brokoli corbasi cok guzel oluyor ben sutle falan yapiyorum tarifinde kremada yaziyor ama ben koymuyorum cok da lezzetli oluyor yapimi da cok kolay hemen anlatayim benim yaptigimi 500gr brokoli 1-2 orta havuc 1 orta boy sogan bi orta patates hepsini kup kup dogra ustune gececek kadar suda yumusayana kadar hasla bunlar haslandimi ayri tencerede 2 ymk kasigi tereyagini erit 1ymk kasigi unu koy kavur 2 su bardagi sutu ekle karistir topaklanmasin sonra buna o haslanan sebzeleri aktar suyundan da ekle haslama suyunda 2 bardak falan kalsin gerekirse katiligina gore eklersin sonrasebzeleri aktardin mi blendirdan gecir az karabiber az tuz ekle kaynamaya baslayinca 5 -10dk daha alti kisik pisir aman dikkatli ol tasmasin afiyet bal seker olsun
leslie cardio degil mi ki? Birde ipi bu kg ile atlayamiyorum dizim rahatsizlaniyo sonra tecrube ile sabitbundan 8 sene once falan 66 kg ilen sadece ip atlayarak kg vermistim hem de 15 kg ama kg simdi 83 ;(
menun guzel canm afiyet olsun
Taze yiyorum canım.ya da pakette satılan çiğ fındık badem kaju alıyorum.yerli ceviz yiyorum.fındık giresundan fln arada getiriyor arkadaşlar.kesinlikle kilo yapmıyor aksine tok tutup tıkıyor beni.başka yiyecek bişey istemiyor canım.bugün öğlende yedim çnkü malum gnlerde en masum kaçamağım.
Hayır canım yürüyüş hiç güzel bir kardiyo değil, hızlı yürüyüş (gerçektende hızlı) güzel bi kardiyo. 45-50 dakikada en azında 4-5 km yol gitmen lazım. anca o zaman işe yarıyor canım.Yuruyus guzel bi cardio degil mi peki? Platesi simdilik yapamam ;(
Canim ya benim spor hocam maalesef kendini geliştirmiş biri değil.. geçen sordum eliptik bisiklet hangisi diye Kadın ilk defa duyuyorum dedi o yüzden bir bilgisi yok canım. Bende netten arastirarak yapıyorumGunaydin guzellikler nasilsiniz bakalim ?Ben kendimi cok iyi hissediyorum bugun rabbim bozulmasina firsat vermesin insallah? N naz5403 hadi bakalim hee zmn oldugu gibi bugunde takipteyim dun spor yaptin mi bakalim ?Pamik yulafli sut bende ise yaramadi ya ;( tevafuk55 ve K kecigibi sizden bisey rica etsem spor salonuna gidiyorsunuz ya hani bi sorsaniz 83 kg da olan birisi nasil bi spor programi uygulamali kac gun ve kac dk yeterli leslieyi biliyorsa ki biliyodur oneriyo mudur? Bende sorarimda aklima ilk siz geldiniz simdi eger sorarsanizcok memnun olurum
Ve @kulkedisi30 nerdesin sanirim artik bizimle degilsin ;( ve diger azimli arkadaslarim seviliyorsunuz
O nasıl bir şey isleniyormuBen severim elışi yapmayı şuan örgü yapmıyorum ama panć yapıyorumEki Görüntüle 1933806
Kız Bitter lerin sayısı artmaya mı başlamış neKizlar nerdesiniz ??ben simdi 4 kare bitterim ile 1 kupa sekersiz ikisi bir arada icecegim sizler napiyosunuz ? Biraz durgun mu burasi ne ?
Canım diğer sebzelerde ıspanak havuç sütle çok güzel oluyor kremalı gibi oluyor zaten tavsiye ederimKremalı tarifini biliyordum bu nedenle hiç yapmamıştım.
Süt ile İlk fırsatta brokoli çorbasını deneyeceğim.
Evet canım kasnakta yapılıyoO nasıl bir şey isleniyormu
Tam seyirliko nasıl bi hoca ya
Ondan sonra veremiyorum demeye başlıyo hem kaçırıyor kaçırsın kaçırsın 2haftaya onu yakalayayımda görsün oKız Bitter lerin sayısı artmaya mı başlamış ne
Canım 3-5 gün ye sen bırakma sakın faydasını göreceksin.Yok anam bende saniyodum yedigim gun sonuc alicam bugun 3.gun ;(
20 atlayamıyordum şimdi 300-500 atladıkça atlayasın geliyo alışınca. Bırakmamanı tavsiye ederim.İp atlayabilenlere tebrikler ...
