2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bence beslenme tarzin gayet iyi vucudunu bi soklasan mi acep?

Kizlar bakiyorumda cogunuz yesil cay ve turevi bitki caylari iciyosunuz benimde bunlari icmem lazim sanirim bi yandan emziriyorum 5 i bi yerdenin falan zarari olur mu birde gunde en fazla iki fincan tuketmeliyim sanirim degilmi?

Selammmm yoldaşlarımmmm
Ben hala çalışıyorum mesaim 7 de bitiyor 7 :30 da evde olurum 8 gibi de akşam yemeği yemiş olurum diye düşünüyorum. Sizce akşam geç yediğim için bu bana artı olarak geri döner mi?

Kizlar bakiyorumda cogunuz yesil cay ve turevi bitki caylari iciyosunuz benimde bunlari icmem lazim sanirim bi yandan emziriyorum 5 i bi yerdenin falan zarari olur mu birde gunde en fazla iki fincan tuketmeliyim sanirim degilmi?
Kaç aylık kuzum ben 1-2 aya bıraktırıcam o yüzden içiyorum 23 aylık benimki

Fazla kacirmazsan kilo almazsin bence birazdavsporls verirsin inşallah

Öğle yemeği m
Bir tabak kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
Ara bir kase leblebi
1ayva 1mandalina
Arkadasta yediklerim
4yaprak sarma
Yarım kase mercimek çorbası
2kasik peynir lı makarna
1dilim trilece 1dilim sütlü tatlı
Akşam yemeği
Yumurta salatası(bol yeşillik lı)
Bir kaç kaşık kuru fasulye (, oğlumun tabağı ni siyirdim ziyan olmasın:)))
Yeşil çay
2litre su
Spor : yapamadim

Bir gün canını n istediklerini otur ye bakalım nolucak

İnan eskisi gibi canım bişey istemiyor. Önceden şunu yiyim bunu yiyim keşke şu olsa derdim ama şimdi aklıma bişey gelmiyor. AA bak kemalpaşa tatlısı yiyebilirim bol şerbetli. Ay canım çekti

Benimki 20 aylik

Sen kendin karar ver kuzum ben içiyordum o zamanlar da
Çok etki yapacağını sanmıyorum ama dediğim gibi sen kendin karar ver.

Trilrçe sütlü tatlı olmuş mu şimdi hiç

Gelelim benim menüme

Sabah 4 kuru kayısı + 1 bardak su

Yarım saat sonra
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 avuç içi peynir
Domates
Salatalık
1/2 tam tahıllı ekmek

Öğlen
2 tavuk budu
Salata

Ara
3 burçak yulaflı bisküvi

Akşam
1 köfte
1 tabak pırasa

Su 2 lt'ye tamamlarım akşama

Kırmızı kart geldiiii .
Kız oldu mu şimdi hem triliçe hem sütlü tatlı spor da yapmamışsın bak aynı kilodayız ama bu gidişle bu hafta ben seni geçicem .. bu böyle olmayacakkk

gel seninle bir anlaşma yapalım kuzum misafirliğe gittiğinde canın çok bir şey çektiyse 1 çatal alıp bırak daha fazl yeme. bir iki kilo verince de kendine ödül niyetine 1 dilim istediğin bir şey yiyebilirsin .. nasıl sence ?

hala çalışıyorum dahada uzayacak. çok berbat bi pazartesi bana.
yediklerim:
sabah: çavdarlı tost, 1 salatalık, 1 domates, 5-7 yeşil zeytin (kaç tane yedim hatırlamıorum valla)
sonrasında kiraz sapı çayı, (tadı yumuşasın diye içine papatya kurusu)
öğlen: limon lifli eti form (berbat bir gün)
öğlen sonrası: yeşil çay
akşam hiç bir şey yemiyorum şuanda iş yüzünden.

Bayanlar bana yardımcı olun. çubuk tarçın aldım bir yerde okumuştum tarçın çayı çok faydalıymış ama nasıl yapıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…