kiz allah senikeske oyle olsam dedigim gibi ben kendimi biliyorum gecen sene hastanelik oldum 10 gun yuruyemedim diyebilirim dizlerimden kendimi eskisi gibi zannediyordum atlarken bisey farketmetdigim icin hic bi sorun yoktu ve cok atladik bi iki gun gercekten ne bileyim basima boyle biseyim gelecegini ama ertesi gun ve devamindaki gunlerde cektigim aciyi sana anlatamam kzim yeni emekliyordu ani harekette bulunamiyordum bile ;( gecenlerde ip atlamadim ziplama hareketi yaptim 1 hafta kadar bunda baska biyerim agridi eklem yine 1 hafta hatirlarsin belki spor yapamiyodum !dedim mislisse sen boyuna ve kilona gore spor yap seni en iyi yuruyus paklar
Çok güzel cnm.bol bol eksi olsun inşllhKizlar iyiaksamlar menu verelim hemen:)
Sabah elmasirkeli su yesilcay 3 kayisi
Kahvalti 2 dilim tambugday arasina 5 kup kasar ile yagsiz tost roka 4 zeytin 1 has yum kayisi cayi
11 de 1 elma 2 ceviz
1 30 da salata uzeri peynirli 1 dilim ekmek
4 5 arasi 1 muz kucuk 1 cay bar beyaz leblebi 200 ml yarim yagli süt
7 de 1 kepce corba patlican biber kozleme ustune yogurt
8 yesilcay
9 4 yk yogurt tarcinla icine 2 kayisi
3 litre su
Spora hayran kaldım canım.tebriklerMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.55: 1 has yumurta 3 zeytin
2 çatal beyaz peynir
Ara: yeşil çay 1 kurabiye
Öğle 13.30: 1 kase çorba 1 kase kuru Fas
2 d ekmek, 4 dilim kabak tatlısı
Ara: sade kahve, 2 hurma 6 badem
Aksam 18.00: bol kış salatası
3.4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika step+minder hareketleri
Spor su çok iyi canım.ama bence şekerli yiyecekleri azaltabilirsin menünde.şeker yedikçe acıkıyoruzzzz.bnce günde 1 öğün şekerli bir yiyecek tüket.örn öğle kuru kayısı tüm gün şekerli seyleri daha az isteyeceksin.olmazsa tarçınlı süt içBugunku menu;
Sabah 9da 2 bardak ilik su
1 kucuk kase Yulafli sut
Saat 12 1 has yum/kk peynir/sekerz cay/2 dlm ekmek /1 kup helva
Ara 16 4 kare bitter sekerz nescafe
Ara 17 2 k.kaysi 1 ceviz
Aksam 20 1 kase merc.corba/salata/1 dlm ekmek
Spor 5 mil lesli
Su 2 lt
Esprili girizgahlarına hayranım.menü bnce gayet iyi.kaldığın yerden devam et cnmgünaydın saçları hür, yağları gür hanımlar.
günaydın saçlarım bukle bukle olsun, incecik belim olsun diye çırpınan kızlar.
günaydın bugünde başaracağına inanan cesur yürekli kadınlar.
hepimize günaydınnnnn!!!
bir kaç gündür aktif olamadım. yoğun iş temposu, biraz hastalık birazda artık sene sonu yorgunluğumu diyeyim bilemedim oldu bitti.
tekrardan diyetimide aktif olarak uygulamaya başlıyorum.
menüm:
sabah: detoks suyu bi bardak, 2 haşlanmış yumurta, çavdar ekmeğine beyaz peynir tost, salatalık ince dilim kaşar, 5-6 adet siyah zeytin, çay.
ara: detoks suyu, kiraz sapı çayı ve 1 adet minnnakk minnoş muz.
öğlen: yumruk kadar atom salata, pul biberle sotelenmiş yağsız ızgara tavuk.
ara: kiraz sapı çayı içerim, eti form (sunta gibi kuru olandan)
akşam: avm ye gideceğim, %99 salata yerim. akdeniz mis gibi...
Yuruyus guzel bi cardio degil mi peki? Platesi simdilik yapamam ;(spor yapma sağlıklı akşam 10da. benimde sporum 8 gibi başlıyor 11 de bitiyor. kardiyo diyecektir zaten canım benim. kardiyo yapman. pilates yapman çok önemli.Mislisse
Yok anam bende saniyodum yedigim gun sonuc alicam bugun 3.gun ;(Olcaz olcaz Allah'ın izniyle. Hatırladım kuzum yapma Allah muhafaza kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
Yulaf ezmesine de şaşırdım ya valla yaraması lazım aslında çünkü kime dediysem rahatladım dedi.
Gunaydin masallah afiyet olsun canimHepinize günaydın güzel bayanlar. Harika bir gün olsun inaşllah
Menümü yazayım oğluşumdan fırsat bulmuşken
Kahvaltı 7.20
1 has yum.3 kk peynir.1 havuç.10 zeytin.1 çeri.1 yeşil biber.1 kaşık kendi yaptığım fıstık ezmesi (tabiki şekersizz)
Öğle 12.45 te yiyeceğim
1 tabak kuzu etli nohut.1 kase dolusu salata.1 bardak süt
Akşam 18.45
1 büyük kase tarçın zerdeçal ve zencefilli yoğurt
Akşam yemekten sonra doğum gününe davetliyiz.o yüzden yemek yemeyip yoğurtla geçiştireceğim.doğum gününde salata türü bir şeyler varsa yiyeceğim.yoksa bol bol çay içerim her ihtimale karşı yanımda bir avuç çiğ badem götüreceğim.
