- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Geçmiş olsun bence cikarma canım daha kötü olmasın çocuk.Guuunaydinnnnn guzel bayanlarrr burasida felaketttt goz gozu gormuyo kucuk kiImda ateslendi dunden beri cikarsammi kara acaba mikroplari kirilir ya da daha dami hasta ederim cocugu
Güzel menü canım.afiyetler olsun. Spor yapamadın tabi sınav görevin olduğu için.yarın telafi edersin.o öğrenciyle ilgili yazdıkların da gerçekten yüreğe dokunuyor.bencede hepimiz şükretmeliyiz ne olursa oşsun.Allah sağlıklı aklı uzuvları yerinde evlatlar vermiş bize.çooook şanslıyızMenumu vereyim
(Buarada bugün regl oldum)
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı 8.00: 1 has yumurta 4 zeytin
1 d tam b ekmeğine labne
Ögle 12.15: 1 tabak nohutu az et haşlama
1 kase yoğurt
Ara: 1 avuç fıstık
Ara: 1 kurabiye
Aksam 17.20: 2 kepçe nohut et haşlama
Bol salata, 3 kaşık yoğurt
Ara: çeyrek muz
Türk kahvesi 1 k kayısı 1 hurma
Bitki çayları 2.5 litre su
Canım süpersin.bende 83 kiloydum ekim ayında.leslie 1 mil yaptığımda su gibi oluyordum.müthiş yoruyordu.zamanla etkilememeye başlıyor.çok iyi sıkılaştırıyor ve mutlu ediyor spor insanı.zamanla 4 mil 5 mil bile az gelecek sanaKızlar kızlar bugün 15 dakika sporumuda yaptım inşallah ama öldüm öldüm terden ben siz gibi 45dakika 1saat yapsam ne olacak bilemiyorum
Allah yardimcisı olsunSelam kızlar, Rabbim bana sürekli şükür sebepleri çıkarıyor karşıma bir nedeni olmalı belki de Önemsiz şeylere kisilere takılıyorum...
Neyse esas olaya geleyim
Bugün sabahki gorevimde tek.öğrencilik bir sınıf düştü bana yani bedensel veya zihinsel engelli bir öğrencinin olduğu sınıf diye düşündüm. Sınıfa gittiğimde karşımda şakır şakır konuşan gayet güzel yüzlü canlı canlı bakan bir kız. Engeli yok diye düşünürken ellerini cebinden çıkardı maalesef elleri yoktuo kadar üzüldüm ki kendi çabası ile okuma yazma öğrenmiş sonrada açıktan okumaya başlamış şu an lise okuyor okumaya çalışıyor...sırf bugün köyden sınava gelebilmek için 100 lira vermiş yarın da verecek... ah dedim içimden ahhhhh... iki bileginin arasına kalemi sıkıştırıp tutmaya isaretlemeye çalışıyordu. Esas kodlamayi biz yapıyorduk. Dusunecegi zamanlarda kalemi kazaginin bilegine koyuyordu, onun için alışılmış bir hareket ama benim için çıkarken benim için dua edin dedi.. hala aklımda Rabbim yardımcısı olsun... çok etkilendim paylaşmak istedim
Hanımlar Bu leslie kac mile kadar var . Ben kafama gore actim iki defa yaptim zaten ama faydasi oluyorsa cogaltmayi düsunyorumCanım süpersin.bende 83 kiloydum ekim ayında.leslie 1 mil yaptığımda su gibi oluyordum.müthiş yoruyordu.zamanla etkilememeye başlıyor.çok iyi sıkılaştırıyor ve mutlu ediyor spor insanı.zamanla 4 mil 5 mil bile az gelecek sana.böyle devam et.inceldiğini ve vücudunun spora alıştığını zamanla göreceksin
Saol canimKader456 caNım leslieyi sen sormustun sanırım Leslie en son 5 mile kadar var canım bana en eglencelisi o geliyor
Herşeyimize ne kadar şükretsek azdır rabbime allahım onların yardımcıları olsun canım....Selam kızlar, Rabbim bana sürekli şükür sebepleri çıkarıyor karşıma bir nedeni olmalı belki de Önemsiz şeylere kisilere takılıyorum...
