Pamik canim mrb...uzme kendini ..oluyor boyle her ailede...cikiyor bi tanee..bizdede var ..bende bekarken inan tekme yumruk giriyorduk birbirimizle..benden bir yas kucuk erkek kardesimle..tlfnumu wc ye atmisti..kiskancligindan...sonra abim birgun bilgisayarda oturuyor abi dedim yarim saat oturabilirmiyim bilgisayarda ooooo senmisin diyen kovmustu beni...ama kardes iste seviyorum genede keretalari canlarim benim onlar tahtalari eksik olsada...birgun elbet anlar degerini..kardeslik bu dunyadaki en guzel duygulardan birisi..uzulme canim..gencligine cahilligine ver gitsin..İnşallah kuzum inşallah. Bu arada bana dua edermisin eve dönünce namaza başlamak istiyorum.
çok geçmiş olsun canım.Oğluşumu bekliyorum ateşli çok şimdi tam düştü hadi uyuyayım derim kızım ateşlenir kesin ne zor anne olmak demi kızlar....
Güzel yönleride bi okadar çok
Dün kızım ateşlendi gittim yanına yattım anne ilaç gibi geldin bana dedi öylece sarıldı uyuya kaldı
İnşallah dediğin gibi olur ama sanmıyorum resmen düşmanı gibi konuşuyor. Yani böyle kardeş kavgası be gördüm ne duydum. Neyse Allah'tan hayırlısı.Pamik canim mrb...uzme kendini ..oluyor boyle her ailede...cikiyor bi tanee..bizdede var ..bende bekarken inan tekme yumruk giriyorduk birbirimizle..benden bir yas kucuk erkek kardesimle..tlfnumu wc ye atmisti..kiskancligindan...sonra abim birgun bilgisayarda oturuyor abi dedim yarim saat oturabilirmiyim bilgisayarda ooooo senmisin diyen kovmustu beni...ama kardes iste seviyorum genede keretalari canlarim benim onlar tahtalari eksik olsada...birgun elbet anlar degerini..kardeslik bu dunyadaki en guzel duygulardan birisi..uzulme canim..gencligine cahilligine ver gitsin..
Canim cok gecmis olsun..anne olmak zor ama biliyorsun ki bu dunyadaki en guzel duygu...en buyuk hediye cocuklarimiz..yasama sebeplerimiz ..ben suan iki oglumun ortasinda yatiyorum..cunku ustlerini acarsa usurler diye kiyamiyorum..esimde garibim tek basina uyuyor..anne olmadan once yasamamisim gibi..cok tatlilarr yaaa...Oğluşumu bekliyorum ateşli çok şimdi tam düştü hadi uyuyayım derim kızım ateşlenir kesin ne zor anne olmak demi kızlar....
Dün kızım ateşlendi gittim yanına yattım anne ilaç gibi geldin bana dedi öylece sarıldı uyuya kaldı
Duzelir canim..simdi daha bekar oldugu icin daha cocukca davraniyor..bi evlensin hayatin zorluklarini bi gorup yasasin..olgunlasacaktir..degisiyorlar inanki..İnşallah dediğin gibi olur ama sanmıyorum resmen düşmanı gibi konuşuyor. Yani böyle kardeş kavgası be gördüm ne duydum. Neyse Allah'tan hayırlısı.
Canimm yaaa bu resimdekilerin hepsini yasadim..ahhh ahh ne zor gunlerdi..ama bi daha olsa bi daha yasarim yani...bi guluyorlardi bende ne yorgunluk ne sinir hicbisey kalmiyordu...herseyleri tatlii onlarin..
Teşekkür ederim canım aynen doğru çok güzel bir karikatür olmuş
Teşekkürler canım evet omların iyiliği için uyunmuyor hakikaten öncelik hep onlarınCanim cok gecmis olsun..anne olmak zor ama biliyorsun ki bu dunyadaki en guzel duygu...en buyuk hediye cocuklarimiz..yasama sebeplerimiz ..ben suan iki oglumun ortasinda yatiyorum..cunku ustlerini acarsa usurler diye kiyamiyorum..esimde garibim tek basina uyuyor..anne olmadan once yasamamisim gibi..cok tatlilarr yaaa...
canim kg bildirimini bizim hmfibi yaparsan sevinirimKizlar disardaydim butun gun banka islari falan tarti bildirimi yapim hemen 98.9 kilom
Kız kocisle çocuklar la bir hafta sonu keyfimix var onu damı yapmiyalim
Kızlar öğlene kadar oğluşumla ilgilendim daha iyi çok şükür.eşimde toparlandı biraz.sabah kahvaltı hazırla yemek yap fln koşuşturmayla geçti.sadece son sayfaya yazdıklarınızı okuyabildim.