Ben hiç beceremiyorum. 3 tane atlasam , soluk soluğa kalıyorum
Kızlar dün çok kaçırdım yineherhafta aynı şey sıkıldım vallahi tartidan sonra kilo alıyorum sonra da onu vericem diye göbek catlatiyorum hee gitmiyomu kilom gidiyor ama benide yıpratıyor tartiya yakın çok stres yapıyorum
Ondan sonra veremiyorum demeye başlıyo hem kaçırıyor kaçırsın kaçırsın 2haftaya onu yakalayayımda görsün o
Buna savaş derler şekerim hadi görelimMislisse
Canim kadin olarak kesinlikle sana hak veriyorum.Ama şoyle dusun kiminle evli...seninle cocuklarinin annesi olarak kimi secmis seni...Demekki onu layik gormemis ki seni sevmis seninle evlenmis.Ben olsaydim hic kiskanclik yapmazdim argoca bir tabirle tapu kimde bende kimi secmis beni demekki beni daha cok sevmis diye dusunurdum.Hic kafana takip uzme kendini bana kalirsa.benimde basima geldi hemde eski kiz arkadasi benim oturdugum yerdeydi ustune ustluk benden daha cok onu sevmis ben cefasini cektim cikarken o kiz sefasini surmus.Ama hic kiskanclikta yapmadim evliyken bizi gorup tel acmis esime esini gordum diye olabilir gorsun dedim.Esimide uzmedim kendimide 14 senelik mutlu bir evliligim var ve inan hic aldatilmadim buna cok cok eminim.Evliliginide kendini de yipratma .Kızlar bir süredir morelim çok bozuk icimde hep kimseyle paylasamiyorum size yazıp rahat lamak istedim . Eşim bana çok düşkün aramızda 11yas var aile m izin vermedi izinsiz evlendim malesef.yani herşeyi göze aldım onun için üç te yavrumuz var Allah a şükürkonuya geleyim eşimin telini rahat karistirabilirim bir şey demez yine kurcalarken birde ne göreyim benden önceki kız arkadaşı nin profiline girmiş yani onu takip ediyor belliki tabii cildirdim ama hiç belli etmedim bir kaç hafta sonra patladim neymiş o girmesede arananlarin listesi nde çıkıyormuş heeee bende enayi yuttum ogunden beri cok duygusalim aptal gibi hissediyorum hatta bu yaştan sonra iş arkadaşları ndan kiskanmaya başladım guvenimmi sarsıldı ne oldu bana .Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?
Bu erkek milleti hep ayni ...yok yani bi tane yamuk yapmayan...oldugu gibi kabul ediyoruz iste hepimiz..ben oyle yakalamadim o tarz bisey ama yinede guzel bir kiz gorse bakabilecegini falan az cok tahmin edebiliyorum..aslinda cok takilma bence..belki sadece suan ne durumda evlimi cocugu falan son durumu ney onu merak etmistir..aslinda kesinlikle bakmamasi lazim ama merakina bazen insan yenik dusebiliyor..esine, bende bakiyim o zaman merak ettigim kisilere falan diyip kendini sizin yerinize koymasini iste canim..bi daha yanlis yaparsa daha kotu olacagini falan soyle..yani uyarmak lazim..kulagini iyi bi cekersen bi daha yapamaz sanirim..yok guzelim yok ne yaparsak yapalim yaranamayiz..uzme kendini yipratma canim..Kızlar bir süredir morelim çok bozuk icimde hep kimseyle paylasamiyorum size yazıp rahat lamak istedim . Eşim bana çok düşkün aramızda 11yas var aile m izin vermedi izinsiz evlendim malesef.yani herşeyi göze aldım onun için üç te yavrumuz var Allah a şükürkonuya geleyim eşimin telini rahat karistirabilirim bir şey demez yine kurcalarken birde ne göreyim benden önceki kız arkadaşı nin profiline girmiş yani onu takip ediyor belliki tabii cildirdim ama hiç belli etmedim bir kaç hafta sonra patladim neymiş o girmesede arananlarin listesi nde çıkıyormuş heeee bende enayi yuttum ogunden beri cok duygusalim aptal gibi hissediyorum hatta bu yaştan sonra iş arkadaşları ndan kiskanmaya başladım guvenimmi sarsıldı ne oldu bana .Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?