kesinlikle bende oyle dusunuyorum ama hayat iste ve hersey bizm icin ister istemez insan kafasina takabiliyor bazi konulari sadece cok takmamak ve bunu o kisiyle paylasmk gerekiyor benceve benim felsefem de su kafamda kurup kurup dusunecegime dert yumagina donecegime ilgili kisiye soylerim artik o kisi dusunsun taksin kafasina
sabahi yok mu bu menunun ? Sen cok yogunsun sanirim pek aktif degilsin burda mesaj yazmya bile degil mi ;(
Olsun canım moral bozma benden bin kat iyisinGünaydın kızlar...
Bu haftanın böyle olacağı belliydi.artıdayım,moralimi bozmadan devam edeceğim.
Geçen hafta:78.6
Güncel:79.1
Fark:+500
Aynen yaaaahaftasonu kaçırıyoruz genelde o yüzden pazartesileri + çıkıyoruz keşke cuma gününde kalsaydı tartı günümüz
haftasonu kaçırıyoruz genelde o yüzden pazartesileri + çıkıyoruz keşke cuma gününde kalsaydı tartı günümüz
Cok gecmis olsun canim...Mislisse
ben çok fena grip oldum
sabah tartılmak aklıma bile gelmedi , şuan hastanedeyim , doktor sırası bekliyorum.
Çok fazla hasta var .
Yarın tartılıp yazsam olur mu ?
Cok gecmis olsun canim...
Katılıyorum cuma kalmaliydihaftasonu kaçırıyoruz genelde o yüzden pazartesileri + çıkıyoruz keşke cuma gününde kalsaydı tartı günümüz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Mislisse
ben çok fena grip oldum
sabah tartılmak aklıma bile gelmedi , şuan hastanedeyim , doktor sırası bekliyorum.
Çok fazla hasta var .
Yarın tartılıp yazsam olur mu ?
Ooo rakibem harikasın tabiii verdim gazı zayiflattim seniGunaaydinnnnn fistiklarrr....
Simdikkk...gecen haftaaa:62.7 yken
Bu haftaaa:62.2 olmusummmm ve tam taminaaa -500 gr cikk verebilmisim...sonuc olaraktaa guncel kilom 62.2 olarak yola devam...haftayaa 61 goruceemm insallah..
Mislisse mrb ....sonuclarim canim...senin kilonu merak ediyorummm...
Bu hafta telafi edersin canim
Tebrikler canım harikasınKızlaaaar hepinize günaydın tatlı bayanlar.ilk bildirim bnden gelsin.mutluyummm çünkü regl olmasna rağmen 700 gr gitmiş.
geçen hafta 69.9 du.
Şimdi 69.2
Fark: -700gr
Eki Görüntüle 1936534
Canım sen geçen hafta da artidaydin değilmi ?Ne olur morelini bozma guruptan çıkmak aklına bile gelmesin bende iki gün dikkat sonra bozuyorum daha bir hafta sıkı bir rejim yaptığımı bilmemBende kilo bildirimi yapayım üzülerek tabi nefsimi tutmayı bi başaramıyorum
Geçen hafta:86
Bu hafta:87
+1 kilo
Mislisse canım istersen beni gruptan çıkart çok başarısızım
Niye yapamıyorum hiç anlamıyorum kendimi hem kilolarımla çok mutsuzum hemde 1-2 gün sıkı rejim yapıp 3.gün bozuyorum
Canım sana nazarmi değdi her hafta veriyordunGünaydın kızlar...
Bu haftanın böyle olacağı belliydi.artıdayım,moralimi bozmadan devam edeceğim.
Geçen hafta:78.6
Güncel:79.1
Fark:+500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?