Eksideki arkadaşlarımı tebrik ederim.artıda olanlara da moral bozmayın diyorum.bazen ne kadar çabalasak da artıda oluyoruz.ama sonraki hafta kesin eksiye geçilir.tam gaz devam kızlar...
Bgünkü menüm
Kahvaltı 7
1 has yum.15zeytin.3kk peynir.1salatalık.1 dilim kırmzı biber.1 yeşil biber.çay
Öğle 12.45
1kase mercimek çorbası. 1 tabak kıymalı karnabahar.1 kase yoğurt
Akşam 18.25
1 tabak ciğer tava.2 bardak kefir.1 küçük kase çiğ kuruyemiş
Sabah 10da leslie 4 mil 1 saat yaptım.spordan sonra 1 fincan yeşil çay.su 2 lt.
Menümü yazayım hemen
Kahvaltı
2dilim kızarmış ekmek
Bal
1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
Biraz Nutella
Ara 1elma
Boza leblebili(çok seviyorum yaaa)
Öğlen
3-4kaşık yoğurt
Müsli
Sade kahve
1bitter
Akşam
3kaşık patates yemeği
2köfte 1kanat
Turşu
Spor bütün gün koşturmaca
Birazdan çay ve yaban mersini yerin
Menude spor da iyi canım
Canım menun güzel leblebi li boza ilk defa duydum bozaya bende bayılırım
Kızlar ben spor yaparken çok çabuk yoruluyorum yarım saat spor sayılı yapmisimdir ip te 100 kez atlıyorum onuda dinlene dinlene sizce bende kalp rahatsızlığı filan olabilirmi ?
Boza mııı bayılırııımmmm eve dönünce ilk işim boza yapmaaaaakkkk :))
Bende sendenim canım
Oğluşumu bekliyorum ateşli çok şimdi tam düştü hadi uyuyayım derim kızım ateşlenir kesin ne zor anne olmak demi kızlar....
Selam kızlar ben geldim. bugün yogun bir gündü benim için :) sabah kızımı sağlık ocağına rutin Boy kilo ölçümüne götürdüm. Öğle vaktinde annemlere gittim aksama kadar. Akşam da eşimin kuzenine çaya gittik 1 saat önce geldikve tabiki bugün yediklerim karbonlu ve cısslarla doluydu yalnız var ya karbon bana hiç yaramıyor arkadaşlar şu an Karnım resmen gaz dolu acayip şişkinlik yaptı bende
Bugün sağlıklı beslenme adına yaptığım tek iyi şey içtiğim 2.5 litre suydu
Ayy inşallah yaa inşallah. Moral olarak tatil niyetine geliyorum daha beter olup dönüyorum her seferinde. İnsanın en huzurlu olduğ yerlerden biri anne evi değil mi ya
Kilo olarakta anladım ki moral yoksa tıkınmak var. Bu yüzden çok aldım. Ama şöyle düşünücem motivasyonu azaltmamak için zaten veremiyordum son zamanlarda şoklamış direncimi kırmış olurum dönünce belki fazlasıyla veririm. @tevafuk55 Olur mu ki?
Evet artık farkındayım tüm dikkatleri çektim üstümeişim dahamı zor dahamı kolay bilemedim
Valla aslında eğer mutlu bir evlilik ve sağlıklı evlatların varsa en huzurlu ev kendi evidir insanın bana göre :) canını sıkma canım değmez inanki hepsi bize sinir olarak geri geliyor..
İnşallah kuzum inşallah. Bu arada bana dua edermisin eve dönünce namaza başlamak istiyorum.
Aynen benim içinde öyle hatta eşim hep sana şaşıyorum memlekete hep gönülsüz gidiyon der ama neyapayım evim bi başka laf sokan Yok işime gücüme karışan Yok kalbim kırılır her seferinde bi evime gitsem diye gün sayarım resmen...
Pamik canim mrb...uzme kendini ..oluyor boyle her ailede...cikiyor bi tanee..bizdede var ..bende bekarken inan tekme yumruk giriyorduk birbirimizle..benden bir yas kucuk erkek kardesimle..tlfnumu wc ye atmisti..kiskancligindan...sonra abim birgun bilgisayarda oturuyor abi dedim yarim saat oturabilirmiyim bilgisayarda ooooo senmisin diyen kovmustu beni...ama kardes iste seviyorum genede keretalari canlarim benim onlar tahtalari eksik olsada...birgun elbet anlar degerini..kardeslik bu dunyadaki en guzel duygulardan birisi..uzulme canim..gencligine cahilligine ver gitsin..
Canim cok gecmis olsun..anne olmak zor ama biliyorsun ki bu dunyadaki en guzel duygu...en buyuk hediye cocuklarimiz..yasama sebeplerimiz ..ben suan iki oglumun ortasinda yatiyorum..cunku ustlerini acarsa usurler diye kiyamiyorum..esimde garibim tek basina uyuyor..anne olmadan once yasamamisim gibi..cok tatlilarr yaaa...
