2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Buraya madallh iyiyagdi hayirlisi kiziki da cikarmayi disunuyorum kara bi soyle bassin insallh...
Buraya da güzelce yasa cikaracam çocukları ama tık yok gelecek diyorlar bakalım.. iyi yaparsın canım ilk tepkileri çok komik oluyor :) kameraya alırsın

Evet cnm normal tarif oyle zaten hepsinden bir cay kasigi ama dr karistirip at dedi var demekki bir bildigi :)
Spora gelince cok yaptim leslie ama kilo agir simdi heralde dayanamiyorum az dedigin gibi yavastan baslim en iyisi tavsiyen icin tesekkur ederim

Guuunaydinnnnn guzel bayanlarrr burasida felaketttt goz gozu gormuyo kucuk kiImda ateslendi dunden beri cikarsammi kara acaba mikroplari kirilir ya da daha dami hasta ederim cocugu

Hayırlı sabahlar..
Burasıdabembeyaz..
Kac gundur malesef gıremıyorum. Foruma gırıs yaptıgmda baglantı hatası dıyor. Anlamadım.
Suan baska telden gırdım. Ama nasıl yapabılırım bılmıyorum.
Mislisse buradayım yanı..

Menün ve sporun Harika canım geçmiş olsun....
Çok a ağol cnm teşekkürler..
Vaay çok iyi canım.afiyet olsun
Helal canım senin menüne ne denebilir ki? Bence çok iyi gisiyorsun
Türk kahveleri bol bol içiliyor maşallah gayet iyi bir menü canım
Soğuk havalarda dışarsa cidden su içilmiyor.ama menün iyi cnm.spor

Gunaydinlarrrr ben sınav gozetmenligine siz de uyuyun uykucular sizi

Geldimmmmmm kızlaaarrrr Mislisse

Canım dün annemlerin günü vardı teyzemlerde toplandılar. Bildiğin 2 günlük yedim sanırım kendimi çok kötü hissediyorum. Kilo almadan dönerim dedim ama olmadı. Eve döner dönmez detoks metoks ne varsa hepsinden yapıcam sıkı bi şekilde. Sporunda kesintisiz yapıcam inşallah.

Akşam teyzemlerden dönerken kar başlamıştı benim oğlan suya kendince hala "mi" diyor kar suratına çarptıkça miii miiii diye çığlık atıp ağlıcaktı nerdeyse kucak diye bağırdı kafayı omzuma gömdü

Burdayım burdayım :) sadece benım kaynana kabusu kaldığı yerden devam edıyor. 2. Meydan muharebesi başladı benim cephede :))

Pazartesi uçuşlar iptal olmazsa gidecek. Dua edın de uçuşlar iptal olmasın o gün ;(

Ee bu durumda halimi tahmin edersiniz. Spor yapamıyorum. Beslenmeme fire vermeden devam ediyorum. Günlük menülerimi su durumda aksatmadan yazmam pek mümkün değil. Benı mazur görün birazcık ;(

İnşallah cnm.gider de rahatlarsın biraz

Kızlar eve geldim ve kendime süper bir öğle yemeği hazırladım:kinoa kısırı.size de tavsiye ederim
Kinoa çok faydalı.içinde b vitamini e vitamini faydalı lifler demir çinko magnezyum protein hepsi var.ayrıca glutensiz.lezzeti de bizim alışık olduğumuz bulgur gibi.karatayda 3 kaşık bulgur hakkım var haftada.ama kinoa sınırsız yenebiliyor.o yüzden onun kısırını yaptım.migros ve bimde paket halinde var canlar alıp deneyebilirsiniz.sizle de resmini ve tarifin linkini paylaşayım dedim.görüşürüzzz
http://yemek.com/tarif/kinoa-kisir/#.WHDM78ujNzT

Ben bakliyat olarak tüketiyorum.çünkü kalorisi düşük glutensiz.nohut ya da kuru fasülye gibi düşünerek tüketiyorum.çünkü bulgur direk ekmek sınıfında

Anladm cnm gecmis olsun nasilsn iyimisin sen biraz daha soylediklerimiz kafana yattimi ?
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden bir nebze olsun icim rahatladı sizlerle paylaşınca . Oğlum rahatsız biz onun derdine dusecegimize nelerle uğraşıyoruz üzülüyorum bu yüzden.Ama bundan sonra takıntı yapmicam kendimi yipratiyorum boşuna Allah kalbimize Kendi aşkını versin inşallah gerisi boş bunu anladım.

Menün güzel canım sadece kete gözüme takıldı margarin ile yapiliyor değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…