Bende sade Nescafe iki hurma ve 6 badem yedimKizlar nerdesiniz ??ben simdi 4 kare bitterim ile 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icecegim sizler napiyosunuz ? Biraz durgun mu burasi ne ?
Punch Foto attim canimcok gecmis olsun canim ya sen iyi ol yeterki yaparsin sen
ben de dun onu sormustum zati bencede simdilik sıkılastirma yapmayayim once bol bol cardio dimi ?
ohh ne guzel allah bozmasin keyfinibirde onerilerinin bir kismini deneyecegim tesekkur ederim canim benim
canim o 1 kg yag degildir merak etme canim moralini bozup ta motiveni dusurme lutfen
tamm canim ama inan biseyi ne cok abartiyorum ne de azaltiyorum sut urunu desen bende cok tuketiyorum benim gunduz sorunlu degil gecem sorunlu ;( kedine iyi bak canim verirsin sen sorun etme olurmu ?
afiyet olsun canim
ben ormuyorum canim ;(
aferin kiz masallah..
panc neki kiz ?
Olursun canim insallah
insallah bakalim
4 kare biraz fazla degilmi canmKizlar nerdesiniz ??ben simdi 4 kare bitterim ile 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icecegim sizler napiyosunuz ? Biraz durgun mu burasi ne ?
HarikasınBende sade Nescafe iki hurma ve 6 badem yedimşimdi akşam için salata yapacam. Aksama da spor
Kayısılı yoğurt Harika görünüyor canım afiyet olsun...Menummm
Sabah saat 9:30
Bir bardak Ilık su
( 1 saat plates )
bir kase kayısılı yoģurt
Eki Görüntüle 1933944
Akşam 16:00
Yarım tabak fırında makarna
Bir tabak fırında patasli tavuk
( 45 dakika eliptik bisiklet )
2 lt su
Mrb cnm burda ilk basladigimiz gunden beri menulerimizde kacamaklar oldu yada olmadi..spor yaptik yada yapamadik...her gunumuzu olmasi gerektigi gibi bazen yapabildik bazen yapamadik...ama sonucta sen ve biz takim olarak bu yola ciktik...inisli cikisli sona dogru gidiyoruz hep birlikte..bizlerin menulerini yorumlamama gibi bir durum olmasini ben kendi adima istemem..yani yorumlamani isterim ...cunku sen kilo az ver cok ver hic verme fark etmez...bu senin biseyler bilmedigini gostermez..seninde yorumlarini gormek hosuma gidiyor kendi adima..cunku takim kaptamimiz olarak ben seni goruyorum...sen hic kilo vermedigin haftadada bizlere yorumlar yapmani isterim canim..olumsuz dusunme...ben kilo veriyorum diye bilgili tecrubeli degilim yani..ordan burdan gorduklerimi okuduklarimi kendime uygun gordugumu uygulamaya calisiyorum o kadar...mesela bana bugun kizabilirsin cunku 2 tabak asure yedim..:))zayiflik bana yakismiyo ...kilo alicam bu hafta:))Guzel arkadaslarim ben kendimin bile kendime derman olamadigimi dusunerekten sizin menulerinizi yorumlamama karari aldim o hakki kendimde gormuyorum cunku ;( bunu anlayisla karsilamanizi rica ediyorum yani menunuzde şu olmus şu olmamis şunu yemeseydin diyemiyorum artik ister istemez yanlis anlasilirim (kendisi bi gr bile veremiyo bide akil veriyo gibi )diye dusunuyorum siz oyle disunmeseniz bile ben oyle hissederim yani bundan sonra ;( topigi actim evet ama sadece ben degil hepimiz buranin sahibiyiz oyle dusunmeyin sakin kisacasi siz benim menumu yorumlayin ama ben sizinkini yorumlamayayim olur mu
Sağol canimKayısılı yoğurt Harika görünüyor canım afiyet olsun...
