Tmm canım konuşma biraz tavır alalım yoksa durum fena bizde...Cok kotu degil canim hatta icine sinmiyorsa tolere edebilirsin hadi varmisin biraz spor yapmaya leslie yap biraz 3 mil hatta hadi bakalim 2 lt de su bitir bekliyorum bak artik cok pis takipteyim seni sporsuz menu istemiyorum ne senden ne benden yoksa bozusurum konusmam bile he
Yani 3öğünün 1i salata veya yoğurt olacak aralarda çiğ kuru yemiş ve kuru meyve süt kahve tamammı gözüm üstünde ona göre sendeTmm canım konuşma biraz tavır alalım yoksa durum fena bizde...
Bu arada menü güzel falan değil biz öğleni veya akşamı çok hafif geçirmeliyiz salata yoğurt şeklinde anlıyormusun canım eğer kilo vermek istiyorsak sende öyle yapacaksın anlaştıkmı
Maalesef esim geliyor ona hizmet var bide cayi meyvesi... zaten saat 11 de uyku moduna giriyorum ben sabah 6 da ayakta olmam lazim parka yuruyuse gidebilirsem gidicem yarin bakalimZor canim ya gercekten hem calisip hem cocuga hemde kendine zman ayirmak o yatmadan ince yapamaz misn en azindan 40 dk
Canim benim tavsiyem aksami asla öyle geçirmeyin. Çünkü şu an verilecek yaklaşık 20 kilonuz var ve şimdiden o kadar kisarsaniz ilerde duraklama yaşadığınızda neyi azaltacaksiniz. Genelde diy. Aksami 1 kepçe çorba, 1 tabak etli sebze yemeği veya 4 5 kasik kuru fasulye nohut veya tavuk balık et(4,5 köfte buyuklugunde) yanına da kesin salata ve yoğurt koyuyorlarTmm canım konuşma biraz tavır alalım yoksa durum fena bizde...
Bu arada menü güzel falan değil biz öğleni veya akşamı çok hafif geçirmeliyiz salata yoğurt şeklinde anlıyormusun canım eğer kilo vermek istiyorsak sende öyle yapacaksın anlaştıkmı
Aksam patates olmasa iyiymiş canım afiyet olsunKızlar günler sonra menü paylaşacağım
Kahvaltı
2dilimden tost
4-5 zeytin
Çay
Öğlen
5tane içli köfte
Ara
Sade kahve 2kare bitter
Akşam
2köfte
Fırın patates
Salata
Ve hataaaammm
1dilim Nutella lı ekmek
(Bugün çok yanlış beslendiğimin farkındayım ama yazmadıkça kötüye gidiyorum yarın mükemmel menüyle geleceğim söz kızlar)
Su da menu de çok güzel canım afiyet olsunHayırlı akşamlar
Menü bıldırımı gelıyor
Kahvaltı 09.00
Bir haşlanmış yumurta
Bes cerı domates
Bır salatalık
Bır parca peynir
Bır kupa yesıl cay
11.00 bir kupa kayısı cayı
13.00 ogle
Makarna (bıkac gun daha beklemelıydım ama baya ıs yaptım ve bıraz doymak ıstedım)
15.30 bir muz
16.30 sade turk kahvesı
18.30 aksam
Bir kase havuc tarator
Yarım dılım tb
Su 3 lt
Spor da yapacagım hıc canım ıstemıyor ama genede bırakmıyım.
Afiyet olsun canım sağlıklı ve güzel bir menüMenüm şöyle
Kahvaltı 7.30
1 yumurta ile tereyağlı omlet.1 havuç.15 zeytin.1 kırmızı biber.3 parça eski kaşar peyn.çay
Öğle 12.45
1 yum ile çılbır.1 kase brokoli çorbası.2 kaşık yoğurt.1 avuç kaju
Akşam 18.45
1 küçük lahmacun.6 çiğköfte.bol yeşillik.1 çay brdağ şalgam suyu.1 küçük kase karışık kuruyemiş(ayda bir 1 tane lahmacun hakkım var karataya göre.2 aydır yememiştimm)
2 litre su.3 fincn bitki çayı.spor yapamadımmalum günümdeyim....ama okulda bol bol hareket ettim.hiç oturmadım.
