Ben buralardayım canım ara ara okuyup çıkıyorum. Bugün firesiz devam ediyorum çok.mutluyum akşam da spor var zaten :)Kızlar nerelerdesiniz????
Tmm canım tam gaz devamBen buralardayım canım ara ara okuyup çıkıyorum. Bugün firesiz devam ediyorum çok.mutluyum akşam da spor var zaten :)
Menün ve sporun Harika canım geçmiş olsun....Güzel hanımlar mrb
Hastalıkla mücadele halindeym.eşimde grip olmuş.bir iki dk ancak girebiliyorum.bugünkü menümü paylaşayım
Sabah 7 kahvaltı
1 yumurta tereyağı ile sahanda.1 kk peynir.1 yeşil biber.1 kırmızı biberin yarısı.18 zeytin.açık çay
Öğle 12.30
1 kase çorba 1 kase yoğurt 1 kase salata 1 tabak sebze yemeği
Akşam 18.30
1 kase çorba.1 parça tavuk.1 kase salata
Çiğ fındık ve badem 1 avuç.yanında çay
2 lt su içtim.
Sabah eşim ve oğlan uyurken leslie 4 mil express 1 saat.
Okulda nöbetçiydim bgun yorgunluktan ölüyorumerken yatarım
Hepsini karistirip yogurda 1 tatli kasigi aticakmisim dun midem costu zaten mahvoldum neyseki hallettim :)Cok guzel masallah canim
yapmiyorum canim yapmamaya calisyorum ama spor yapamiyorum suanlik;(
canim bence de cay kasigidir telefonu varsa ara istersen bende nerak ettim cunkubu 3 yle beraber bi tatli kasigi bal da eklenince tatli krizini onluyormus birde yogurtsuz yani
Oy hem hastalık hem nöbetGüzel hanımlar mrb
Hastalıkla mücadele halindeym.eşimde grip olmuş.bir iki dk ancak girebiliyorum.bugünkü menümü paylaşayım
Sabah 7 kahvaltı
1 yumurta tereyağı ile sahanda.1 kk peynir.1 yeşil biber.1 kırmızı biberin yarısı.18 zeytin.açık çay
Öğle 12.30
1 kase çorba 1 kase yoğurt 1 kase salata 1 tabak sebze yemeği
Akşam 18.30
1 kase çorba.1 parça tavuk.1 kase salata
Çiğ fındık ve badem 1 avuç.yanında çay
2 lt su içtim.
Sabah eşim ve oğlan uyurken leslie 4 mil express 1 saat.
Okulda nöbetçiydim bgun yorgunluktan ölüyorumerken yatarım
Mükemmel bir menü olmuş canım inş suyu da güzel icmissindirBende menümü paylaşayım
Kahvaltı
2bıldırcın yumurtası
3/4dilim sucuk
2dilim kaşar
1dilim ekmek
6zeytin
Çay
Ara
Yarım kase sütlaç
Öğlen
4kaşık yoğurt
2kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz ve elma
Ara
Yarım haşlanmış mısır
Sade kahve 1bitter
Akşam
Kıymalı bamya
Turşu
Yoğurt
Spor 20dkk zumba birazdan yeşil çayımı içerim oohhh...
Sana maşallahtan başka diyecek yok canımMenu verelim hemen
Sabah elma sirkeli su 3 kayisi 1 bardak mate cayi
Kahvalti 1 dilim ekmek 1 has yum dereotu maydonoz 5 Zeytin sekersiz 1 buyuk bardak cay
Kusluk 1 cay b leblebi 1 mandalina 1 bardak yesilcay
Ogle patlican yemegi 5 kasik ,yogurt 1 dilim ekmek yesilcay
Ikindi 10 findik 1 bardak kefir 1 elma
Aksam 1 dilim ekmek 1 porsiyon et salata
Yemekten sonra elma sirkeli su
9 da yogurt karisimi 2 kayisi
Yatmadan yarim saat once beyaz cay
3 litre su
Afiyet olsun :)Bende menümü paylaşayım
Kahvaltı
2bıldırcın yumurtası
3/4dilim sucuk
2dilim kaşar
1dilim ekmek
6zeytin
Çay
Ara
Yarım kase sütlaç
Öğlen
4kaşık yoğurt
2kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz ve elma
Ara
Yarım haşlanmış mısır
Sade kahve 1bitter
Akşam
Kıymalı bamya
Turşu
Yoğurt
BenKızlar nerelerdesiniz
İçtim canım içtimOy hem hastalık hem nöbetgeçmiş olsun canım menun güzel..
