Canım moralimizi bozmadan önümüzdeki hafta toparlanalım.Bende kilo bildirimi yapayım üzülerek tabi nefsimi tutmayı bi başaramıyorum
Geçen hafta:86
Bu hafta:87
+1 kilo
Mislisse canım istersen beni gruptan çıkart çok başarısızım
Niye yapamıyorum hiç anlamıyorum kendimi hem kilolarımla çok mutsuzum hemde 1-2 gün sıkı rejim yapıp 3.gün bozuyorum
Bu hafta artı haftası galiba.telafi ederiz iñş.
Seni tebrik ediyorum. Çok iyisin canım.Gunaaydinnnnn fistiklarrr....
Simdikkk...gecen haftaaa:62.7 yken
Bu haftaaa:62.2 olmusummmm ve tam taminaaa -500 gr cikk verebilmisim...sonuc olaraktaa guncel kilom 62.2 olarak yola devam...haftayaa 61 goruceemm insallah..
Mislisse mrb ....sonuclarim canim...senin kilonu merak ediyorummm...
Geçmiş olsun canım.allah şifa versin.Merhaba arkadşlar,
ben çok fena grip oldum
sabah tartılmak aklıma bile gelmedi , şuan hastanedeyim , doktor sırası bekliyorum.
Çok fazla hasta var .
Yarın tartılıp yazsam olur mu ?
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Aslında çok iyi başladım.2 haftadır bahaneler bulup sporuda diyetide başladım.bugun tekrar başlıyorum.hep beraber muvaffak oluruz ınş.Canım sana nazarmi değdi her hafta veriyordunbu hafta eminim telafi edersin canım
Aslında çok değişiyor.42 ,44 ,46.genelde 44 canım.sen?Olsun canım moral bozma benden bin kat iyisin
Kaç beden giyiniyorsun canım sen??
Tebrikler canım.bende çok dikkat edip 300 ,500 gram verince üzülüyordum.2 haftadır azıcık dikkat etmeyince artıdayim.şunu anladım ki -200e bile şükretmek lazım.Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.0
Fark _600
Memnun değilim çünkü bu hafta spor da menülerde de cok dikkat ettim. Benim yerimde başka biri olsaydı bir kilodan fazla vermiştiMislisse
Tebrikler canımKilo bildirimim
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.0
Fark _600
Memnun değilim çünkü bu hafta spor da menülerde de cok dikkat ettim. Benim yerimde başka biri olsaydı bir kilodan fazla vermiştiMislisse
Joleyaaaaa joleyaaaaa napiyorsunnn canimm kilomu aldin oooy oyyy kiyamamm tombis tombismi oldun sen ..cok yakismis kilo almak sana..hihihihihihihi...kizma ama haa isin sakasi tabii...tesekkur ederim tebriklerin icin...olsun haftaya gecersin belki benii...ooy kiyamam yaa...Günaydın kızlar bu hafta hiç kismadan yedim bir kez başlayınca gerisi geldi malesef.ama ilk kez artida olduğum için morelimi bozmamaya calisicam.son hız devam inşallah benim gibi artı da olanlarda morelinizu yüksek tutun haftaya daha iyi olucak inşallah.tarti fotom sabah eşimin telinde gitti ben atamadan onun için atamıyorum.
Geçen hafta 62.4
Bu hafta 63.5
Fark +1.100 gr
Çok geçmiş olsun canımBizde şuan ailecek doktordayız kızım oğlum ateşlendi
Maalesef ayrılamadık daha haftaya pazartesi gidiyorum. Ama servis başlatmış uçak firması o götürmeyecek o yüzden mutluyum. Ve bu son gelişim kesinlikle. O evlenene kadar bir daha gelmeyi düşünmüyorum mecbur kalmadıkça. Gönlümü filanda almaz emin ol bu 4. S.... git deyişi. Alıştım artık. Allah içine merhamet ve Allah korkusu versin inşallah. Erkekler yüzünden gelin görümce muhabbeti çıkıyor. Sevgilisine yağdırıyor aileye gelince 3-5 kuruşun hesabı yapılıyor.Kıyamam sana.Keşke böyle ayrılmasaydınız.hatasını anlar ve gönlünü alır inş
Yaa dimi rahat rahat yiyin hafta sonlarıAynen yaaaa
İşte pazartesi olması bu yüzden çok iyi kaçmaması için en iyisi pazartesi. Başka nasıl kilo vercez. Kaçırmayalım kaçmamalı. :)genelde ben de aynı durum söz konusunu, haftasonları kaçıyor
Beraber veririz bacımGünaydın kızlar bu hafta hiç kismadan yedim bir kez başlayınca gerisi geldi malesef.ama ilk kez artida olduğum için morelimi bozmamaya calisicam.son hız devam inşallah benim gibi artı da olanlarda morelinizu yüksek tutun haftaya daha iyi olucak inşallah.tarti fotom sabah eşimin telinde gitti ben atamadan onun için atamıyorum.
