Ayy insallah canım yaaIs yapinca insan kendini kaybediyo gercekten ama fena olmus olsun bakalim verdigini alma da
Canim lütfen öyle söyleme isteyipte başardığın bir şeyi düşün okul hayatında olur eşinde degistirdigin bir şey olur. .. ama illaki istediğin ve yaptığın şeyler vardır hayatında.. sakin bak tıkır tıkır vereceksin. Instagram kullanıyorsan orada insanı motive eden hesaplar var bi bak insanların içinden yeni bir kadın çıkmış resmen sadece inanç ve irade ile.. ama en önemlisi inanç kendine güven lütfen en önemlisi bu...menun cok guzel afiyet olsun canim
evet bi kase sutlu tahil gevregi yedim sadece
masallah afiyet olsun menu de spor da guzel ...
canim niye moral bozup ekmege sariyosun verdign rakam cok iyi yinede moralini bozma ya ben napim ;(
evet size menu dahi veremedigim zamanlar vardi ya hani bilmiyorum ki ya benim de kafam karisik ben yapamiyorum sanki ;(
Ooyyy canimmm benimmm şaka yaptım..
Afiyet olsun çok hafif güzel menunhayirli aksamlar
yemek yeme faslim bitti. o zaman gunun ilk bildirimi benden gelsin.
kwhvalti bugun biraz gece kaldi 11 gibi
ceyrekten biraz fazla simit
bir haslanmis yumurta
bir parca peynir
bir fincan acik sekersiz cay
12.00 bir kupa yesil cay
13.30 bir kaee yogurt
15.30 bir muz
16.00 sade turk kahvesi
18.30 bir tabak mercimek yemegi
yarimdilim tb ekmek
bir parca peynircik
20.30 da yesil cayimi icip az sonra bir saatlik sporuma basliyorum insallah.
yani suan sadece doymus gibiyim:)
Afiyet olsun canım sporda menunde güzelMenu paylasimimi yapayim kizlar cunku yemek yeme tamamdir
Sabah 6 elma sirkeli su 3 kayisi yesilcay tekrar 1 bardak su
Kahvalti 2 dilim cavdar arasina az beyaz peynir maydonoz yagsiz tost 4 zeytin 1 has yum kayisili cay
11 de bir elma 2 ceviz
1 30 da ton balikli salata 1 kepce corba
4 de sut 1 su bar
4 30 da bir elma
16 50 de 1 cay bar kadar beyaz leblebi
Aksam 7 de 1 kepce corba 160 gr kofte ama kizartma degil tencerede altina patates dizdim ustune kofte koydum domates sogan salcali su ekledim az tuz attim yag koymadim bol salata cok cok az zeytinyagi ile
8 de yesil cayim var
9 da 1 cay bar kefir 2 kayisi
3 litre suyumdan 75 ml kaldi icicem yatana kadar
45 dakika lesli insallah :)
Menün hafif afiyet olsunBugünkü menümü yazayım
Kahvaltı 7.20
1 has yum.2 dilim kaşar peyniri.1 salatalık.1 dilim muz.10 zeytin.1/2 kırmızı biber.çay
Öğlen 12.50
1 kase tarhana çorb.1 tbk kıymalı pırasa yemeği.bol yeşillik
Akşam öğlenki menünün aynısı.2 parça lahana turşusu
Karışık kuruyemiş 1 avuç.çay
2 lt su şuana kadar.leslie 5mil yaptım.
Okulda yorulmuşum.birde hasta olacağm snrm.belim feci ağrıyor..erken yatıcam.görüşürüz kızlar
Menün iyi canım ama akşam yok gece acikmayasin.sporda yapmissin çok iyiCanim arkadaslarim
1) liste hazir gibi bi iki duzenleme yapip biraz sonra yayinlayacagim spor yaptim hele bi kendime geleyim.
2.Acaba ben spor konusunda da yanlis mi yapiyorum sizce ? Sizce sıkılastirma hareketi yapmayip hergun sadece cardio mu yapmaliyim?
3.menumu paylasayim
Sabah 9 kalkinca 2 bardak ilik su
9.30 1 su bardagi sutle1 kahve fincani yulaf ezmesi beni inanilmz tok tuttu
Kizimla 10 gibi yatip 1 de kalktigimizdan mutevellit saat 13/ 2 dlm ekmekli ceyrek sucuktan tost /1 kupa sekersiz cay
Ara 16 2 dlm bitter 2 ceviz 2 kayisi
Aksam yok hala tokum
Belki icersem saat 9 gibi esimle 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icerim
Spor 45 dk leslie+15 dk zumba
Su 2 yi gecmisimdir.
Menün kararında canımMenuuu
12.30 da kahvaltı...
1 bardak sut...kepekli tost..
15.30..
2 kepce bezelye ...1 kase yogurt..
18.00..5 adet lahana sarmasi..biraz pide..1 bardak portakal suyu...
1 saat tempolu yuruyus...
Yarim saat 1 kg luk dambillarla kol gogus kalca calismasi...
Yarim saat ara verip 50 mekik..
Artik bir hafta spor yapmam heralde...