Mislisse
canım kusura bakma, dün iş yüzünden giremedim. sonrada kar yüzünden paydos edildi yazamadım bi türlü.
geçen hafta. 91.700
güncel: 91.600
diyetsiyenim ve spor hocam diyetimi değiştirdi. sarkmalar veya deri bozulmaları olmaması için bir süre kilo korumaya geçmem gerekiyormuş. 2 hafta falan böyle sürecekmiş. ne kilo alcakmışım nede vericekmişim. sadece vücdumu sıkılaştırıcak derimi gericek spor yapıcakmışım. :/ diyetim çok değişti. yarın yeni menümü yazarım kızlar. ve baya uymak zorundaymışım sağlıklı bi beden için.
inşallah telafi edebiliriz canımCanım moralimizi bozmadan önümüzdeki hafta toparlanalım.
Bu hafta artı haftası galiba.telafi ederiz iñş.
Seni tebrik ediyorum. Çok iyisin canım.
Geçmiş olsun canım.allah şifa versin.
Aslında çok iyi başladım.2 haftadır bahaneler bulup sporuda diyetide başladım.bugun tekrar başlıyorum.hep beraber muvaffak oluruz ınş.
olucaz canim ben inaniyorum sende inan
cok gecmis olsun herkes hasta nerdeyse simdi nasillar peki?
canim ya nasil ogluslarin iyiler mi?
kardesin cok yanlis yapmis hatasinin farkina varacaktir merak etme canim
hah soyle boyle dusunmene sevindim dedigin gibi hersey bize bagli
cok guzel bi rakam canim tebrik ederim
canim olsun lutfen moralini bozma hani birakmicaktik hicbiyere birakmam seni bu hafta daha dikkat ediceksin ve kendini kasmicalsin anlastik mi canim ?
bu hafta boyle olabilir canim ama bu hafta sen daha iyisini yaparsin guveniyoruz sana
olabilir canim sende bozma moralini bu hafta daha iyi olacaktir eminim
bence boyle olmasi daha iyi oldu hafta sonu kacamk yaparim dusuncesi olmuyor en azindan
cok guzel canim tebrikkk ederim seni masallah aramizda bi istikrarli sensin heee
cok gecmis olsun canim acil sifalar oncelikle yarin sabah erkenden vermn kaydi ile olur listeyi bugun yayinlayacktim yoksa
iste kacmamasi afina pazartesi iyidir iyi
Cok dengeli gidiyosun canim verdigini tekrar aliyosun heeebi kere bosverdim diyip su salma olayi olmasa keske hicbirimizde daha iyi olacak ;(
hayiirrrr p.tesi iyidir
kesinlikle oyuzden burdayiz canlar
kesinlikle katiliyorum birakmak yok kizlar
canim bence cok iyi bi rakm bence sirf yagdir bu giden o yuzden mutlu ol lutfen
insallah ama joleya cok iyi dengeliyor
Cok gecmis olsun nasilsiniz simdi ?
tmm canim evine gidince senden atak bekliyoruz o zamn ve soylediklerinede harfiyen katiliyorum
canim sende + 1000 gr almissin sanirim iyi olmamis ama telafi edecegine inaniyorum evine gidince ;(
kuzum dönmesine dönerizde tartı işi pazartesi olunca sakat.
Yok canım oyle düsunmeYapmaaaaa incelmek için fedakarlık gerek yememek gerek
Yani
Canım kırdıysam özür dilerim kırmak istemedim.
Bu erkek kardeşler hep aynı oluyor demekki bendede bir abi birde kardeş var ikiside evlendi düzelen gören yok canımPamik canim mrb...uzme kendini ..oluyor boyle her ailede...cikiyor bi tanee..bizdede var ..bende bekarken inan tekme yumruk giriyorduk birbirimizle..benden bir yas kucuk erkek kardesimle..tlfnumu wc ye atmisti..kiskancligindan...sonra abim birgun bilgisayarda oturuyor abi dedim yarim saat oturabilirmiyim bilgisayarda ooooo senmisin diyen kovmustu beni...ama kardes iste seviyorum genede keretalari canlarim benim onlar tahtalari eksik olsada...birgun elbet anlar degerini..kardeslik bu dunyadaki en guzel duygulardan birisi..uzulme canim..gencligine cahilligine ver gitsin..
PikiYok canım oyle düsunme
Bende sanmıyorum ya neyseBu erkek kardeşler hep aynı oluyor demekki bendede bir abi birde kardeş var ikiside evlendi düzelen gören yok canım
Herkes Hasta yaTamamdirMislisse canim kizim hasta hemen yazip ciktim acele oldu bundan sonra oyle yaparim
Evet canım benim çevremdede herkes hasta kış çok soğuk geçiyo bu sene amaHerkes Hasta yasize de geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?