2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menümu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvalti-öğle 11.00: 3 kasik yum ıspanak
3 zeytin, kk peynir
2 dilim tam b ekmek
1 er çay k(kaymak, bal, labne)

Ara: Türk Kahvesi 1 er tane hurma,incir,k.kayısı, 5 fıstık
Ara: yeşil çay iki mandalina

Aksam: 1 kase çorba, 2 lokma yufka
3 köfte bol salata
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma, 10 fıstık
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor: yarım saat step, 65 squat, 45 mekik
(Baya ter attım )

Kızlar eşim hala grip ve oğluşumda nezle.geniz akıntısı var.hafif öksürüyor.onlara bakıyorum.girmeye fırsat olmadı.yazayım dedim.menüm şöyle
Kahvaltı 8.30
1 kase bol yeşillikli yumurta salatası.10 zeytin.2 kk peynir.1 havuç.1 salatalık. 1 kırm biber.çay
Öğle 14.30
Yine kahvaltılık bişeyler yedim.yemek yapamayınca.1 kase kuruyemiş.
Akşam 18.40
2 kepçe çorba.1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 küçük kase kuruyemiş goji berry çayı.
Hastalarımı uyutunca Leslie 4 mil yaptım.su 2lt.
Yarın tartı günü bakalım neler olacak

Canım harikasın.su spor menü on numara.gerçekten en istikrarlılarımızdan birisin.tebrik ederim

Canım harikasın.su spor menü on numara.gerçekten en istikrarlılarımızdan birisin.tebrik ederim
Sağolasın canım benim bu hafta hiç fire vermedim yarını merakla bekliyorum ama reglimin ikinci gunundeyim

Senin menu de çok.güzel canım spor da var Ohh mis hastalara çok geçmiş olsun canım inş şifa bulurlar.

Slm kizlaaarrr...
Masallah herkes tamgaz devam ediyor...yazdiklarinizi okudum...boyle azimli olursaniz verirsiniz kizlar...bende pek giremedim cocuklarla ugrasiyorum..biliyorsunuz cocuklar iyi olmadimi bende iyi olmuyorum..hic birsey yapasim gelmiyor..ins.yarin sabahtan itibaren hep burdayim...hic tartilmadim..bakim sabaha ne cikicak...
Opuyorum hepiniziii...kalbim sizinle...

Canım kararına saygı duyarız da ben 1 ay olacak haftaya annemdeyim biliyorsun kimseye yorum yapmıyorum zaten. Yanlış hatırlıyorsam özür dilerim ama sende sanki çok aktif değildin zaten. Özel kişisel bir durum yok bende Mislisse gibi düşünüyorum. Bu arada her anımız birbirini tutmuyor yada her dakika keyifli olmuyoruz emin ol hani bazen okumak için bile giresim gelmiyor. En ufak bir örnek vereyim 31 yaşındayım haziranda 32 bitecek 2 yaş küçük erkek kardeşim bana Bayrampaşa'dan Sabiha havaalanı için yaktığı benzinin muhabbeti yüzünden s..... git dedi mesela böyle bişey yaşamışken insan nasıl yorum yapar ki
Yani kişisel bişey düşünme bence yolunu yarıda bırakma. Ama sen bilirsin.

Hepinize iyi geceler kızlar.
Bu hafta hastalık,can sıkıntısı,kar kış derken,rahat bi hafta oldu.hiç şeker yemedim.Ama karbonhidrata dikkat edemedim.börekler makarnalar gitti malesef.Lesliede yapamadım.2 gündür karda yürüyoruz.1 aylık emeğimi heba etmek üzere olduğumu farkettim.Şunu anladım ki herşey iç huzuru ve morale bağlı.canım sıkkın olunca hiç motive olamıyorum.çok şükür şimdi oğlum daha iyi.yarın büyük ihtimal artı çıkarım.Ama hiç moralimi bozmadan,yepyeni bir sayfa âçarak,daha sıkı bir şekilde başlıcam.sizde beni sıkıştırıp, kulağımdan çekebilirsiniz.
İyiki varsınız.tekrar aranızda olmak güzel...

Kıyamam sana.Keşke böyle ayrılmasaydınız.hatasını anlar ve gönlünü alır inş

Al benden de o kadar.çocuklar iyi olmadımı tüm hayatımız etkileniyor.
Geldimm canım bu hafta iyice dağıttım onun için yazasimda gelmedisu anda kızartma ,pizza yedim ,bide kola içtim ağzıma surmezken aylardıryarin tsrtilmasam olmazmiki
Sende benim gibi bu hafta dağıtanlardansın.önümüzdeki hafta toparlanırız inş

Sağolasın canım benim bu hafta hiç fire vermedim yarını merakla bekliyorum ama reglimin ikinci gunundeyim
Reglde artı çıkabilir.ama benim artı bile çıksa diğer hafta 1 kiloya yakın gidiyor canım.iniallah öyle olur.su tutuyor vücut hastalıkta
Senin menu de çok.güzel canım spor da var Ohh mis hastalara çok geçmiş olsun canım inş şifa bulurlar.
Teşekkürler canımcm
Kesinlikle bende kötü oluyorum oğlan iyi olmayınca.seni iyi anlıyorum cnm.inş artı görmezsin.çnkü istikrarla iyi gidenlerdensin
Geldimm canım bu hafta iyice dağıttım onun için yazasimda gelmedisu anda kızartma ,pizza yedim ,bide kola içtim ağzıma surmezken aylardıryarin tsrtilmasam olmazmiki
Mislisse ne der bikmiyorum cnm.belki bu hafta seni izinli sayar.bugünden itibaren dikkat etmeye çalış.zaman aleyhimize işliyor çünküü nisana ne kaldı şurda

Sana kesinlikle katılıyorum.canım bnce hepimize tercüman oldun bu mesajla
Zararın neresinden dönersek kar cnm.en azından nerde yanlış yaptığını farkedebilmişsin.daha iyi bir hafta olsun senin içinn

Bende kilo bildirimi yapayım üzülerek tabi nefsimi tutmayı bi başaramıyorum

Geçen hafta:86
Bu hafta:87
+1 kilo
Mislisse canım istersen beni gruptan çıkart çok başarısızım

Niye yapamıyorum hiç anlamıyorum kendimi hem kilolarımla çok mutsuzum hemde 1-2 gün sıkı rejim yapıp 3.gün bozuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…