2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok teşekkür ediyorum :)

Ellerine sağlık canım ne güzel şeyler yazmışsın motive edici teşvik edici kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler ve artıda olanlar Kaptanımızı duydunuz kendi de dahil olmak üzere atağa geçelim lütfen

hayirli sabahlar.
ben kahvaltimi yaptimm.
listede en yuksek kg ile birinci sirada olmak.. bastan niye almamisim ben bu isin onlemini diye bikez daha dusundurttu bana.. zararin neresinden donersek kardir.
guzel bi gun olsun insallah..

Kızlar dün 101.2 çıktım ya tartıda, bugun de bakayım dedım 102. 3 neden böyle bır fark var. Sabah aç karına tartıldım sadece ıkı bardak su içtim. Tartım da yeni. Bozuk olma ıhtımalı yok.. Anlamadım

evet benim zaafim o abur cubur ama eskisi gibi degilim yinede dun koskoca paketten 2 kare bitter yemeyi basardim sporumu da yaptim bi soru sormustum simdilik sıkılastirma degil de sirf cardiomu yapsam diye sence ?...karatayi falan yapmak isterim ama yapamam ben onu kendimi biliyorum yani ;( onerilerin icin tesekkur ederim

evet tabiki basarabildiklerim var ama bu is sanki kastikca onume hedef koydukca ulasamiyorum ulasamayinca yapamiyorum yapamiycam diyorum ama pes etmek degil bu bi yanim hep temkinli kg konusunda zaten oldu bitti hep sorunluydum hala aynanin karsisina gecip bi fark gorememk en ufak bi kacamktaverdigim onca emegin bosa gitmesi umudumu kiriyor resmen

afiyet olsun canim

Korhilalp gecmıs olsun.
@mıslısse su 3 lt.
Spor 30 dk pılates 15 dk kol 100 mekık.

Herkese hayırlı geceler
tmm canim guzel olmus spor da su da

Canim ne güzel şeyler soylemissin eline sağlık canım yine çok güzel bir tablo olmuş. Kilo veren dereceye giren herkesi tebrik ederim basarilariniz daim olsun. Artıda olan arkadaşlar da telafi edecektir
rica ederim canim iyi dileklerin icin bende tesekkur ederim

Mislisse bu arada eline emeğine sağlık.
rica ederim guzellik

Ellerine emeğine sağlık canım.kilo veren arkadaşları mida tebrik ediyorum
rica ederim tatlim

Mislisse canim tsk ederim ve ellerine saglik...hep birlikte hedeflerimize ulasmak dilegiyle insallah..
rica ederim canim iyi dileklerin icin de tesekkur ederim iyiki siz kg veriyosunuz sizde veremeseniz topik kapanir herhalde

Çok teşekkür ediyorum :)
senin basarin canim bize de tebrik etmek duser

rica ederim canm kendimden baska herkese yararim dokunuyor baksana bi dusemedik 80 e

Canm sudan da olabilir de o kadar degil olmaz su tutucak bisey yedin mi ?

hayirli sabahlar.
ben kahvaltimi yaptimm.
listede en yuksek kg ile birinci sirada olmak.. bastan niye almamisim ben bu isin onlemini diye bikez daha dusundurttu bana.. zararin neresinden donersek kardir.
guzel bi gun olsun insallah..
Hayirli sabahlar Kesinlikle canim o yuzden devam boyle tamm mi ? Bak ben ne zamdir yerimde sayiyorum hic moral bozuyo muyum

Guzel arkadaslarim ben kendimin bile kendime derman olamadigimi dusunerekten sizin menulerinizi yorumlamama karari aldim o hakki kendimde gormuyorum cunku ;( bunu anlayisla karsilamanizi rica ediyorum yani menunuzde şu olmus şu olmamis şunu yemeseydin diyemiyorum artik ister istemez yanlis anlasilirim (kendisi bi gr bile veremiyo bide akil veriyo gibi )diye dusunuyorum siz oyle disunmeseniz bile ben oyle hissederim yani bundan sonra ;( topigi actim evet ama sadece ben degil hepimiz buranin sahibiyiz oyle dusunmeyin sakin kisacasi siz benim menumu yorumlayin ama ben sizinkini yorumlamayayim olur mu

seni çok iyi anlıyorum.
bende yerimde saydığım ve çok çok yavaş verebildiğim için menü yorumlamaktan çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…