Superrrsinnn istee buuu yaaaa...@naz5403 spor yaptin mi bugun ? Biliyomusun ben bugun tam 75 dk leslie yaptim madem 20 dk dan sonra vucut yag yakiyor ve yine madem sıkılastirma programi yapmiyorum onun yerine savas actim yaglarima erisin ne yaga dair ne varsasen yaptin mi spor bakim heee
menun gayet guzel karbonu oglen yedigin iyi olmusHayırlı akşamlar
Menü bıldırımı gelıyor
Kahvaltı 09.00
Bir haşlanmış yumurta
Bes cerı domates
Bır salatalık
Bır parca peynir
Bır kupa yesıl cay
11.00 bir kupa kayısı cayı
13.00 ogle
Makarna (bıkac gun daha beklemelıydım ama baya ıs yaptım ve bıraz doymak ıstedım)
15.30 bir muz
16.30 sade turk kahvesı
18.30 aksam
Bir kase havuc tarator
Yarım dılım tb
Su 3 lt
Spor da yapacagım hıc canım ıstemıyor ama genede bırakmıyım.
tesekkur ederim canimSuperrrsinnn istee buuu yaaaa...
Brokoli hic denemedim karnabaharı sevmiyodum şuan bayiliyorum brokolide gorunus olarak pek bana hitap etmiyo ama denemek lazim emin olmak icin . Sence guzelmi corbasi falan güzel oluyomu canm ?Menüm şöyle
Kahvaltı 7.30
1 yumurta ile tereyağlı omlet.1 havuç.15 zeytin.1 kırmızı biber.3 parça eski kaşar peyn.çay
Öğle 12.45
1 yum ile çılbır.1 kase brokoli çorbası.2 kaşık yoğurt.1 avuç kaju
Akşam 18.45
1 küçük lahmacun.6 çiğköfte.bol yeşillik.1 çay brdağ şalgam suyu.1 küçük kase karışık kuruyemiş(ayda bir 1 tane lahmacun hakkım var karataya göre.2 aydır yememiştimm)
2 litre su.3 fincn bitki çayı.spor yapamadımmalum günümdeyim....ama okulda bol bol hareket ettim.hiç oturmadım.
cok gecmis olsun canim ya sen iyi ol yeterki yaparsin sen
ben de dun onu sormustum zati bencede simdilik sıkılastirma yapmayayim once bol bol cardio dimi ?
ohh ne guzel allah bozmasin keyfinibirde onerilerinin bir kismini deneyecegim tesekkur ederim canim benim
canim o 1 kg yag degildir merak etme canim moralini bozup ta motiveni dusurme lutfen
tamm canim ama inan biseyi ne cok abartiyorum ne de azaltiyorum sut urunu desen bende cok tuketiyorum benim gunduz sorunlu degil gecem sorunlu ;( kedine iyi bak canim verirsin sen sorun etme olurmu ?
afiyet olsun canim
ben ormuyorum canim ;(
aferin kiz masallah..
panc neki kiz ?
Olursun canim insallah
insallah bakalim
Mrb cnm burda ilk basladigimiz gunden beri menulerimizde kacamaklar oldu yada olmadi..spor yaptik yada yapamadik...her gunumuzu olmasi gerektigi gibi bazen yapabildik bazen yapamadik...ama sonucta sen ve biz takim olarak bu yola ciktik...inisli cikisli sona dogru gidiyoruz hep birlikte..bizlerin menulerini yorumlamama gibi bir durum olmasini ben kendi adima istemem..yani yorumlamani isterim ...cunku sen kilo az ver cok ver hic verme fark etmez...bu senin biseyler bilmedigini gostermez..seninde yorumlarini gormek hosuma gidiyor kendi adima..cunku takim kaptamimiz olarak ben seni goruyorum...sen hic kilo vermedigin haftadada bizlere yorumlar yapmani isterim canim..olumsuz dusunme...ben kilo veriyorum diye bilgili tecrubeli degilim yani..ordan burdan gorduklerimi okuduklarimi kendime uygun gordugumu uygulamaya calisiyorum o kadar...mesela bana bugun kizabilirsin cunku 2 tabak asure yedim..:))zayiflik bana yakismiyo ...kilo alicam bu hafta:))
Herkesin damak zevki farklı tabi ama çorba içmeyen eşime bile sevdirdiysem herkes sever sanırım :)Brokoli hic denemedim karnabaharı sevmiyodum şuan bayiliyorum brokolide gorunus olarak pek bana hitap etmiyo ama denemek lazim emin olmak icin . Sence guzelmi corbasi falan güzel oluyomu canm ?
Denemekde fayda var tabiKardiyo ve ip atlayabilirsen ip atla. Çok faydası varmış yağ yakmaya.
