- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Tebrik ederim rakibem
Tesekkur ediyorum :)2kilo çok iyi tebrikler
Olsun bakalim benim gibi almamissin ya en azindan yerinde sayiyosunhayirli oglenler
kg bildurimim gecen hafta : 112.5
bugun 112.5 ayniyim.
Coknguzel canim sonunda 6 li rakamlari gormussunDün çok yoğundum bende öğleden sonra girip okuyamadım yazdıklarınızı.bnde bildirimimi yapayım.
Geçen pazartesi:70.4
Bugün:69.9
Fark: -500 gr
Abooooww naptın böyle sennnKizlaaarr size tarti bildiirmi yapmaya yuzum yoktu ama bukadar oldugunu tahmin etmiyodum acikcasi evet +1400 gr artidaydim bi yarim kg da eklenmis malesef ama niye boyle oldu bilmiyorun ;(
Gecen hafta :81.6
Bu hafta :83.4
Fark= +1.800 gr
Eki Görüntüle 1933359
Canım az olmuş ama buda bir gelişme haftaya daha iyi olucak inşallah
bende kendi adima soyliyim hayir canim nedir seni bu dusunceye iten sey ? Bu arada senin dedgin sekilde sabah yulaf tukettim tadi da guzeldi artik yerim her sabah insallah iyi gelirKızlar aranızda bilmeden kalbini kırdığım kimse var mı?
evet atak yapmaliyim istediginz herseyi soyleyebilirsiniz boynum kildan inceKızlar sabahı iple çekiyorum bugün artı bir kg dan kurtuldum birde eksiye dusersem degmeyin keyfimeencok merak ettiklerimde selin_01 rakibem, tevafuk55 atak yapmalı artık, mislisse .Biraz açık sözlü mı oldum kii
amin canim pek iyi basladigm soylenemez acikcasi bakalim nolcak ?Guuunaydinnn bayanlar haftamiz guzel baslasin insallah bol bolll eksiler gorelim
olabilir canim moralini bozma sakin bu hafta daha dikkat edicez daha cok spor yapicaz acigi kapatmam lazim tamam mi ?Günaydın kızlar
Haftaya ilk bildirimi ben yaparak başlayalım kiii herkes kuldğımı çeksin +dayım malasef turşu yedim akşam acaba ondanmıkiiiii
Geçen hafta:86
Bu hafta;87
savastan basarinile cikmissin tebrik ederim canim 2000 gr cok iyi bi rakamBende bildirim yapayım. Geçen hafta boyunca evimdeki kaynanalı görümceli meydan muharabesinden sonra 103.2ydim.
Güncel kilom 101.2 :)
tmm cnm sorun degil kg bildrimi yapmayacak misin?Günaydın kızlarrrr...
Mislisse burdayım canım benim sene sonu olduğu için çok sıkıştık işte hiç bakamadım. birde elektrikler yoktu, firmanın jeneratörü bozulmuştu şansada giremedim.
çok yorgunum yeni yıl beni yordu kızlar ya
2300 gr vaaaovv masalalah ilk hafta icin cok guzel bi rakam birinci sensin sanirim tekrar tebrik ederim canimBir bildirimde benden gelsin :)
Gecen hafta 102.8
Bugun 100.5
-500 cok iyi keske bende ekside oldaydim ;(Gecen hafta 72 .9
Güncel kilom 72.4
-700 gr supersin baska bisey demiyorumBende hemen atayım
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.4
insallah oyledirMislisse
Canım üzerimde kazak yelek patik 500 gr düştüm o yüzden.
Geçen hafta:56,5
Bu hafta :58
Fark :+1,5
İnşallah adettendir.
oy canim ya uzulme bakalim bu hafta kapatiriz acigi insallah...
amin canim insaalh...Merhaba kızlar,
Herkese sağlıklı, huzurlu , mutlu bir yıl diliyorum.
