Ah şu cıslar olmasa var yaaaa biz 1aya fıstık gibi olacazda neyse artık 3aya fıstık gibi oluruz bizdeKizlar bugunku menum
Sabh 11.30 2 dlm tb ekmek
1 pors sucuklu yum.
Kk peynir
Zeytin
2 tk pekmz tahin
Cay
Ogle 15 1 s.sz nescafe
Aksam 18 1 kase mer.corba 1 pors ispnk ymgi 1 kase yogurt tursu 1 dlm tb ekmk
Aksm 20 1 kucuk kadayif tatlisi ;(
Su 2 lt
Spor yok
Yok canım yürümede merdiven çıkmada böyle değilim sanırım bilinçsiz spor yaptığım için kendimi gereksiz yoruyorum....rica ederim canm
cikardin dimi kizini kardan savas yaptigina gore
anlasildi durum insallh en yakin surede duzelir
alla alla bildigin korkuyo yani canm benim ya .... sen dvm et boyle nasil olsa kg alma yarisindayiz dimi
bu pzrtsi gidecek sanirim hayirlisi olsun ins yinede dkkat ettigine de sevindim cnm
tesekkur ederiz cnm bende deneyecegim ins.
Amin insallh gerckten hayat cok bos aslinda da incir cekirdegini bile doldurmayck seylere kafa yoruyoruz iste
evet sirf onunla degil ama sonucta kalorili iste
senin vucudn neden boyle ya aalinda 15 dk cok az ki o surede anca vucut isiniyo nasil yoruluyosun sasirdim dr a fln gittinmi hic bu konu ile ilgili ne bilim yurumede merdvn cikmada da boylemisin ?
paylasmn icin tesekkur ederiz etrafimizda sukretmk icin aslinda o kdr cok nedenmz var ki bazen 3 maymun oluveriyoruz ama hayatin gercrkleri iste ne kdr sukretsek azdir az...elimden geldfnce sukretmeye calisiyorum rabbim kabul eyler ins...
menu guzel afiyet olsn cnm
iyi seyirler olmustur ins.hangi flme gittiniz peki ? Birde menu cok iyi de 25 zeytini nasil yiyosun ya
kesinlikle katiloyorum ama bunun icin once 2 milden fln baslamalisin hareket harekettir onemli olan kaslarin acilmaya baslasin
onemli bi durum yoktur insallh...En kisa surede bekleriz cnm
menune diycek yok afiyet olsun sporun da cok iyiymis
valla menun supermis o pasta olmasaymis ;(
Canm oncelikle gitmek isteyebilirsin ama sitemkar bi sekilde gitmeni ben sana yakistiramadim.Hele ki seni en cok soran biri olaraktan ve verdigim onca emekten ve fedakarliktan dolayi! Burda bi gruplasmanim olmadigini herkese esit davrandigimizi dusunerekten (2 gundur yogunum diye yorum yazmadigimi kastettin sanirim) buna ben sadece uzulurum. Kendi adima ve arkadaslarim adina da konusmam gerekirse kimsenin seninle bi husumeti oldugunu dusunmuyorum. Bireysel algilama var ortada ama sonucta karar senindir yolun acik olsun demekten baska bisey diyemem sana ....
Canım başka bişey olmayınca zeytine yükleniyorum ve oldum olası zeytini çoook severim.hem de tok tutuyor yiyorum valla bol bolrica ederim canm
cikardin dimi kizini kardan savas yaptigina gore
anlasildi durum insallh en yakin surede duzelir
alla alla bildigin korkuyo yani canm benim ya .... sen dvm et boyle nasil olsa kg alma yarisindayiz dimi
bu pzrtsi gidecek sanirim hayirlisi olsun ins yinede dkkat ettigine de sevindim cnm
tesekkur ederiz cnm bende deneyecegim ins.
