2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Afiyet olsun cnm sabh kahvaltin drgisik olmus corn fleks gibi cnm cekti he sut uzum faln
Ya canım sürekli yumurta peynir sıkıldım birazda böyle devam edeyim. Birde sabah cokerken yemem gerekiyor saat 6.45 gibi o yüzden bu pratik oluyor sende ye fıstık yarın

Bugun
Bugun cogu kisi karnibahar yapmis afiyet olsn simdiden

Mislisse evet canım kedi kızım var :)

Yeşil çayı beşi bi yerde de karışık olarak sabah aç karnına akşam yemekten sonra bir fincan tüketiyorum.

Çok mu ağır olmuş yediğim

Mislisse evet canım kedi kızım var :)

Yeşil çayı beşi bi yerde de karışık olarak sabah aç karnına akşam yemekten sonra bir fincan tüketiyorum.

Çok mu ağır olmuş yediğim
Yo cnm agir degik bence birde bende icmek istiyorum nasil baslamaliyim hangisini tuketmeliyim peki onerisi olan?

Günaydın güzel bayanlar
Bol kaçamak lı hafta sonundan sonra toparlanma zamanı artık özel günüm yaklaştı sebep te o yani
Aç karnına bir bardak ılık su
Kahvaltim
2haslanmis yumurta
Bir pişi
Bir tatlı kaşığı bal
Bir dilim peynir
5zeytin
Salatalık şekersiz limonlu çay
Yeşil çay
Ara şekersiz Türk kahvesi
Bir dilim tatlı

Kızlar iki gündür doymamamin nedeni belli oldu adet oldum ama erken oldu geçen ay birindeydi dokuz gün önce niye olduki yeşil çay ve maydanoz suyumu etkiledi acaba.simdi rahatladim ama istahim tamamen normale dönüyor sixinde öyle mi yani olana kadar bir kaç gün doymuyorum olduğu anda kesiliyor iştah ım

Önceden oyleydim canım regl.öncesi deli gibi ekmek yerdim ama şimdi kafada bitirdim işi yemiyorum. Sadece yogun olduğu 1 ve 2. Günde canım daha tatlı tarzı çekiyor kahvenin yanına küçük bir şey yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…