapmayip hergun sadece cardio mu yapmaliyim?

3.menumu paylasayim

Sabah 9 kalkinca 2 bardak ilik su
9.30 1 su bardagi sutle1 kahve fincani yulaf ezmesi beni inanilmz tok tuttu

Kizimla 10 gibi yatip 1 de kalktigimizdan mutevellit saat 13/ 2 dlm ekmekli ceyrek sucuktan tost /1 kupa sekersiz cay

Ara 16 2 dlm bitter 2 ceviz 2 kayisi

Aksam yok hala tokum

Belki icersem saat 9 gibi esimle 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icerim

Spor 45 dk leslie+15 dk zumba

Su 2 yi gecmisimdir.

Yok cnm almadim elma sirkesi iciyorum simdilik 5 ocakta diyetisyen randevum var ya yag yakimina bakicam eger az ise birde kekik yagi deneyecegim

Bugünkü menüm
Sabah:
7.00 ılık su
1incir
1 bardak süt

Ara:
11.00 1portakal 5,6 fıstık

Öğlen :
15.00 1 tabak mercimek salatası

Akşam:
19.00 1tabak et sote
Salata

Yeşil çay içerim.
Su: 1.5 litre
Spor:5mil leslie yapıcam.

Menün çok güzel canım.afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.menüde sporda güzel.
Güzel dengeli olmuş canım.afiyet olsun canım.
Akşam yemeden acıkmaz mısın canım?spor menü çok hafif.sporda çok güzel afiyet olsun canım.

Menuuu
12.30 da kahvaltı...
1 bardak sut...kepekli tost..
15.30..
2 kepce bezelye ...1 kase yogurt..
18.00..5 adet lahana sarmasi..biraz pide..1 bardak portakal suyu...
1 saat tempolu yuruyus...
Yarim saat 1 kg luk dambillarla kol gogus kalca calismasi...
Yarim saat ara verip 50 mekik..
Artik bir hafta spor yapmam heralde...

afiyet olsun.
diyetisyenle birlikte bu yolda olanlarin aksam yemegi erkenden oluverince hemencecik yaziveriyorlar:)

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 yum+1 yemek k yulafli omlet
3 zeytin 3 çatal peynir

Ara: 1 kuru incir çay
Öğle 12.30: 2 dilim ekmek 1 kase çorba
2 yemek kaşığı Fas kav.
2 yemek kaşığı patlıcan köz sal.

Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
Aksam 16.00: 1 kaseden az çorba
1 kase etli kuru Fas
2 dilim ekmek
(Tartida memnun olmaynca ekmk yedim )
Ara 18.30: 4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
bitki çayları, 2.5 litre su

Canim tarti dedigin bugun fazla yarin az neden moralini bozuyorsun ki .yarin yeni bir gun baslayacak gulerek uyan ve yola devam de olur mu :)
Ayrica nacizane bir oneri 2 dilim ekmek bir kase corba ( 2 dilimde o ) 4 dilim 2 dilimde aksam 6 dilim cok olmus sanki

Canim öğün atlamamlisin bence. Spor konusunda kardio yağ yakimina yardimci diye biliyorum. Birde bir şey soracam canım hani sen diyordun ya kacamaksiz 1. Gün 2. Gün diye sonrasını paylasmadin bu artinin nedeni gece kaçamakları mi canım...

Ah canım bilmez miyim işte ben sinirlenince ekmeğe sariyorum gıcık oldum bu hafta çünkü çok değil çarşamba günü daha güzel bir rakam görmüştüm kalan günlerde spor yaptım elimden geld kaçamak yapmadım ama... Sonuç hüsran

diyet sayfası arıyodum burayı buldum. süper. millet ben 75 den 68 e düştüm. hem de çok hızlı bir biçimde diyetle. hedefim 62. ancak şimdi aynı diyeti yapsam da kilo veremiyorum nerede ben hata yapıyorum. vücudum kiloyu tutuyor gibi hissediyorum. yardım
bu arada menüm genelde
kahvaltı: kızarmış ekmek,yoğurt,2 yumurta
öğlen:1 bardak süt, mandalin
akşam: sebze yemekleri
kilo vermemde yardımcı olun bi yerde hatam var sanki

Menum
Sabah 10:00
(20 dakika egzersiz)
Bir bardak ada cayı
Kahvaltim;
Bir haslama yumurta
1,5 dilim kepekli ekmek
1 bardak yesil cay
Zeytin ,peynir
Bir salatalık

Buraya kadar iyiydi sonra temizlik işine giriştim tüm gün evde temizlik yaptım inanın şimdi oturdum o yuzden de ayak üstü atıstırdım akşam yemegimi güya 45 dakika eliptik surcekdim ama fırsatım olmadi

Saat 16:30
Üc pogaça
2 kek ,Kücuk bir kase haslanmis patates
2 lt su
Yememeliydim evet ama oturup dogru duzgun yemek yiyemedim ki ayak ustü yemis oldum hic iyi olmadi insallah yarin daha hafif olur

menun cok guzel afiyet olsun canim

evet bi kase sutlu tahil gevregi yedim sadece

masallah afiyet olsun menu de spor da guzel ...

canim niye moral bozup ekmege sariyosun verdign rakam cok iyi yinede moralini bozma ya ben napim ;(

evet size menu dahi veremedigim zamanlar vardi ya hani bilmiyorum ki ya benim de kafam karisik ben yapamiyorum sanki ;(

Is yapinca insan kendini kaybediyo gercekten ama fena olmus olsun bakalim verdigini alma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…