Amin insallh gerckten hayat cok bos aslinda da incir cekirdegini bile doldurmayck seylere kafa yoruyoruz iste
evet sirf onunla degil ama sonucta kalorili iste
senin vucudn neden boyle ya aalinda 15 dk cok az ki o surede anca vucut isiniyo nasil yoruluyosun sasirdim dr a fln gittinmi hic bu konu ile ilgili ne bilim yurumede merdvn cikmada da boylemisin ?
paylasmn icin tesekkur ederiz etrafimizda sukretmk icin aslinda o kdr cok nedenmz var ki bazen 3 maymun oluveriyoruz ama hayatin gercrkleri iste ne kdr sukretsek azdir az...elimden geldfnce sukretmeye calisiyorum rabbim kabul eyler ins...
menu guzel afiyet olsn cnm
iyi seyirler olmustur ins.hangi flme gittiniz peki ? Birde menu cok iyi de 25 zeytini nasil yiyosun ya
kesinlikle katiloyorum ama bunun icin once 2 milden fln baslamalisin hareket harekettir onemli olan kaslarin acilmaya baslasin
onemli bi durum yoktur insallh...En kisa surede bekleriz cnm
menune diycek yok afiyet olsun sporun da cok iyiymis
valla menun supermis o pasta olmasaymis ;(
Canm oncelikle gitmek isteyebilirsin ama sitemkar bi sekilde gitmeni ben sana yakistiramadim.Hele ki seni en cok soran biri olaraktan ve verdigim onca emekten ve fedakarliktan dolayi! Burda bi gruplasmanim olmadigini herkese esit davrandigimizi dusunerekten (2 gundur yogunum diye yorum yazmadigimi kastettin sanirim) buna ben sadece uzulurum. Kendi adima ve arkadaslarim adina da konusmam gerekirse kimsenin seninle bi husumeti oldugunu dusunmuyorum. Bireysel algilama var ortada ama sonucta karar senindir yolun acik olsun demekten baska bisey diyemem sana ....
Günaydın inşallah canım ama ben emeğimi heba ettimGünaydınlarrr musmutlu, bol hareketli , yarına inş bizi bol eksi ile çıkaracak bir pazar diliyorum
Günaydııııınnn canımGünaydınn mutlu pazarlar hepimizeee
Günaydııııınnn sanada güzel bayanGuuunaydinnnn grubumun guzellll hatunlari yeni kalktim kayisimi yedim sirkeli suyumu ictim mate cayimi iciyorum
Aaaa bizde gitmek istiyorduk 1i kadar güzel değilmiCanım başka bişey olmayınca zeytine yükleniyorum ve oldum olası zeytini çoook severim.hem de tok tutuyor yiyorum valla bol bolçalgı çengi 2 ye gittik ama pişmanız.çok kötü bir filmm....
Senin kaç çocuğun var canım???Mislisse cikardim evet ama 10 dakika tuttum cnm korktum daha kotu olur diye mikrobu kirilsin dedim :)
Harikasın canım afiyet olsun...Mükemmel kar yağıyor kızlar şimdi Türk Kahvesi yeşil çay yanına da sağlıklı bir şeyler hazırlayacam
Ne yaptın söyle bakalımGünaydın inşallah canım ama ben emeğimi heba ettim
Dünkü menümü görmedinmi canım 2dilim pasta yedimNe yaptın söyle bakalım
Canim menunu gördüm ama orayı liste olarak yazmamissin ya hiç fark etmemisimDünkü menümü görmedinmi canım 2dilim pasta yedim
mArkadaşlar ben çıkyorum gruptan çunkü benim için degisen bisey olmuyo hicbir destek menume bir yorum olmamaya başladı artık. bosuna yaziyom geciyorum gibi hissetmeye başladim. hic yazmasam daha iyi.konuyu açan yada ilgilenenlerin belki iş gücten fırsat bulamadıklarındandır olabilir tabi neyse Hepinize Allah yardım etsin umarım tez zamanda istediginiz kilolara inersiniz simdiye kadar emegi gecenlerede tesekkür ediyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?