2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok güzel anlaşma yapmadık ama bizde de pırasa günüydü :)

iyi akşamlar canlar

menüm sabah
9:10 :1 büyük elma (bu sabah canım kahvaltı istemedi ama öğlende doyurdum kendimi)

öğle 13:30
yulaflı krep:1 tane
yeşil çay:1 bardak
menemen: küçük bir kase

ara öğün 15:30
bir küçük muz , antep fıstığı yarım avuç kadar

akşam 18:45
bir tabak et kavurma (ama yağını süzdürdüm ve tabak dolu değildi)
tam buğday ekmek :1 dilim

Bende atayım günlüğü sabah 2 bardak limonlu su. Arkası ek te :)

Eklentiler

• IMG_0991.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0992.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0993.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0996.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0995.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 41
Menumu vereyim
Sabah 2 kuru kayısı ılık limonlu su
Kahvaltı 6.50: 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 y kaşığı kuru üzüm
1 bardak süt

Ara: şekersiz kahve
Öğle 13.00: 1 tabak bamya yemeği
Salata ve küçük kase yoğurt
Ara: 1 dilim kek ve 4 yaprak sarma

Aksam 18.30: 1 kase çorba salata
2 kaşık pilav
Ara: dibek kahvesi 2 kuru kayısı 1 kuru incir, 10 çiğ fındık
2.5 litre su

Hoşgeldin canım menün çok güzel adın kader mi bu arada ? Benimde ikinci adım Kader :)

Kız valla gaza geldim beni gececeksin oylemihadi gorucezz bakalım şimdi popomu zorla kaldırıp ip atlicamtatli konusunda haklisin ne diyimmm denicemm

Menun gayet hafif sağlıklı

Senin menün de güzel canım 1 dilim kek yemişsin ama akşam hafif olduğu için bir şey demiyorum ..

Canim maalesef menun fazla geldi sabhtada hem bal hem de başka tatlı bir şey vardı hatırlamıyorum. Arkadaşta yedikten sonra evdekiler fazla geldi yarın Göz hapsindesin heee
Harika canım afiyet olsun. Şu miktarimizin çoğunluğunu gündüz icmeliymisiz canım paylaşayım dedim
Canim aksamlari da bir şeyler yemelisin o zaman metabolizma daha iyi çalışıyor afiyet olsun kolay gelsin.
Afiyet olsun harika su ne kadar canım.
Bende atayım günlüğü sabah 2 bardak limonlu su. Arkası ek te :)
Canim hemen kalori miktarına bakmadan söylüyorum bana göre aksamki pilav miktarın fazla akşam aslında hiç pilav olmamali. Oglende 3 kaşık olabilir. Akşamdan sonraki atistirmaliklarin da fazla kuzum hele o bisküvi hiç olmamalı. Bence sebep bunlar canım

Haklisin canım aslinda sabahki bir dilim dışında yemezdim ama birer dilim nasılsa eritirim dedim yedim diyete başlamadan 7/8 dilim yerdim onun için bu yediklerim gözüme azmi geliyor ne

Haklisin canım aslinda sabahki bir dilim dışında yemezdim ama birer dilim nasılsa eritirim dedim yedim diyete başlamadan 7/8 dilim yerdim onun için bu yediklerim gözüme azmi geliyor ne
Aslında metabolizma hızın önemli cuma günü eskide olursan anlarım ki sana dokunmuyor

Güzel sende de problem yok. :)

Öğlen atıştırma olmayınca akşam yüklendim. Fakat pirinç pilavı olsa haklısın da bulgurun bi zararı yok diye biliyorum. Bisküviye gelince çayın yanında kepekli bisküvi yedim. Olma dı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…