2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bir annenin en güzel anı bebişiyle uyuması bnce.müthiş bir şey.İyi uykular canım
kesinlikle cennet kokusunu icine ceke ceke rabbim herkese nasip etsin

Günaydııııınnn Evet canım 15dkk zumba yaptım....
iyi bakalim ya bugun?

ben leslienin hizlisini yapiyorum ise yariyodur yine bi nebze herhalde

kiz o nasil bi hocaymis sen bile daha ondan cok biliyosun desene

Kız Bitter lerin sayısı artmaya mı başlamış ne
hayir ya baska yemedim ki sadece 4 karecik ;(

valla benim sana siycek biseyim yok gardas

Ondan sonra veremiyorum demeye başlıyo hem kaçırıyor kaçırsın kaçırsın 2haftaya onu yakalayayımda görsün o
Buna savaş derler şekerim hadi görelim Mislisse
gorelim canim hodri meydan bakalim

Canım 3-5 gün ye sen bırakma sakın faydasını göreceksin.

20 atlayamıyordum şimdi 300-500 atladıkça atlayasın geliyo alışınca. Bırakmamanı tavsiye ederim.

Yemeee kaçırmaaaaa

Hehehe biz onla kilo alma yarışmasına gircez
yaa demeyin ole lutfen ;( tamam denemeye devam bakalim

Selam kizlar malum is yogunlugu yazanadim hic yarin diyetisyen gunum bakalim ne olcak meraktayimmmm :)
hayirlisi olsun insallah bakalim umarim iyi bi rakam gorursun tartida

canim icini ferah tut bakmis olabilir ama suan kiminle onu dusun birde esinle paylas bu durumu yani guveninin sarsildigini falan muhakkak seni ikna edecektir soyledikleri bilmem faydali olabildim mi?

kesinlikle katiliyorum canim

Super menu afiyet olsun seker

Bende menumu yazayim bari

Sabah 8 2 bardak ilik su
1 kucuk kase sutlu yulaf ezmesi

Saat 10 1 has yum/ kk peynir/ 2 tatli kasigi recel /sekeesiz cay/ zeytin /2 kizarmis ekmek/yesillik

Saat 14 1 kase sutlu meyveli tahil gevregi

Saat 17 2 k.kaysi 1 cevz

Saat 19 1 kase merc.corba/ 1 pors makarna /salata /yogurt

Saat 21 gibi 2 kare bitter ile 1 nescafe icerim

Su 2 lt olur

Spor 1 saat yuruyus + 2 saat ev temizligi

Bende menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
2dilim peynir
4-5zeytin
Havuç maydanoz salatası
Çay

Ara
1galeta kepekli

Öğlen
Yoğurt
Meyve
Yulaf üçlüsü

Sade kahve
1bitter

Akşam 1tabak nohut yemeği
4kaşık bulgur pilavı
Turşu
1kivi

Yeşil çay
Spor 15dakika zumba

Kıskanmak kadınların fıtratında var canım kıskanmakta haklısın tabiki ama ne kendini nede evliliğini yıpratma erkekler kendine güvenen kadınları aldatamazmış ona güvendiğini belli et 3günlük dünyada hayatını doyasıya dolu dolu yaşa canım naçizane fikrim

Menün güzel ama makarna olmamış canım hele akşam yemeğinde bak bu kilo vermeni yavaşlatır tatlım ama sporuna bayıldım

Menün çok güzel canım afiyet olsun...

Canım kendini senin yerine koymasını sağla ama kibarca sert değil ters tepmesin. Merak etmiştir bence şu an napıyo acaba evlimi filan diye. Yani bu saatten sonra aldatmaz sanırım. Öyle düşünüp keyfini bozma evliliğini kendini sevgini saygını yıpratma. Unutma ama belli de etme takipte ol.

Canım sanki bitter hakkaten yükseliyo adet olarak. Ben 1,5 sen 1,800 az değil 1 ayda verdiğimi 1 haftada geri aldım yüzümüze vurmalıyım ki aklımız başımıza gelsin.

Kızlar bugün hiç giremedim.Oğlum iyileşemedi.Bugün yine doktordaydık.üst solunum yolu enfeksiyonu.sinüsleri dolu, ve çok istifra ediyor.Benim menülerde düzensiz.aralarda meyve yedim.akşamda 1tabak erişte 2 çiğköfte.spor yok .Gecede doğru dürüst uyumadiğım için şimdi yatıcam.spor yapamıyorum.size yazamıyorum ama kalbim sizinle...

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum....

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum....

Canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileştirsin inşallah. Canım sen oğlunla ilgilen iyileşsin biz burda seni bekliyoruz. Öpüyorum kocaman.

Selam kızlar
Cocuklar yordu beni bu aksam, keyifsizim menumu verip müsade istiyorum kusura bakmayın

Sabah: ılık limonlu şu
Kahvalti: 1 has yumurta 4 zeytin kk peynir

Ara: sade Nescafe 1 y kaşığı kuru üzüm

Öğle: 1 tabak keşkek salata

Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 16.45: 1 kase tarhana corbasi
yoğurt ve az salata
Ara: 2 tane sekerpare
2.5 litre su

Menün harika canım tabi şekerpareler olmasaydı onuda çocukların yormasına verelim iyi dinlenmeler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…