Çok güzel menu canım afiyet olsun..Bnde menümü vereyim
Kahvaltı 7.00
1has yum.3kk eski kaşar.1 salatalık.20 zeytin.1 dilim domates.1 parça kırmızı biber
Öğle 12.50
1 kase çorba.3kaşık kıymalı karnabahar.2 kaşık ciğer sote 1kase yoğurt
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası.1 tabak yoğurtlu ıspanak.
Arada bitki çayları içtim.
Spor yapamadım oğlan dün gece uyutmadı.o yatınca bnde uyudum sabah.spor yapamadan okul saati geldi.
Su 2lt.yatana kadar 2.5olacak.
Şu an çay içiyorum.yanında 1 avuç çiğ badem
Harikasın yaaaa afiyet olsun canım....
Canim ya eminim ki o pogacadan kurabiyeden daha önce de yaptın ve yedin. Hedefe ulaşan a kadar yapmamalisin canım. Daha dün artı çıkmadın mi bakayım senBende menümü yazayım hemen kızlar
Kahvaltı
2dilim kızarmış ekmek
1.5 yumurta
2dilim kaşar
Bal
Çay
Ara
Boza ııımmm
Öğlen
3poğaça 1kurabiye çocuklara yapınca tutamadım kendimi
Ara
Sade kahve
Bir bitter
Akşam
Ton balıklı salata
Yeşil çay kuru meyve
Spor 15dkk zumba
Ara öğünler güzel.akşamda süper olmuş balık salata ikilisi.Amaaaaaaaa oldu mu şimdiii o poğaçalar kurabiyelerBende menümü yazayım hemen kızlar
Kahvaltı
2dilim kızarmış ekmek
1.5 yumurta
2dilim kaşar
Bal
Çay
Ara
Boza ııımmm
Öğlen
3poğaça 1kurabiye çocuklara yapınca tutamadım kendimi
Ara
Sade kahve
Bir bitter
Akşam
Ton balıklı salata
Yeşil çay kuru meyve
Spor 15dkk zumba
1 arkadaşımız ayrıldı amaKızlar bende aranıza girebilir miyim
Aday alınmayacakmış prdon:)
Başarılar sizee
Mümkünse eğer çok isterim1 arkadaşımız ayrıldı amaMislisse onun yerine alabiliriz belki.
Atesi dustu evet ama cok oksuruyor bal ilik su limon yaptim icmiyor surup veriyorum ama hali yok yatiyor simdi uyudu oksuruge care bulamadim pekmez yemez bal yemez napicam bilmiyorumTmm canim nasil oldu peki bugun biraz daha iyidir umarim bizmde bogazlarimiz kasiniyor ;(
Kusura bakma canım. Şimdi tartıldım 101.0 şuan ama tabı dolu mide ve kıyafetlerle. Yarın sabah kesin bildirim yapacağım azıcık daha müsade istiyorum
Örnek menü herzaman ki gibimenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı 11.30: 2 has yumurta 3 zeytin
KK peynir ,1.5 dilim t b ekm
Çay kaş. ile kaymak bal labne
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 2 k incir
ara: 1 mandalina
aksam 18.00: 1 kepçe çorba
1 tabak etli taze Fas
Bol salata, 3 kaşık yoğurt
ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı
bitki çayları 2.5 litre su
Tmm canım bidaha yapmıcam yaparsamda yemicem söz oruçlu gibi düşüneceğim...suyu çok içerim ben susuz yaşayamam şimdi bile iki bardak içtim oturdumCanim ya eminim ki o pogacadan kurabiyeden daha önce de yaptın ve yedin. Hedefe ulaşan a kadar yapmamalisin canım. Daha dün artı çıkmadın mi bakayım sensu miktarı ne kadar canım
Bu söz çok güzel yaaaa ve çok doğru tamam canım zaten büyün kıyafetlerim sıkıyor üstüme yapışıyo iğrenç görünüyor ben bile aynaya bakamıyorumAra öğünler güzel.akşamda süper olmuş balık salata ikilisi.Amaaaaaaaa oldu mu şimdiii o poğaçalar kurabiyeler
İnan canım bende oğlana bebe bisküvisi bile yapsam yiyordum.ama şimdi hiççç.balık yapmazsam eğer fırın çalışmıyor bile.yapma canım dikkatli ol
Bide şu var:İSTEDİKLERİNİ YERSEN İSTEDİKLERİNİ GİYEMEZSİN!!!!!!!!!!..bnden söylemesi
Hadi bakalım canım yarın bakacm menune ona göreTmm canım bidaha yapmıcam yaparsamda yemicem söz oruçlu gibi düşüneceğim...suyu çok içerim ben susuz yaşayamam şimdi bile iki bardak içtim oturdum
Afiyet olsun canım.boş bol eksi olsn inşallahMenumu vereyim kizlar
Okul olmadigi icin benim iste tatil erken kalkma derdim de yok saat 11 de kalktim kalkar kalkmaz elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim peynir maydonoz 2 has yumurta (kiziminkinide yedim :) sekersiz cay 4 zeytin 1 dilim ekmek
Ikindi 2 pogaca bir kefir diger haklarimi kullanmadim pogaca yedim diye
Aksam ekmek yemedim ikindide pogaca yedim nohut salata
9 da yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cay
Su 3 litre
Bende hep bu sözü hatırlatıyorum kendime.sen yaparsın güveniyorum sana canımBu söz çok güzel yaaaa ve çok doğru tamam canım zaten büyün kıyafetlerim sıkıyor üstüme yapışıyo iğrenç görünüyor ben bile aynaya bakamıyorum
Canim cok gecmis olsun...benim buyuk oglanda gecen cok fena oksuruge tutuldu ..okula gondermedim..zaten hep okul yuzunden hastaliklar...ben bi ara balli limonlu hafif sicak limonata yaptim..o gece oksurmeden uyudu.bide notus fort diye bi oksuruk surubu var cok iyi geldi..birde klamoks 200 luk antibiyotik surup verdim 3 gunde tamamen iyilesti..sogan suyuda cok iyiymis.ben vermedim ama oda kesiyormus..Atesi dustu evet ama cok oksuruyor bal ilik su limon yaptim icmiyor surup veriyorum ama hali yok yatiyor simdi uyudu oksuruge care bulamadim pekmez yemez bal yemez napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?