Neyse esas olaya geleyim
Bugün sabahki gorevimde tek.öğrencilik bir sınıf düştü bana yani bedensel veya zihinsel engelli bir öğrencinin olduğu sınıf diye düşündüm. Sınıfa gittiğimde karşımda şakır şakır konuşan gayet güzel yüzlü canlı canlı bakan bir kız. Engeli yok diye düşünürken ellerini cebinden çıkardı maalesef elleri yoktuo kadar üzüldüm ki kendi çabası ile okuma yazma öğrenmiş sonrada açıktan okumaya başlamış şu an lise okuyor okumaya çalışıyor...sırf bugün köyden sınava gelebilmek için 100 lira vermiş yarın da verecek... ah dedim içimden ahhhhh... iki bileginin arasına kalemi sıkıştırıp tutmaya isaretlemeye çalışıyordu. Esas kodlamayi biz yapıyorduk. Dusunecegi zamanlarda kalemi kazaginin bilegine koyuyordu, onun için alışılmış bir hareket ama benim için çıkarken benim için dua edin dedi.. hala aklımda Rabbim yardımcısı olsun... çok etkilendim paylaşmak istedim
Menün çok güzel canımMenumu vereyim
1 d tam b ekmeğine labne
1 kase yoğurt
İnşallah canım azar azar yaparak alıştırayım vücudumu ayak şemiklerim ağrıyor İnan hergün şimdilik 10-15dkk yeter bana....Canım süpersin.bende 83 kiloydum ekim ayında.leslie 1 mil yaptığımda su gibi oluyordum.müthiş yoruyordu.zamanla etkilememeye başlıyor.çok iyi sıkılaştırıyor ve mutlu ediyor spor insanı.zamanla 4 mil 5 mil bile az gelecek sana.böyle devam et.inceldiğini ve vücudunun spora alıştığını zamanla göreceksin
rica ederim canmEvet cnm normal tarif oyle zaten hepsinden bir cay kasigi ama dr karistirip at dedi var demekki bir bildigi :)
Spora gelince cok yaptim leslie ama kilo agir simdi heralde dayanamiyorum az dedigin gibi yavastan baslim en iyisi tavsiyen icin tesekkur ederim
cikardin dimi kizini kardan savas yaptigina goreGuuunaydinnnnn guzel bayanlarrr burasida felaketttt goz gozu gormuyo kucuk kiImda ateslendi dunden beri cikarsammi kara acaba mikroplari kirilir ya da daha dami hasta ederim cocugu
anlasildi durum insallh en yakin surede duzelirHayırlı sabahlar..
Burasıdabembeyaz..
Kac gundur malesef gıremıyorum. Foruma gırıs yaptıgmda baglantı hatası dıyor. Anlamadım.
Suan baska telden gırdım. Ama nasıl yapabılırım bılmıyorum.
Mislisse buradayım yanı..
alla alla bildigin korkuyo yani canm benim ya .... sen dvm et boyle nasil olsa kg alma yarisindayiz dimiGeldimmmmmm kızlaaarrrrMislisse
Canım dün annemlerin günü vardı teyzemlerde toplandılar. Bildiğin 2 günlük yedim sanırımkendimi çok kötü hissediyorum. Kilo almadan dönerim dedim ama olmadı. Eve döner dönmez detoks metoks ne varsa hepsinden yapıcam sıkı bi şekilde. Sporunda kesintisiz yapıcam inşallah.
