Gunaydin cnm ... kolay gelsin orda da kat vardir dimi baya ?bende kalktim da kizn yanina yattim yine yumusacik sicacik ohhh yatim birazGunaydinlarrrrben sınav gozetmenligine siz de uyuyun uykucular sizi
Sagolasin canim.. Su an hiç yok canımGunaydin cnm ... kolay gelsin orda da kat vardir dimi baya ?
Buraya madallh iyiyagdi hayirlisi kiziki da cikarmayi disunuyorum kara bi soyle bassin insallh...Sagolasin canim.. Su an hiç yok canım
Buraya da güzelce yasa cikaracam çocukları ama tık yok gelecek diyorlar bakalım.. iyi yaparsın canım ilk tepkileri çok komik oluyor :) kameraya alırsınBuraya madallh iyiyagdi hayirlisi kiziki da cikarmayi disunuyorum kara bi soyle bassin insallh...
Evet cnm normal tarif oyle zaten hepsinden bir cay kasigi ama dr karistirip at dedi var demekki bir bildigi :)kesinlikle bende oyle dusunuyorum ama hayat iste ve hersey bizm icin ister istemez insan kafasina takabiliyor bazi konulari sadece cok takmamak ve bunu o kisiyle paylasmk gerekiyor benceve benim felsefem de su kafamda kurup kurup dusunecegime dert yumagina donecegime ilgili kisiye soylerim artik o kisi dusunsun taksin kafasina
aman uyma ona ...banada onermistin ama ben instadan hicbisey anlamiyorum gulmeyin sakin
Cnm nacizane tavsiyem soguk havalrda leslie yapmandir hizli baslama 1 jafta 1 mil 2.hafta 2 mil yap inan cok zevkli alisinca birakazsindisarda yurumek daha guzrl tabiki ama hava guzelse
sabahi yok mu bu menunun ? Sen cok yogunsun sanirim pek aktif degilsin burda mesaj yazmya bile degil mi ;(
ay bende baslasam kesketesekku ederiz bilgi icin
kiz niye simdi baslamiyon baslayak beraber
kesinlikle oylede gelen giden ikram falan ister istemz ucundan kiyindn gidiyo ama dikkatliyim merak etme
oh mis afiyet olsun
anladim o zaman yaklasik olarak hepsinden yarim cay kasigindan biraz fazla alip karistircaz dimi?
afiyet olsun cnm supersin bide spor olsa dadindan yinmez
vaav masallh supersin cnm
ben burdayim takiptesiniz merak etme
ohh valla ye sen yehayirdir onemli bisey yok umarim planlimiydi gidisiniz?
Çok a ağol cnm teşekkürler..Menün ve sporun Harika canım geçmiş olsun....
Vaay çok iyi canım.afiyet olsunBende menümü paylaşayım
Kahvaltı
2bıldırcın yumurtası
3/4dilim sucuk
2dilim kaşar
1dilim ekmek
6zeytin
Çay
Ara
Yarım kase sütlaç
Öğlen
4kaşık yoğurt
2kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz ve elma
Ara
Yarım haşlanmış mısır
Sade kahve 1bitter
Akşam
Kıymalı bamya
Turşu
Yoğurt
Spor 20dkk zumba birazdan yeşil çayımı içerim oohhh...
