Gelelim benim menüme
Sabah 4 kuru kayısı + 1 bardak su
Yarım saat sonra
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 avuç içi peynir
Domates
Salatalık
1/2 tam tahıllı ekmek
Öğlen
2 tavuk budu
Salata
Ara
3 burçak yulaflı bisküvi
Akşam
1 köfte
1 tabak pırasa
Su 2 lt'ye tamamlarım akşama
Kaynar suya koy 5 10 dk bekle iç sonraBayanlar bana yardımcı olun. çubuk tarçın aldım bir yerde okumuştum tarçın çayı çok faydalıymış ama nasıl yapıcam bilmiyorum.
Çok güzel anlaşma yapmadık ama bizde de pırasa günüydü :)
iyi akşamlar canlar
menüm sabah
9:10 :1 büyük elma (bu sabah canım kahvaltı istemedi ama öğlende doyurdum kendimi)
öğle 13:30
yulaflı krep:1 tane
yeşil çay:1 bardak
menemen: küçük bir kase
ara öğün 15:30
bir küçük muz , antep fıstığı yarım avuç kadar
akşam 18:45
bir tabak et kavurma (ama yağını süzdürdüm ve tabak dolu değildi)
tam buğday ekmek :1 dilim
Kız valla gaza geldim beni gececeksin oylemiKırmızı kart geldiiii .
Kız oldu mu şimdi hem triliçe hem sütlü tatlıspor da yapmamışsın bak aynı kilodayız ama bu gidişle bu hafta ben seni geçicem .. bu böyle olmayacakkk
gel seninle bir anlaşma yapalım kuzum misafirliğe gittiğinde canın çok bir şey çektiyse 1 çatal alıp bırak daha fazl yeme. bir iki kilo verince de kendine ödül niyetine 1 dilim istediğin bir şey yiyebilirsin .. nasıl sence ?
Menun gayet hafif sağlıklıGelelim benim menüme
Yarım saat sonra
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 avuç içi peynir
Domates
Salatalık
1/2 tam tahıllı ekmek
Öğlen
2 tavuk budu
Salata
Ara
3 burçak yulaflı bisküvi
Akşam
1 köfte
1 tabak pırasa
Bende atayım günlüğü sabah 2 bardak limonlu su. Arkası ek te :)
Menumu vereyim
Sabah 2 kuru kayısı ılık limonlu su
Kahvaltı 6.50: 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 y kaşığı kuru üzüm
1 bardak süt
Ara: şekersiz kahve
Öğle 13.00: 1 tabak bamya yemeği
Salata ve küçük kase yoğurt
Ara: 1 dilim kek ve 4 yaprak sarma
Aksam 18.30: 1 kase çorba salata
2 kaşık pilav
Ara: dibek kahvesi 2 kuru kayısı 1 kuru incir, 10 çiğ fındık
2.5 litre su
Kız valla gaza geldim beni gececeksin oylemihadi gorucezz bakalım şimdi popomu zorla kaldırıp ip atlicam tatli konusunda haklisin ne diyimmm denicemm
Canim maalesef menun fazla geldi sabhtada hem bal hem de başka tatlı bir şey vardı hatırlamıyorum. Arkadaşta yedikten sonra evdekiler fazla geldi yarın Göz hapsindesin heeeÖğle yemeği m
Bir tabak kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
Ara bir kase leblebi
1ayva 1mandalina
Arkadasta yediklerim
4yaprak sarma
Yarım kase mercimek çorbası
2kasik peynir lı makarna
1dilim trilece 1dilim sütlü tatlı
Akşam yemeği
Yumurta salatası(bol yeşillik lı)
Bir kaç kaşık kuru fasulye (, oğlumun tabağı ni siyirdim ziyan olmasın:)))
Yeşil çay
2litre su
Spor : yapamadim
Harika canım afiyet olsun. Şu miktarimizin çoğunluğunu gündüz icmeliymisiz canım paylaşayım dedimGelelim benim menüme
Yarım saat sonra
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 avuç içi peynir
Domates
Salatalık
1/2 tam tahıllı ekmek
Öğlen
2 tavuk budu
Salata
Ara
3 burçak yulaflı bisküvi
Akşam
1 köfte
1 tabak pırasa
Canim aksamlari da bir şeyler yemelisin o zaman metabolizma daha iyi çalışıyorhala çalışıyorum dahada uzayacak. çok berbat bi pazartesi bana.