Akşam teyzemlerden dönerken kar başlamıştı benim oğlan suya kendince hala "mi" diyor kar suratına çarptıkça miii miiii diye çığlık atıp ağlıcaktı nerdeysekucak diye bağırdı kafayı omzuma gömdü
bu pzrtsi gidecek sanirim hayirlisi olsun ins yinede dkkat ettigine de sevindim cnmBurdayım burdayım :) sadece benım kaynana kabusu kaldığı yerden devam edıyor. 2. Meydan muharebesi başladı benim cephede :))
Pazartesi uçuşlar iptal olmazsa gidecek. Dua edın de uçuşlar iptal olmasın o gün ;(
Ee bu durumda halimi tahmin edersiniz. Spor yapamıyorum. Beslenmeme fire vermeden devam ediyorum. Günlük menülerimi su durumda aksatmadan yazmam pek mümkün değil. Benı mazur görün birazcık ;(
tesekkur ederiz cnm bende deneyecegim ins.Kızlar eve geldim ve kendime süper bir öğle yemeği hazırladım:kinoa kısırı.size de tavsiye ederim
Kinoa çok faydalı.içinde b vitamini e vitamini faydalı lifler demir çinko magnezyum protein hepsi var.ayrıca glutensiz.lezzeti de bizim alışık olduğumuz bulgur gibi.karatayda 3 kaşık bulgur hakkım var haftada.ama kinoa sınırsız yenebiliyor.o yüzden onun kısırını yaptım.migros ve bimde paket halinde var canlar alıp deneyebilirsiniz.sizle de resmini ve tarifin linkini paylaşayım dedim.görüşürüzzz
http://kadinlarkulubu.com/tarif/kinoa-kisir/#.WHDM78ujNzTEki Görüntüle 1935587
Amin insallh gerckten hayat cok bos aslinda da incir cekirdegini bile doldurmayck seylere kafa yoruyoruz isteSağol canım Allah razı olsun hepinizden bir nebze olsun icim rahatladı sizlerle paylaşınca . Oğlum rahatsız biz onun derdine dusecegimize nelerle uğraşıyoruz üzülüyorum bu yüzden.Ama bundan sonra takıntı yapmicam kendimi yipratiyorum boşuna Allah kalbimize Kendi aşkını versin inşallah gerisi boş bunu anladım.
evet sirf onunla degil ama sonucta kalorili isteMenün güzel canım sadece kete gözüme takıldı margarin ile yapiliyor değilmi?
senin vucudn neden boyle ya aalinda 15 dk cok az ki o surede anca vucut isiniyo nasil yoruluyosun sasirdim dr a fln gittinmi hic bu konu ile ilgili ne bilim yurumede merdvn cikmada da boylemisin ?Kızlar kızlar bugün 15 dakika sporumuda yaptım inşallah ama öldüm öldüm terden ben siz gibi 45dakika 1saat yapsam ne olacak bilemiyorum
paylasmn icin tesekkur ederiz etrafimizda sukretmk icin aslinda o kdr cok nedenmz var ki bazen 3 maymun oluveriyoruz ama hayatin gercrkleri iste ne kdr sukretsek azdir az...elimden geldfnce sukretmeye calisiyorum rabbim kabul eyler ins...Selam kızlar, Rabbim bana sürekli şükür sebepleri çıkarıyor karşıma bir nedeni olmalı belki de Önemsiz şeylere kisilere takılıyorum...
Neyse esas olaya geleyim
menu guzel afiyet olsn cnmMenumu vereyim
1 d tam b ekmeğine labne
1 kase yoğurt
iyi seyirler olmustur ins.hangi flme gittiniz peki ? Birde menu cok iyi de 25 zeytini nasil yiyosun yaBugün öğle yemeğinden sonra tüm evi silip süpürdüm toz aldım.üstüne bide yemek hazırladım.bittim yorgunluktanmenümü vereyim
Sabah 9 kahvaltı
Bol tereyağlı sahanda yumurta. 1 havuç.25 zeytin.2 kk peynir.1 salatalık.1 kırmzı bber.açık çay
Öğle 14.40
1 kase işkembe çorb.1 tabak kinoa kısırı.1 dilim greyfurt
Akşam 18.30
1 kase çorb.3 kaşık yoğurt.