Mislisse üstüne laf söylemeye gerek yok Selin söylemiş zaten gerekenleri:)
Herkesin damak zevki farklı tabi ama çorba içmeyen eşime bile sevdirdiysem herkes sever sanırım :)
Afiyet olsun canim menun cok guzel yalniz dikkatimi ceken bisey var menunde kuruyemis eksik olmuyor hatta cok bile ama demekki bu kuruyemis zamninda yendigi zamn kg aldirmiyor sanirim aksine kg verdiriyor birde genelde diyetisyen 3 -5 tane veriyor sen 1 avuc veya 1 kase yiyosunMenüm şöyle
Kahvaltı 7.30
1 yumurta ile tereyağlı omlet.1 havuç.15 zeytin.1 kırmızı biber.3 parça eski kaşar peyn.çay
Öğle 12.45
1 yum ile çılbır.1 kase brokoli çorbası.2 kaşık yoğurt.1 avuç kaju
Akşam 18.45
1 küçük lahmacun.6 çiğköfte.bol yeşillik.1 çay brdağ şalgam suyu.1 küçük kase karışık kuruyemiş(ayda bir 1 tane lahmacun hakkım var karataya göre.2 aydır yememiştimm)
2 litre su.3 fincn bitki çayı.spor yapamadımmalum günümdeyim....ama okulda bol bol hareket ettim.hiç oturmadım.
Bu arada dediģin gibi ip atlamak cok onemli bende istiyodum ip atlayarak zayiflamak ama bebek istiyoz o yuzden riske atmiyorum olur da bir sorun olur diye ama sizlere tavsiye ederim . Ilk başta cok atlamayın cok fena hamlık yapıyo benden soylemesi :)Denemekde fayda var tabi
Maşallah cnm menün güzel olmuş.tebriklerHayırlı akşamlar
Menü bıldırımı gelıyor
Kahvaltı 09.00
Bir haşlanmış yumurta
Bes cerı domates
Bır salatalık
Bır parca peynir
Bır kupa yesıl cay
11.00 bir kupa kayısı cayı
13.00 ogle
Makarna (bıkac gun daha beklemelıydım ama baya ıs yaptım ve bıraz doymak ıstedım)
15.30 bir muz
16.30 sade turk kahvesı
18.30 aksam
Bir kase havuc tarator
Yarım dılım tb
Su 3 lt
Spor da yapacagım hıc canım ıstemıyor ama genede bırakmıyım.
brokoli corbasi cok guzel oluyor ben sutle falan yapiyorum tarifinde kremada yaziyor ama ben koymuyorum cok da lezzetli oluyor yapimi da cok kolay hemen anlatayim benim yaptigimi 500gr brokoli 1-2 orta havuc 1 orta boy sogan bi orta patates hepsini kup kup dogra ustune gececek kadar suda yumusayana kadar hasla bunlar haslandimi ayri tencerede 2 ymk kasigi tereyagini erit 1ymk kasigi unu koy kavur 2 su bardagi sutu ekle karistir topaklanmasin sonra buna o haslanan sebzeleri aktar suyundan da ekle haslama suyunda 2 bardak falan kalsin gerekirse katiligina gore eklersin sonraBrokoli hic denemedim karnabaharı sevmiyodum şuan bayiliyorum brokolide gorunus olarak pek bana hitap etmiyo ama denemek lazim emin olmak icin . Sence guzelmi corbasi falan güzel oluyomu canm ?
leslie cardio degil mi ki? Birde ipi bu kg ile atlayamiyorum dizim rahatsizlaniyo sonra tecrube ile sabitKardiyo ve ip atlayabilirsen ip atla. Çok faydası varmış yağ yakmaya.
Mislisse üstüne laf söylemeye gerek yok Selin söylemiş zaten gerekenleri:)
Herkesin damak zevki farklı tabi ama çorba içmeyen eşime bile sevdirdiysem herkes sever sanırım :)
menun guzel canm afiyet olsunBenim bugunku menu
Sabah 1 bardak sut ve peynirli maydonozlu domatesli sandvic
1 kase asure
Oglen 5 tane lahana sarmasi
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 saat aradan sonra
1 kase daha asure
Aksam sadece 1 kepce tavuklu pirincli corba ekmeksiz
Spor yapamicam
Su 8 bardak anca icmisimdir..
Taze yiyorum canım.ya da pakette satılan çiğ fındık badem kaju alıyorum.yerli ceviz yiyorum.fındık giresundan fln arada getiriyor arkadaşlar.kesinlikle kilo yapmıyor aksine tok tutup tıkıyor beni.başka yiyecek bişey istemiyor canım.bugün öğlende yedim çnkü malum gnlerde en masum kaçamağım.Afiyet olsun canim menun cok guzel yalniz dikkatimi ceken bisey var menunde kuruyemis eksik olmuyor hatta cok bile ama demekki bu kuruyemis zamninda yendigi zamn kg aldirmiyor sanirim aksine kg verdiriyor birde genelde diyetisyen 3 -5 tane veriyor sen 1 avuc veya 1 kase yiyosunpeki bu yedigin kavrulmusumu yoksa tazesimi?
Anladim cnm tesekkur ederimTaze yiyorum canım.ya da pakette satılan çiğ fındık badem kaju alıyorum.yerli ceviz yiyorum.fındık giresundan fln arada getiriyor arkadaşlar.kesinlikle kilo yapmıyor aksine tok tutup tıkıyor beni.başka yiyecek bişey istemiyor canım.bugün öğlende yedim çnkü malum gnlerde en masum kaçamağım.