Hafif güzel bir menü sporda var harikasinBugünkü menüm
Sabah:
7.00 ılık su
1incir
1 bardak süt
Ara:
11.00 1portakal 5,6 fıstık
Öğlen :
15.00 1 tabak mercimek salatası
Akşam:
19.00 1tabak et sote
Salata
Yeşil çay içerim.
Su: 1.5 litre
Spor:5mil leslie yapıcam.
Birr kiskanclik hissettimmmm...nolduuu canimmm korktunmuu seni gecerim diye..Menün hafif afiyet olsunGeçmiş olsun .
Menün iyi canım ama akşam yok gece acikmayasin.sporda yapmissin çok iyi
Menün kararında canımama spor biraz fazla yapmışsın
Sadece ekmek fazla diğerleri kararında afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 yum+1 yemek k yulafli omlet
3 zeytin 3 çatal peynir
Ara: 1 kuru incir çay
Öğle 12.30: 2 dilim ekmek 1 kase çorba
2 yemek kaşığı Fas kav.
2 yemek kaşığı patlıcan köz sal.
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
Aksam 16.00: 1 kaseden az çorba
1 kase etli kuru Fas
2 dilim ekmek
(Tartida memnun olmaynca ekmk yedim)
Ara 18.30: 4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
bitki çayları, 2.5 litre su
Canım o saatte n sonra bir şey yemediysen telafi edilir afiyet olsunMenum
Sabah 10:00
(20 dakika egzersiz)
Bir bardak ada cayı
Kahvaltim;
Bir haslama yumurta
1,5 dilim kepekli ekmek
1 bardak yesil cay
Zeytin ,peynir
Bir salatalık
Buraya kadar iyiydi sonra temizlik işine giriştim tüm gün evde temizlik yaptım inanın şimdi oturdum o yuzden de ayak üstü atıstırdım akşam yemegimi güya 45 dakika eliptik surcekdim ama fırsatım olmadi
Saat 16:30
Üc pogaça
2 kek ,Kücuk bir kase haslanmis patates
2 lt su
Yememeliydim evet ama oturup dogru duzgun yemek yiyemedim ki ayak ustü yemis oldum hic iyi olmadi insallah yarin daha hafif olur
Biraz öyle oldu ne yalan söyleyeyimBirr kiskanclik hissettimmmm...nolduuu canimmm korktunmuu seni gecerim diye..
Canim ne güzel şeyler soylemissinArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 2.3 kg ile I Iraz ana arkadaşımız
İkincisi -1.4 kg ileelizanelizan arkadaşımız
Üçüncüleri -0.8 kg ileselin_01 ve @Korhilalp arkadaşlarımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören bende dahil olmak üzere diğer arkadaşlarımızın morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta ve yıl dilerim.
Yeni yılda kaybedeceğiniz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile mutlu yıllar ...
NOT:Aradaki farkı görebilmeniz için iki tabloda ilk sayfadadır. Bu ayki listede başlangıç kglalrınız 23.12.2016 tarihli cuma günkü belirttiğiniz kg olarak baz alınmıştır.Farklılıklar varsa bu yüzdendir yani yanlış anlaşılmasın sakın :)yeni gelen arkadaşlarımız bu söylediğim sizler için de geçerlidir
Yap yap canım en azından koru kilonu bende popomu kaldiriym namaz kılıp accik spor yapimm yoksa bu selin_01beni gecicekAllahııımmm 1 ayda verdiğimi 1 haftada geri aldım yaaaaa. Hemen spora başlamam lazım tekrar. Ben Leslie 3 mil yapmaya gidiyorum.
Ellerine emeğine sağlık canım.kilo veren arkadaşları mida tebrik ediyorumArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 2.3 kg ile I Iraz ana arkadaşımız
İkincisi -1.4 kg ileelizanelizan arkadaşımız
Üçüncüleri -0.8 kg ileselin_01 ve @Korhilalp arkadaşlarımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören bende dahil olmak üzere diğer arkadaşlarımızın morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta ve yıl dilerim.
Yeni yılda kaybedeceğiniz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile mutlu yıllar ...
NOT:Aradaki farkı görebilmeniz için iki tabloda ilk sayfadadır. Bu ayki listede başlangıç kglalrınız 23.12.2016 tarihli cuma günkü belirttiğiniz kg olarak baz alınmıştır.Farklılıklar varsa bu yüzdendir yani yanlış anlaşılmasın sakın :)yeni gelen arkadaşlarımız bu söylediğim sizler için de geçerlidir
Bende ilk baslarda inanki tembellikten yapamiyordum.ilk onceleri 15 dk la basladim..30 45 falan sonra her yerim bi tutuldu ..biraz ara verdim..sonra yavas yavas vucut isindi..simdi yorulmuyorum..vucut zamanla alisiyor..ama hergun yapamam oyle ..bazi gunler yogun oluyor..Biraz öyle oldu ne yalan söyleyeyimsenin kadar iradeli değilim sporda yarım saat ten fazla yapamıyorum ama elimden geleni yapicamm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?