Ya canım sürekli yumurta peynir sıkıldım birazda böyle devam edeyim. Birde sabah cokerken yemem gerekiyor saat 6.45 gibiAfiyet olsun cnm sabh kahvaltin drgisik olmus corn fleks gibicnm cekti he sut uzum faln
Bugun cogu kisi karnibahar yapmis afiyet olsn simdidenÖğle yemeği m
Şehriye çorbası bir tabak(tavuk suyuna)
4cin biber turşusu
Ara 1mandalina
Akşam
2pisi
Yoğurtlu karnabahar küçük tabak
Bugün kahvaltı gibi oldu yemek çocuklar da evde hamur seviyorlar
Küçük kaşe leblebi mi bitirir
Yeşil çay içerim sonra da
Bende oyle dusunuyorum onde fazlalik gitsin sonra sekil verilir insallh...Canım bi yerde okumuştum önce kilo ver sonra sıkılaş kilolar kalmasın vücutta.
Yo cnm agir degik bence birde bende icmek istiyorum nasil baslamaliyim hangisini tuketmeliyim peki onerisi olan?Mislisse evet canım kedi kızım var :)
Yeşil çayı beşi bi yerde de karışık olarak sabah aç karnına akşam yemekten sonra bir fincan tüketiyorum.
Çok mu ağır olmuş yediğim
Alabilirsen aktardan al canım daha etkili olur ablam kuKizlar yesil cayi nasil tuketiyosunuz
Ben yeşil çayı genelde kiraz sapı ile demleyip içiyorum ödem atıyor diyeKizlar yesil cayi nasil tuketiyosunuz
Evet kiraz sapı zayıflama da etkili yazın içiyordu m peki aktardan mi aliyorsun kiraz sapı niBen yeşil çayı genelde kiraz sapı ile demleyip içiyorum ödem atıyor diye
Evet canım genelde öyle alıyorum alamazsam hazirini alıyorum.Evet kiraz sapı zayıflama da etkili yazın içiyordu m peki aktardan mi aliyorsun kiraz sapı ni
Önceden oyleydim canım regl.öncesi deli gibi ekmek yerdim ama şimdi kafada bitirdim işi yemiyorum. Sadece yogun olduğu 1 ve 2. Günde canım daha tatlı tarzı çekiyor kahvenin yanına küçük bir şey yiyorumKızlar iki gündür doymamamin nedeni belli oldu adet oldum ama erken oldu geçen ay birindeydi dokuz gün önce niye olduki yeşil çay ve maydanoz suyumu etkiledi acaba.simdi rahatladim ama istahim tamamen normale dönüyor sixinde öyle mi yani olana kadar bir kaç gün doymuyorum olduğu anda kesiliyor iştah ım
Günaydın fıstıklar....
Tartiya son 4 gün
Bu 4 günde bir kilo eksiye gecebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?