- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
hele bir eve don fazlasıyla verirsin canım
Günaydın canım.menün güzel her zamanki gibi...bilgiler için de teşekkürlerGunaydin kizlar kizim daha iyi cok sukurMislisse gecmis olsun canim .beyaz cayi soranlar vardi benim diyetisyenim yatmadan yarim saat once iciceksin dedi tarcin ve limonla yesilcayida gunde 2 kere verdi .dunku menumu paylasayim hemen
Sabah elma sirkeli su mate cayi 3 kayisi
Kahvalti 1 has yumurta 1 dilin ekmek beyaz peynir 2 ceviz
11 de 1 cay bar leblebi yesil cay 1 portakal
1 30 da salata
4 de 10 badem bir elma 250 ml kefir
7 de haslanmis tavuk salata 1 dilim ekmek
Elma sirkeli su
9 da yogurt karisimi
Gece yatmadan beyaz cay
20 dk yuruyus
Canım evet meyve fazla olmuş ama kahvaltı ve akşam yemeğin çok dengeli.Tebrikler. bol eksi olsun sanaGeldim canım hemen vereyim menümü
Kahvaltı
1yumurta
1dilim ekmek
2dilim kaşar
5zeytin
1tatlı kaşığı tahin pekmez
Çay
Ara
1bardak kefir
1portakal
1mandalina
Öğlen
Yoğurt
Yarım elma muz yoğurt karıştırıp yedim (çok meyve oldu bugün )
Ara sade kahve
Akşam
2kaşık kıymalı makarna
1kepçe çorba
3kaşık karnıbahar yemeği
Salata
Çay 2kuru kayısı
Spor yok
Menün güzel canım.afiyet olsun.spor yapamadın herhaldegünaydınnnn
Mislisse çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşin
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin
öğlen bir küçük kase mantı
akşam fırında balık salata ve turşu
su 1.5 litre
selam kızlarrrr... herkese geçmiş olsun. fena salgın var. cırcır ve mide bulantısı yapıyormuş. dikkat edin. mandalina portakal eksik etmeyin.
menüm: çavdar ekmeğine tost, siyah zeytin.
ara: 2 mandalina
öğlen: haşlama tavuk, sulu köfte, yeşillik, karnabahar
ara: yeşil alma, ağlayan pasta (tatlım var inanılmaz mutluyum)
akşam: 200 gr haşlama tavuk göğüsü.
bugünde spor var tabi canlarım
canım normalde benim öyle. akşam yoğurt falan yemem. bu 6 günlük i diyet değişikliği oldu. ben yazın sonunda 116 kilo falandım. şimdi 91-92 arasıyım. spor hocama ve diyetisyenime uyuyorum. ne derlerse tamam diyorum ilkokul talebesi gibiAfiyet olsun canım.menün güzel.ben en son ne zaman ağlayan pasta yedim hatırlamıyorumakşam tavuk yanına salata yoğurt fln eklemelisin bence az olmuş
Aynen yaaaaa hadi millet kendinize gelin bakalım....Günaydııınnnn hepiniseee
Huuuu huuuu hayırdır yaaaa ölü torpağııı mı serpildi üstünüze heeeeeyyyyy canlanın acık kimse de ses seda yok. Bi kendinize gelin biraz aktiflik hadi hadi hadi bir kaç kişiden başka kimseden ses çıkmıyor.
Çok güzel menü canım az ve özgünaydınnnn
Mislisse çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşin
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin
öğlen bir küçük kase mantı
akşam fırında balık salata ve turşu
su 1.5 litre
Senin adına sevindim canım şimdi sende kendini daha iyi hissediyorsundur...Gunaydin kizlar kizim daha iyi cok sukurMislisse gecmis olsun canim .beyaz cayi soranlar vardi benim diyetisyenim yatmadan yarim saat once iciceksin dedi tarcin ve limonla yesilcayida gunde 2 kere verdi .dunku menumu paylasayim hemen
Sabah elma sirkeli su mate cayi 3 kayisi
Kahvalti 1 has yumurta 1 dilin ekmek beyaz peynir 2 ceviz
11 de 1 cay bar leblebi yesil cay 1 portakal
1 30 da salata
4 de 10 badem bir elma 250 ml kefir
7 de haslanmis tavuk salata 1 dilim ekmek
Elma sirkeli su
9 da yogurt karisimi
Gece yatmadan beyaz cay
20 dk yuruyus
Ay inşallah canım inşallahCanım evet meyve fazla olmuş ama kahvaltı ve akşam yemeğin çok dengeli.Tebrikler. bol eksi olsun sana
Ya kahve çok güzel görünüyor hemen yapacam bendeKızlar güzel hatunlar günaydın!!!
Tüm evi silip süpürdüm her yer parlıyor ve temizliğin kokusu her yerde..şimdi dinlenme zamanı
Kendimi ödüllendirdim.tarçınlı türk kahvesi tabii ki sıfır şekerleEki Görüntüle 1938820
Maşallah canım sana azim işte insanoğlu azmedince yapamayacağı hiç birşey yokcanım normalde benim öyle. akşam yoğurt falan yemem. bu 6 günlük i diyet değişikliği oldu. ben yazın sonunda 116 kilo falandım. şimdi 91-92 arasıyım. spor hocama ve diyetisyenime uyuyorum. ne derlerse tamam diyorum ilkokul talebesi gibio yüzden sorgulamıyorum ne derlerse uyguluyorum valla.
Anladım canım.diyet listendi dimi şimdi hatırladım.tam gaz devam.çook iyi vermişsincanım normalde benim öyle. akşam yoğurt falan yemem. bu 6 günlük i diyet değişikliği oldu. ben yazın sonunda 116 kilo falandım. şimdi 91-92 arasıyım. spor hocama ve diyetisyenime uyuyorum. ne derlerse tamam diyorum ilkokul talebesi gibio yüzden sorgulamıyorum ne derlerse uyguluyorum valla.
Sağol canım.yap iç. hiç bir zararı yok bol bol faydası var türk kahvesininYa kahve çok güzel görünüyor hemen yapacam bende
Evin temiz olmasıda başka bir huzur yaaaa güle güle kirlet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?