- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
kesinlikle cennet kokusunu icine ceke ceke rabbim herkese nasip etsinBir annenin en güzel anı bebişiyle uyuması bnce.müthiş bir şey.İyi uykular canım
iyi bakalim ya bugun?GünaydııııınnnEvet canım 15dkk zumba yaptım....
ben leslienin hizlisini yapiyorum ise yariyodur yine bi nebze herhaldeHayır canım yürüyüş hiç güzel bir kardiyo değil, hızlı yürüyüş (gerçektende hızlı) güzel bi kardiyo. 45-50 dakikada en azında 4-5 km yol gitmen lazım. anca o zaman işe yarıyor canım.
kiz o nasil bi hocaymis sen bile daha ondan cok biliyosun deseneCanim ya benim spor hocam maalesef kendini geliştirmiş biri değil.. geçen sordum eliptik bisiklet hangisi diye Kadın ilk defa duyuyorum dedi o yüzden bir bilgisi yok canım. Bende netten arastirarak yapıyorumama @kecigibi daha yetkin bu konuda
hayir ya baska yemedim ki sadece 4 karecik ;(Kız Bitter lerin sayısı artmaya mı başlamış ne
valla benim sana siycek biseyim yok gardasKızlar dün çok kaçırdım yineherhafta aynı şey sıkıldım vallahi tartidan sonra kilo alıyorum sonra da onu vericem diye göbek catlatiyorum hee gitmiyomu kilom gidiyor ama benide yıpratıyor tartiya yakın çok stres yapıyorum
gorelim canim hodri meydan bakalimOndan sonra veremiyorum demeye başlıyo hem kaçırıyor kaçırsın kaçırsın 2haftaya onu yakalayayımda görsün o
Buna savaş derler şekerim hadi görelimMislisse
Canım 3-5 gün ye sen bırakma sakın faydasını göreceksin.
20 atlayamıyordum şimdi 300-500 atladıkça atlayasın geliyo alışınca. Bırakmamanı tavsiye ederim.
Yemeee kaçırmaaaaa
yaa demeyin ole lutfen ;( tamam denemeye devam bakalimHehehe biz onla kilo alma yarışmasına gircez
hayirlisi olsun insallah bakalim umarim iyi bi rakam gorursun tartidaSelam kizlar malum is yogunlugu yazanadim hic yarin diyetisyen gunum bakalim ne olcak meraktayimmmm :)
canim icini ferah tut bakmis olabilir ama suan kiminle onu dusun birde esinle paylas bu durumu yani guveninin sarsildigini falan muhakkak seni ikna edecektir soyledikleriKızlar bir süredir morelim çok bozuk icimde hep kimseyle paylasamiyorum size yazıp rahat lamak istedim . Eşim bana çok düşkün aramızda 11yas var aile m izin vermedi izinsiz evlendim malesef.yani herşeyi göze aldım onun için üç te yavrumuz var Allah a şükürkonuya geleyim eşimin telini rahat karistirabilirim bir şey demez yine kurcalarken birde ne göreyim benden önceki kız arkadaşı nin profiline girmiş yani onu takip ediyor belliki tabii cildirdim ama hiç belli etmedim bir kaç hafta sonra patladim neymiş o girmesede arananlarin listesi nde çıkıyormuş heeee bende enayi yuttum ogunden beri cok duygusalim aptal gibi hissediyorum hatta bu yaştan sonra iş arkadaşları ndan kiskanmaya başladım guvenimmi sarsıldı ne oldu bana .Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?
kesinlikle katiliyorum canimCanim kadin olarak kesinlikle sana hak veriyorum.Ama şoyle dusun kiminle evli...seninle cocuklarinin annesi olarak kimi secmis seni...Demekki onu layik gormemis ki seni sevmis seninle evlenmis.Ben olsaydim hic kiskanclik yapmazdim argoca bir tabirle tapu kimde bende kimi secmis beni demekki beni daha cok sevmis diye dusunurdum.Hic kafana takip uzme kendini bana kalirsa.benimde basima geldi hemde eski kiz arkadasi benim oturdugum yerdeydi ustune ustluk benden daha cok onu sevmis ben cefasini cektim cikarken o kiz sefasini surmus.Ama hic kiskanclikta yapmadim evliyken bizi gorup tel acmis esime esini gordum diye olabilir gorsun dedim.Esimide uzmedim kendimide 14 senelik mutlu bir evliligim var ve inan hic aldatilmadim buna cok cok eminim.Evliliginide kendini de yipratma .