supersin canimBende sade Nescafe iki hurma ve 6 badem yedimşimdi akşam için salata yapacam. Aksama da spor
biraz fazla gibi ama baska yemiycem canim bugun hakkimi doldurdumPunch Foto attim canim
4 kare biraz fazla degilmi canm
afiyet olsun canim sanki hem firin makarna hem de patates fazlami olmus sankiMenummm
Bir bardak Ilık su
( 1 saat plates )
bir kase kayısılı yoģurt
Eki Görüntüle 1933944
2 lt su
hadi nesfit masum diyelim ekmek fazla olmus gibi cok mu acikmistin ? Ama spor ve su iyi afiyet olsunBugun ki menüm
Sabah domatesli yumurta, bır kk peynır, 4 zeytin 4 dilim ekmek ;(
Ara yok
Öğlen 5 adet balık buğulama ve salata
Bir tane nesfit bitter çikolatalı bar 90 kcal.
Ara iki mandalina
Akşam bir kase yoğurt iki yemek kaşığı ıspanak yemeği
Son arada da turk kahvesi veya tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum. Kahve süt gibi tok tutuyor beni fazlasıyla.
Yaklaşık bir saat farklı hızlarda yürüyüş yaptım bantta.
Su da 1,5 litre 2 litreye tamamlayacağım.
cok haklisin canim oncelikle cok tesekkur ederim boyle dusundugun icin ama yerimde sayan ustune ustluk bide kg alan biri olarak menu yorumu yapmak istemedigimi soyledim ama yine duramadim yorum yaptim ya ;( afiyet olsun canim ne sana nede @JoleYa ya kizmaya hakkim yok afiyet bal seker olsun sen geregini yaparsinMrb cnm burda ilk basladigimiz gunden beri menulerimizde kacamaklar oldu yada olmadi..spor yaptik yada yapamadik...her gunumuzu olmasi gerektigi gibi bazen yapabildik bazen yapamadik...ama sonucta sen ve biz takim olarak bu yola ciktik...inisli cikisli sona dogru gidiyoruz hep birlikte..bizlerin menulerini yorumlamama gibi bir durum olmasini ben kendi adima istemem..yani yorumlamani isterim ...cunku sen kilo az ver cok ver hic verme fark etmez...bu senin biseyler bilmedigini gostermez..seninde yorumlarini gormek hosuma gidiyor kendi adima..cunku takim kaptamimiz olarak ben seni goruyorum...sen hic kilo vermedigin haftadada bizlere yorumlar yapmani isterim canim..olumsuz dusunme...ben kilo veriyorum diye bilgili tecrubeli degilim yani..ordan burdan gorduklerimi okuduklarimi kendime uygun gordugumu uygulamaya calisiyorum o kadar...mesela bana bugun kizabilirsin cunku 2 tabak asure yedim..:))zayiflik bana yakismiyo ...kilo alicam bu hafta:))
Yok canım yapmadım ama şimdi 15-20dakika zumba yapacağım yarın diye diye bi hal oldum kendime nasıl kızıyorum yaaaa yazın 78/79 ken şimdiii 87 bu ne ya benim ömrüm böylemi geçecek bi al bi ver
Cok kotu degil canim hatta icine sinmiyorsa tolere edebilirsin hadi varmisin biraz spor yapmaya leslie yap biraz 3 mil hatta hadi bakalim 2 lt de su bitir bekliyorum bak artik cok pis takipteyim seni sporsuz menu istemiyorum ne senden ne benden yoksa bozusurum konusmam bile heKızlar günler sonra menü paylaşacağım
Kahvaltı
2dilimden tost
4-5 zeytin
Çay
Öğlen
5tane içli köfte
Ara
Sade kahve 2kare bitter
Akşam
2köfte
Fırın patates
Salata
Ve hataaaammm
1dilim Nutella lı ekmek
(Bugün çok yanlış beslendiğimin farkındayım ama yazmadıkça kötüye gidiyorum yarın mükemmel menüyle geleceğim söz kızlar)
