Ben her ikisini birden koyuyorum mükemmel oluyor. Canım çekti bak yarın gidip alıcam hemen. Gerçi bi abi geçiyo bu ara eski usül bağırıyor booozaaa diye :)))Bozanın üzerine sarı leblebi ve tarçın koy bayılırsın
Çok kalorili ama bi bardak yeter canımBen her ikisini birden koyuyorum mükemmel oluyor. Canım çekti bak yarın gidip alıcam hemen. Gerçi bi abi geçiyo bu ara eski usül bağırıyor booozaaa diye :)))
Tebrikler canım bol eksilerin olsunKızlaaaar hepinize günaydın tatlı bayanlar.ilk bildirim bnden gelsin.mutluyummm çünkü regl olmasna rağmen 700 gr gitmiş.
geçen hafta 69.9 du.
Şimdi 69.2
Fark: -700gr
Eki Görüntüle 1936534
Gözüm üzerinde fıstıkBende kilo bildirimi yapayım üzülerek tabi nefsimi tutmayı bi başaramıyorum
Geçen hafta:86
Bu hafta:87
+1 kilo
Mislisse canım istersen beni gruptan çıkart çok başarısızım
Niye yapamıyorum hiç anlamıyorum kendimi hem kilolarımla çok mutsuzum hemde 1-2 gün sıkı rejim yapıp 3.gün bozuyorum
Haftaya eski kulkedisi dönecek bence
Tebrikler canımGunaaydinnnnn fistiklarrr....
Simdikkk...gecen haftaaa:62.7 yken
Bu haftaaa:62.2 olmusummmm ve tam taminaaa -500 gr cikk verebilmisim...sonuc olaraktaa guncel kilom 62.2 olarak yola devam...haftayaa 61 goruceemm insallah..
Mislisse mrb ....sonuclarim canim...senin kilonu merak ediyorummm...
Ayy inşallah yaa inşallah. Moral olarak tatil niyetine geliyorum daha beter olup dönüyorum her seferinde. İnsanın en huzurlu olduğ yerlerden biri anne evi değil mi ya
Biliyorum kuzum oğlanı emzirirken o kadar çok yapıp içtim ki şu an kilolarla ceremesini çekiyorumÇok kalorili ama bi bardak yeter canım
Tmm mı????
Evet artık farkındayım tüm dikkatleri çektim üstüme
Seni eve dönünce görecem ben böyle gülmeleri tutuşmuş bi şekilde koşturursun artık ama merak etme biz yanındayız üstesinden geleceğiz inşallah bu yağlarınBiliyorum kuzum oğlanı emzirirken o kadar çok yapıp içtim ki şu an kilolarla ceremesini çekiyorumama böyle ceremeye can kurban Ben bölücem onu aralarda yarım bardak yada birer çay bardağı filan. Biliyorsun kalori takibi ile yapıyorum ben diyetimi.
Valla aslında eğer mutlu bir evlilik ve sağlıklı evlatların varsa en huzurlu ev kendi evidir insanın bana göre :) canını sıkma canım değmez inanki hepsi bize sinir olarak geri geliyor..Ayy inşallah yaa inşallah. Moral olarak tatil niyetine geliyorum daha beter olup dönüyorum her seferinde. İnsanın en huzurlu olduğ yerlerden biri anne evi değil mi ya
Bu sistemi 67 yi kırmak için çok denedim ama bir türlü kiramadim canım :))) inş sende ise yararAyy inşallah yaa inşallah. Moral olarak tatil niyetine geliyorum daha beter olup dönüyorum her seferinde. İnsanın en huzurlu olduğ yerlerden biri anne evi değil mi ya
Kilo olarakta anladım ki moral yoksa tıkınmak var. Bu yüzden çok aldım. Ama şöyle düşünücem motivasyonu azaltmamak için zaten veremiyordum son zamanlarda şoklamış direncimi kırmış olurum dönünce belki fazlasıyla veririm. @tevafuk55 Olur mu ki?
Ya kayınvalide görümce filan uzaklaşmak iyi geliyo diye düşünüyorsun kendi evinden sonra (her ne kadar eşim az odun olsa daValla aslında eğer mutlu bir evlilik ve sağlıklı evlatların varsa en huzurlu ev kendi evidir insanın bana göre :) canını sıkma canım değmez inanki hepsi bize sinir olarak geri geliyor..
İnşallah kuzum inşallah. Bu arada bana dua edermisin eve dönünce namaza başlamak istiyorum.Bu sistemi 67 yi kırmak için çok denedim ama bir türlü kiramadim canım :))) inş sende ise yarar
Tabikiii olabilirsin canim benim...ilk gülen ben olayimdaaa hihihihihi...sen benden sonra tabikide gulebilirsin kilo konusunda...tatli ruyalarrr canimm..Gül gül sennn son gülen ben olurum belki
Ah tabiki ederim canım dualarimdasinİnşallah kuzum inşallah. Bu arada bana dua edermisin eve dönünce namaza başlamak istiyorum.
mesaj tekraridir ???
Aynen benim içinde öyle hatta eşim hep sana şaşıyorum memlekete hep gönülsüz gidiyon der ama neyapayım evim bi başka laf sokan Yok işime gücüme karışan Yok kalbim kırılır her seferinde bi evime gitsem diye gün sayarım resmen...Valla aslında eğer mutlu bir evlilik ve sağlıklı evlatların varsa en huzurlu ev kendi evidir insanın bana göre :) canını sıkma canım değmez inanki hepsi bize sinir olarak geri geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?