2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok güzel menu canım afiyet olsun..

Bende menümü yazayım hemen kızlar
Kahvaltı
2dilim kızarmış ekmek
1.5 yumurta
2dilim kaşar
Bal
Çay

Ara
Boza ııımmm

Öğlen
3poğaça 1kurabiye çocuklara yapınca tutamadım kendimi

Ara
Sade kahve
Bir bitter

Akşam
Ton balıklı salata

Yeşil çay kuru meyve

Spor 15dkk zumba

Canim ya eminim ki o pogacadan kurabiyeden daha önce de yaptın ve yedin. Hedefe ulaşan a kadar yapmamalisin canım. Daha dün artı çıkmadın mi bakayım sen su miktarı ne kadar canım

Ara öğünler güzel.akşamda süper olmuş balık salata ikilisi.Amaaaaaaaa oldu mu şimdiii o poğaçalar kurabiyeler
İnan canım bende oğlana bebe bisküvisi bile yapsam yiyordum.ama şimdi hiççç.balık yapmazsam eğer fırın çalışmıyor bile.yapma canım dikkatli ol
Bide şu var:İSTEDİKLERİNİ YERSEN İSTEDİKLERİNİ GİYEMEZSİN!!!!!!!!!!..bnden söylemesi

Tmm canim nasil oldu peki bugun biraz daha iyidir umarim bizmde bogazlarimiz kasiniyor ;(
Atesi dustu evet ama cok oksuruyor bal ilik su limon yaptim icmiyor surup veriyorum ama hali yok yatiyor simdi uyudu oksuruge care bulamadim pekmez yemez bal yemez napicam bilmiyorum

I Iraz ana canım sen diyetisyene her haftamı gidiyorsun???
Bende galiba bir diyetisyene gitmeliyim olmuyo böyle yaa her fırsatta bi kaçamak yapıyorum veremiyorum diye
Ilk basladigimda 15 gundebir cagirdi 7 aralikta basladim 22 aralikta gittim 8 ocakta gittim en son simdi 26 ocakta gidicem cnm

Menumu vereyim kizlar
Okul olmadigi icin benim iste tatil erken kalkma derdim de yok saat 11 de kalktim kalkar kalkmaz elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim peynir maydonoz 2 has yumurta (kiziminkinide yedim :) sekersiz cay 4 zeytin 1 dilim ekmek
Ikindi 2 pogaca bir kefir diger haklarimi kullanmadim pogaca yedim diye
Aksam ekmek yemedim ikindide pogaca yedim nohut salata
9 da yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cay
Su 3 litre

Örnek menü herzaman ki gibi

Canim ya eminim ki o pogacadan kurabiyeden daha önce de yaptın ve yedin. Hedefe ulaşan a kadar yapmamalisin canım. Daha dün artı çıkmadın mi bakayım sen su miktarı ne kadar canım
Tmm canım bidaha yapmıcam yaparsamda yemicem söz oruçlu gibi düşüneceğim...suyu çok içerim ben susuz yaşayamam şimdi bile iki bardak içtim oturdum

Bu söz çok güzel yaaaa ve çok doğru tamam canım zaten büyün kıyafetlerim sıkıyor üstüme yapışıyo iğrenç görünüyor ben bile aynaya bakamıyorum

Afiyet olsun canım.boş bol eksi olsn inşallah
Bu söz çok güzel yaaaa ve çok doğru tamam canım zaten büyün kıyafetlerim sıkıyor üstüme yapışıyo iğrenç görünüyor ben bile aynaya bakamıyorum
Bende hep bu sözü hatırlatıyorum kendime.sen yaparsın güveniyorum sana canım

Başka bi arkadaşla başladık kızlar teşekkür ederim haber vereyim dedim

Atesi dustu evet ama cok oksuruyor bal ilik su limon yaptim icmiyor surup veriyorum ama hali yok yatiyor simdi uyudu oksuruge care bulamadim pekmez yemez bal yemez napicam bilmiyorum
Canim cok gecmis olsun...benim buyuk oglanda gecen cok fena oksuruge tutuldu ..okula gondermedim..zaten hep okul yuzunden hastaliklar...ben bi ara balli limonlu hafif sicak limonata yaptim..o gece oksurmeden uyudu.bide notus fort diye bi oksuruk surubu var cok iyi geldi..birde klamoks 200 luk antibiyotik surup verdim 3 gunde tamamen iyilesti..sogan suyuda cok iyiymis.ben vermedim ama oda kesiyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…