Hala düzelmedimi canım tekrar geçmiş olsun....TamamdirMislisse canim kizim hasta hemen yazip ciktim acele oldu bundan sonra oyle yaparim
Tmm canim nasil oldu peki bugun biraz daha iyidir umarim bizmde bogazlarimiz kasiniyor ;(TamamdirMislisse canim kizim hasta hemen yazip ciktim acele oldu bundan sonra oyle yaparim
Canim listeyi hazirladim ama bi daha ugrasmayayim olur mu gelecek hafta biraz daja vermis olursun ondan duseriz
Tebrikler kızlarListeyi simdilik yukleyemesemde bu haftanin birincisi 1.6 kg ile I Iraz ana
Haftanin ikincisi 0.7 kg ileKorhilalp
Haftanin ucuncusu 0.6 kg iletevafuk55 arkadaslarimizdir.Kendilerini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz ...
Bu haftanin arti gorenleri de morallerini bozmasinlar lutfen haftaya daha iyi olacak hersey insallah
Eline sağlık canım haftaya hepimiz güzel rakamlar görürüz inşallahListeyi simdilik yukleyemesemde bu haftanin birincisi 1.6 kg ile I Iraz ana
Haftanin ucuncusu 0.6 kg iletevafuk55 arkadaslarimizdir.Kendilerini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz ...
Bu haftanin arti gorenleri de morallerini bozmasinlar lutfen haftaya daha iyi olacak hersey insallah
Kurban olurum şaka yaptım:)Canim listeyi hazirladim ama bi daha ugrasmayayim olur mu gelecek hafta biraz daja vermis olursun ondan duseriz
Afiyet olsun canım.gayet iyi menün..menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı 11.30: 2 has yumurta 3 zeytin
KK peynir ,1.5 dilim t b ekm
Çay kaş. ile kaymak bal labne
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 2 k incir
ara: 1 mandalina
aksam 18.00: 1 kepçe çorba
1 tabak etli taze Fas
Bol salata, 3 kaşık yoğurt
ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı
bitki çayları 2.5 litre su
Oooh boza harika görünüyorr
Dün Naz'dan duydum canım çekti :)Oooh boza harika görünüyorr
Çooook teşekkür ederim kaptanListeyi simdilik yukleyemesemde bu haftanin birincisi 1.6 kg ile I Iraz ana
Teşekkürler canımm.hep birlikte azalsın kilolarımız inşallahTebrikler kızlar
AminEline sağlık canım haftaya hepimiz güzel rakamlar görürüz inşallah
Afiyet olsun canımDün Naz'dan duydum canım çekti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?