Sağol canım evet çok fenayım ama iç huzur tavan yapmış durumda ev temiz olunca
Evet canım Kızımın sınıfında öğretmen dahil 18 kişi hasta oldu zaten 22lişi sınıf düşünün çok fena salgın varmış gerçekten dikkatli olalım sağlıklı beslenip bol bol spor yapalım
Geçmiş olsun cnm..Gunaydinnnn kizlar kizimin hastaligindan dolayi dun giremedim cok ozur :)
teşekkür ederim canımMenülerin güzel kararında afiyet olsun
aslında açlıkla çok bi sorunum yok hemen doyan bir insanım ama gözümüz doymayınca midenin doymasına aldırış etmiyoruzÇok iyi menü canım.ama az gibi sanki.nasıl doyuyorsun??
Bacım sen ne diyor ben anlamamakBak acik ben sana acikta sen bana doğru geldinmi tamamdir
Maşallah canım.iç iç su candırBilmiyorum canım hiç saymıyorum çünkü
Ben suyu çok içerim günde en az 3litre
Teşekkürler canımHarika menü canımafiyet olsun
Günaydınnn!! Bnden de acil şifalar tüm hastalaraaGünaydıııııııınnnnn herkeseeee
Hasta olan herkese rabbim acil şifa versin. Çoookk geçmiş olsun hepinize.
Kıza beyaz çay varmış sanırım ıraz ana dan duydum araştırdım yeşil çaydan da faydalıKızlar kahvaltımı bugün geç yaptım.geç kalktığım için. Öğlen çok hafif yerim.şimdi oğlanı uyuttum.yeşil çay içiyorum.faydaları saymakla bitmezzz.siz de mutlaka için günde 1-2 fincan.hem toksinleri atıp şişliği alıyor hem de metabolizmayı hızlandırıyor.bnden söylemesi
Gunaydinnnn kizlar kizimin hastaligindan dolayi dun giremedim cok ozur :)
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımGunaydinnnn kizlar kizimin hastaligindan dolayi dun giremedim cok ozur :)
Bnde alacağım beyaz çay.şimdi yeşil çayım var bol bol.bayatlamadan tüketeyim de beyaza geçeceğimKıza beyaz çay varmış sanırım ıraz ana dan duydum araştırdım yeşil çaydan da faydalı
Sağol canım evet çok yorulmuşum gece erkenden uyuya kalmışım...İyi günlerde kirlet canım bayaa yorulmussun ama ohhh miss ler gibi olmuş evin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?