2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canim lütfen öyle söyleme isteyipte başardığın bir şeyi düşün okul hayatında olur eşinde degistirdigin bir şey olur. .. ama illaki istediğin ve yaptığın şeyler vardır hayatında.. sakin bak tıkır tıkır vereceksin. Instagram kullanıyorsan orada insanı motive eden hesaplar var bi bak insanların içinden yeni bir kadın çıkmış resmen sadece inanç ve irade ile.. ama en önemlisi inanç kendine güven lütfen en önemlisi bu...

İyi akşamlar menumu vereyim
Aç ılık su
Saat 12: bir simit ,bir lokmacik katmer, 1kkpeynir,bir tatlı kaşığı çikolata,3salam, şekersiz çay, zeytin.(haşlanmış yumurta yiyemiyorum buara onun için simit fazla oldu)
ARA: Türk kahvesi 6kare bitter
Yeşil çay
Saat 19:bir kase mercimek çorbası, turşu, yarım dilim ekmek, yarım tabak ıspanak yemeği, yarım tabak bulgur pilavı (bu olmadı)
Bir avuç patlamış mısır
Su 1litre ye tamamlarim
Spor 100ip atladim

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 2.3 kg ile I Iraz ana arkadaşımız

İkincisi -1.4 kg ile elizanelizan arkadaşımız

Üçüncüleri -0.8 kg ile selin_01 ve @Korhilalp arkadaşlarımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören bende dahil olmak üzere diğer arkadaşlarımızın morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta ve yıl dilerim.

Yeni yılda kaybedeceğiniz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile mutlu yıllar ...

NOT:Aradaki farkı görebilmeniz için iki tabloda ilk sayfadadır. Bu ayki listede başlangıç kglalrınız 23.12.2016 tarihli cuma günkü belirttiğiniz kg olarak baz alınmıştır.Farklılıklar varsa bu yüzdendir yani yanlış anlaşılmasın sakın :)yeni gelen arkadaşlarımız bu söylediğim sizler için de geçerlidir

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 2.3 kg ile I Iraz ana arkadaşımız

İkincisi -1.4 kg ile elizanelizan arkadaşımız

Üçüncüleri -0.8 kg ile selin_01 ve @Korhilalp arkadaşlarımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören bende dahil olmak üzere diğer arkadaşlarımızın morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta ve yıl dilerim.

Yeni yılda kaybedeceğiniz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile mutlu yıllar ...

NOT:Aradaki farkı görebilmeniz için iki tabloda ilk sayfadadır. Bu ayki listede başlangıç kglalrınız 23.12.2016 tarihli cuma günkü belirttiğiniz kg olarak baz alınmıştır.Farklılıklar varsa bu yüzdendir yani yanlış anlaşılmasın sakın :)yeni gelen arkadaşlarımız bu söylediğim sizler için de geçerlidir

Afiyet olsun çok hafif güzel menun
Afiyet olsun canım sporda menunde güzel

Menün hafif afiyet olsun Geçmiş olsun .
Menün iyi canım ama akşam yok gece acikmayasin.sporda yapmissin çok iyi
Menün kararında canımama spor biraz fazla yapmışsın

Sadece ekmek fazla diğerleri kararında afiyet olsun
Canım o saatte n sonra bir şey yemediysen telafi edilir afiyet olsun

Canim ne güzel şeyler soylemissin eline sağlık canım yine çok güzel bir tablo olmuş. Kilo veren dereceye giren herkesi tebrik ederim basarilariniz daim olsun. Artıda olan arkadaşlar da telafi edecektir

Ellerine emeğine sağlık canım.kilo veren arkadaşları mida tebrik ediyorum

Biraz öyle oldu ne yalan söyleyeyimsenin kadar iradeli değilim sporda yarım saat ten fazla yapamıyorum ama elimden geleni yapicamm canım
Bende ilk baslarda inanki tembellikten yapamiyordum.ilk onceleri 15 dk la basladim..30 45 falan sonra her yerim bi tutuldu ..biraz ara verdim..sonra yavas yavas vucut isindi..simdi yorulmuyorum..vucut zamanla alisiyor..ama hergun yapamam oyle ..bazi gunler yogun oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…