2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

gündüzünde niyetliydim canım o yüzden akşamı yazdım sadece

Gunaaydinnnnn fistiklarrr....
Simdikkk...gecen haftaaa:62.7 yken
Bu haftaaa:62.2 olmusummmm ve tam taminaaa -500 gr cikk verebilmisim...sonuc olaraktaa guncel kilom 62.2 olarak yola devam...haftayaa 61 goruceemm insallah..
Mislisse mrb ....sonuclarim canim...senin kilonu merak ediyorummm...

Merhaba arkadşlar,

ben çok fena grip oldum
sabah tartılmak aklıma bile gelmedi , şuan hastanedeyim , doktor sırası bekliyorum.
Çok fazla hasta var .

Yarın tartılıp yazsam olur mu ?

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Mislisse

ben çok fena grip oldum
sabah tartılmak aklıma bile gelmedi , şuan hastanedeyim , doktor sırası bekliyorum.
Çok fazla hasta var .

Yarın tartılıp yazsam olur mu ?

Günaydın kızlar bu hafta hiç kismadan yedim bir kez başlayınca gerisi geldi malesef.ama ilk kez artida olduğum için morelimi bozmamaya calisicam.son hız devam inşallah benim gibi artı da olanlarda morelinizu yüksek tutun haftaya daha iyi olucak inşallah.tarti fotom sabah eşimin telinde gitti ben atamadan onun için atamıyorum.
Geçen hafta 62.4
Bu hafta 63.5
Fark +1.100 gr

Ooo rakibem harikasın tabiii verdim gazı zayiflattim senibende yedim yattımsaka bir yana tebrik ediyorum basarini canım

Canım sen geçen hafta da artidaydin değilmi ?Ne olur morelini bozma guruptan çıkmak aklına bile gelmesin bende iki gün dikkat sonra bozuyorum daha bir hafta sıkı bir rejim yaptığımı bilmem onun için buradayız canım pes etmek yok haftaya fazlasıyla vericez inan buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…