Ayy canım tarif icin cok sagol bu tarifi denerim insallahbrokoli corbasi cok guzel oluyor ben sutle falan yapiyorum tarifinde kremada yaziyor ama ben koymuyorum cok da lezzetli oluyor yapimi da cok kolay hemen anlatayim benim yaptigimi 500gr brokoli 1-2 orta havuc 1 orta boy sogan bi orta patates hepsini kup kup dogra ustune gececek kadar suda yumusayana kadar hasla bunlar haslandimi ayri tencerede 2 ymk kasigi tereyagini erit 1ymk kasigi unu koy kavur 2 su bardagi sutu ekle karistir topaklanmasin sonra buna o haslanan sebzeleri aktar suyundan da ekle haslama suyunda 2 bardak falan kalsin gerekirse katiligina gore eklersin sonrasebzeleri aktardin mi blendirdan gecir az karabiber az tuz ekle kaynamaya baslayinca 5 -10dk daha alti kisik pisir aman dikkatli ol tasmasin afiyet bal seker olsun
leslie cardio degil mi ki? Birde ipi bu kg ile atlayamiyorum dizim rahatsizlaniyo sonra tecrube ile sabitbundan 8 sene once falan 66 kg ilen sadece ip atlayarak kg vermistim hem de 15 kg ama kg simdi 83 ;(
menun guzel canm afiyet olsun
Rica ederim canımAnladim cnm tesekkur ederim
rica ederim canimAyy canım tarif icin cok sagol bu tarifi denerim insallah
menun cok guzel canm afiyet olsunKizlar iyiaksamlar menu verelim hemen:)
Sabah elmasirkeli su yesilcay 3 kayisi
Kahvalti 2 dilim tambugday arasina 5 kup kasar ile yagsiz tost roka 4 zeytin 1 has yum kayisi cayi
11 de 1 elma 2 ceviz
1 30 da salata uzeri peynirli 1 dilim ekmek
4 5 arasi 1 muz kucuk 1 cay bar beyaz leblebi 200 ml yarim yagli süt
7 de 1 kepce corba patlican biber kozleme ustune yogurt
8 yesilcay
9 4 yk yogurt tarcinla icine 2 kayisi
3 litre su
Menu guzelde spor yapmaya vakit nerde ufak kizim 1.sinif ders calistiriyorum su an bile biterse insallah leslie yapicam spor yapsam daha cok gidecek aslinda gunduzleride calisiyorum gene vakit yok arada bulursam iste yapmaya calisiyorum.ilk defa diyetisyene gittim kadina mahcup olmak istemiyorum yalanda soyleyemen yaptim diye soracak spor yapiyomusun offfrica ederim canim
menun cok guzel canm afiyet olsun
Zor canim ya gercekten hem calisip hem cocuga hemde kendine zman ayirmak o yatmadan ince yapamaz misn en azindan 40 dkMenu guzelde spor yapmaya vakit nerde ufak kizim 1.sinif ders calistiriyorum su an bile biterse insallah leslie yapicam spor yapsam daha cok gidecek aslinda gunduzleride calisiyorum gene vakit yok arada bulursam iste yapmaya calisiyorum.ilk defa diyetisyene gittim kadina mahcup olmak istemiyorum yalanda soyleyemen yaptim diye soracak spor yapiyomusun offf
Bende çok kötü olmuştum :)Bu arada dediģin gibi ip atlamak cok onemli bende istiyodum ip atlayarak zayiflamak ama bebek istiyoz o yuzden riske atmiyorum olur da bir sorun olur diye ama sizlere tavsiye ederim . Ilk başta cok atlamayın cok fena hamlık yapıyo benden soylemesi :)
brokoli corbasi cok guzel oluyor ben sutle falan yapiyorum tarifinde kremada yaziyor ama ben koymuyorum cok da lezzetli oluyor yapimi da cok kolay hemen anlatayim benim yaptigimi 500gr brokoli 1-2 orta havuc 1 orta boy sogan bi orta patates hepsini kup kup dogra ustune gececek kadar suda yumusayana kadar hasla bunlar haslandimi ayri tencerede 2 ymk kasigi tereyagini erit 1ymk kasigi unu koy kavur 2 su bardagi sutu ekle karistir topaklanmasin sonra buna o haslanan sebzeleri aktar suyundan da ekle haslama suyunda 2 bardak falan kalsin gerekirse katiligina gore eklersin sonrasebzeleri aktardin mi blendirdan gecir az karabiber az tuz ekle kaynamaya baslayinca 5 -10dk daha alti kisik pisir aman dikkatli ol tasmasin afiyet bal seker olsun
leslie cardio degil mi ki? Birde ipi bu kg ile atlayamiyorum dizim rahatsizlaniyo sonra tecrube ile sabitbundan 8 sene once falan 66 kg ilen sadece ip atlayarak kg vermistim hem de 15 kg ama kg simdi 83 ;(
menun guzel canm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?