Geçen hafta 62.4
Bu hafta 63.5
Fark +1.100 gr
Katılıyorum cuma kalmaliydi
46 canımAslında çok değişiyor.42 ,44 ,46.genelde 44 canım.sen?
Amin canım çok sağolBu arada hasta olan arkadaşlar hepinize evlatlara çook geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin kimseye dermansız dert vermesin Rabbim.
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Yok canım şöyle oluyo pazartesi her kesin kafada bitirme tmm yapacağım dediği gün oluyo bu perşembe cuma gibi sarkıyo hafta sonu kopuyo benceeee ama perşembe veya cuma günü tartı günü olunca sarkma olayı olmuyo daha çok haftaya yapıcamlar başlıyo @Mislisse naçizane fikrim kızma tamam mı canımMaalesef ayrılamadık daha haftaya pazartesi gidiyorum. Ama servis başlatmış uçak firması o götürmeyecek o yüzden mutluyum. Ve bu son gelişim kesinlikle. O evlenene kadar bir daha gelmeyi düşünmüyorum mecbur kalmadıkça. Gönlümü filanda almaz emin ol bu 4. S.... git deyişi. Alıştım artık. Allah içine merhamet ve Allah korkusu versin inşallah. Erkekler yüzünden gelin görümce muhabbeti çıkıyor. Sevgilisine yağdırıyor aileye gelince 3-5 kuruşun hesabı yapılıyor.
Yaa dimi rahat rahat yiyin hafta sonları
İşte pazartesi olması bu yüzden çok iyi kaçmaması için en iyisi pazartesi. Başka nasıl kilo vercez. Kaçırmayalım kaçmamalı. :)
Beraber veririz bacım
Ya dimi hafta sonları daha fazla ye diye dimine güzel işte kaçamak yapmaya fırsatımız olmuyor böyle pazartesi - görünmek için daha çok k dikkat ederek kilo vermemizi kolaylaştırmalı böyle düşünün.
Amacımız kilo vermek kaçamak yapmak değil.hafta sonlarını kaçamak günü görüp rahatlıyoruz. Rahatlamamalıyız. Dikkat etmeliyiz. Kızacaksınız belki bana ama eve dönünce dikkat edebileceğim tekrar. Burda düzen yok. Evde 6 da yerdim burda 7-8 buluyor.
olucaz canim ben inaniyorum sende inanAh şu cıslar olmasa var yaaaa biz 1aya fıstık gibi olacazda neyse artık 3aya fıstık gibi oluruz bizde
cok gecmis olsun herkes hasta nerdeyse simdi nasillar peki?Kızlar eşim hala grip ve oğluşumda nezle.geniz akıntısı var.hafif öksürüyor.onlara bakıyorum.girmeye fırsat olmadı.yazayım dedim.menüm şöyle
Kahvaltı 8.30
1 kase bol yeşillikli yumurta salatası.10 zeytin.2 kk peynir.1 havuç.1 salatalık. 1 kırm biber.çay
Öğle 14.30
Yine kahvaltılık bişeyler yedim.yemek yapamayınca.1 kase kuruyemiş.
Akşam 18.40
2 kepçe çorba.1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 küçük kase kuruyemiş goji berry çayı.
Hastalarımı uyutunca Leslie 4 mil yaptım.su 2lt.
Yarın tartı günü bakalım neler olacak
canim ya nasil ogluslarin iyiler mi?Slm kizlaaarrr...
Masallah herkes tamgaz devam ediyor...yazdiklarinizi okudum...boyle azimli olursaniz verirsiniz kizlar...bende pek giremedim cocuklarla ugrasiyorum..biliyorsunuz cocuklar iyi olmadimi bende iyi olmuyorum..hic birsey yapasim gelmiyor..ins.yarin sabahtan itibaren hep burdayim...hic tartilmadim..bakim sabaha ne cikicak...