Aksamla dengelemissin canım sadece su az olmuş. Afiyet olsun :)Benim bugunku menu
Sabah 1 bardak sut ve peynirli maydonozlu domatesli sandvic
1 kase asure
Oglen 5 tane lahana sarmasi
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 saat aradan sonra
1 kase daha asure
Aksam sadece 1 kepce tavuklu pirincli corba ekmeksiz
Spor yapamicam
Su 8 bardak anca icmisimdir..
Tmm canım uyarın için teşekkürler akşam değil ama ben öğlenleri bu şekilde düşünüyorum o olmazmıCanim benim tavsiyem aksami asla öyle geçirmeyin. Çünkü şu an verilecek yaklaşık 20 kilonuz var ve şimdiden o kadar kisarsaniz ilerde duraklama yaşadığınızda neyi azaltacaksiniz. Genelde diy. Aksami 1 kepçe çorba, 1 tabak etli sebze yemeği veya 4 5 kasik kuru fasulye nohut veya tavuk balık et(4,5 köfte buyuklugunde) yanına da kesin salata ve yoğurt koyuyorlar
Bende akşamları yapamıyorum çocukları uyutup bi yarım saatte eşimle oturuyoruz ve uyku vakti oluyo spor Benim için en iyisi sabah kalkınca veya öğeden sonraMaalesef esim geliyor ona hizmet var bide cayi meyvesi... zaten saat 11 de uyku moduna giriyorum ben sabah 6 da ayakta olmam lazim parka yuruyuse gidebilirsem gidicem yarin bakalim
inan bende istiyorum ip atlamayi o 5-10 ziplama bile mahvediyo beni yakin zamanda yine denedim cunku ;( ama biraz fazlaligimi verince ilk isim ip olacak merak etmeBende çok kötü olmuştum :)
Bilmiyorum canım ben kardiyo kadar etkili değil diye düşünüyorum sadece ama bilmiyorum tabi. Ama ip atlamanın kardiyoya eş olduğunu okumuştum. 5-5 yada 10-10 da mı atlayamazsın? Tabi zorlama kendini.
oglenki menuyu aksam dengelemissin iyi olmus spor da guzel afiyet olsun canmMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.55: 1 has yumurta 3 zeytin
2 çatal beyaz peynir
Ara: yeşil çay 1 kurabiye
Öğle 13.30: 1 kase çorba 1 kase kuru Fas
2 d ekmek, 4 dilim kabak tatlısı
Ara: sade kahve, 2 hurma 6 badem
Aksam 18.00: bol kış salatası
3.4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika step+minder hareketleri
canim sadece ogle olmaz bence ki ben zaten oglen yemegi yemiyorum ama su olur aksami dedign gibi ana yemek esliginde salata yogurt ekmeksiz yapariz ki boyle bile yapsak aksam atistirmasak otomatik veririz yeterki aksam kacamagimiz olmasin mesela ben bugun aksam corba salata yedim sadece 1 dlm ekmekleTmm canım konuşma biraz tavır alalım yoksa durum fena bizde...
