2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Superrrsinnn istee buuu yaaaa...

menun gayet guzel karbonu oglen yedigin iyi olmus

Superrrsinnn istee buuu yaaaa...
tesekkur ederim canim

Menüm şöyle
Kahvaltı 7.30
1 yumurta ile tereyağlı omlet.1 havuç.15 zeytin.1 kırmızı biber.3 parça eski kaşar peyn.çay
Öğle 12.45
1 yum ile çılbır.1 kase brokoli çorbası.2 kaşık yoğurt.1 avuç kaju
Akşam 18.45
1 küçük lahmacun.6 çiğköfte.bol yeşillik.1 çay brdağ şalgam suyu.1 küçük kase karışık kuruyemiş(ayda bir 1 tane lahmacun hakkım var karataya göre.2 aydır yememiştimm)

2 litre su.3 fincn bitki çayı.spor yapamadım malum günümdeyim....ama okulda bol bol hareket ettim.hiç oturmadım.

Brokoli hic denemedim karnabaharı sevmiyodum şuan bayiliyorum brokolide gorunus olarak pek bana hitap etmiyo ama denemek lazim emin olmak icin . Sence guzelmi corbasi falan güzel oluyomu canm ?

Kardiyo ve ip atlayabilirsen ip atla. Çok faydası varmış yağ yakmaya.
Mislisse üstüne laf söylemeye gerek yok Selin söylemiş zaten gerekenleri:)
Brokoli hic denemedim karnabaharı sevmiyodum şuan bayiliyorum brokolide gorunus olarak pek bana hitap etmiyo ama denemek lazim emin olmak icin . Sence guzelmi corbasi falan güzel oluyomu canm ?
Herkesin damak zevki farklı tabi ama çorba içmeyen eşime bile sevdirdiysem herkes sever sanırım :)

Benim bugunku menu
Sabah 1 bardak sut ve peynirli maydonozlu domatesli sandvic
1 kase asure
Oglen 5 tane lahana sarmasi
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 saat aradan sonra
1 kase daha asure
Aksam sadece 1 kepce tavuklu pirincli corba ekmeksiz
Spor yapamicam
Su 8 bardak anca icmisimdir..

Denemekde fayda var tabi

Afiyet olsun canim menun cok guzel yalniz dikkatimi ceken bisey var menunde kuruyemis eksik olmuyor hatta cok bile ama demekki bu kuruyemis zamninda yendigi zamn kg aldirmiyor sanirim aksine kg verdiriyor birde genelde diyetisyen 3 -5 tane veriyor sen 1 avuc veya 1 kase yiyosun peki bu yedigin kavrulmusumu yoksa tazesimi?

Denemekde fayda var tabi
Bu arada dediģin gibi ip atlamak cok onemli bende istiyodum ip atlayarak zayiflamak ama bebek istiyoz o yuzden riske atmiyorum olur da bir sorun olur diye ama sizlere tavsiye ederim . Ilk başta cok atlamayın cok fena hamlık yapıyo benden soylemesi :)

Maşallah cnm menün güzel olmuş.tebrikler

brokoli corbasi cok guzel oluyor ben sutle falan yapiyorum tarifinde kremada yaziyor ama ben koymuyorum cok da lezzetli oluyor yapimi da cok kolay hemen anlatayim benim yaptigimi 500gr brokoli 1-2 orta havuc 1 orta boy sogan bi orta patates hepsini kup kup dogra ustune gececek kadar suda yumusayana kadar hasla bunlar haslandimi ayri tencerede 2 ymk kasigi tereyagini erit 1ymk kasigi unu koy kavur 2 su bardagi sutu ekle karistir topaklanmasin sonra buna o haslanan sebzeleri aktar suyundan da ekle haslama suyunda 2 bardak falan kalsin gerekirse katiligina gore eklersin sonra sebzeleri aktardin mi blendirdan gecir az karabiber az tuz ekle kaynamaya baslayinca 5 -10dk daha alti kisik pisir aman dikkatli ol tasmasin afiyet bal seker olsun

leslie cardio degil mi ki? Birde ipi bu kg ile atlayamiyorum dizim rahatsizlaniyo sonra tecrube ile sabit bundan 8 sene once falan 66 kg ilen sadece ip atlayarak kg vermistim hem de 15 kg ama kg simdi 83 ;(

menun guzel canm afiyet olsun

Taze yiyorum canım.ya da pakette satılan çiğ fındık badem kaju alıyorum.yerli ceviz yiyorum.fındık giresundan fln arada getiriyor arkadaşlar.kesinlikle kilo yapmıyor aksine tok tutup tıkıyor beni.başka yiyecek bişey istemiyor canım.bugün öğlende yedim çnkü malum gnlerde en masum kaçamağım.

Anladim cnm tesekkur ederim

Ayy canım tarif icin cok sagol bu tarifi denerim insallah

Kizlar iyiaksamlar menu verelim hemen:)
Sabah elmasirkeli su yesilcay 3 kayisi
Kahvalti 2 dilim tambugday arasina 5 kup kasar ile yagsiz tost roka 4 zeytin 1 has yum kayisi cayi
11 de 1 elma 2 ceviz
1 30 da salata uzeri peynirli 1 dilim ekmek
4 5 arasi 1 muz kucuk 1 cay bar beyaz leblebi 200 ml yarim yagli süt
7 de 1 kepce corba patlican biber kozleme ustune yogurt
8 yesilcay
9 4 yk yogurt tarcinla icine 2 kayisi
3 litre su

Ayy canım tarif icin cok sagol bu tarifi denerim insallah
rica ederim canim

menun cok guzel canm afiyet olsun

rica ederim canim

menun cok guzel canm afiyet olsun
Menu guzelde spor yapmaya vakit nerde ufak kizim 1.sinif ders calistiriyorum su an bile biterse insallah leslie yapicam spor yapsam daha cok gidecek aslinda gunduzleride calisiyorum gene vakit yok arada bulursam iste yapmaya calisiyorum.ilk defa diyetisyene gittim kadina mahcup olmak istemiyorum yalanda soyleyemen yaptim diye soracak spor yapiyomusun offf

Zor canim ya gercekten hem calisip hem cocuga hemde kendine zman ayirmak o yatmadan ince yapamaz misn en azindan 40 dk

Bende çok kötü olmuştum :)

Bilmiyorum canım ben kardiyo kadar etkili değil diye düşünüyorum sadece ama bilmiyorum tabi. Ama ip atlamanın kardiyoya eş olduğunu okumuştum. 5-5 yada 10-10 da mı atlayamazsın? Tabi zorlama kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…