2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.55: 1 has yumurta 3 zeytin
2 çatal beyaz peynir
Ara: yeşil çay 1 kurabiye

Öğle 13.30: 1 kase çorba 1 kase kuru Fas
2 d ekmek, 4 dilim kabak tatlısı

Ara: sade kahve, 2 hurma 6 badem

Aksam 18.00: bol kış salatası
3.4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor: 1 saat 15 dakika step+minder hareketleri

Tmm canım konuşma biraz tavır alalım yoksa durum fena bizde...
Bu arada menü güzel falan değil biz öğleni veya akşamı çok hafif geçirmeliyiz salata yoğurt şeklinde anlıyormusun canım eğer kilo vermek istiyorsak sende öyle yapacaksın anlaştıkmı

Yani 3öğünün 1i salata veya yoğurt olacak aralarda çiğ kuru yemiş ve kuru meyve süt kahve tamammı gözüm üstünde ona göre sende

Zor canim ya gercekten hem calisip hem cocuga hemde kendine zman ayirmak o yatmadan ince yapamaz misn en azindan 40 dk
Maalesef esim geliyor ona hizmet var bide cayi meyvesi... zaten saat 11 de uyku moduna giriyorum ben sabah 6 da ayakta olmam lazim parka yuruyuse gidebilirsem gidicem yarin bakalim

Canim benim tavsiyem aksami asla öyle geçirmeyin. Çünkü şu an verilecek yaklaşık 20 kilonuz var ve şimdiden o kadar kisarsaniz ilerde duraklama yaşadığınızda neyi azaltacaksiniz. Genelde diy. Aksami 1 kepçe çorba, 1 tabak etli sebze yemeği veya 4 5 kasik kuru fasulye nohut veya tavuk balık et(4,5 köfte buyuklugunde) yanına da kesin salata ve yoğurt koyuyorlar

Aksam patates olmasa iyiymiş canım afiyet olsun
Su da menu de çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım sağlıklı ve güzel bir menü
Aksamla dengelemissin canım sadece su az olmuş. Afiyet olsun :)

Tmm canım uyarın için teşekkürler akşam değil ama ben öğlenleri bu şekilde düşünüyorum o olmazmı

Maalesef esim geliyor ona hizmet var bide cayi meyvesi... zaten saat 11 de uyku moduna giriyorum ben sabah 6 da ayakta olmam lazim parka yuruyuse gidebilirsem gidicem yarin bakalim
Bende akşamları yapamıyorum çocukları uyutup bi yarım saatte eşimle oturuyoruz ve uyku vakti oluyo spor Benim için en iyisi sabah kalkınca veya öğeden sonra

inan bende istiyorum ip atlamayi o 5-10 ziplama bile mahvediyo beni yakin zamanda yine denedim cunku ;( ama biraz fazlaligimi verince ilk isim ip olacak merak etme

oglenki menuyu aksam dengelemissin iyi olmus spor da guzel afiyet olsun canm

canim sadece ogle olmaz bence ki ben zaten oglen yemegi yemiyorum ama su olur aksami dedign gibi ana yemek esliginde salata yogurt ekmeksiz yapariz ki boyle bile yapsak aksam atistirmasak otomatik veririz yeterki aksam kacamagimiz olmasin mesela ben bugun aksam corba salata yedim sadece 1 dlm ekmekle

Yani 3öğünün 1i salata veya yoğurt olacak aralarda çiğ kuru yemiş ve kuru meyve süt kahve tamammı gözüm üstünde ona göre sende
yukarida dedigim gibiyae anlastik spor yaprin mi sen bakim?

anladim insllah bakalim o zmn

kesinlikle katiliyorum

Bugunku menu;

Sabah 9da 2 bardak ilik su
1 kucuk kase Yulafli sut

Saat 12 1 has yum/kk peynir/sekerz cay/2 dlm ekmek /1 kup helva

Ara 16 4 kare bitter sekerz nescafe

Ara 17 2 k.kaysi 1 ceviz

Aksam 20 1 kase merc.corba/salata/1 dlm ekmek

Spor 5 mil lesli

Su 2 lt

Kelimeler kifayetsiz menune sporuna

Aman kuzum dikkat atlama o zaman. Sen şimdi atlayamıyorum deyince tuhaf geldi niye diyeceksin fotoda zayıf kız var ya sanki öyleymişsin gibi geliyo niye atlayamıyor ki diyorum. İnşallah hepimiz bi gün öyle olucaz.

