Vaaaayyy helal sana tebrikler canımKizlar selamlar diyetisyen randevum bitti ve guzel haber 15 gunde 3 kilo sirf yagdan ikili rakami gordum sonunda yeni listemi aksam paylasirim sizinle yani bir ayda 8 200 gitmis oldu.
Tesekkur ederimm canim :)Vaaaayyy helal sana tebrikler canım
Misafirlerle kaçamak yapma sakııııınnnnKizlar misafirim var o yuzden biraz musaade istiyorum sizden mesajlarinizi snra okuyacagim
Aaa çok sevindim canım hadi bakalım çok kararlisin zaten, maşallah sanaKizlar selamlar diyetisyen randevum bitti ve guzel haber 15 gunde 3 kilo sirf yagdan ikili rakami gordum sonunda yeni listemi aksam paylasirim sizinle yani bir ayda 8 200 gitmis oldu.
Evet baslarken yeterrr artik diye beynimde bitirdigim icin kacamak yapma sansim olmuyor kendime mahcup olurum diye cok tesekkur ederim devam daha cok yolum varAaa çok sevindim canım hadi bakalım çok kararlisin zaten, maşallah sana
Benim bakicim da 101.5 kilo cok zoeluyorum ama kadı n istemiyor sanki. Kendine o kiloya uygun kıyafetler alıyor ve mutlu oluyor her yolu denedim yok yapamıyorum diyor . Dedim ki sen yapmaya bir türlü baslayamadinki... Bugün instadan zayıflayan kişilerin before after lerini gösterdim bilmiyorum ise yarar mı... boyumuz aynı ama aramızda 35 kilo fark var.. beni yoldan çıkarmaya çalışıyor ye de can gelsin kurudun diyeEvet baslarken yeterrr artik diye beynimde bitirdigim icin kacamak yapma sansim olmuyor kendime mahcup olurum diye cok tesekkur ederim devam daha cok yolum var
Ahahahha sen onu çevireceğine o seni çeviriyorBenim bakicim da 101.5 kilo cok zoeluyorum ama kadı n istemiyor sanki. Kendine o kiloya uygun kıyafetler alıyor ve mutlu oluyor her yolu denedim yok yapamıyorum diyor . Dedim ki sen yapmaya bir türlü baslayamadinki... Bugün instadan zayıflayan kişilerin before after lerini gösterdim bilmiyorum ise yarar mı... boyumuz aynı ama aramızda 35 kilo fark var.. beni yoldan çıkarmaya çalışıyor ye de can gelsin kurudun diye
Tebrik ederim.muazzam bir rakam gitmişKizlar selamlar diyetisyen randevum bitti ve guzel haber 15 gunde 3 kilo sirf yagdan ikili rakami gordum sonunda yeni listemi aksam paylasirim sizinle yani bir ayda 8 200 gitmis oldu.
Hiç de bilemAhahahha sen onu çevireceğine o seni çeviriyor
Kahvalti sağlam olmuş akşam da dengeli afiyet olsun canım. Yalnız su 2.5 altına dusmemeli benceMenumm
Kahvalti 10:15
Eki Görüntüle 1934776
Ara ögün yok
15 dakika egzersiz
Akşam 16:15
Bir kepce mercimek corbasi
Bir kase barbunya
İki dilim salam,iki çatal peynir
1,bucuk dilim kepekli ekmek
Minik bir kase fıstık
İki kayisı
15 dakika eliptik
2 lt ye yakin su
Canim iyiki dogmususn öncelikle kararında yemissin afiyet olsunKızlar bnmde bugün hiç keyfim yok.karnım ağrıyo malum durumdan dolayı.pek bişey yiyemedim.
SABAH 7 kahvaltı
1 has yum.1 kk peynir. 1 çeri.1 salatalık.10 zeytin
ÖĞLE 12.45
1 kase işkembe çorba.1 kase salata
AKŞAM 18.30
1 kase işkembe çorba.3 kaşık nohut yemeği.
Dün doğum gününde yarım dilim börek ile yaş pastadan 2 çatal aldım.çay içtim sadece..
Yemek faslım bitti.
Sabah leslie 4 mil yaptım 1 saat.2 litre su.2 fincan form çayı.
Yatana kadar 0.5lt su daha içerim..
