yok canim tarti dogru maleesef eger oyle olsa esimde farkeder o da cok tartiliyor cunku ;( yanlislik bende bendeYok canim şaka gibi gercekten..tartida problemmi var ya acaba..eczanede bide tartilsana canim onlarin tartilari tam gosteriyor..bu işte bi yanlışlık olmali ..
canim tarti gunumuz bugun olarak degisti bilgin varmi bilmiyorum bugun yazmadin sanirimMislisse
canım ben yapmıştım. kaçırmışssın sanırım :)
geçen hafta: 91.8
güncel: 91.7
hedef 86 25.01.2017 tarihine. (zor bu sefer hedef, kısmet)
menun cok guzel canim afiyet olsun su nekadar bu arada ?hayirli aksamlar
yemek yeme faslim bitti. o zaman gunun ilk bildirimi benden gelsin.
kwhvalti bugun biraz gece kaldi 11 gibi
ceyrekten biraz fazla simit
bir haslanmis yumurta
bir parca peynir
bir fincan acik sekersiz cay
12.00 bir kupa yesil cay
13.30 bir kaee yogurt
15.30 bir muz
16.00 sade turk kahvesi
18.30 bir tabak mercimek yemegi
yarimdilim tb ekmek
bir parca peynircik
20.30 da yesil cayimi icip az sonra bir saatlik sporuma basliyorum insallah.
yani suan sadece doymus gibiyim:)
cok guzel menu afiyet olsun canim bende gecen aksam icmistim kizimada icirdim menuye yazmamisim ;( ama ben cilekli aldim o kalorili mi acaba sadesini cok cok once icmistim tadini hatirlamiyorum bile ;(Menu paylasimimi yapayim kizlar cunku yemek yeme tamamdir
Sabah 6 elma sirkeli su 3 kayisi yesilcay tekrar 1 bardak su
Kahvalti 2 dilim cavdar arasina az beyaz peynir maydonoz yagsiz tost 4 zeytin 1 has yum kayisili cay
11 de bir elma 2 ceviz
1 30 da ton balikli salata 1 kepce corba
4 de sut 1 su bar
4 30 da bir elma
16 50 de 1 cay bar kadar beyaz leblebi
Aksam 7 de 1 kepce corba 160 gr kofte ama kizartma degil tencerede altina patates dizdim ustune kofte koydum domates sogan salcali su ekledim az tuz attim yag koymadim bol salata cok cok az zeytinyagi ile
8 de yesil cayim var
9 da 1 cay bar kefir 2 kayisi
3 litre suyumdan 75 ml kaldi icicem yatana kadar
45 dakika lesli insallah :)
menun cok guzel afiyet olsun canim okulun eve yakin sanirim oglenle aksam yemegin ayni olduguna goreBugünkü menümü yazayım
Kahvaltı 7.20
1 has yum.2 dilim kaşar peyniri.1 salatalık.1 dilim muz.10 zeytin.1/2 kırmızı biber.çay
Öğlen 12.50
1 kase tarhana çorb.1 tbk kıymalı pırasa yemeği.bol yeşillik
Akşam öğlenki menünün aynısı.2 parça lahana turşusu
Karışık kuruyemiş 1 avuç.çay
2 lt su şuana kadar.leslie 5mil yaptım.
Okulda yorulmuşum.birde hasta olacağm snrm.belim feci ağrıyor..erken yatıcam.görüşürüz kızlar
daha oncede birinden duymustum sen aldin mi peki?Bu arada yag yakimi icin kekik yagi icilmesi cok iyiymis. Sabahlari ilik suya 2 cay kasigi koyup icilirse yaglari atmaniza yardimciymis isterseniz bir arastirin ben aktarda sordum 22 tl fiyat
Yok cnm almadim elma sirkesi iciyorum simdilik 5 ocakta diyetisyen randevum var ya yag yakimina bakicam eger az ise birde kekik yagi deneyecegimyok canim tarti dogru maleesef eger oyle olsa esimde farkeder o da cok tartiliyor cunku ;( yanlislik bende bende
canim tarti gunumuz bugun olarak degisti bilgin varmi bilmiyorum bugun yazmadin sanirimdun yazdiysandadun dunde kalmistir kiz neyse bu hafta az vermissin vucut direnise mi gecti ne sasirtman lazim bence
menun cok guzel canim afiyet olsun su nekadar bu arada ?
cok guzel menu afiyet olsun canim bende gecen aksam icmistim kizimada icirdim menuye yazmamisim ;( ama ben cilekli aldim o kalorili mi acaba sadesini cok cok once icmistim tadini hatirlamiyorum bile ;(
menun cok guzel afiyet olsun canim okulun eve yakin sanirim oglenle aksam yemegin ayni olduguna goregecmis olsun dikkat et canim kendine;(
daha oncede birinden duymustum sen aldin mi peki?