Aman kuzum dikkat atlama o zaman. Sen şimdi atlayamıyorum deyince tuhaf geldi niye diyeceksin fotoda zayıf kız var ya sanki öyleymişsin gibi geliyo niye atlayamıyor ki diyorum. İnşallah hepimiz bi gün öyle olucaz.
kiz allah seni keske oyle olsam dedigim gibi ben kendimi biliyorum gecen sene hastanelik oldum 10 gun yuruyemedim diyebilirim dizlerimden kendimi eskisi gibi zannediyordum atlarken bisey farketmetdigim icin hic bi sorun yoktu ve cok atladik bi iki gun gercekten ne bileyim basima boyle biseyim gelecegini ama ertesi gun ve devamindaki gunlerde cektigim aciyi sana anlatamam kzim yeni emekliyordu ani harekette bulunamiyordum bile ;( gecenlerde ip atlamadim ziplama hareketi yaptim 1 hafta kadar bunda baska biyerim agridi eklem yine 1 hafta hatirlarsin belki spor yapamiyodum !dedim mislisse sen boyuna ve kilona gore spor yap seni en iyi yuruyus paklar

Gunaydin guzellikler nasilsiniz bakalim ?Ben kendimi cok iyi hissediyorum bugun rabbim bozulmasina firsat vermesin insallah? N naz5403 hadi bakalim hee zmn oldugu gibi bugunde takipteyim dun spor yaptin mi bakalim ? Pamik yulafli sut bende ise yaramadi ya ;( tevafuk55 ve K kecigibi sizden bisey rica etsem spor salonuna gidiyorsunuz ya hani bi sorsaniz 83 kg da olan birisi nasil bi spor programi uygulamali kac gun ve kac dk yeterli leslieyi biliyorsa ki biliyodur oneriyo mudur? Bende sorarimda aklima ilk siz geldiniz simdi eger sorarsanizcok memnun olurum
Ve kulkedisi30 nerdesin sanirim artik bizimle degilsin ;( ve diger azimli arkadaslarim seviliyorsunuz

günaydın saçları hür, yağları gür hanımlar.
günaydın saçlarım bukle bukle olsun, incecik belim olsun diye çırpınan kızlar.
günaydın bugünde başaracağına inanan cesur yürekli kadınlar.
hepimize günaydınnnnn!!!

bir kaç gündür aktif olamadım. yoğun iş temposu, biraz hastalık birazda artık sene sonu yorgunluğumu diyeyim bilemedim oldu bitti.
tekrardan diyetimide aktif olarak uygulamaya başlıyorum.
menüm:
sabah: detoks suyu bi bardak, 2 haşlanmış yumurta, çavdar ekmeğine beyaz peynir tost, salatalık ince dilim kaşar, 5-6 adet siyah zeytin, çay.
ara: detoks suyu, kiraz sapı çayı ve 1 adet minnnakk minnoş muz.
öğlen: yumruk kadar atom salata, pul biberle sotelenmiş yağsız ızgara tavuk.
ara: kiraz sapı çayı içerim, eti form (sunta gibi kuru olandan )
akşam: avm ye gideceğim, %99 salata yerim. akdeniz mis gibi...

gunaydin canim benim tekrar gecmis olsun yeni yil yogun bi sekilde geldi anlasilan calismak guzeldir ama rabbim utandirmasin yeter ki menun de cok guzel afiyet bal seker olsun ben hic bi zman avmye gidip te salata yiyemedim

Mislisse canım benim perşembe gideceğim öğrenirim, cuma günü yazarım sana. :)
tmm canim tesekkur ederim cunku artik sıkılasma hareketi yapmiyorum oncelikle bununla ilgili sorarsan memnun olurum yani once kg vermek mi gerekiyor sıkılasmak icin olcusu nedir birde aksam 10 da spor yapmak saglikli mi hangisi dogru acep yaptigimiz yanlis nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…