yukarida dedigim gibiyae anlastik spor yaprin mi sen bakim?Yani 3öğünün 1i salata veya yoğurt olacak aralarda çiğ kuru yemiş ve kuru meyve süt kahve tamammı gözüm üstünde ona göre sende
anladim insllah bakalim o zmnMaalesef esim geliyor ona hizmet var bide cayi meyvesi... zaten saat 11 de uyku moduna giriyorum ben sabah 6 da ayakta olmam lazim parka yuruyuse gidebilirsem gidicem yarin bakalim
kesinlikle katiliyorumCanim benim tavsiyem aksami asla öyle geçirmeyin. Çünkü şu an verilecek yaklaşık 20 kilonuz var ve şimdiden o kadar kisarsaniz ilerde duraklama yaşadığınızda neyi azaltacaksiniz. Genelde diy. Aksami 1 kepçe çorba, 1 tabak etli sebze yemeği veya 4 5 kasik kuru fasulye nohut veya tavuk balık et(4,5 köfte buyuklugunde) yanına da kesin salata ve yoğurt koyuyorlar
Yani şu olabilir tavuklu veya ton balıklı salata olursa olur benceTmm canım uyarın için teşekkürler akşam değil ama ben öğlenleri bu şekilde düşünüyorum o olmazmı
Bugunku menu;
Sabah 9da 2 bardak ilik su
1 kucuk kase Yulafli sut
Saat 12 1 has yum/kk peynir/sekerz cay/2 dlm ekmek /1 kup helva
Ara 16 4 kare bitter sekerz nescafe
Ara 17 2 k.kaysi 1 ceviz
Aksam 20 1 kase merc.corba/salata/1 dlm ekmek
Spor 5 mil lesli
Su 2 lt
evet bencedeYani şu olabilir tavuklu veya ton balıklı salata olursa olur bence
rica ederim insallah sonuc alirimda bu haftaKelimeler kifayetsiz menune sporuna
Aman kuzum dikkat atlama o zaman. Sen şimdi atlayamıyorum deyince tuhaf geldi niye diyeceksin fotoda zayıf kız var ya sanki öyleymişsin gibi geliyo niye atlayamıyor ki diyorum. İnşallah hepimiz bi gün öyle olucaz.inan bende istiyorum ip atlamayi o 5-10 ziplama bile mahvediyo beni yakin zamanda yine denedim cunku ;( ama biraz fazlaligimi verince ilk isim ip olacak merak etme
oglenki menuyu aksam dengelemissin iyi olmus spor da guzel afiyet olsun canm
canim sadece ogle olmaz bence ki ben zaten oglen yemegi yemiyorum ama su olur aksami dedign gibi ana yemek esliginde salata yogurt ekmeksiz yapariz ki boyle bile yapsak aksam atistirmasak otomatik veririz yeterki aksam kacamagimiz olmasin mesela ben bugun aksam corba salata yedim sadece 1 dlm ekmekle
yukarida dedigim gibiyae anlastik spor yaprin mi sen bakim?
anladim insllah bakalim o zmn
kesinlikle katiliyorum
kiz allah seniAman kuzum dikkat atlama o zaman. Sen şimdi atlayamıyorum deyince tuhaf geldi niye diyeceksin fotoda zayıf kız var ya sanki öyleymişsin gibi geliyo niye atlayamıyor ki diyorum. İnşallah hepimiz bi gün öyle olucaz.
gunaydin canim benimgünaydın saçları hür, yağları gür hanımlar.
günaydın saçlarım bukle bukle olsun, incecik belim olsun diye çırpınan kızlar.
günaydın bugünde başaracağına inanan cesur yürekli kadınlar.
hepimize günaydınnnnn!!!
bir kaç gündür aktif olamadım. yoğun iş temposu, biraz hastalık birazda artık sene sonu yorgunluğumu diyeyim bilemedim oldu bitti.
tekrardan diyetimide aktif olarak uygulamaya başlıyorum.
menüm:
sabah: detoks suyu bi bardak, 2 haşlanmış yumurta, çavdar ekmeğine beyaz peynir tost, salatalık ince dilim kaşar, 5-6 adet siyah zeytin, çay.
ara: detoks suyu, kiraz sapı çayı ve 1 adet minnnakk minnoş muz.
öğlen: yumruk kadar atom salata, pul biberle sotelenmiş yağsız ızgara tavuk.
ara: kiraz sapı çayı içerim, eti form (sunta gibi kuru olandan)
akşam: avm ye gideceğim, %99 salata yerim. akdeniz mis gibi...
tmm canim tesekkur ederim cunku artik sıkılasma hareketi yapmiyorum oncelikle bununla ilgili sorarsan memnun olurum yani once kg vermek mi gerekiyor sıkılasmak icin olcusu nedir birde aksam 10 da spor yapmak saglikli mi hangisi dogru acep yaptigimiz yanlis nedir ?Mislisse canım benim perşembe gideceğim öğrenirim, cuma günü yazarım sana. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?