Mükemmel bir menü olmuş canım inş suyu da güzel icmissindir
Sana maşallahtan başka diyecek yok canım
kesinlikle bende oyle dusunuyorum ama hayat iste ve hersey bizm icin ister istemez insan kafasina takabiliyor bazi konulari sadece cok takmamak ve bunu o kisiyle paylasmk gerekiyor benceRica ederim canım benim felsefem artık bu 32 yaşındayım 3günlük dünyayı kesin olmayan şeylerle kendimi yıpratmayacağım mutlu huzurlu ailem sağlıklı 2çocuğım var çok şükür şeytan vesvesesine yenilip bunları bozmayacağım....
sende böyle yap canım hiç birşey bizden daha önemli değil ...
Benim bakicim da 101.5 kilo cok zoeluyorum ama kadı n istemiyor sanki. Kendine o kiloya uygun kıyafetler alıyor ve mutlu oluyor her yolu denedim yok yapamıyorum diyor . Dedim ki sen yapmaya bir türlü baslayamadinki... Bugün instadan zayıflayan kişilerin before after lerini gösterdim bilmiyorum ise yarar mı... boyumuz aynı ama aramızda 35 kilo fark var.. beni yoldan çıkarmaya çalışıyor ye de can gelsin kurudun diye
Cnm nacizane tavsiyem soguk havalrda leslie yapmandir hizli baslama 1 jafta 1 mil 2.hafta 2 mil yap inan cok zevkli alisinca birakazsinAynen bende hamlamisim bir haftadir spor yok yarim saat leslie yaptim saftim kaydi yeminle beni anca park paklar :) yuruyus aletler ben iyisimi oraya gidim zaten yorgunum sabahin altisinda kalkiyorum birde leslie ablam :) olmuyor maalesef :)
sabahi yok mu bu menunun ? Sen cok yogunsun sanirim pek aktif degilsin burda mesaj yazmya bile degil mi ;(Günaydınnn
dünkü menüm
akşam
1 kase domates çorbası bir karnıyarık içi ve iki kaşık mantı
1 litre su 1 sade türk kahvesi
ay bende baslasam keskeDoktorum verdi dun yag yakimi icin ozellikle gobek yaglari
kiz niye simdi baslamiyon baslayak beraberYaaaa 2-3hafta sonra bende başlayayım buna
kesinlikle oylede gelen giden ikram falan ister istemz ucundan kiyindn gidiyo ama dikkatliyim merak etmeGözün aydın canım benimde en çok sinir olduğum şeydir tam dikkat etmeye başlarım yatılı misafir illaki düzen bozuluyo ama dikkatli ol canım bence bunlar bizim bahanemiz gelen gırtlağımızı sıkmıyo illada yiyeceksin diye bırakma kendini aynen devam canım
oh mis afiyet olsunBende menümü paylaşayım
Kahvaltı
2bıldırcın yumurtası
3/4dilim sucuk
2dilim kaşar
1dilim ekmek
6zeytin
Çay
Ara
Yarım kase sütlaç
Öğlen
4kaşık yoğurt
2kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz ve elma
Ara
Yarım haşlanmış mısır
Sade kahve 1bitter
Akşam
Kıymalı bamya
Turşu
Yoğurt
anladim o zaman yaklasik olarak hepsinden yarim cay kasigindan biraz fazla alip karistircaz dimi?Hepsini karistirip yogurda 1 tatli kasigi aticakmisim dun midem costu zaten mahvoldum neyseki hallettim :)
afiyet olsun cnm supersin bide spor olsa dadindan yinmezMenu verelim hemen
Sabah elma sirkeli su 3 kayisi 1 bardak mate cayi
