Çok teşekkür ediyorum :)Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 2.3 kg ile I Iraz ana arkadaşımız
İkincisi -1.4 kg ileelizanelizan arkadaşımız
Üçüncüleri -0.8 kg ileselin_01 ve @Korhilalp arkadaşlarımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören bende dahil olmak üzere diğer arkadaşlarımızın morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta ve yıl dilerim.
Yeni yılda kaybedeceğiniz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile mutlu yıllar ...
NOT:Aradaki farkı görebilmeniz için iki tabloda ilk sayfadadır. Bu ayki listede başlangıç kglalrınız 23.12.2016 tarihli cuma günkü belirttiğiniz kg olarak baz alınmıştır.Farklılıklar varsa bu yüzdendir yani yanlış anlaşılmasın sakın :)yeni gelen arkadaşlarımız bu söylediğim sizler için de geçerlidir
Ellerine sağlık canım ne güzel şeyler yazmışsın motive edici teşvik edici kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler ve artıda olanlarArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 2.3 kg ile I Iraz ana arkadaşımız
İkincisi -1.4 kg ileelizanelizan arkadaşımız
Üçüncüleri -0.8 kg ileselin_01 ve @Korhilalp arkadaşlarımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören bende dahil olmak üzere diğer arkadaşlarımızın morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta ve yıl dilerim.
Yeni yılda kaybedeceğiniz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile mutlu yıllar ...
NOT:Aradaki farkı görebilmeniz için iki tabloda ilk sayfadadır. Bu ayki listede başlangıç kglalrınız 23.12.2016 tarihli cuma günkü belirttiğiniz kg olarak baz alınmıştır.Farklılıklar varsa bu yüzdendir yani yanlış anlaşılmasın sakın :)yeni gelen arkadaşlarımız bu söylediğim sizler için de geçerlidir
Yap yap canım en azından koru kilonu bende popomu kaldiriym namaz kılıp accik spor yapimm yoksa bu selin_01beni gecicek
evet benim zaafim o abur cubur ama eskisi gibi degilim yinede dun koskoca paketten 2 kare bitter yemeyi basardimMislisse canim istersen diyet listesi falanmi uygulasan.karatay diyeti mesela..spor seklinide degistirip daha yogun kilo verdirici spormu yapsan..boyle olmicak sanki..bende cok üzülüyorum kilo verememene..bide gercekten kacamak yapmamalisin cnm..
evet tabiki basarabildiklerim var ama bu is sanki kastikca onume hedef koydukca ulasamiyorum ulasamayinca yapamiyorum yapamiycam diyorum ama pes etmek degil bu bi yanim hep temkinli kg konusunda zaten oldu bitti hep sorunluydum hala aynanin karsisina gecip bi fark gorememk en ufak bi kacamktaverdigim onca emegin bosa gitmesi umudumu kiriyor resmenCanim lütfen öyle söyleme isteyipte başardığın bir şeyi düşün okul hayatında olur eşinde degistirdigin bir şey olur. .. ama illaki istediğin ve yaptığın şeyler vardır hayatında.. sakin bak tıkır tıkır vereceksin. Instagram kullanıyorsan orada insanı motive eden hesaplar var bi bak insanların içinden yeni bir kadın çıkmış resmen sadece inanç ve irade ile.. ama en önemlisi inanç kendine güven lütfen en önemlisi bu...
afiyet olsun canimİyi akşamlar menumu vereyim
Aç ılık su
Saat 12: bir simit ,bir lokmacik katmer, 1kkpeynir,bir tatlı kaşığı çikolata,3salam, şekersiz çay, zeytin.(haşlanmış yumurta yiyemiyorum buara onun için simit fazla oldu)
ARA: Türk kahvesi 6kare bitter
Yeşil çay
Saat 19:bir kase mercimek çorbası, turşu, yarım dilim ekmek, yarım tabak ıspanak yemeği, yarım tabak bulgur pilavı (bu olmadı)
Bir avuç patlamış mısır
Su 1litre ye tamamlarim
Spor 100ip atladim
tmm canim guzel olmus spor da su daKorhilalp gecmıs olsun.
@mıslısse su 3 lt.
Spor 30 dk pılates 15 dk kol 100 mekık.
Herkese hayırlı geceler
rica ederim canim iyi dileklerin icin bende tesekkur ederimCanim ne güzel şeyler soylemissineline sağlık canım yine çok güzel bir tablo olmuş. Kilo veren dereceye giren herkesi tebrik ederim basarilariniz daim olsun. Artıda olan arkadaşlar da telafi edecektir
rica ederim guzellik
rica ederim tatlimEllerine emeğine sağlık canım.kilo veren arkadaşları mida tebrik ediyorum
rica ederim canim iyi dileklerin icin de tesekkur ederim iyiki siz kg veriyosunuz sizde veremeseniz topik kapanir herhaldeMislisse canim tsk ederim ve ellerine saglik...hep birlikte hedeflerimize ulasmak dilegiyle insallah..
senin basarin canim bize de tebrik etmek duserÇok teşekkür ediyorum :)
rica ederim canm kendimden baska herkese yararim dokunuyor baksana bi dusemedik 80 eEllerine sağlık canım ne güzel şeyler yazmışsın motive edici teşvik edici kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler ve artıda olanlarKaptanımızı duydunuz kendi de dahil olmak üzere atağa geçelim lütfen
Canm sudan da olabilir de o kadar degil olmaz su tutucak bisey yedin mi ?Kızlar dün 101.2 çıktım ya tartıda, bugun de bakayım dedım 102. 3 neden böyle bır fark var. Sabah aç karına tartıldım sadece ıkı bardak su içtim. Tartım da yeni. Bozuk olma ıhtımalı yok.. Anlamadım
Hayirli sabahlarhayirli sabahlar.
ben kahvaltimi yaptimm.
listede en yuksek kg ile birinci sirada olmak.. bastan niye almamisim ben bu isin onlemini diye bikez daha dusundurttu bana.. zararin neresinden donersek kardir.
guzel bi gun olsun insallah..
Gunaydin canim benimGuunaydinnn kizlarrr ilik sularinizi icin kahvaltinizi yapin sonra haydi leslie gitsin kilocuklar :)
Guzel arkadaslarim ben kendimin bile kendime derman olamadigimi dusunerekten sizin menulerinizi yorumlamama karari aldim o hakki kendimde gormuyorum cunku ;( bunu anlayisla karsilamanizi rica ediyorum yani menunuzde şu olmus şu olmamis şunu yemeseydin diyemiyorum artik ister istemez yanlis anlasilirim (kendisi bi gr bile veremiyo bide akil veriyo gibi )diye dusunuyorum siz oyle disunmeseniz bile ben oyle hissederim yani bundan sonra ;( topigi actim evet ama sadece ben degil hepimiz buranin sahibiyiz oyle dusunmeyin sakin kisacasi siz benim menumu yorumlayin ama ben sizinkini yorumlamayayim olur mu
Rica ederim canim ne demek
Tam vilma nerdesin dicektimseni çok iyi anlıyorum.
bende yerimde saydığım ve çok çok yavaş verebildiğim için menü yorumlamaktan çekiniyorum.
Tam vilma nerdesin dicektimsende oyle hissediyosun dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?