2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Cok gecmis olsun Allah sifasini versin insallah

Hehehe biz onla kilo alma yarışmasına gircez
yaa gulmeyin bana ;(

guzel menu bir bitter derken 1 karecik sanirim

cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin ins.Oglun iyi olsun yeter ki cicek gibiler hadtalaninca hemen soluyolar ;(

afiyet olsun canm seker pare en azindan bir olsaydi iyi olurdu ;

Haklısın canım su an benimle evli her zaman söyledi bin tane olsa yine bir tane seni secerdim diye ama meragina yenik düştü işte... seninki de sabır gerektirecek bir konu ben olsam tel açıp ağzıma geleni söylerdim tabii sen en iyisi ni yapmissin tenezzül bile etmmemissin sorun cikarmamissin eşin sana daha fazla bağ lanmistir eminim...

Aynen canım erkek milleti hemen ufak bir boşlukta başka dalda.tabii yapmayanlar da vardır ama yok denecek kadar az. bende aynini yapsam dedim canım sus pus hiç bir şey soyleyemedi .Tabi ben facesini tamamen kapattım çünkü adabiyla kullanmıyor bir tek eski kiz arkadaşı değil başka sayfalara bakmış onları fazla takmadim ama terbiyesizlik yani adam gibi kullan sosyalles degilmi. Hatta baya oldu okuyali yine bu sitede kadın sırf bu yüzden boşanma davası açmış gururu incinmiş tâbi onun durumu baya vahimm di . Eşiyle aşk evliliği yapıyorlar bir tane çocukları var kadın bir gün bir kaç günlüğüne annesine gidiyor gelincede şöyle bir bakiyor arama motoruna eski kız arkadaşı ni bırak hiç konusmadiklari tanışma diklari yan dairede oturan genç kızı araştırmış neler var neler şu internet yüzünden ne evlilikler bitmiş çok acı.dusunuyorumda ben görseydim bu kadarı ni ne yapardım bir şey söylemez içime atardım söyle digim zaman bosanirsin yani yüz yüze bakilcak bir durum değil...

Konuştum canım güven verici sözler de söylesede kıskançlık yapıyorum bu ara bu halimi hiç sevmiyorum

Yok canım sert tepki veremem esimde ters tepiyor sadece kibarca ağzıma geleni söyledim birde facesini kapattım bunu haketti o sesini bile cikaramadi.

Dünki menüm
Ilık su
Saat 12 üç küçük haşlanmış patates,bir kk peynir,5,6 zeytin,üç tatlı kaşığı çikolata, yarım dilim ekmek, omlet, Marul, şekersiz çay.
ARA Türk kahvesi 5kare kadar bitter
Bir fincan ikisi bir arada
Akşam 19:30
Bir haşlanmış patates,3 köfte ,iki kaşık yoğurt ,bir kaşık barbunya
22:00 iki dilim pasta şekersiz çay
Spor 100ip

geldim canım geldim
daha bugün vakit bulabildim kusura bakmayın
hiç dikkat edemedim ve bugün sabah tartıldığımda 66.1i gördüm yani bir kilo almışım hemen
birdaha bırakmamaya çalışıcam emeklerim boşa gitmesin
bugün niyetliyim yarından itibaren menümü yazarım

GÜNAYDIN HANIMLAR.
Enerjim çok yok hastalık falan hala güzel güzel günaydın diyemiyeceğim

menü:
sabah: detoks suyu, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kibrit k. beyaz peynir, 5-6 adet siyah zeytin, 1 küçük salatalık
ara: 2 küçük salatalık, sade kahve,
öğlen: haşlama brokoli ve tavuk
ara: yeşil elma yeşil çay.
akşam: haşlama brokoli ve tavuk.
öğlenki tavuk pul biberle soslanmış akşamki sade baya fark var

Geçmiş olsun
Bende grip oluyorum galiba , çok halsizim

Geçmiş olsun

Selam kızlar. Bana dünden beri bildirim gelmiyor konu başlığımızdan. Daha önce de olmuştu. Dedim neden kızların sesı cıkmıyor ıkı gundur bakayım bir. Bi baktım yorumlarınız havada uçuşuyor neden böyle oldu anlamadım ;(

Bu arada menümü şimdiden yazayım biraz işlerim var sonraya bırakırsam hıc yazamayabılırım.

Sabah :
bir haşlanmış yumurta
Yarım domates, salatalık, biber
2 zeytin
2 bardak şekersiz çay, 2 küçük dilim tambugday ekmek
Bir kk peynır

Ara:1 mandalina

Öğlen: bir kase kuru meyve ekleyeceğim yoğurt

Ara: yine mandalina veya elma

Akşam: bir kase şehriye çorbası
Yarım tabak brokoli yemeği
Bir kase yoğurt

Son ara: tarçınlı süt

Belki tek kaçamağım annemin yaptığı bir dilim tahinli kabak tatlısı olabilir :)

Evet canım 1küçük kare bitter...

Rica ederim canım benim felsefem artık bu 32 yaşındayım 3günlük dünyayı kesin olmayan şeylerle kendimi yıpratmayacağım mutlu huzurlu ailem sağlıklı 2çocuğım var çok şükür şeytan vesvesesine yenilip bunları bozmayacağım....
sende böyle yap canım hiç birşey bizden daha önemli değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…