2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kremalı tarifini biliyordum bu nedenle hiç yapmamıştım.
Süt ile İlk fırsatta brokoli çorbasını deneyeceğim.

Bende hemen hemen hergün tüketiyorum.
Çok sağlıklı gerçekten.
Afiyet olsun

Yuruyus guzel bi cardio degil mi peki? Platesi simdilik yapamam ;(
Hayır canım yürüyüş hiç güzel bir kardiyo değil, hızlı yürüyüş (gerçektende hızlı) güzel bi kardiyo. 45-50 dakikada en azında 4-5 km yol gitmen lazım. anca o zaman işe yarıyor canım.

Canim ya benim spor hocam maalesef kendini geliştirmiş biri değil.. geçen sordum eliptik bisiklet hangisi diye Kadın ilk defa duyuyorum dedi o yüzden bir bilgisi yok canım. Bende netten arastirarak yapıyorum ama K kecigibi daha yetkin bu konuda

o nasıl bi hoca ya

Yok anam bende saniyodum yedigim gun sonuc alicam bugun 3.gun ;(
Canım 3-5 gün ye sen bırakma sakın faydasını göreceksin.
İp atlayabilenlere tebrikler ...
Ben hiç beceremiyorum. 3 tane atlasam , soluk soluğa kalıyorum
20 atlayamıyordum şimdi 300-500 atladıkça atlayasın geliyo alışınca. Bırakmamanı tavsiye ederim.

Yemeee kaçırmaaaaa

Selam kizlar malum is yogunlugu yazanadim hic yarin diyetisyen gunum bakalim ne olcak meraktayimmmm :)

Kızlar bir süredir morelim çok bozuk icimde hep kimseyle paylasamiyorum size yazıp rahat lamak istedim . Eşim bana çok düşkün aramızda 11yas var aile m izin vermedi izinsiz evlendim malesef.yani herşeyi göze aldım onun için üç te yavrumuz var Allah a şükür konuya geleyim eşimin telini rahat karistirabilirim bir şey demez yine kurcalarken birde ne göreyim benden önceki kız arkadaşı nin profiline girmiş yani onu takip ediyor belliki tabii cildirdim ama hiç belli etmedim bir kaç hafta sonra patladim neymiş o girmesede arananlarin listesi nde çıkıyormuş heeee bende enayi yuttum ogunden beri cok duygusalim aptal gibi hissediyorum hatta bu yaştan sonra iş arkadaşları ndan kiskanmaya başladım guvenimmi sarsıldı ne oldu bana .Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?

Canim kadin olarak kesinlikle sana hak veriyorum.Ama şoyle dusun kiminle evli...seninle cocuklarinin annesi olarak kimi secmis seni...Demekki onu layik gormemis ki seni sevmis seninle evlenmis.Ben olsaydim hic kiskanclik yapmazdim argoca bir tabirle tapu kimde bende kimi secmis beni demekki beni daha cok sevmis diye dusunurdum.Hic kafana takip uzme kendini bana kalirsa.benimde basima geldi hemde eski kiz arkadasi benim oturdugum yerdeydi ustune ustluk benden daha cok onu sevmis ben cefasini cektim cikarken o kiz sefasini surmus.Ama hic kiskanclikta yapmadim evliyken bizi gorup tel acmis esime esini gordum diye olabilir gorsun dedim.Esimide uzmedim kendimide 14 senelik mutlu bir evliligim var ve inan hic aldatilmadim buna cok cok eminim.Evliliginide kendini de yipratma .

Menumu de paylasayim bu arada
Sabah gec kaldim ve su yesilcay yalan oldu
Kahvalti .2 dilim cavdar ekmegi arasi lor peyniri maydonoz tost yagsiz 1 has yum 5 zeytin dereotu
11 de bir elma 2 ceviz
1 30 da 8 kasik ispanak yogurt 1 dilim ekmek
4 yarim yagli 200 ml sut beyaz leblebi 1 kucuk muz
7 de kofte patates yemegi 1 dilim ekmek
8 de yesilcay icicem su isinmada
9 da bir cay bar kefir 2 kayisi
Su 3litre
Spor simdilik yok kizimin odevleri biterse olacak insallah :)

Bu erkek milleti hep ayni ...yok yani bi tane yamuk yapmayan...oldugu gibi kabul ediyoruz iste hepimiz..ben oyle yakalamadim o tarz bisey ama yinede guzel bir kiz gorse bakabilecegini falan az cok tahmin edebiliyorum..aslinda cok takilma bence..belki sadece suan ne durumda evlimi cocugu falan son durumu ney onu merak etmistir..aslinda kesinlikle bakmamasi lazim ama merakina bazen insan yenik dusebiliyor..esine, bende bakiyim o zaman merak ettigim kisilere falan diyip kendini sizin yerinize koymasini iste canim..bi daha yanlis yaparsa daha kotu olacagini falan soyle..yani uyarmak lazim..kulagini iyi bi cekersen bi daha yapamaz sanirim..yok guzelim yok ne yaparsak yapalim yaranamayiz..uzme kendini yipratma canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…