Böyle bakınca çok kalabalık gibi görünüyor ama uygulandigindada süper kilo veriliyor üstelik yağdanKizlar size yeni listemi yazayim fikir olsun sonrada menumu paylasirim
Sabah kalkinca 1 b.su 3 adet kayisi mate cayi demleme tarcin ve limonla
Kahvalti 1 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yum
4 5 adet zeytin veya 2 ceviz
Dere tere ve maydonoz
1 dilim ekmek veya ceyrek simit
Kusluk 1 cb leblebi 1 meyve yesilcay tarcin limonla
Ogle 160 gr et tavuk balik peynir yada 8 10 yemek kasigi susuz kuru baklagil
Bol salata
2 3 yemek kasigi bulgur pilavi yada 1 dilim ekmek yada 1 kepce corba
Ikindi 1 bardak kefir veya süt
1 porsiyon meyve
10 findik yada badem
Aksam 7 8 yemek kasigi susuz sebze
5 6 yemek kasigi yogurt
1 dilim ekmek yada bulgur p.yada 1 kepce corba
9 da 4 yk yogurt +1 tatli k tarcin +zerdecal+zencefil karistirip ye 2 kayisi yada hurma
Yatmadan yarim saat once beyaz cay tarcin limonla 3 litre su
Ödülün bile ölçülü canım afiyet olsunMenumude paylasayim
Sabah ilik elma sirkeli su 3 kayisi yesilcay 1 bardak su
Kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi arasina kasar peyniri maydonoz 4 zeytin
11 de bir portakal 2 ceviz
1 30 da doktordaydim cikinca bir kase corba ictim ezogelin
4 de beyaz leblebi sut mandalina
7 de odul verdim kendime 4 kucuk parca pizza yedim ama pasta tabagi boyutundaydi pizza
9 da yogurt karisimim var 2 kayisi ile
Yatmadan da beyaz cay var
Sabah biraz karbon lu olmuş ama akşam gayet ölçülü olmuş canım afiyet olsunSlm kızlar bende menümü yazayım hemen
Kahvaltı
Yarım poğaça
1yumurta
1dilim peynir
Yarım dilim ekmek
3zeytin
2-3çatal patates kızartması
Çay
Ara 1portakal
Öğlen
Yoğurt ve meyveli diet gevrek
Ara
Sade kahve
Akşam
3kaşık bulgur pilavı
3kaşık nohut
Turşu
1haşlanmış Mısır (buzluğumda vardı)
Spor yok belki birazdan bi 10-15 dkk yaparım biliyorsunuz çok hamım 10dakika bile beni kesiyor kilo verdikçe spor artacak diz kapaklarımı düşünmem gerek kızlar....
Kahvaltim yulaf ezmesinden ibaretti aslinda cok hafif. yanindakileride cesit olsun diye yedim ama doyurucuydu evet tavsiye ederim canimHiç de bilembilerek salıniyorum gaza gelsin diye o benden daha çok begeniyor kendini
Kahvalti sağlam olmuş akşam da dengeli afiyet olsun canım. Yalnız su 2.5 altına dusmemeli bence
Canim iyiki dogmususn öncelikle kararında yemissin afiyet olsun
Böyle bakınca çok kalabalık gibi görünüyor ama uygulandigindada süper kilo veriliyor üstelik yağdanbu arada beyaz çay hakkında biraz bilgi verir misin canım.
Ödülün bile ölçülü canım afiyet olsun
Sabah biraz karbon lu olmuş ama akşam gayet ölçülü olmuş canım afiyet olsunspordada ne yapsan kadir
Hiç de bilembilerek salıniyorum gaza gelsin diye o benden daha çok begeniyor kendini
Kahvalti sağlam olmuş akşam da dengeli afiyet olsun canım. Yalnız su 2.5 altına dusmemeli bence
Canim iyiki dogmususn öncelikle kararında yemissin afiyet olsun
Böyle bakınca çok kalabalık gibi görünüyor ama uygulandigindada süper kilo veriliyor üstelik yağdanbu arada beyaz çay hakkında biraz bilgi verir misin canım.
Ödülün bile ölçülü canım afiyet olsun
Sabah biraz karbon lu olmuş ama akşam gayet ölçülü olmuş canım afiyet olsunspordada ne yapsan kadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?