Ooyyy canimmm benimmm şaka yaptım..Valla mı bacım. Özür dilerim
Menün çok güzel canım.afiyet olsun.hayirli aksamlar
yemek yeme faslim bitti. o zaman gunun ilk bildirimi benden gelsin.
kwhvalti bugun biraz gece kaldi 11 gibi
ceyrekten biraz fazla simit
bir haslanmis yumurta
bir parca peynir
bir fincan acik sekersiz cay
12.00 bir kupa yesil cay
13.30 bir kaee yogurt
15.30 bir muz
16.00 sade turk kahvesi
18.30 bir tabak mercimek yemegi
yarimdilim tb ekmek
bir parca peynircik
20.30 da yesil cayimi icip az sonra bir saatlik sporuma basliyorum insallah.
yani suan sadece doymus gibiyim:)
Afiyet olsun canım.menüde sporda güzel.Menu paylasimimi yapayim kizlar cunku yemek yeme tamamdir
Kahvalti 2 dilim cavdar arasina az beyaz peynir maydonoz yagsiz tost 4 zeytin 1 has yum kayisili cay
11 de bir elma 2 ceviz
4 de sut 1 su bar
4 30 da bir elma
Aksam 7 de 1 kepce corba 160 gr kofte ama kizartma degil tencerede altina patates dizdim ustune kofte koydum domates sogan salcali su ekledim az tuz attim yag koymadim bol salata cok cok az zeytinyagi ile
8 de yesil cayim var
Güzel dengeli olmuş canım.afiyet olsun canım.Bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı 7.20
1 has yum.2 dilim kaşar peyniri.1 salatalık.1 dilim muz.10 zeytin.1/2 kırmızı biber.çay
Öğlen 12.50
1 kase tarhana çorb.1 tbk kıymalı pırasa yemeği.bol yeşillik
Akşam öğlenki menünün aynısı.2 parça lahana turşusu
Karışık kuruyemiş 1 avuç.çay
2 lt su şuana kadar.leslie 5mil yaptım.
Okulda yorulmuşum.birde hasta olacağm snrm.belim feci ağrıyor..erken yatıcam.görüşürüz kızlar
Akşam yemeden acıkmaz mısın canım?spor menü çok hafif.sporda çok güzel afiyet olsun canım.Canim arkadaslarim
1) liste hazir gibi bi iki duzenleme yapip biraz sonra yayinlayacagim spor yaptim hele bi kendime geleyim.
2.Acaba ben spor konusunda da yanlis mi yapiyorum sizce ? Sizce sıkılastirma hareketi yapmayip hergun sadece cardio mu yapmaliyim?
3.menumu paylasayim
Sabah 9 kalkinca 2 bardak ilik su
9.30 1 su bardagi sutle1 kahve fincani yulaf ezmesi beni inanilmz tok tuttu
Kizimla 10 gibi yatip 1 de kalktigimizdan mutevellit saat 13/ 2 dlm ekmekli ceyrek sucuktan tost /1 kupa sekersiz cay
Ara 16 2 dlm bitter 2 ceviz 2 kayisi
Aksam yok hala tokum
Belki icersem saat 9 gibi esimle 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icerim
Spor 45 dk leslie+15 dk zumba
Su 2 yi gecmisimdir.
afiyet olsun.Menu paylasimimi yapayim kizlar cunku yemek yeme tamamdir
11 de bir elma 2 ceviz
4 de sut 1 su bar
4 30 da bir elma
8 de yesil cayim var
Evet vallahi dogruafiyet olsun.
diyetisyenle birlikte bu yolda olanlarin aksam yemegi erkenden oluverince hemencecik yaziveriyorlar:)
Canim tarti dedigin bugun fazla yarin az neden moralini bozuyorsun ki .yarin yeni bir gun baslayacak gulerek uyan ve yola devam de olur mu :)Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 yum+1 yemek k yulafli omlet
3 zeytin 3 çatal peynir
Ara: 1 kuru incir çay
Öğle 12.30: 2 dilim ekmek 1 kase çorba
2 yemek kaşığı Fas kav.
2 yemek kaşığı patlıcan köz sal.
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
Aksam 16.00: 1 kaseden az çorba
1 kase etli kuru Fas
2 dilim ekmek
(Tartida memnun olmaynca ekmk yedim)
Ara 18.30: 4 kaşık yoğurt
bitki çayları, 2.5 litre su
Canim öğün atlamamlisin bence. Spor konusunda kardio yağ yakimina yardimci diye biliyorum. Birde bir şey soracam canım hani sen diyordun ya kacamaksiz 1. Gün 2. Gün diye sonrasını paylasmadinCanim arkadaslarim
1) liste hazir gibi bi iki duzenleme yapip biraz sonra yayinlayacagim spor yaptim hele bi kendime geleyim.
