Canım bence bol bol su maden suyu iç dokunmasın sana. Ben 1 çay kaşığı bile atamıyorum ağır geliyo ki 1 tatlı kaşığı sanırım fazla. Ben hepsini karıştırıp aynı miktarda baharatlığa öyle koydum tuzluk gibi göz kararı döküyorum. Bildiğimden değil yanlış anlama sakın ama 1 çay kaşığını geçme bence.Ya kizlar birsey sorucam size bana aksam 9 da tarcin zerdecal zencefil verdi ya dr yogurda karistir dedi ama 1 tatli kasigi tarcin +zerdecal +zencefil dedi karistir bunlari dedi ama 1 tatli kasigi zencefil zerdecal fazlami ne ben karistirdim bu kismini galiba .hepsini karistirip yogurda 1 tatli kasigi mi acaba baktim sitelere hep 1 cay kasigi olcu vermis zencefil zerdecal icin bugun yaptim yedim ama yanlismi yaptim dogrumu bilemedim bak simdi
Tamamdir :)Canım bence bol bol su maden suyu iç dokunmasın sana. Ben 1 çay kaşığı bile atamıyorum ağır geliyo ki 1 tatlı kaşığı sanırım fazla. Ben hepsini karıştırıp aynı miktarda baharatlığa öyle koydum tuzluk gibi göz kararı döküyorum. Bildiğimden değil yanlış anlama sakın ama 1 çay kaşığını geçme bence.
Tamamdir :)
Sen nerde oturuyorsun canım hava soğuk değilmi park için???Aynen bende hamlamisim bir haftadir spor yok yarim saat leslie yaptim saftim kaydi yeminle beni anca park paklar :) yuruyus aletler ben iyisimi oraya gidim zaten yorgunum sabahin altisinda kalkiyorum birde leslie ablam :) olmuyor maalesef :)
Bence 1çay kaşığıdır tatlı kaşığı baya ağır olur yiyemezsin hem tam bir bilgin Yok bu kür ne içinmiş canım???Ya kizlar birsey sorucam size bana aksam 9 da tarcin zerdecal zencefil verdi ya dr yogurda karistir dedi ama 1 tatli kasigi tarcin +zerdecal +zencefil dedi karistir bunlari dedi ama 1 tatli kasigi zencefil zerdecal fazlami ne ben karistirdim bu kismini galiba .hepsini karistirip yogurda 1 tatli kasigi mi acaba baktim sitelere hep 1 cay kasigi olcu vermis zencefil zerdecal icin bugun yaptim yedim ama yanlismi yaptim dogrumu bilemedim bak simdi
Günaydııııınnn sanada canımBenim öyle değişik cümlelerim yok ama hepinize kocamaaaaaaannnn günaydııııııııııınnnnnn
Günaydııııınnn canımGunaydinnnnn guzel bayanlar
Istanbul ama baska care yok evde olmuyor bu is eskiden yapardim simdi calisiyorum useniyorum aksamlariSen nerde oturuyorsun canım hava soğuk değilmi park için???
Doktorum verdi dun yag yakimi icin ozellikle gobek yaglariBence 1çay kaşığıdır tatlı kaşığı baya ağır olur yiyemezsin hem tam bir bilgin Yok bu kür ne içinmiş canım???
Yaaaa 2-3hafta sonra bende başlayayım bunaDoktorum verdi dun yag yakimi icin ozellikle gobek yaglari
Bendede açık havaya çıktımmı daha bi enerjik hissederim kendimiIstanbul ama baska care yok evde olmuyor bu is eskiden yapardim simdi calisiyorum useniyorum aksamlari
Cok guzel masallah canimKizlar selamlar diyetisyen randevum bitti ve guzel haber 15 gunde 3 kilo sirf yagdan ikili rakami gordum sonunda yeni listemi aksam paylasirim sizinle yani bir ayda 8 200 gitmis oldu.
yapmiyorum canim yapmamaya calisyorum ama spor yapamiyorum suanlik;(Misafirlerle kaçamak yapma sakııııınnnn
canim bence de cay kasigidir telefonu varsa ara istersen bende nerak ettim cunkuYa kizlar birsey sorucam size bana aksam 9 da tarcin zerdecal zencefil verdi ya dr yogurda karistir dedi ama 1 tatli kasigi tarcin +zerdecal +zencefil dedi karistir bunlari dedi ama 1 tatli kasigi zencefil zerdecal fazlami ne ben karistirdim bu kismini galiba .hepsini karistirip yogurda 1 tatli kasigi mi acaba baktim sitelere hep 1 cay kasigi olcu vermis zencefil zerdecal icin bugun yaptim yedim ama yanlismi yaptim dogrumu bilemedim bak simdi
Canim burdayim ..Bugunde annemler geldi memleletten tam dikkat etmeyei baslamistim ki olsun birakmiycam arkadaslar oyle biseyi akliniza bile getirmeyin ki bugun tartida eksi gordum dikkat etmeye devam ama cok sık giremeyecegim sadeceMislisse nerdesiiiiinnn?????
Gözün aydın canım benimde en çok sinir olduğum şeydir tam dikkat etmeye başlarım yatılı misafir illaki düzen bozuluyo ama dikkatli ol canım bence bunlar bizim bahanemiz gelen gırtlağımızı sıkmıyo illada yiyeceksin diye bırakma kendini aynen devam canımCanim burdayim ..Bugunde annemler geldi memleletten tam dikkat etmeyei baslamistim ki olsun birakmiycam arkadaslar oyle biseyi akliniza bile getirmeyin ki bugun tartida eksi gordum dikkat etmeye devam ama cok sık giremeyecegim sadecesiz buralari bos birakmayin tamam mi?
Dunku menum
Sabah kalkinca 6 2 bardak su 1 kase sutlu tahil gevregi
Sabah 10 kk peynir 2 dlm tb ekmek 1 tk pekmez tahin
Ogle 14 2 dlm tb ekmek sucuklu tost cay
Aksam 18/ yarm pors et sote / 3-4 yk bulgur pilavi /1 bardak ayran /tursu
Aksam 9 / yarim ayva yarim port
Su 2 lt
Spor yok
Simdilik opuyorum N naz5403 aklimdasin ve takiptesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?