Canım o nasıl bir ayakkaı ve kıyafet 6 kiloluk şovalye zırhı gibiymiş üstündekiler :)Kizlar az once tartildim 67 ciktim..ayakkabilari cikardim 64 oldum..kiyafetleri cikardim 61 oldum..saclarimida kessem 58 :))ayy ben zayifim aslindaaa hihihihi:)))
Ay selin cok iyisin yaKizlar az once tartildim 67 ciktim..ayakkabilari cikardim 64 oldum..kiyafetleri cikardim 61 oldum..saclarimida kessem 58 :))ayy ben zayifim aslindaaa hihihihi:)))
Bence beslenme tarzin gayet iyi vucudunu bi soklasan mi acep?Canım sabah erken kalkamıyorum.(gece çamaşır bulaşık ortalığı topladığım için) Kahvaltı 12 yi buluyor. Kalkar kalkmaz 2 bardak limonlu su. Bir fincan beşi bi yerde çayı. 12 gibi de kahvaltı. (Ev sobalı arka oda çok soğuk artık salonda yatıyoruz. Yatakları topla sobayı yak anca.) Öğlene denk geliyo bazen doymazsam kahvaltı öğle ikisi bir oluyor. Kalori miktarını aşmıyorum. Hafta sonu hariç.( ya dışarda oluyoruz ya kaynanamda) su her gün 2 litre.
Hazirim hazirim az once 45 dk zumba + basen incetme yaptimkızlar cumaya az kaldı kiloma yakın rakibemMislisse cuma ya hazırsın inşallah. ben hafta sonu sanki kıtlıktan çıkmış gibi yedim. inşallah cumaya kadar eksileri görürüm
Evet cnmAyy mislisse yazdıktan sonra aklıma geldi menüler i toplu yazacaktı k demi
Nasıl şoklıcam kızBence beslenme tarzin gayet iyi vucudunu bi soklasan mi acep?
Kaç aylık kuzum ben 1-2 aya bıraktırıcam o yüzden içiyorum 23 aylık benimkiKizlar bakiyorumda cogunuz yesil cay ve turevi bitki caylari iciyosunuz benimde bunlari icmem lazim sanirim bi yandan emziriyorum 5 i bi yerdenin falan zarari olur mu birde gunde en fazla iki fincan tuketmeliyim sanirim degilmi?
Bir gün canını n istediklerini otur ye bakalım nolucakEvet 6 kilo verdim. Peki şimdi ne yapıcam duraklamayı nasıl dürtücem. Yemeden. Çünkü arada kaçırmak gerekiyormuş metabolizmayı yanıltmak için.
Fazla kacirmazsan kilo almazsin bence birazdavsporls verirsin inşallahSelammmm yoldaşlarımmmm
Ben hala çalışıyorum mesaim 7 de bitiyor 7 :30 da evde olurum 8 gibi de akşam yemeği yemiş olurum diye düşünüyorum. Sizce akşam geç yediğim için bu bana artı olarak geri döner mi?
Benimki 20 aylikKaç aylık kuzum ben 1-2 aya bıraktırıcam o yüzden içiyorum 23 aylık benimki
Bir gün canını n istediklerini otur ye bakalım nolucak
Benimki 20 aylik
Öğle yemeği m
Bir tabak kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
Ara bir kase leblebi
1ayva 1mandalina
Arkadasta yediklerim
4yaprak sarma
Yarım kase mercimek çorbası
2kasik peynir lı makarna
1dilim trilece 1dilim sütlü tatlı
Akşam yemeği
Yumurta salatası(bol yeşillik lı)
Bir kaç kaşık kuru fasulye (, oğlumun tabağı ni siyirdim ziyan olmasın:)))
Yeşil çay
2litre su
Spor : yapamadim
Öğle yemeği m
Bir tabak kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
Ara bir kase leblebi
1ayva 1mandalina
Arkadasta yediklerim
4yaprak sarma
Yarım kase mercimek çorbası
2kasik peynir lı makarna
1dilim trilece 1dilim sütlü tatlı
Akşam yemeği
Yumurta salatası(bol yeşillik lı)
Bir kaç kaşık kuru fasulye (, oğlumun tabağı ni siyirdim ziyan olmasın:)))
Yeşil çay
2litre su
Spor : yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?