Helal canım senin menüne ne denebilir ki? Bence çok iyi gisiyorsunMenu verelim hemen
Sabah elma sirkeli su 3 kayisi 1 bardak mate cayi
Kahvalti 1 dilim ekmek 1 has yum dereotu maydonoz 5 Zeytin sekersiz 1 buyuk bardak cay
Kusluk 1 cay b leblebi 1 mandalina 1 bardak yesilcay
Ogle patlican yemegi 5 kasik ,yogurt 1 dilim ekmek yesilcay
Ikindi 10 findik 1 bardak kefir 1 elma
Aksam 1 dilim ekmek 1 porsiyon et salata
Yemekten sonra elma sirkeli su
9 da yogurt karisimi 2 kayisi
Yatmadan yarim saat once beyaz cay
3 litre su
Türk kahveleri bol bol içiliyor maşallahMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 yum omlet 4 zeytin
Ara: sade Nescafe 1 tane biskrem
Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
Küçük tabak ıspanaklı yumurta
Bol salata
Ara: Türk Kahvesi 6 badem 1 hurma
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
4 kaşık ıspanaklı yum
Küçük kase yoğurt, az salata
Ara 21.20: Türk Kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Bitki çayları
3 litreye yakın şu
Spor: 75 dakika step+eliptik bisiklet+ağırlıklı Squad+koşu bandı
Soğuk havalarda dışarsa cidden su içilmiyor.ama menün iyi cnm.sporMenum
Sabah 10:00
-Yesil zeytin
-4 cesit peynir vardı azar azar yedim hepsinden
-Yumurta
-5 çatal ciğer sote
-2 dilim kepekli ekmek
-İki bardak sekersiz siyah cay
Ara
-Yarim portakal
-bir kuru kayısı
Saat 15:30
(Dısardaydim yarım saatten fazla yürüyüş)
Saat 16:30
-1 lahmacun
-1 ayran
-Bol yağsız tuzsuz salata
(Su ne kadar ictim bilmyorum :/ama az icmisimdir dışarda zor oluyo takip etmek).
Kızlar iyi geceler dün gece şehir dışına çıktık bu gece döndük iyiki hemen döndük bütün seferler iptal edildi . Muthis kar yağıyor.diyet iptal oldu bu haftalık inşallah aynı gelebilirim dışarıda borekti dönerdi tatliydi iyice sapittimhee bu saattede yol yorgunluğu cayla simit yiyoruz buda tuzu biberi oldu
Kizlaaar bugunku menum ;
Sabh kalkinca 2 brdk su
Sabah 11/ 1 kucuk pogca /kk peynir /zeytin/cay
Ogle15/ 1 elma yarim kete
Aksam 18/1/2 pors pattes ymgi /3-4 ksk bulgr pilav/turp /tursu /1 kase hosaf
Aksam 20-211 avuc leblebi/ cay/yrm port/yrm ayva
Su 2 lt
Spor malesef yok ;(
Gunaydinlarrrrben sınav gozetmenligine siz de uyuyun uykucular sizi
Gunaydin kizlarrr...
Nasilsiniz ? Geupta baya fire var gibi sankim hayirdir vazgecenler var sanki yada kardan dolayimi motive dusuklugu sakin bozmayin sakin ....selin_01 Pamik elizanelizan leylasa kulkedisi30 hu hu huuu nerdesiniz ?
İnşallah cnm.gider de rahatlarsın birazBurdayım burdayım :) sadece benım kaynana kabusu kaldığı yerden devam edıyor. 2. Meydan muharebesi başladı benim cephede :))
Pazartesi uçuşlar iptal olmazsa gidecek. Dua edın de uçuşlar iptal olmasın o gün ;(
Ee bu durumda halimi tahmin edersiniz. Spor yapamıyorum. Beslenmeme fire vermeden devam ediyorum. Günlük menülerimi su durumda aksatmadan yazmam pek mümkün değil. Benı mazur görün birazcık ;(
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden bir nebze olsun icim rahatladı sizlerle paylaşınca . Oğlum rahatsız biz onun derdine dusecegimize nelerle uğraşıyoruz üzülüyorum bu yüzden.Ama bundan sonra takıntı yapmicam kendimi yipratiyorum boşuna Allah kalbimize Kendi aşkını versin inşallah gerisi boş bunu anladım.Anladm cnm gecmis olsun nasilsn iyimisin sen biraz daha soylediklerimiz kafana yattimi ?
Menün güzel canım sadece kete gözüme takıldı margarin ile yapiliyor değilmi?Kizlaaar bugunku menum ;
Sabh kalkinca 2 brdk su
Sabah 11/ 1 kucuk pogca /kk peynir /zeytin/cay
Ogle15/ 1 elma yarim kete
Aksam 18/1/2 pors pattes ymgi /3-4 ksk bulgr pilav/turp /tursu /1 kase hosaf
Aksam 20-211 avuc leblebi/ cay/yrm port/yrm ayva
Su 2 lt
Spor malesef yok ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?