Kahvalti 1 dilim ekmek 1 has yum dereotu maydonoz 5 Zeytin sekersiz 1 buyuk bardak cay
Kusluk 1 cay b leblebi 1 mandalina 1 bardak yesilcay
Ogle patlican yemegi 5 kasik ,yogurt 1 dilim ekmek yesilcay
Ikindi 10 findik 1 bardak kefir 1 elma
Aksam 1 dilim ekmek 1 porsiyon et salata
Yemekten sonra elma sirkeli su
9 da yogurt karisimi 2 kayisi
Yatmadan yarim saat once beyaz cay
3 litre su
vaav masallh supersin cnmMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 yum omlet 4 zeytin
Ara: sade Nescafe 1 tane biskrem
Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
Küçük tabak ıspanaklı yumurta
Bol salata
Ara: Türk Kahvesi 6 badem 1 hurma
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
4 kaşık ıspanaklı yum
Küçük kase yoğurt, az salata
Ara 21.20: Türk Kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Bitki çayları
3 litreye yakın şu
Spor: 75 dakika step+eliptik bisiklet+ağırlıklı Squad+koşu bandı
ben burdayim takiptesiniz merak etmeKızlar nerelerdesiniz
ohh valla ye sen yeKızlar iyi geceler dün gece şehir dışına çıktık bu gece döndük iyiki hemen döndük bütün seferler iptal edildi . Muthis kar yağıyor.diyet iptal oldu bu haftalık inşallah aynı gelebilirim dışarıda borekti dönerdi tatliydi iyice sapittimhee bu saattede yol yorgunluğu cayla simit yiyoruz buda tuzu biberi oldu
Oğlanın kontrolü vardı canım çok şükür drumuz gelişme olduğunu söyledi.kesinlikle bende oyle dusunuyorum ama hayat iste ve hersey bizm icin ister istemez insan kafasina takabiliyor bazi konulari sadece cok takmamak ve bunu o kisiyle paylasmk gerekiyor benceve benim felsefem de su kafamda kurup kurup dusunecegime dert yumagina donecegime ilgili kisiye soylerim artik o kisi dusunsun taksin kafasina
aman uyma ona ...banada onermistin ama ben instadan hicbisey anlamiyorum gulmeyin sakin
Cnm nacizane tavsiyem soguk havalrda leslie yapmandir hizli baslama 1 jafta 1 mil 2.hafta 2 mil yap inan cok zevkli alisinca birakazsindisarda yurumek daha guzrl tabiki ama hava guzelse
sabahi yok mu bu menunun ? Sen cok yogunsun sanirim pek aktif degilsin burda mesaj yazmya bile degil mi ;(
ay bende baslasam kesketesekku ederiz bilgi icin
kiz niye simdi baslamiyon baslayak beraber
kesinlikle oylede gelen giden ikram falan ister istemz ucundan kiyindn gidiyo ama dikkatliyim merak etme
oh mis afiyet olsun
anladim o zaman yaklasik olarak hepsinden yarim cay kasigindan biraz fazla alip karistircaz dimi?
afiyet olsun cnm supersin bide spor olsa dadindan yinmez
vaav masallh supersin cnm
ben burdayim takiptesiniz merak etme
ohh valla ye sen yehayirdir onemli bisey yok umarim planlimiydi gidisiniz?
Anladm cnm gecmis olsun nasilsn iyimisin sen biraz daha soylediklerimiz kafana yattimi ?Oğlanın kontrolü vardı canım çok şükür drumuz gelişme olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?