Opuyorum hepiniziii...kalbim sizinle...
kardesin cok yanlis yapmis hatasinin farkina varacaktir merak etme canimCanım kararına saygı duyarız da ben 1 ay olacak haftaya annemdeyim biliyorsun kimseye yorum yapmıyorum zaten. Yanlış hatırlıyorsam özür dilerim ama sende sanki çok aktif değildin zaten. Özel kişisel bir durum yok bendeMislisse gibi düşünüyorum. Bu arada her anımız birbirini tutmuyor yada her dakika keyifli olmuyoruz emin ol hani bazen okumak için bile giresim gelmiyor. En ufak bir örnek vereyim 31 yaşındayım haziranda 32 bitecek 2 yaş küçük erkek kardeşim bana Bayrampaşa'dan Sabiha havaalanı için yaktığı benzinin muhabbeti yüzünden s..... git dedi mesela böyle bişey yaşamışken insan nasıl yorum yapar ki
Yani kişisel bişey düşünme bence yolunu yarıda bırakma. Ama sen bilirsin.
hah soyle boyle dusunmene sevindim dedigin gibi hersey bize bagliHepinize iyi geceler kızlar.
Bu hafta hastalık,can sıkıntısı,kar kış derken,rahat bi hafta oldu.hiç şeker yemedim.Ama karbonhidrata dikkat edemedim.börekler makarnalar gitti malesef.Lesliede yapamadım.2 gündür karda yürüyoruz.1 aylık emeğimi heba etmek üzere olduğumu farkettim.Şunu anladım ki herşey iç huzuru ve morale bağlı.canım sıkkın olunca hiç motive olamıyorum.çok şükür şimdi oğlum daha iyi.yarın büyük ihtimal artı çıkarım.Ama hiç moralimi bozmadan,yepyeni bir sayfa âçarak,daha sıkı bir şekilde başlıcam.sizde beni sıkıştırıp, kulağımdan çekebilirsiniz.
İyiki varsınız.tekrar aranızda olmak güzel...
cok guzel bi rakam canim tebrik ederimKızlaaaar hepinize günaydın tatlı bayanlar.ilk bildirim bnden gelsin.mutluyummm çünkü regl olmasna rağmen 700 gr gitmiş.
geçen hafta 69.9 du.
Şimdi 69.2
Fark: -700gr
Eki Görüntüle 1936534
canim olsun lutfen moralini bozma hani birakmicaktik hicbiyere birakmam seni bu hafta daha dikkat ediceksin ve kendini kasmicalsin anlastik mi canim ?Bende kilo bildirimi yapayım üzülerek tabi nefsimi tutmayı bi başaramıyorum
Geçen hafta:86
Bu hafta:87
+1 kilo
Mislisse canım istersen beni gruptan çıkart çok başarısızım
Niye yapamıyorum hiç anlamıyorum kendimi hem kilolarımla çok mutsuzum hemde 1-2 gün sıkı rejim yapıp 3.gün bozuyorum
bu hafta boyle olabilir canim ama bu hafta sen daha iyisini yaparsin guveniyoruz sanaGünaydın kızlar...
Bu haftanın böyle olacağı belliydi.artıdayım,moralimi bozmadan devam edeceğim.
Geçen hafta:78.6
Güncel:79.1
Fark:+500
olabilir canim sende bozma moralini bu hafta daha iyi olacaktir eminim
bence boyle olmasi daha iyi oldu hafta sonu kacamk yaparim dusuncesi olmuyor en azindanhaftasonu kaçırıyoruz genelde o yüzden pazartesileri + çıkıyoruz keşke cuma gününde kalsaydı tartı günümüz
cok guzel canim tebrikkk ederim seni masallah aramizda bi istikrarli sensin heeeGunaaydinnnnn fistiklarrr....
Simdikkk...gecen haftaaa:62.7 yken
Bu haftaaa:62.2 olmusummmm ve tam taminaaa -500 gr cikk verebilmisim...sonuc olaraktaa guncel kilom 62.2 olarak yola devam...haftayaa 61 goruceemm insallah..
Mislisse mrb ....sonuclarim canim...senin kilonu merak ediyorummm...
cok gecmis olsun canim acil sifalar oncelikle yarin sabah erkenden vermn kaydi ile olur listeyi bugun yayinlayacktim yoksaMerhaba arkadşlar,
ben çok fena grip oldum
sabah tartılmak aklıma bile gelmedi , şuan hastanedeyim , doktor sırası bekliyorum.
Çok fazla hasta var .
Yarın tartılıp yazsam olur mu ?