2017 hedeflerimize ulaştığımız bir yıl olur inşallah.
asil hedefin 59 peki 26 ocak icin hedefin nedir peki? Birde aramizda misin bu hafta ?Benim hedefim 59
allahim insan kg verince selami bile degisik oluyor off offf;( cok guzel bi rakam tebrik edrim cani yurekten seni ve azmini
bana da soyle cekinme ben de artidayim vurun atesleyin yerin dibine sokun beniPamikkkkk gunaydinn naptin guzelimm ...kilo alma yarismasinami katildin
evet canm bundan sonra p.tesi tarti gunumz -200 guzelbu rakam tebrikler...Kilo bildirimi pazartesi olarak değişmiş anladığım kadarıyla :)
Bende kilo bildiriminde bulunayım
Geçen Hafta : 85.7
Bu Hafta: 85.5
Fark : -200 gr
cok iyisin canim tebrik ederim darisi basimiza insallah...
Yaklasik 1 haftadir yapmiyo gibiyim en son bi iki gun daha yaptim o kadar bilmiyorum ki sorunum ne arkadas ???Abooooww naptın böyle sennnniye böyle olduki canım iki gündür spor yapamadin ondan mı acaba .Toparlarsin inşallah morelini bozma
Ayy canımsın sağol ya valla çok canım sıkıldı.Canım su an annenin yanindasin seni mazur görelim eve dönünce toparlarsin mutlaka
bende kendi adima soyliyim hayir canim nedir seni bu dusunceye iten sey ? Bu arada senin dedgin sekilde sabah yulaf tukettim tadi da guzeldi artik yerim her sabah insallah iyi gelir
evet atak yapmaliyim istediginz herseyi soyleyebilirsiniz boynum kildan ince
amin canim pek iyi basladigm soylenemez acikcasi bakalim nolcak ?
olabilir canim moralini bozma sakin bu hafta daha dikkat edicez daha cok spor yapicaz acigi kapatmam lazim tamam mi ?
savastan basarinile cikmissin tebrik ederim canim 2000 gr cok iyi bi rakamboyle devam insallah ....
tmm cnm sorun degil kg bildrimi yapmayacak misin?
2300 gr vaaaovv masalalah ilk hafta icin cok guzel bi rakam birinci sensin sanirim tekrar tebrik ederim canim
-500 cok iyi keske bende ekside oldaydim ;(
-700 gr supersin baska bisey demiyorum
insallah oyledirbende artidayim ;(
oy canim ya uzulme bakalim bu hafta kapatiriz acigi insallah...
amin canim insaalh...
asil hedefin 59 peki 26 ocak icin hedefin nedir peki? Birde aramizda misin bu hafta ?
allahim insan kg verince selami bile degisik oluyor off offf;( cok guzel bi rakam tebrik edrim cani yurekten seni ve azmini
bana da soyle cekinme ben de artidayim vurun atesleyin yerin dibine sokun beni
evet canm bundan sonra p.tesi tarti gunumz -200 guzelbu rakam tebrikler...
cok iyisin canim tebrik ederim darisi basimiza insallah...
almamakla teselli bulmak:)Olsun bakalim benim gibi almamissin ya en azindan yerinde sayiyosun
demi:) haftsya insallahAynı olmanda güzel canım korumussun en azından
Oylemiiiiii ...tevafuk rakibemde oyle demisti...gorusuruzzz haftayaa...61 rakamini bi goriyimde sende gorrrrr hihhh..Teşekkürler canımbeni gecemiceksin 50 gramda olsa senden önde olucammmmm
Yok canim şaka gibi gercekten..tartida problemmi var ya acaba..eczanede bide tartilsana canim onlarin tartilari tam gosteriyor..bu işte bi yanlışlık olmali ..Kizlaaarr size tarti bildiirmi yapmaya yuzum yoktu ama bukadar oldugunu tahmin etmiyodum acikcasi evet +1400 gr artidaydim bi yarim kg da eklenmis malesef ama niye boyle oldu bilmiyorun ;(
Gecen hafta :81.6
Bu hafta :83.4
Fark= +1.800 gr
Eki Görüntüle 1933359
Valla mı bacım. Özür dilerimPamik beni kirdin.. yani kirmis olabilirsin..ama gecen sene kirdigin icin konuyu hatirlamiyorum...nolcak simdi..asla affetmicem seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?