2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kizlar nerdesiniz ??ben simdi 4 kare bitterim ile 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icecegim sizler napiyosunuz ? Biraz durgun mu burasi ne ?
Bende sade Nescafe iki hurma ve 6 badem yedim şimdi akşam için salata yapacam. Aksama da spor

Punch Foto attim canim
Kizlar nerdesiniz ??ben simdi 4 kare bitterim ile 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icecegim sizler napiyosunuz ? Biraz durgun mu burasi ne ?
4 kare biraz fazla degilmi canm

Menummm
Sabah saat 9:30
Bir bardak Ilık su
( 1 saat plates )
bir kase kayısılı yoģurt

Akşam 16:00
Yarım tabak fırında makarna
Bir tabak fırında patasli tavuk

( 45 dakika eliptik bisiklet )

2 lt su

Bugun ki menüm

Sabah domatesli yumurta, bır kk peynır, 4 zeytin 4 dilim ekmek ;(

Ara yok

Öğlen 5 adet balık buğulama ve salata
Bir tane nesfit bitter çikolatalı bar 90 kcal.

Ara iki mandalina

Akşam bir kase yoğurt iki yemek kaşığı ıspanak yemeği

Son arada da turk kahvesi veya tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum. Kahve süt gibi tok tutuyor beni fazlasıyla.

Yaklaşık bir saat farklı hızlarda yürüyüş yaptım bantta.

Su da 1,5 litre 2 litreye tamamlayacağım.

Kayısılı yoğurt Harika görünüyor canım afiyet olsun...

Mrb cnm burda ilk basladigimiz gunden beri menulerimizde kacamaklar oldu yada olmadi..spor yaptik yada yapamadik...her gunumuzu olmasi gerektigi gibi bazen yapabildik bazen yapamadik...ama sonucta sen ve biz takim olarak bu yola ciktik...inisli cikisli sona dogru gidiyoruz hep birlikte..bizlerin menulerini yorumlamama gibi bir durum olmasini ben kendi adima istemem..yani yorumlamani isterim ...cunku sen kilo az ver cok ver hic verme fark etmez...bu senin biseyler bilmedigini gostermez..seninde yorumlarini gormek hosuma gidiyor kendi adima..cunku takim kaptamimiz olarak ben seni goruyorum...sen hic kilo vermedigin haftadada bizlere yorumlar yapmani isterim canim..olumsuz dusunme...ben kilo veriyorum diye bilgili tecrubeli degilim yani..ordan burdan gorduklerimi okuduklarimi kendime uygun gordugumu uygulamaya calisiyorum o kadar...mesela bana bugun kizabilirsin cunku 2 tabak asure yedim..:))zayiflik bana yakismiyo ...kilo alicam bu hafta:))

Bende sade Nescafe iki hurma ve 6 badem yedim şimdi akşam için salata yapacam. Aksama da spor
supersin canim

Punch Foto attim canim

4 kare biraz fazla degilmi canm
biraz fazla gibi ama baska yemiycem canim bugun hakkimi doldurdum

afiyet olsun canim sanki hem firin makarna hem de patates fazlami olmus sanki yine duramadim yorum yaptim ya ;(

hadi nesfit masum diyelim ekmek fazla olmus gibi cok mu acikmistin ? Ama spor ve su iyi afiyet olsun

cok haklisin canim oncelikle cok tesekkur ederim boyle dusundugun icin ama yerimde sayan ustune ustluk bide kg alan biri olarak menu yorumu yapmak istemedigimi soyledim ama yine duramadim yorum yaptim ya ;( afiyet olsun canim ne sana nede @JoleYa ya kizmaya hakkim yok afiyet bal seker olsun sen geregini yaparsin

Kızlar günler sonra menü paylaşacağım
Kahvaltı
2dilimden tost
4-5 zeytin
Çay

Öğlen
5tane içli köfte

Ara
Sade kahve 2kare bitter

Akşam
2köfte
Fırın patates
Salata

Ve hataaaammm
1dilim Nutella lı ekmek
(Bugün çok yanlış beslendiğimin farkındayım ama yazmadıkça kötüye gidiyorum yarın mükemmel menüyle geleceğim söz kızlar)

Yok canım yapmadım ama şimdi 15-20dakika zumba yapacağım yarın diye diye bi hal oldum kendime nasıl kızıyorum yaaaa yazın 78/79 ken şimdiii 87 bu ne ya benim ömrüm böylemi geçecek bi al bi ver

Cok kotu degil canim hatta icine sinmiyorsa tolere edebilirsin hadi varmisin biraz spor yapmaya leslie yap biraz 3 mil hatta hadi bakalim 2 lt de su bitir bekliyorum bak artik cok pis takipteyim seni sporsuz menu istemiyorum ne senden ne benden yoksa bozusurum konusmam bile he

Yok canım yapmadım ama şimdi 15-20dakika zumba yapacağım yarın diye diye bi hal oldum kendime nasıl kızıyorum yaaaa yazın 78/79 ken şimdiii 87 bu ne ya benim ömrüm böylemi geçecek bi al bi ver
asicagiz canim bende oyleydim 79 a dusmustum vericez yine dusucez inan bana sadece az yiycez cok harekt etcez hadi bekliyorum seni

Ya annemlerdeydim kahvaltıda. Kendı tukettıgım ekmekten yoktu. Yedıgım ekmek ıkı küçük dilimle doyuruyordu. Annemlerdeki ekmekte kepekli ama ye ye doyurmuyor. Abarttım bende. Ama başka ekmek yemedim gün boyu.

Tmm canim baska yemedigin iyi olmus

Ben severim elışi yapmayı şuan örgü yapmıyorum ama panć yapıyorumEki Görüntüle 1933806
Çok hoş olmuç.eline sağlık canım

Arkadaşlara katılıyorum.4 kare çok olmuş 2 ile yetinmen lazım canımm
Kimseden ses yok bari biraz kalkayim da spor yapayim selin_01 dedigi gibi kavun karpuzda yata yata buyurmus benim bu haftaki acigi kapatmam lazim insallah...
Spor yapmışsın tebrikler cnmcm
Ara öğün seçimlerin güzel canım.süpersin
Kayısılı yoğurtta menü de spor da güzel olmuş.bnce iyi bir gün olmuş senin için.suda içilmiş bravo cnm.tebrikler
Menün ekmekler dışında iyi tatlım ekmeği de niye öyle yediğini yazmışsın ztn.sıkıntı yok..afiyet olsun
Nutella olmasa iyiydi ama bnce menün sandığın kadar kötü değil cnm.daha iyi de olabilir.afiyet olsun

Hayırlı akşamlar
Menü bıldırımı gelıyor

Kahvaltı 09.00
Bir haşlanmış yumurta
Bes cerı domates
Bır salatalık
Bır parca peynir
Bır kupa yesıl cay

11.00 bir kupa kayısı cayı

13.00 ogle
Makarna (bıkac gun daha beklemelıydım ama baya ıs yaptım ve bıraz doymak ıstedım)

15.30 bir muz

16.30 sade turk kahvesı

18.30 aksam
Bir kase havuc tarator
Yarım dılım tb

Su 3 lt
Spor da yapacagım hıc canım ıstemıyor ama genede bırakmıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…