Az önce sporumu yaptım :leslie 4 mil.yeşil çay içiyorum.1 lt su da bitmek üzere.Akşama kadar 2.5ltye tamamlarım inş
Tmm canm uygulayacagim sabh kahvaltusinda yedigim 1 tatli kaaigi recel bir de gun icin de 2-3 kare bitter yesem sorun olmaz dimi ?Çok güzel cnm.bol bol eksi olsun inşllh
Spora hayran kaldım canım.tebrikler
Spor su çok iyi canım.ama bence şekerli yiyecekleri azaltabilirsin menünde.şeker yedikçe acıkıyoruzzzz.bnce günde 1 öğün şekerli bir yiyecek tüket.örn öğle kuru kayısı tüm gün şekerli seyleri daha az isteyeceksin.olmazsa tarçınlı süt iç
Esprili girizgahlarına hayranım.menü bnce gayet iyi.kaldığın yerden devam et cnm
Evet canım öğlenciyim.13.00-18.00 arası okulda oluyormGunaydin masallah afiyet olsun canimoglencimisin sen sabah erken erken spor yapmissin
Olmaz canım.o şekilde bir iki hafta geçirirsen zamanla şeker istemeyecek canın zatnTmm canm uygulayacagim sabh kahvaltusinda yedigim 1 tatli kaaigi recel bir de gun icin de 2-3 kare bitter yesem sorun olmaz dimi ?
Bir annenin en güzel anı bebişiyle uyuması bnce.müthiş bir şey.İyi uykular canımKizlar gece gec yattim sabh erken kalktim kizimla uyuyacagim biraz snra gorusuruz
Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun
GünaydııııınnnGunaydin guzellikler nasilsiniz bakalim ?Ben kendimi cok iyi hissediyorum bugun rabbim bozulmasina firsat vermesin insallah? N naz5403 hadi bakalim hee zmn oldugu gibi bugunde takipteyim dun spor yaptin mi bakalim ?Pamik yulafli sut bende ise yaramadi ya ;( @tevafuk55 ve @kecigibi sizden bisey rica etsem spor salonuna gidiyorsunuz ya hani bi sorsaniz 83 kg da olan birisi nasil bi spor programi uygulamali kac gun ve kac dk yeterli leslieyi biliyorsa ki biliyodur oneriyo mudur? Bende sorarimda aklima ilk siz geldiniz simdi eger sorarsanizcok memnun olurum
Ve @kulkedisi30 nerdesin sanirim artik bizimle degilsin ;( ve diger azimli arkadaslarim seviliyorsunuz
Ya yokluğun nasıl belli olmasın sabahları bize güzel sözlerle günaydın diyen bayan sanada günaydın canımgünaydın saçları hür, yağları gür hanımlar.
günaydın saçlarım bukle bukle olsun, incecik belim olsun diye çırpınan kızlar.
günaydın bugünde başaracağına inanan cesur yürekli kadınlar.
hepimize günaydınnnnn!!!
bir kaç gündür aktif olamadım. yoğun iş temposu, biraz hastalık birazda artık sene sonu yorgunluğumu diyeyim bilemedim oldu bitti.
tekrardan diyetimide aktif olarak uygulamaya başlıyorum.
menüm:
sabah: detoks suyu bi bardak, 2 haşlanmış yumurta, çavdar ekmeğine beyaz peynir tost, salatalık ince dilim kaşar, 5-6 adet siyah zeytin, çay.
ara: detoks suyu, kiraz sapı çayı ve 1 adet minnnakk minnoş muz.
öğlen: yumruk kadar atom salata, pul biberle sotelenmiş yağsız ızgara tavuk.
ara: kiraz sapı çayı içerim, eti form (sunta gibi kuru olandan)
akşam: avm ye gideceğim, %99 salata yerim. akdeniz mis gibi...
gunaydin canim benimtekrar gecmis olsun yeni yil yogun bi sekilde geldi anlasilan calismak guzeldir ama rabbim utandirmasin yeter ki menun de cok guzel afiyet bal seker olsun ben hic bi zman avmye gidip te salata yiyemedim
Kesinlikle tavsiye ederim canım daha çok mutlu geziyorsun üstelik şimdi iskendercilerde bile büyük tabak salata var bi ayran yanına tmm olmadı hamburgercilerde tavuklu ton balıklı salatalar var birdahaya dene derim
Hanımlar örgü ören varmı aranızda
Ben severim elışi yapmayı şuan örgü yapmıyorum ama panć yapıyorumEki Görüntüle 1933806
Benim bugunku menu
Sabah 1 bardak sut ve peynirli maydonozlu domatesli sandvic
1 kase asure
Oglen 5 tane lahana sarmasi
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 saat aradan sonra
1 kase daha asure
Aksam sadece 1 kepce tavuklu pirincli corba ekmeksiz
Spor yapamicam
Su 8 bardak anca icmisimdir..
Bu arada dediģin gibi ip atlamak cok onemli bende istiyodum ip atlayarak zayiflamak ama bebek istiyoz o yuzden riske atmiyorum olur da bir sorun olur diye ama sizlere tavsiye ederim . Ilk başta cok atlamayın cok fena hamlık yapıyo benden soylemesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?