Şimdi sinemaya gidiyoruz eşimle.yanıma 1 avuç kuruyemişimi aldım.film izlerken onu yiyeceğim
Spor yapamadım ama hiç durmadım tüm gün hareket halindeydim.yarın en az 5 mil yapacağım söz..
Su 2.0lt.1 yeşil çay içildi.
kesinlikle katiloyorum ama bunun icin once 2 milden fln baslamalisin hareket harekettir onemli olan kaslarin acilmaya baslasinCanım süpersin.bende 83 kiloydum ekim ayında.leslie 1 mil yaptığımda su gibi oluyordum.müthiş yoruyordu.zamanla etkilememeye başlıyor.çok iyi sıkılaştırıyor ve mutlu ediyor spor insanı.zamanla 4 mil 5 mil bile az gelecek sana.böyle devam et.inceldiğini ve vücudunun spora alıştığını zamanla göreceksin
onemli bi durum yoktur insallh...En kisa surede bekleriz cnmİyi aksamlar kizlar..
Bugunlerde pek giremiyorum..bi kac gun daha boyle devam edecek..diyetime sporuma devam ediyorum...
Gorusmek uzere opuldunuz...
menune diycek yok afiyet olsun sporun da cok iyiymisIyiaksamlar kizlarrr hava buzzzz :)
Menu verelim
Sabah kalkinca elma sirkeli su mate cayi 3 kayisi
Sabah 1 kupa sekersiz cay 1 dilim ekmek 1 dilim peynir maydonoz 5 zeytin
Kusluk 1 bardak yesilcay leblebi elma
Ogle yok gec kalktim ogleyi es gectim
Saat 2 30 da tekrar yesilcay
Ikindi 10 badem 1 bardak kefir 1 mandalina
Aksam 1 kepce corba 5 kasik ispanak yemegi pirincsiz 4 kasik yogurt
Yemek sonrasi elma sirkeli su
9 da yogurt karisimi +2 kayisi
Yatmadan beyaz cayimi icicem
Spor :karda savas :)
3 litre su 75 ml kaldi
valla menun supermis o pasta olmasaymis ;(Menümü yazayım
Kahvaltı
1dilim ekmek
3-4kaşık kıymalı menemen
2dilim kaşar
Çay
Ara
1bardak boza leblebili
Öğlen
1kase sucuklu tarhana
Ara kahve
1kare bitter
Akşam
1tabak kıymalı bamya
2kaşık kuru biber kavurması
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Veeeee en büyük hatam eşim pasta istemişti ona yaptım ama iki dilimde ben yedim
Halbuki sporda menümde çok güzeldi
Canm oncelikle gitmek isteyebilirsin ama sitemkar bi sekilde gitmeni ben sana yakistiramadim.Hele ki seni en cok soran biri olaraktan ve verdigim onca emekten ve fedakarliktan dolayi! Burda bi gruplasmanim olmadigini herkese esit davrandigimizi dusunerekten (2 gundur yogunum diye yorum yazmadigimi kastettin sanirim) buna ben sadece uzulurum. Kendi adima ve arkadaslarim adina da konusmam gerekirse kimsenin seninle bi husumeti oldugunu dusunmuyorum. Bireysel algilama var ortada ama sonucta karar senindir yolun acik olsun demekten baska bisey diyemem sana ....Arkadaşlar ben çıkyorum gruptan çunkü benim için degisen bisey olmuyo hicbir destek menume bir yorum olmamaya başladı artık. bosuna yaziyom geciyorum gibi hissetmeye başladim. hic yazmasam daha iyi.konuyu açan yada ilgilenenlerin belki iş gücten fırsat bulamadıklarındandır olabilir tabi neyse Hepinize Allah yardım etsin umarım tez zamanda istediginiz kilolara inersiniz simdiye kadar emegi gecenlerede tesekkür ediyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?