2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım moralimizi bozmadan önümüzdeki hafta toparlanalım.
günaydın hanımlar
önceki hafta 65.1 dim bu hafta 65.7
+600
Mislisse
Bu hafta artı haftası galiba.telafi ederiz iñş.
Seni tebrik ediyorum. Çok iyisin canım.
Geçmiş olsun canım.allah şifa versin.
Canım sana nazarmi değdi her hafta veriyordun bu hafta eminim telafi edersin canım
Aslında çok iyi başladım.2 haftadır bahaneler bulup sporuda diyetide başladım.bugun tekrar başlıyorum.hep beraber muvaffak oluruz ınş.

Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.0
Fark _600
Memnun değilim çünkü bu hafta spor da menülerde de cok dikkat ettim. Benim yerimde başka biri olsaydı bir kilodan fazla vermişti Mislisse
Tebrikler canım.bende çok dikkat edip 300 ,500 gram verince üzülüyordum.2 haftadır azıcık dikkat etmeyince artıdayim.şunu anladım ki -200e bile şükretmek lazım.

Joleyaaaaa joleyaaaaa napiyorsunnn canimm kilomu aldin oooy oyyy kiyamamm tombis tombismi oldun sen ..cok yakismis kilo almak sana..hihihihihihihi...kizma ama haa isin sakasi tabii...tesekkur ederim tebriklerin icin...olsun haftaya gecersin belki benii...ooy kiyamam yaa...

Kıyamam sana.Keşke böyle ayrılmasaydınız.hatasını anlar ve gönlünü alır inş
Maalesef ayrılamadık daha haftaya pazartesi gidiyorum. Ama servis başlatmış uçak firması o götürmeyecek o yüzden mutluyum. Ve bu son gelişim kesinlikle. O evlenene kadar bir daha gelmeyi düşünmüyorum mecbur kalmadıkça. Gönlümü filanda almaz emin ol bu 4. S.... git deyişi. Alıştım artık. Allah içine merhamet ve Allah korkusu versin inşallah. Erkekler yüzünden gelin görümce muhabbeti çıkıyor. Sevgilisine yağdırıyor aileye gelince 3-5 kuruşun hesabı yapılıyor.
Yaa dimi rahat rahat yiyin hafta sonları
genelde ben de aynı durum söz konusunu, haftasonları kaçıyor
İşte pazartesi olması bu yüzden çok iyi kaçmaması için en iyisi pazartesi. Başka nasıl kilo vercez. Kaçırmayalım kaçmamalı. :)
Beraber veririz bacım
Katılıyorum cuma kalmaliydi

Ya dimi hafta sonları daha fazla ye diye dimi ne güzel işte kaçamak yapmaya fırsatımız olmuyor böyle pazartesi - görünmek için daha çok k dikkat ederek kilo vermemizi kolaylaştırmalı böyle düşünün.

Amacımız kilo vermek kaçamak yapmak değil.hafta sonlarını kaçamak günü görüp rahatlıyoruz. Rahatlamamalıyız. Dikkat etmeliyiz. Kızacaksınız belki bana ama eve dönünce dikkat edebileceğim tekrar. Burda düzen yok. Evde 6 da yerdim burda 7-8 buluyor.

Kizlar kusura bakmayin biraz geciktim kg bildrimi konusunda

Gecen hafta 83.4
Bu hafta :83.0
Fark :-400 gr (dun ve onceki gun tartildigimda 82.7 dim fark aslinda 700 ydu yani niye boyle oldu anlamadim ama neyse

Yok canım şöyle oluyo pazartesi her kesin kafada bitirme tmm yapacağım dediği gün oluyo bu perşembe cuma gibi sarkıyo hafta sonu kopuyo benceeee ama perşembe veya cuma günü tartı günü olunca sarkma olayı olmuyo daha çok haftaya yapıcamlar başlıyo @Mislisse naçizane fikrim kızma tamam mı canım

Ah şu cıslar olmasa var yaaaa biz 1aya fıstık gibi olacazda neyse artık 3aya fıstık gibi oluruz bizde
olucaz canim ben inaniyorum sende inan

cok gecmis olsun herkes hasta nerdeyse simdi nasillar peki?

canim ya nasil ogluslarin iyiler mi?

kardesin cok yanlis yapmis hatasinin farkina varacaktir merak etme canim

hah soyle boyle dusunmene sevindim dedigin gibi hersey bize bagli

Kızlaaaar hepinize günaydın tatlı bayanlar.ilk bildirim bnden gelsin.mutluyummm çünkü regl olmasna rağmen 700 gr gitmiş.
geçen hafta 69.9 du.
Şimdi 69.2
Fark: -700gr
Eki Görüntüle 1936534
cok guzel bi rakam canim tebrik ederim

canim olsun lutfen moralini bozma hani birakmicaktik hicbiyere birakmam seni bu hafta daha dikkat ediceksin ve kendini kasmicalsin anlastik mi canim ?

Günaydın kızlar...
Bu haftanın böyle olacağı belliydi.artıdayım,moralimi bozmadan devam edeceğim.
Geçen hafta:78.6
Güncel:79.1
Fark:+500
bu hafta boyle olabilir canim ama bu hafta sen daha iyisini yaparsin guveniyoruz sana

günaydın hanımlar
önceki hafta 65.1 dim bu hafta 65.7
+600
Mislisse
olabilir canim sende bozma moralini bu hafta daha iyi olacaktir eminim

haftasonu kaçırıyoruz genelde o yüzden pazartesileri + çıkıyoruz keşke cuma gününde kalsaydı tartı günümüz
bence boyle olmasi daha iyi oldu hafta sonu kacamk yaparim dusuncesi olmuyor en azindan

cok guzel canim tebrikkk ederim seni masallah aramizda bi istikrarli sensin heee

cok gecmis olsun canim acil sifalar oncelikle yarin sabah erkenden vermn kaydi ile olur listeyi bugun yayinlayacktim yoksa

genelde ben de aynı durum söz konusunu, haftasonları kaçıyor
iste kacmamasi afina pazartesi iyidir iyi

Cok dengeli gidiyosun canim verdigini tekrar aliyosun heee bi kere bosverdim diyip su salma olayi olmasa keske hicbirimizde daha iyi olacak ;(

Katılıyorum cuma kalmaliydi
hayiirrrr p.tesi iyidir

kesinlikle oyuzden burdayiz canlar

kesinlikle katiliyorum birakmak yok kizlar

Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.0
Fark _600
Memnun değilim çünkü bu hafta spor da menülerde de cok dikkat ettim. Benim yerimde başka biri olsaydı bir kilodan fazla vermişti Mislisse
canim bence cok iyi bi rakm bence sirf yagdir bu giden o yuzden mutlu ol lutfen

insallah ama joleya cok iyi dengeliyor

Bizde şuan ailecek doktordayız kızım oğlum ateşlendi
Cok gecmis olsun nasilsiniz simdi ?
tmm canim evine gidince senden atak bekliyoruz o zamn ve soylediklerinede harfiyen katiliyorum

canim sende + 1000 gr almissin sanirim iyi olmamis ama telafi edecegine inaniyorum evine gidince ;(

hayir cnm ne kizmasi ama dedigim gibi kacamk yapilmasin diye p.tesi dedik zaten o yuzden pzt iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…