- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canım haşlanmış yumurta vardı menüm de yazmayı unutmusum tok tutuyor ekmek tahilli yoktu evde alicam yarınCanım kahvaltı da 1 dilim tam tahıllı/ buğday ekmeği yemeni öneririm. Beyaz ekmekten daha doyurucu . Peynir zeytin haricinde kahvaltıda bir şey göremedim. Kahvaltın doyurucu olsun ki diğer öğünlerde çok aç olmamış olursun. :)
Canım haşlanmış yumurta vardı menüm de yazmayı unutmusum tok tutuyor ekmek tahilli yoktu evde alicam yarın
Odem attırıyor değil mi sen dene bakalım bende uygulsrim .bende bugün Maydanoz suyu içtim iki bardak ta yeşil çay inşallah faydalı olur.Kızlar ben detoks suyu hazırladım. 1 sürahiye ince ince salatalık ve limon doğradım koydum birazda nane üstüne suyu doldurdum 1 gün beklettim yarın içmeye başlayacağım. Bir faydasını görürürüm inşaAllah.
Canım bi yerde okumuştum önce kilo ver sonra sıkılaş kilolar kalmasın vücutta.Ben de birqz kg verdikten sonra mi yapsam diye dusunuyordum
İnşallah faydasını götürsen söyle bende deniyim.Kızlar ben detoks suyu hazırladım. 1 sürahiye ince ince salatalık ve limon doğradım koydum birazda nane üstüne suyu doldurdum 1 gün beklettim yarın içmeye başlayacağım. Bir faydasını görürürüm inşaAllah.
Ay İnşallah dediğin gibi olur da bir daha almam.Son kilolar yavaş yavaş gider canım acele etme Hep pozitif düşün yavaş giden kilo kalıcı olur . Gram gram ver ki geri alma
Bence biraz kilo verdikten sonra canımKizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum simdi sizce ben sıkılasma isini hani basen kalca eritme , squat falan bunlari bi kac kg verince mi yapmaliyim yoksa sporumu yaptiktan sonra mi yapim ? Cunku yagim kasa donussun istemiyorum sizce hangisi mantikli?Bi fikir verebilirmisiniz?
Afiyet olsun canım. Sabah 2 dilim tostun yanına zeytin peynir yumurta yesen doyardin canım diğer 2 dilime gerek kalmazdı.Bugunku menum;
Kahvalti 4 dlm tam bugday ekmegi ile tost kucuk dilimler bunlar ,cay
Ara 1 avuc leblebi
Aksam 1 pors.karnabahar graten,1 kase yogurtcorba
2 lt su
1 saat zumba
Afiyet olsun canım güzel menuBugün ki menüm:
Sabah uyandığımda su da beklettiğim 3 kuru kayısı + 1 bardak su
Kahvaltı (yarım saat sonra)
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 parça peynir
2 1/2 dilim hindi salamı
1 acı biber / domates / salatalık/ maydanoz
1 çay bardağı kadar süt
Ara
Şekersiz türk kahvesi
45 dakika Leslie Walk
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
Ara
1 (avuç içi ya var ya yok) leblebi
4 kaşık yoğurt
1/3 trabzon hurması
Akşam
3-4 parça balık
1 kase çorba
Su 2 lt
Leslie + mekik squat basen hareketleri
Afiyet olsun gayet hafif canımbugünkü menüm
(11:00 )
bir fincan siyah çay ,menemen bir tabak (az yağlı az tuzlu) ,
zeytin ,peynir,2 dilim kepekli ekmek
ara öğün
(15:00)
yarım avuç antep fıstığı
akşam ( bugün kocişimle gezdik evde yemek hazırlayamadım bunlarla yetindik)
(17:40)
yumurta kırdım birkaç çatal aldım
siyah çay :1 fincan
mercimek salatası:2 kaşık
marullu salata:1 kase
kepekli ekmek:1 dilim
spor yapamadım yine dışarıdaydık ama 45 dakika boyunca yürüdüm
su içmeye devam 2lt
Afiyet olsun canım güzel ve hafifSlm kızlar çok yoğunum sadece yazdıklarınızı okuyorum cevap yazamıyorum gelelim menüme
Kahvaltı
1yumurta
2-3 çatal patates
Çeyrek simit
2dilim kaşar
4-5 zeytin
Közlenmiş biber
Çat
Öğlen
1tabak kuru fasulye
2kase yoğurt
Ara kahve
1küçük kare bitter
Akşam 3-4 kaşık yoğurt
3-4 kaşık müsli
Ara çay
Kuru meyve
Yine spor yok
Aman dikkat et saat oldukça geç süt icrbilirsin canım kolay gelsinKızlar işim var mutfaktayım. Hiç bişey yememiş gibiyim
İşe yarar mı dersinAman dikkat et saat oldukça geç süt icrbilirsin canım kolay gelsin
Afiyet olsun cnm sabh kahvaltin drgisik olmus corn fleks gibiMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 1 kuru incir
Kahvaltı 10.30: 3 kaşık yulaf ezmesi
1 y kaşığı kuru üzüm
1 bardak süt
Ara: direk kahvesi 1 kuru incir
Öğle akşam 15.00: 1 tabak karnbahrli salata
1 açma, 1 ıslak kek
Ara 21.00: Türk Kahvesi 2 kuru kayısı 10 fındık
Bitki Çayı 2.5 litre su
(Aksam yiyemedim çünkü karnibahar beni çok sisirdi, ilk defa çiğ yedim hala sisim)
En azindan hafif yemeseydin iyiyidi ama nys:)Dayanamadım 120 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?