2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Mislisse
canım bak şimdi grip + hastalık + yılbaşı = kilo kaybı yok.
5. gün oldu hala şişim. inmedi bir türlü, havalardan mı nedir 3-4. günde biten hastalık 5. gününde maşallahı var.

birde canım bünyemi şaşırtmak için 1 hafta hiç rejim yapmıyorum. büyük ihtimal bu haftada kilo vermiyeceğim. haftaya pazartesiye kadar aynı diyete devam.

Mislisse farketmedin mi ben hiç yapmıyorum

Bu arada sıkılaşma hareketleri yapma bence. Önce yağ yakman lazım vücut yeteri kadar yaktık hafi sıkılaşalım demiş olabilir. Bu yüzden veremiyor olabilirsin. Yada kas yapmaya başlamış olabilir misin? Aslında veriyorsundur ama kas oluşmaya başladıysa yavaş yavaş? Yani aklıma bu geldi.

Günaydın günaydın günaydın
Bugun adanada hava cok guzel...gunluk guneslik...banada enerji veriyor havanin boyle olmasi...disari cikip hemen gezesim geliyor..
Simdi kahvaltimi hazirlicamne yesem diye düşünüyorum..

Mislisse evet bence kardiyo yaparsan daha iyi olcak..1 kg luk dambil ve plates lastigide al..onlarlada super spor yapiliyor..hergun 100 mekik cekmeye calis.50 50 olur..suyu cok icmeye calis mesela..sekeri unu ve tuzu en azindan bir hafta denemek icin bi kessen..bakalim nasil sonuclar verecek..

Canım tablo süper olmuş.çom sağol.ellerine sağlık..

Cnm kesinlikle öyle düşünmüyoruz.bu bir süreç tabii ki arada duruyor bazen çoğalıyor kilomuz.ama moral bozma.sen gayret ettikçe dilediğini göreceksin.yorum konusunda da sen nasıl istersen öyle olsunn
Ben bir hafta hiç veremeiştim geçen aylarda.hemen karbonhidratı çoğalttım.ertesi hafta 1 kilo vermiştim.yani neyi kıstıysan onu biraz arttır.çok yediğin şeyleri azalt bir se bunu dene canım.suyu en az 2ltye çıkar. spor yapamıyorsan bile sürekli hareket halinde ol.birde ben her öğün mutlaka süt ürünü bir şey tüketiyorum.yoğurt, ayran kefir.sende öyle yap.umarım eksileri görürsün

Bu arada hasta oldum ve baya ağrım var.bu hafta zor geçecek bnm için.umarım kilo almam.şuan bitki çayı içiyorum,cnm bişeyler de yemek istiyor.ama yemeyeceğmm
Sporda yapamam büyük ihtimal.off of

Yemedim galiba ya ayran içtim sadece o da hazır ayrandı yanı cok tuzlu degıldı .
Hatta 5 ten sonra hıcbır sey yemedim. Sadece su içtim.
Anlamadım neden böyle oldu.
Cnım uzun süre yemek yemediğin zaman vücut kıtlık moduna geçiyor ve ne yiyip içsen yağa çevirip depo ediyor.o yüzden öğün atlamamanı tavsiye ederim.akşam bir kase yoğurt ve bir meyve ile bile öğün yapabilirsin..

Canım dusuncene saygı duyuyorum nasıl iyi hissediyorsan öyle olsun canım

Ye ye canım fazla fazla yeee

Sadece ekmek fazla diğerleri kararında afiyet olsun

Canım o saatte n sonra bir şey yemediysen telafi edilir afiyet olsun
Ne tatli bir yorum olmus aynen canım o saatten sonra hicbirsey yemedimm yemem de aksam yemegimden sonra kolay kolay bisey yemem ara ogun bile yapmam cooook nadirdir o saatte yedigim. Insallah birkac gun icinde 71 olcam artik insallah . Cunku az once yulaf yedim ve tam bir saat plates yaptim aksamda bisiklete binerim. zaten hareket edince veriliyo kilo

Artık bende hafta birincisi olmak istiyorum yaa

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz? N naz5403 naptin canim ilk yilin ilk haftasi baslangic icin bakim hiiii???
Bugünden sonra tam sıkı olarak yediğim herşeyi harfiyen yazıcam...
Dün akşam yemeğe misafirim vardı arkadaşımın eşinin Doğum gününü kutladık sürpriz çok eğlendik (bu arada arkadaşım 36-38 beden Harika vücûda sahip yan yana durunca katana gibi duruyorum çok moralim bozuluyor arada bir Nadire'n kilo muhabbetini açar en kırmayacsk şekilde konuşur Benimle gençliğine yazık kendi sağlığını bozuyorsun der onun özgüveni hep yüksektir hep aklında spor yapmak vardır işte aradaki en büyük fark ben çok hareketsizim akşam birkere daha nefret ettim kilolarımdan bu iş olacak ya olacak ya olacak kızlar).....

cok gecmis olsun canim ya sen iyi ol yeterki yaparsin sen

ben de dun onu sormustum zati bencede simdilik sıkılastirma yapmayayim once bol bol cardio dimi ?

ohh ne guzel allah bozmasin keyfini birde onerilerinin bir kismini deneyecegim tesekkur ederim canim benim

Yemedim galiba ya ayran içtim sadece o da hazır ayrandı yanı cok tuzlu degıldı .
Hatta 5 ten sonra hıcbır sey yemedim. Sadece su içtim.
Anlamadım neden böyle oldu.
canim o 1 kg yag degildir merak etme canim moralini bozup ta motiveni dusurme lutfen

tamm canim ama inan biseyi ne cok abartiyorum ne de azaltiyorum sut urunu desen bende cok tuketiyorum benim gunduz sorunlu degil gecem sorunlu ;( kedine iyi bak canim verirsin sen sorun etme olurmu ?

Günaydınnn hatunlar saglam birazda abartı bir kahvaltı yaptım öğle ve aksami hafif tutmaliyim
afiyet olsun canim

Hanımlar örgü ören varmı aranızda
ben ormuyorum canim ;(

aferin kiz masallah..

Ben severim elışi yapmayı şuan örgü yapmıyorum ama panć yapıyorumEki Görüntüle 1933806
panc neki kiz ?

Artık bende hafta birincisi olmak istiyorum yaa
Olursun canim insallah
insallah bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…