2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

İnşallah kuzum inşallah. Bu arada bana dua edermisin eve dönünce namaza başlamak istiyorum.
Pamik canim mrb...uzme kendini ..oluyor boyle her ailede...cikiyor bi tanee..bizdede var ..bende bekarken inan tekme yumruk giriyorduk birbirimizle..benden bir yas kucuk erkek kardesimle..tlfnumu wc ye atmisti..kiskancligindan...sonra abim birgun bilgisayarda oturuyor abi dedim yarim saat oturabilirmiyim bilgisayarda ooooo senmisin diyen kovmustu beni...ama kardes iste seviyorum genede keretalari canlarim benim onlar tahtalari eksik olsada...birgun elbet anlar degerini..kardeslik bu dunyadaki en guzel duygulardan birisi..uzulme canim..gencligine cahilligine ver gitsin..

çok geçmiş olsun canım.

Bu karikatür tam da söylediklerine ithafen canım :)

İnşallah dediğin gibi olur ama sanmıyorum resmen düşmanı gibi konuşuyor. Yani böyle kardeş kavgası be gördüm ne duydum. Neyse Allah'tan hayırlısı.

Canim cok gecmis olsun..anne olmak zor ama biliyorsun ki bu dunyadaki en guzel duygu...en buyuk hediye cocuklarimiz..yasama sebeplerimiz ..ben suan iki oglumun ortasinda yatiyorum..cunku ustlerini acarsa usurler diye kiyamiyorum..esimde garibim tek basina uyuyor..anne olmadan once yasamamisim gibi..cok tatlilarr yaaa...

İnşallah dediğin gibi olur ama sanmıyorum resmen düşmanı gibi konuşuyor. Yani böyle kardeş kavgası be gördüm ne duydum. Neyse Allah'tan hayırlısı.
Duzelir canim..simdi daha bekar oldugu icin daha cocukca davraniyor..bi evlensin hayatin zorluklarini bi gorup yasasin..olgunlasacaktir..degisiyorlar inanki..

çok geçmiş olsun canım.
Eki Görüntüle 1937082
Canimm yaaa bu resimdekilerin hepsini yasadim..ahhh ahh ne zor gunlerdi..ama bi daha olsa bi daha yasarim yani...bi guluyorlardi bende ne yorgunluk ne sinir hicbisey kalmiyordu...herseyleri tatlii onlarin..

Teşekkürler canım evet omların iyiliği için uyunmuyor hakikaten öncelik hep onların

Mislisse
canım kusura bakma, dün iş yüzünden giremedim. sonrada kar yüzünden paydos edildi yazamadım bi türlü.

geçen hafta. 91.700
güncel: 91.600

diyetsiyenim ve spor hocam diyetimi değiştirdi. sarkmalar veya deri bozulmaları olmaması için bir süre kilo korumaya geçmem gerekiyormuş. 2 hafta falan böyle sürecekmiş. ne kilo alcakmışım nede vericekmişim. sadece vücdumu sıkılaştırıcak derimi gericek spor yapıcakmışım. :/ diyetim çok değişti. yarın yeni menümü yazarım kızlar. ve baya uymak zorundaymışım sağlıklı bi beden için.

Kizlar disardaydim butun gun banka islari falan tarti bildirimi yapim hemen 98.9 kilom
canim kg bildirimini bizim hmfibi yaparsan sevinirim

Gecen hafta.100.5
Guncel:98.9
Fark:-1.600 gr gibi anlastik mi

cok iyi bi rakam gitmis tebrik ederim canim birinci sensin belli

Kız kocisle çocuklar la bir hafta sonu keyfimix var onu damı yapmiyalim

Menude spor da iyi canım

Canım menun güzel leblebi li boza ilk defa duydum bozaya bende bayılırım

Kızlar ben spor yaparken çok çabuk yoruluyorum yarım saat spor sayılı yapmisimdir ip te 100 kez atlıyorum onuda dinlene dinlene sizce bende kalp rahatsızlığı filan olabilirmi ?

Boza mııı bayılırııımmmm eve dönünce ilk işim boza yapmaaaaakkkk :))

Bende sendenim canım

Evet artık farkındayım tüm dikkatleri çektim üstüme işim dahamı zor dahamı kolay bilemedim

Valla aslında eğer mutlu bir evlilik ve sağlıklı evlatların varsa en huzurlu ev kendi evidir insanın bana göre :) canını sıkma canım değmez inanki hepsi bize sinir olarak geri geliyor..

İnşallah kuzum inşallah. Bu arada bana dua edermisin eve dönünce namaza başlamak istiyorum.

çok geçmiş olsun canım.
Eki Görüntüle 1937082

inşallah telafi edebiliriz canım

inşallah bu hafta telafi edeceğiz canım

kuzum dönmesine dönerizde tartı işi pazartesi olunca sakat.
en basiti özellikle pazarları dışarda yiyoruz insan ister istemez kaçırıyor
cumartesileride gezme işi oluyor yada gün
ordada bol karbonlu geçiyor

günaydın dünkü menüm
sabah bir küçük saç böreği şekersiz çay
öğlen bir dilim ekmek peynir zeytin acı sos patates salatası 3 yemek kaşığı kadar
akşam bir kase tavuk sote 2 kaşık pilav ve ayran
su 1,5 litre hava çok soğuk sanırım o yüzden su içemiyorum

Bu erkek kardeşler hep aynı oluyor demekki bendede bir abi birde kardeş var ikiside evlendi düzelen gören yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…