2.Acaba ben spor konusunda da yanlis mi yapiyorum sizce ? Sizce sıkılastirma hareketi yapmayip hergun sadece cardio mu yapmaliyim?
3.menumu paylasayim
Sabah 9 kalkinca 2 bardak ilik su
9.30 1 su bardagi sutle1 kahve fincani yulaf ezmesi beni inanilmz tok tuttu
Kizimla 10 gibi yatip 1 de kalktigimizdan mutevellit saat 13/ 2 dlm ekmekli ceyrek sucuktan tost /1 kupa sekersiz cay
Ara 16 2 dlm bitter 2 ceviz 2 kayisi
Aksam yok hala tokum
Belki icersem saat 9 gibi esimle 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icerim
Spor 45 dk leslie+15 dk zumba
Su 2 yi gecmisimdir.
Ah canım bilmez miyim işte ben sinirlenince ekmeğe sariyorumCanim tarti dedigin bugun fazla yarin az neden moralini bozuyorsun ki .yarin yeni bir gun baslayacak gulerek uyan ve yola devam de olur mu :)
Ayrica nacizane bir oneri 2 dilim ekmek bir kase corba ( 2 dilimde o ) 4 dilim 2 dilimde aksam 6 dilim cok olmus sanki
menun cok guzel afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah:
7.00 ılık su
1incir
1 bardak süt
Ara:
11.00 1portakal 5,6 fıstık
Öğlen :
15.00 1 tabak mercimek salatası
Akşam:
19.00 1tabak et sote
Salata
Yeşil çay içerim.
Su: 1.5 litre
Spor:5mil leslie yapıcam.
evet bi kase sutlu tahil gevregi yedim sadeceMenün çok güzel canım.afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.menüde sporda güzel.
Güzel dengeli olmuş canım.afiyet olsun canım.
Akşam yemeden acıkmaz mısın canım?spor menü çok hafif.sporda çok güzel afiyet olsun canım.
masallah afiyet olsun menu de spor da guzel ...Menuuu
12.30 da kahvaltı...
1 bardak sut...kepekli tost..
15.30..
2 kepce bezelye ...1 kase yogurt..
18.00..5 adet lahana sarmasi..biraz pide..1 bardak portakal suyu...
1 saat tempolu yuruyus...
Yarim saat 1 kg luk dambillarla kol gogus kalca calismasi...
Yarim saat ara verip 50 mekik..
Artik bir hafta spor yapmam heralde...
canim niye moral bozup ekmege sariyosun verdign rakam cok iyi yinede moralini bozma ya ben napim ;(Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 yum+1 yemek k yulafli omlet
3 zeytin 3 çatal peynir
Ara: 1 kuru incir çay
Öğle 12.30: 2 dilim ekmek 1 kase çorba
2 yemek kaşığı Fas kav.
2 yemek kaşığı patlıcan köz sal.
Aksam 16.00: 1 kaseden az çorba
1 kase etli kuru Fas
2 dilim ekmek
(Tartida memnun olmaynca ekmk yedim)
Ara 18.30: 4 kaşık yoğurt
bitki çayları, 2.5 litre su
evet size menu dahi veremedigim zamanlar vardi ya hani bilmiyorum ki ya benim de kafam karisik ben yapamiyorum sanki ;(Canim öğün atlamamlisin bence. Spor konusunda kardio yağ yakimina yardimci diye biliyorum. Birde bir şey soracam canım hani sen diyordun ya kacamaksiz 1. Gün 2. Gün diye sonrasını paylasmadinbu artinin nedeni gece kaçamakları mi canım...
Is yapinca insan kendini kaybediyo gercekten ama fena olmus olsun bakalim verdigini alma daMenum
Sabah 10:00
(20 dakika egzersiz)
Bir bardak ada cayı
Kahvaltim;
Bir haslama yumurta
1,5 dilim kepekli ekmek
1 bardak yesil cay
Zeytin ,peynir
Bir salatalık
Buraya kadar iyiydi sonra temizlik işine giriştim tüm gün evde temizlik yaptım inanın şimdi oturdum o yuzden de ayak üstü atıstırdım akşam yemegimi güya 45 dakika eliptik surcekdim ama fırsatım olmadi
Saat 16:30
Üc pogaça
2 kek ,Kücuk bir kase haslanmis patates
2 lt su
Yememeliydim evet ama oturup dogru duzgun yemek yiyemedim ki ayak ustü yemis oldum hic iyi olmadi insallah yarin daha hafif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?