2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Olcaz olcaz Allah'ın izniyle. Hatırladım kuzum yapma Allah muhafaza kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

Yulaf ezmesine de şaşırdım ya valla yaraması lazım aslında çünkü kime dediysem rahatladım dedi.

Çok güzel cnm.bol bol eksi olsun inşllh
Spora hayran kaldım canım.tebrikler
Spor su çok iyi canım.ama bence şekerli yiyecekleri azaltabilirsin menünde.şeker yedikçe acıkıyoruzzzz.bnce günde 1 öğün şekerli bir yiyecek tüket.örn öğle kuru kayısı tüm gün şekerli seyleri daha az isteyeceksin.olmazsa tarçınlı süt iç
Esprili girizgahlarına hayranım.menü bnce gayet iyi.kaldığın yerden devam et cnm

Hepinize günaydın güzel bayanlar. Harika bir gün olsun inaşllah
Menümü yazayım oğluşumdan fırsat bulmuşken
Kahvaltı 7.20
1 has yum.3 kk peynir.1 havuç.10 zeytin.1 çeri.1 yeşil biber.1 kaşık kendi yaptığım fıstık ezmesi (tabiki şekersizz)
Öğle 12.45 te yiyeceğim
1 tabak kuzu etli nohut.1 kase dolusu salata.1 bardak süt
Akşam 18.45
1 büyük kase tarçın zerdeçal ve zencefilli yoğurt

Akşam yemekten sonra doğum gününe davetliyiz.o yüzden yemek yemeyip yoğurtla geçiştireceğim.doğum gününde salata türü bir şeyler varsa yiyeceğim.yoksa bol bol çay içerim her ihtimale karşı yanımda bir avuç çiğ badem götüreceğim.
Az önce sporumu yaptım :leslie 4 mil.yeşil çay içiyorum.1 lt su da bitmek üzere.Akşama kadar 2.5ltye tamamlarım inş

Yok anam bende saniyodum yedigim gun sonuc alicam bugun 3.gun ;(

Gunaydin masallah afiyet olsun canim oglencimisin sen sabah erken erken spor yapmissin

Tmm canm uygulayacagim sabh kahvaltusinda yedigim 1 tatli kaaigi recel bir de gun icin de 2-3 kare bitter yesem sorun olmaz dimi ?

Günaydııııınnn Evet canım 15dkk zumba yaptım....

Ya yokluğun nasıl belli olmasın sabahları bize güzel sözlerle günaydın diyen bayan sanada günaydın canım

Merhaba kızlar,

Dünki menümü paylaşıp , geçmişi okuyayım :)

Sabah: Peynir, zeytin,
Öğle: 1 çaybardağı çerez , ayran
Ara: yarım portakal, yarım havuç
Akşam : 1 tabak makarna (yağsız, az pişmiş ) , salata

bende aşureye dayanamıyorum, Afiyet olsun.

İp atlayabilenlere tebrikler ...
Ben hiç beceremiyorum. 3 tane atlasam , soluk soluğa kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…