yediklerim:
sabah: çavdarlı tost, 1 salatalık, 1 domates, 5-7 yeşil zeytin (kaç tane yedim hatırlamıorum valla)
sonrasında kiraz sapı çayı, (tadı yumuşasın diye içine papatya kurusu)
öğlen: limon lifli eti form (berbat bir gün)
öğlen sonrası: yeşil çay
akşam hiç bir şey yemiyorum şuanda iş yüzünden.
Afiyet olsun harikaiyi akşamlar canlar
menüm sabah
9:10 :1 büyük elma (bu sabah canım kahvaltı istemedi ama öğlende doyurdum kendimi)
Canim hemen kalori miktarına bakmadan söylüyorum bana göre aksamki pilav miktarın fazla akşam aslında hiç pilav olmamali. Oglende 3 kaşık olabilir. Akşamdan sonraki atistirmaliklarin da fazla kuzum hele o bisküvi hiç olmamalı. Bence sebep bunlar canımBende atayım günlüğü sabah 2 bardak limonlu su. Arkası ek te :)
Su an rakibim sensin kilo olarakOhoooo sen böyle yaparsan diğer arkadaşlar bile seni geçecek yaniyarın kaçamak yok tamam mııı tatlımmm
Su an rakibim sensin kilo olarakOhoooo sen böyle yaparsan diğer arkadaşlar bile seni geçecek yaniyarın kaçamak yok tamam mııı tatlımmm
Haklisin canım aslinda sabahki bir dilim dışında yemezdim ama birer dilim nasılsa eritirim dedim yedim diyete başlamadan 7/8 dilim yerdim onun için bu yediklerim gözüme azmi geliyor neCanim maalesef menun fazla geldi sabhtada hem bal hem de başka tatlı bir şey vardı hatırlamıyorum. Arkadaşta yedikten sonra evdekiler fazla geldi yarın Göz hapsindesin heee
Harika canım afiyet olsun. Şu miktarimizin çoğunluğunu gündüz icmeliymisiz canım paylaşayım dedim
Canim aksamlari da bir şeyler yemelisin o zaman metabolizma daha iyi çalışıyorafiyet olsun kolay gelsin.
Afiyet olsun harikasu ne kadar canım.
Canim hemen kalori miktarına bakmadan söylüyorum bana göre aksamki pilav miktarın fazla akşam aslında hiç pilav olmamali. Oglende 3 kaşık olabilir. Akşamdan sonraki atistirmaliklarin da fazla kuzum hele o bisküvi hiç olmamalı. Bence sebep bunlar canım
Aslında metabolizma hızın önemli cuma günü eskide olursan anlarım ki sana dokunmuyorHaklisin canım aslinda sabahki bir dilim dışında yemezdim ama birer dilim nasılsa eritirim dedim yedim diyete başlamadan 7/8 dilim yerdim onun için bu yediklerim gözüme azmi geliyor ne
iyi akşamlar canlar
menüm sabah
Aynen canım çok yediğimde dahi kilom çok değişmiyor sadece veremiyorumAslında metabolizma hızın önemli cuma günü eskide olursan anlarım ki sana dokunmuyor
Canim maalesef menun fazla geldi sabhtada hem bal hem de başka tatlı bir şey vardı hatırlamıyorum. Arkadaşta yedikten sonra evdekiler fazla geldi yarın Göz hapsindesin heee
Harika canım afiyet olsun. Şu miktarimizin çoğunluğunu gündüz icmeliymisiz canım paylaşayım dedim
Canim aksamlari da bir şeyler yemelisin o zaman metabolizma daha iyi çalışıyorafiyet olsun kolay gelsin.
Afiyet olsun harikasu ne kadar canım.
Canim hemen kalori miktarına bakmadan söylüyorum bana göre aksamki pilav miktarın fazla akşam aslında hiç pilav olmamali. Oglende 3 kaşık olabilir. Akşamdan sonraki atistirmaliklarin da fazla kuzum hele o bisküvi hiç olmamalı. Bence sebep bunlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?