Cok gecmis olsun Allah sifasini versin insallahKızlar bugün hiç giremedim.Oğlum iyileşemedi.Bugün yine doktordaydık.üst solunum yolu enfeksiyonu.sinüsleri dolu, ve çok istifra ediyor.Benim menülerde düzensiz.aralarda meyve yedim.akşamda 1tabak erişte 2 çiğköfte.spor yok .Gecede doğru dürüst uyumadiğım için şimdi yatıcam.spor yapamıyorum.size yazamıyorum ama kalbim sizinle...
yaa gulmeyin bana ;(Hehehe biz onla kilo alma yarışmasına gircez
guzel menu bir bitter derken 1 karecik sanirimBende menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
2dilim peynir
4-5zeytin
Havuç maydanoz salatası
Çay
Ara
1galeta kepekli
Öğlen
Yoğurt
Meyve
Yulaf üçlüsü
Sade kahve
1bitter
Akşam 1tabak nohut yemeği
4kaşık bulgur pilavı
Turşu
1kivi
Yeşil çay
Spor 15dakika zumba
cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin ins.Oglun iyi olsun yeter ki cicek gibiler hadtalaninca hemen soluyolar ;(Kızlar bugün hiç giremedim.Oğlum iyileşemedi.Bugün yine doktordaydık.üst solunum yolu enfeksiyonu.sinüsleri dolu, ve çok istifra ediyor.Benim menülerde düzensiz.aralarda meyve yedim.akşamda 1tabak erişte 2 çiğköfte.spor yok .Gecede doğru dürüst uyumadiğım için şimdi yatıcam.spor yapamıyorum.size yazamıyorum ama kalbim sizinle...
afiyet olsun canm seker pare en azindan bir olsaydi iyi olurdu ;Selam kızlar
Cocuklar yordu beni bu aksam, keyifsizim menumu verip müsade istiyorum kusura bakmayın
Sabah: ılık limonlu şu
Kahvalti: 1 has yumurta 4 zeytin kk peynir
Ara: sade Nescafe 1 y kaşığı kuru üzüm
Öğle: 1 tabak keşkek salata
Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 16.45: 1 kase tarhana corbasi
yoğurt ve az salata
Ara: 2 tane sekerpare
2.5 litre su
Haklısın canım su an benimle evli her zaman söyledi bin tane olsa yine bir tane seni secerdim diye ama meragina yenik düştü işte... seninki de sabır gerektirecek bir konu ben olsam tel açıp ağzıma geleni söylerdim tabii sen en iyisi ni yapmissin tenezzül bile etmmemissin sorun cikarmamissin eşin sana daha fazla bağ lanmistir eminim...Canim kadin olarak kesinlikle sana hak veriyorum.Ama şoyle dusun kiminle evli...seninle cocuklarinin annesi olarak kimi secmis seni...Demekki onu layik gormemis ki seni sevmis seninle evlenmis.Ben olsaydim hic kiskanclik yapmazdim argoca bir tabirle tapu kimde bende kimi secmis beni demekki beni daha cok sevmis diye dusunurdum.Hic kafana takip uzme kendini bana kalirsa.benimde basima geldi hemde eski kiz arkadasi benim oturdugum yerdeydi ustune ustluk benden daha cok onu sevmis ben cefasini cektim cikarken o kiz sefasini surmus.Ama hic kiskanclikta yapmadim evliyken bizi gorup tel acmis esime esini gordum diye olabilir gorsun dedim.Esimide uzmedim kendimide 14 senelik mutlu bir evliligim var ve inan hic aldatilmadim buna cok cok eminim.Evliliginide kendini de yipratma .
Aynen canım erkek milleti hemen ufak bir boşlukta başka dalda.tabii yapmayanlar da vardır ama yok denecek kadar az. bende aynini yapsam dedim canım sus pus hiç bir şey soyleyemedi .Tabi ben facesini tamamen kapattım çünkü adabiyla kullanmıyor bir tek eski kiz arkadaşı değil başka sayfalara bakmış onları fazla takmadim ama terbiyesizlik yani adam gibi kullan sosyalles degilmi. Hatta baya oldu okuyali yine bu sitede kadın sırf bu yüzden boşanma davası açmış gururu incinmiş tâbi onun durumu baya vahimm di . Eşiyle aşk evliliği yapıyorlar bir tane çocukları var kadın bir gün bir kaç günlüğüne annesine gidiyor gelincede şöyle bir bakiyor arama motoruna eski kız arkadaşı ni bırak hiç konusmadiklari tanışma diklari yan dairede oturan genç kızı araştırmış neler var neler şu internet yüzünden ne evlilikler bitmiş çok acı.dusunuyorumda ben görseydim bu kadarı ni ne yapardım bir şey söylemez içime atardım söyle digim zaman bosanirsin yani yüz yüze bakilcak bir durum değil...Bu erkek milleti hep ayni ...yok yani bi tane yamuk yapmayan...oldugu gibi kabul ediyoruz iste hepimiz..ben oyle yakalamadim o tarz bisey ama yinede guzel bir kiz gorse bakabilecegini falan az cok tahmin edebiliyorum..aslinda cok takilma bence..belki sadece suan ne durumda evlimi cocugu falan son durumu ney onu merak etmistir..aslinda kesinlikle bakmamasi lazim ama merakina bazen insan yenik dusebiliyor..esine, bende bakiyim o zaman merak ettigim kisilere falan diyip kendini sizin yerinize koymasini iste canim..bi daha yanlis yaparsa daha kotu olacagini falan soyle..yani uyarmak lazim..kulagini iyi bi cekersen bi daha yapamaz sanirim..yok guzelim yok ne yaparsak yapalim yaranamayiz..uzme kendini yipratma canim..
