2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Oğluşumu bekliyorum ateşli çok şimdi tam düştü hadi uyuyayım derim kızım ateşlenir kesin ne zor anne olmak demi kızlar....
Güzel yönleride bi okadar çok
Dün kızım ateşlendi gittim yanına yattım anne ilaç gibi geldin bana dedi öylece sarıldı uyuya kaldı

Selam kızlar ben geldim. bugün yogun bir gündü benim için :) sabah kızımı sağlık ocağına rutin Boy kilo ölçümüne götürdüm. Öğle vaktinde annemlere gittim aksama kadar. Akşam da eşimin kuzenine çaya gittik 1 saat önce geldik ve tabiki bugün yediklerim karbonlu ve cısslarla doluydu yalnız var ya karbon bana hiç yaramıyor arkadaşlar şu an Karnım resmen gaz dolu acayip şişkinlik yaptı bende
Bugün sağlıklı beslenme adına yaptığım tek iyi şey içtiğim 2.5 litre suydu

Kızlaaaar hepinize günaydın tatlı bayanlar.ilk bildirim bnden gelsin.mutluyummm çünkü regl olmasna rağmen 700 gr gitmiş.
geçen hafta 69.9 du.
Şimdi 69.2
Fark: -700gr
Eki Görüntüle 1936534
Tebrikler canım bol eksilerin olsun
Gözüm üzerinde fıstık
günaydın hanımlar
önceki hafta 65.1 dim bu hafta 65.7
+600
Mislisse
Haftaya eski kulkedisi dönecek bence
Tebrikler canım
Pamik sende evine geçince rahatlayacaksin canım hem moral hem de tartı olarak
Mislisse Tebrikler canım eksilerin daim olsun

Ayy inşallah yaa inşallah. Moral olarak tatil niyetine geliyorum daha beter olup dönüyorum her seferinde. İnsanın en huzurlu olduğ yerlerden biri anne evi değil mi ya

Kilo olarakta anladım ki moral yoksa tıkınmak var. Bu yüzden çok aldım. Ama şöyle düşünücem motivasyonu azaltmamak için zaten veremiyordum son zamanlarda şoklamış direncimi kırmış olurum dönünce belki fazlasıyla veririm. @tevafuk55 Olur mu ki?

Son düzenleme:
Çok kalorili ama bi bardak yeter canım
Tmm mı????
Biliyorum kuzum oğlanı emzirirken o kadar çok yapıp içtim ki şu an kilolarla ceremesini çekiyorum ama böyle ceremeye can kurban Ben bölücem onu aralarda yarım bardak yada birer çay bardağı filan. Biliyorsun kalori takibi ile yapıyorum ben diyetimi.

Evet artık farkındayım tüm dikkatleri çektim üstüme işim dahamı zor dahamı kolay bilemedim

Seni eve dönünce görecem ben böyle gülmeleri tutuşmuş bi şekilde koşturursun artık ama merak etme biz yanındayız üstesinden geleceğiz inşallah bu yağların

Ayy inşallah yaa inşallah. Moral olarak tatil niyetine geliyorum daha beter olup dönüyorum her seferinde. İnsanın en huzurlu olduğ yerlerden biri anne evi değil mi ya
Valla aslında eğer mutlu bir evlilik ve sağlıklı evlatların varsa en huzurlu ev kendi evidir insanın bana göre :) canını sıkma canım değmez inanki hepsi bize sinir olarak geri geliyor..

Bu sistemi 67 yi kırmak için çok denedim ama bir türlü kiramadim canım :))) inş sende ise yarar

Valla aslında eğer mutlu bir evlilik ve sağlıklı evlatların varsa en huzurlu ev kendi evidir insanın bana göre :) canını sıkma canım değmez inanki hepsi bize sinir olarak geri geliyor..
Ya kayınvalide görümce filan uzaklaşmak iyi geliyo diye düşünüyorsun kendi evinden sonra (her ne kadar eşim az odun olsa da çok şükür huzurumuz yerinde kendi aramızda ama işte çevreden uzaklaşmak rahatlamak için geliyorsun) ananın evi daha beter kaldıramıyorum bazı şeyleri kabullenemiyorum.

Aynen benim içinde öyle hatta eşim hep sana şaşıyorum memlekete hep gönülsüz gidiyon der ama neyapayım evim bi başka laf sokan Yok işime gücüme karışan Yok kalbim kırılır her seferinde bi evime gitsem diye gün sayarım resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…