asicagiz canim bende oyleydim 79 a dusmustum vericez yine dusucez inan bana sadece az yiycez cok harekt etcez hadi bekliyorum seniYok canım yapmadım ama şimdi 15-20dakika zumba yapacağım yarın diye diye bi hal oldum kendime nasıl kızıyorum yaaaa yazın 78/79 ken şimdiii 87 bu ne ya benim ömrüm böylemi geçecek bi al bi ver
supersin canim
biraz fazla gibi ama baska yemiycem canim bugun hakkimi doldurdum
afiyet olsun canim sanki hem firin makarna hem de patates fazlami olmus sankiyine duramadim yorum yaptim ya ;(
hadi nesfit masum diyelim ekmek fazla olmus gibi cok mu acikmistin ? Ama spor ve su iyi afiyet olsun
cok haklisin canim oncelikle cok tesekkur ederim boyle dusundugun icin ama yerimde sayan ustune ustluk bide kg alan biri olarak menu yorumu yapmak istemedigimi soyledim ama yine duramadim yorum yaptim ya ;( afiyet olsun canim ne sana nede @JoleYa ya kizmaya hakkim yok afiyet bal seker olsun sen geregini yaparsin
Tmm canim baska yemedigin iyi olmusYa annemlerdeydim kahvaltıda. Kendı tukettıgım ekmekten yoktu. Yedıgım ekmek ıkı küçük dilimle doyuruyordu. Annemlerdeki ekmekte kepekli ama ye ye doyurmuyor. Abarttım bende. Ama başka ekmek yemedim gün boyu.
Çok hoş olmuç.eline sağlık canımBen severim elışi yapmayı şuan örgü yapmıyorum ama panć yapıyorumEki Görüntüle 1933806
Arkadaşlara katılıyorum.4 kare çok olmuş 2 ile yetinmen lazım canımmKizlar nerdesiniz ??ben simdi 4 kare bitterim ile 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icecegim sizler napiyosunuz ? Biraz durgun mu burasi ne ?
Spor yapmışsın tebrikler cnmcmKimseden ses yok bari biraz kalkayim da spor yapayimselin_01 dedigi gibi kavun karpuzda yata yata buyurmus benim bu haftaki acigi kapatmam lazim insallah...
Ara öğün seçimlerin güzel canım.süpersinBende sade Nescafe iki hurma ve 6 badem yedimşimdi akşam için salata yapacam. Aksama da spor
Kayısılı yoğurtta menü de spor da güzel olmuş.bnce iyi bir gün olmuş senin için.suda içilmiş bravo cnm.tebriklerMenummm
Bir bardak Ilık su
( 1 saat plates )
bir kase kayısılı yoģurt
Eki Görüntüle 1933944
2 lt su
Menün ekmekler dışında iyi tatlım ekmeği de niye öyle yediğini yazmışsın ztn.sıkıntı yok..afiyet olsunBugun ki menüm
Sabah domatesli yumurta, bır kk peynır, 4 zeytin 4 dilim ekmek ;(
Ara yok
Öğlen 5 adet balık buğulama ve salata
Bir tane nesfit bitter çikolatalı bar 90 kcal.
Ara iki mandalina
Akşam bir kase yoğurt iki yemek kaşığı ıspanak yemeği
Son arada da turk kahvesi veya tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum. Kahve süt gibi tok tutuyor beni fazlasıyla.
Yaklaşık bir saat farklı hızlarda yürüyüş yaptım bantta.
Su da 1,5 litre 2 litreye tamamlayacağım.
Nutella olmasa iyiydi ama bnce menün sandığın kadar kötü değil cnm.daha iyi de olabilir.afiyet olsunKızlar günler sonra menü paylaşacağım
Kahvaltı
2dilimden tost
4-5 zeytin
Çay
Öğlen
5tane içli köfte
Ara
Sade kahve 2kare bitter
Akşam
2köfte
Fırın patates
Salata
Ve hataaaammm
1dilim Nutella lı ekmek
(Bugün çok yanlış beslendiğimin farkındayım ama yazmadıkça kötüye gidiyorum yarın mükemmel menüyle geleceğim söz kızlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?