Konuştum canım güven verici sözler de söylesede kıskançlık yapıyorum bu ara bu halimi hiç sevmiyorumkesinlikle cennet kokusunu icine ceke ceke rabbim herkese nasip etsin
iyi bakalim ya bugun?
ben leslienin hizlisini yapiyorum ise yariyodur yine bi nebze herhalde
kiz o nasil bi hocaymis sen bile daha ondan cok biliyosun desene
hayir ya baska yemedim ki sadece 4 karecik ;(
valla benim sana siycek biseyim yok gardas
gorelim canim hodri meydan bakalim
yaa demeyin ole lutfen ;( tamam denemeye devam bakalim
hayirlisi olsun insallah bakalim umarim iyi bi rakam gorursun tartida
canim icini ferah tut bakmis olabilir ama suan kiminle onu dusun birde esinle paylas bu durumu yani guveninin sarsildigini falan muhakkak seni ikna edecektir soyledikleribilmem faydali olabildim mi?
kesinlikle katiliyorum canim
Kıskanmak kadınların fıtratında var canım kıskanmakta haklısın tabiki ama ne kendini nede evliliğini yıpratma erkekler kendine güvenen kadınları aldatamazmış ona güvendiğini belli et 3günlük dünyada hayatını doyasıya dolu dolu yaşa canım naçiza
Teşekkür ederim canım inan yazdiklariniz içimi ferahlatti hepinizden Allah razı olsun
Yok canım sert tepki veremem esimde ters tepiyor sadece kibarca ağzıma geleni söyledim birde facesini kapattım bunu haketti o sesini bile cikaramadi.Canım kendini senin yerine koymasını sağla ama kibarca sert değil ters tepmesin. Merak etmiştir bence şu an napıyo acaba evlimi filan diye. Yani bu saatten sonra aldatmaz sanırım. Öyle düşünüp keyfini bozma evliliğini kendini sevgini saygını yıpratma. Unutma ama belli de etme takipte ol.
Canım sanki bitter hakkaten yükseliyo adet olarak. Ben 1,5 sen 1,800 az değil 1 ayda verdiğimi 1 haftada geri aldım yüzümüze vurmalıyım ki aklımız başımıza gelsin.
geldim canım geldimGunaydin guzellikler nasilsiniz bakalim ?Ben kendimi cok iyi hissediyorum bugun rabbim bozulmasina firsat vermesin insallah? N naz5403 hadi bakalim hee zmn oldugu gibi bugunde takipteyim dun spor yaptin mi bakalim ? @Pamik yulafli sut bende ise yaramadi ya ;( @tevafuk55 ve K kecigibi sizden bisey rica etsem spor salonuna gidiyorsunuz ya hani bi sorsaniz 83 kg da olan birisi nasil bi spor programi uygulamali kac gun ve kac dk yeterli leslieyi biliyorsa ki biliyodur oneriyo mudur? Bende sorarimda aklima ilk siz geldiniz simdi eger sorarsanizcok memnun olurum
Vekulkedisi30 nerdesin sanirim artik bizimle degilsin ;( ve diger azimli arkadaslarim seviliyorsunuz
20 atlayamıyordum şimdi 300-500 atladıkça atlayasın geliyo alışınca. Bırakmamanı tavsiye ederim.
Yemeee kaçırmaaaaa
Canım diğer sebzelerde ıspanak havuç sütle çok güzel oluyor kremalı gibi oluyor zaten tavsiye ederim
GÜNAYDIN HANIMLAR.
Enerjim çok yok hastalık falan hala güzel güzel günaydın diyemiyeceğim
menü:
sabah: detoks suyu, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kibrit k. beyaz peynir, 5-6 adet siyah zeytin, 1 küçük salatalık
ara: 2 küçük salatalık, sade kahve,
öğlen: haşlama brokoli ve tavuk
ara: yeşil elma yeşil çay.
akşam: haşlama brokoli ve tavuk.
öğlenki tavuk pul biberle soslanmış akşamki sadebaya fark var
Kızlar bugün hiç giremedim.Oğlum iyileşemedi.Bugün yine doktordaydık.üst solunum yolu enfeksiyonu.sinüsleri dolu, ve çok istifra ediyor.Benim menülerde düzensiz.aralarda meyve yedim.akşamda 1tabak erişte 2 çiğköfte.spor yok .Gecede doğru dürüst uyumadiğım için şimdi yatıcam.spor yapamıyorum.size yazamıyorum ama kalbim sizinle...
Evet canım 1küçük kare bitter...yaa gulmeyin bana ;(
guzel menu bir bitter derken 1 karecik sanirim
cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin ins.Oglun iyi olsun yeter ki cicek gibiler hadtalaninca hemen soluyolar ;(
afiyet olsun canm seker pare en azindan bir olsaydi iyi olurdu ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?