2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canim birkaç gün menülerini tam ver bakalım bir yerde belki yanlış vardır. Saatlerini ve su miktarlarını da yazarak

Canım sabah erken kalkamıyorum.(gece çamaşır bulaşık ortalığı topladığım için) Kahvaltı 12 yi buluyor. Kalkar kalkmaz 2 bardak limonlu su. Bir fincan beşi bi yerde çayı. 12 gibi de kahvaltı. (Ev sobalı arka oda çok soğuk artık salonda yatıyoruz. Yatakları topla sobayı yak anca.) Öğlene denk geliyo bazen doymazsam kahvaltı öğle ikisi bir oluyor. Kalori miktarını aşmıyorum. Hafta sonu hariç.( ya dışarda oluyoruz ya kaynanamda) su her gün 2 litre.

Tünaydın pamik sen biraz kilo vermiştin değil mi geçen hafta larda onun için duraklama olabilir menüler in gayet hafif yerinde çünkü.bende vermedim artidayim hatta ama ben hafta sonu çok kaçırdı m.
Evet 6 kilo verdim. Peki şimdi ne yapıcam duraklamayı nasıl dürtücem. Yemeden. Çünkü arada kaçırmak gerekiyormuş metabolizmayı yanıltmak için.

Anladım kuzum demek istediğim şu, kilo azaldikca kalori miktarını asmasak bile yediğimiz herhangi bir hamur işi veya bir çikolata veya başka bir kaçamak duraklama yasamamiza neden oluyor. Bende öyle oluyor diyetisyen de teyit etti zaten. O yüzden menülerini her akşam ne yediğini yazarsan daha sağlıklı yorumlarız

hayirrrrrrrr ahaaa simdi kalkip kosu bandinda 1 saat kosuyoruuummm...onumuzdeki hafta ben olicagimmmm onde tevafukcugummmm ...pamik sende gul gul goriceksiniz hiihh ben gidiyom...

Kizlar az once tartildim 67 ciktim..ayakkabilari cikardim 64 oldum..kiyafetleri cikardim 61 oldum..saclarimida kessem 58 :))ayy ben zayifim aslindaaa hihihihi:)))
Şu duruma göre gegrçekten zayıfsın :)))

hayirrrrrrrr ahaaa simdi kalkip kosu bandinda 1 saat kosuyoruuummm...onumuzdeki hafta ben olicagimmmm onde tevafukcugummmm ...pamik sende gul gul goriceksiniz hiihh ben gidiyom...

Gülcemki hırs yapalım :)) başka türlü olmaz bak müsliyle akşamdan kalma tere roka marul salatası öğle yemeğim oldu. Ölücem açlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…