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
iste kacmamasi afina pazartesi iyidir iyigenelde ben de aynı durum söz konusunu, haftasonları kaçıyor
Cok dengeli gidiyosun canim verdigini tekrar aliyosun heeeGünaydın kızlar bu hafta hiç kismadan yedim bir kez başlayınca gerisi geldi malesef.ama ilk kez artida olduğum için morelimi bozmamaya calisicam.son hız devam inşallah benim gibi artı da olanlarda morelinizu yüksek tutun haftaya daha iyi olucak inşallah.tarti fotom sabah eşimin telinde gitti ben atamadan onun için atamıyorum.
Geçen hafta 62.4
Bu hafta 63.5
Fark +1.100 gr
hayiirrrr p.tesi iyidirKatılıyorum cuma kalmaliydi
kesinlikle oyuzden burdayiz canlarCanım sen geçen hafta da artidaydin değilmi ?Ne olur morelini bozma guruptan çıkmak aklına bile gelmesin bende iki gün dikkat sonra bozuyorum daha bir hafta sıkı bir rejim yaptığımı bilmemonun için buradayız canım pes etmek yok haftaya fazlasıyla vericez inan buna
kesinlikle katiliyorum birakmak yok kizlarCanım moralimizi bozmadan önümüzdeki hafta toparlanalım.
Bu hafta artı haftası galiba.telafi ederiz iñş.
Seni tebrik ediyorum. Çok iyisin canım.
Geçmiş olsun canım.allah şifa versin.
Aslında çok iyi başladım.2 haftadır bahaneler bulup sporuda diyetide başladım.bugun tekrar başlıyorum.hep beraber muvaffak oluruz ınş.
canim bence cok iyi bi rakm bence sirf yagdir bu giden o yuzden mutlu ol lutfenKilo bildirimim
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.0
Fark _600
insallah ama joleya cok iyi dengeliyorJoleyaaaaa joleyaaaaa napiyorsunnn canimm kilomu aldin oooy oyyy kiyamamm tombis tombismi oldun sen ..cok yakismis kilo almak sana..hihihihihihihi...kizma ama haa isin sakasi tabii...tesekkur ederim tebriklerin icin...olsun haftaya gecersin belki benii...ooy kiyamam yaa...
Cok gecmis olsun nasilsiniz simdi ?Bizde şuan ailecek doktordayız kızım oğlum ateşlendi
tmm canim evine gidince senden atak bekliyoruz o zamn ve soylediklerinede harfiyen katiliyorumMaalesef ayrılamadık daha haftaya pazartesi gidiyorum. Ama servis başlatmış uçak firması o götürmeyecek o yüzden mutluyum. Ve bu son gelişim kesinlikle. O evlenene kadar bir daha gelmeyi düşünmüyorum mecbur kalmadıkça. Gönlümü filanda almaz emin ol bu 4. S.... git deyişi. Alıştım artık. Allah içine merhamet ve Allah korkusu versin inşallah. Erkekler yüzünden gelin görümce muhabbeti çıkıyor. Sevgilisine yağdırıyor aileye gelince 3-5 kuruşun hesabı yapılıyor.
Yaa dimi rahat rahat yiyin hafta sonları
İşte pazartesi olması bu yüzden çok iyi kaçmaması için en iyisi pazartesi. Başka nasıl kilo vercez. Kaçırmayalım kaçmamalı. :)
Beraber veririz bacım
Ya dimi hafta sonları daha fazla ye diye dimine güzel işte kaçamak yapmaya fırsatımız olmuyor böyle pazartesi - görünmek için daha çok k dikkat ederek kilo vermemizi kolaylaştırmalı böyle düşünün.
Amacımız kilo vermek kaçamak yapmak değil.hafta sonlarını kaçamak günü görüp rahatlıyoruz. Rahatlamamalıyız. Dikkat etmeliyiz. Kızacaksınız belki bana ama eve dönünce dikkat edebileceğim tekrar. Burda düzen yok. Evde 6 da yerdim burda 7-8 buluyor.
canim sende + 1000 gr almissin sanirim iyi olmamis ama telafi edecegine inaniyorum evine gidince ;(
hayir cnm ne kizmasi ama dedigim gibi kacamk yapilmasin diye p.tesi dedik zaten o yuzden pzt iyiYok canım şöyle oluyo pazartesi her kesin kafada bitirme tmm yapacağım dediği gün oluyo bu perşembe cuma gibi sarkıyo hafta sonu kopuyo benceeee ama perşembe veya cuma günü tartı günü olunca sarkma olayı olmuyo daha çok haftaya yapıcamlar başlıyoMislisse naçizane fikrim kızma tamam mı canım
Bende 44 -46 yim46 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?