Geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzu:)Gunaydinnnn kizlar kizimin hastaligindan dolayi dun giremedim cok ozur :)
Kizlar ben ve kziim cok hastayiz inanin elimi oynatacak halim yok her yerim agriyor kusura bakmayin iyilesince aramizdayim insallah
Canımmm çok geçmiş olsun.Allah kızına da sana da şifa versin.şu hastalığı atlat kaptan bomba gibi dön aramızaKizlar ben ve kziim cok hastayiz inanin elimi oynatacak halim yok her yerim agriyor kusura bakmayin iyilesince aramizdayim insallah
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hepinize.Kizlar ben ve kziim cok hastayiz inanin elimi oynatacak halim yok her yerim agriyor kusura bakmayin iyilesince aramizdayim insallah
Geçmiş olsun canım...Kizlar ben ve kziim cok hastayiz inanin elimi oynatacak halim yok her yerim agriyor kusura bakmayin iyilesince aramizdayim insallah
Evet onun yokluğu çok belli oluyo demiCanımmm çok geçmiş olsun.Allah kızına da sana da şifa versin.şu hastalığı atlat kaptan bomba gibi dön aramıza
Şaka yapiyom bacım aman kilo alma alması çok kolay vermesi zor biliyonBacım sen ne diyor ben anlamamak
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKizlar ben ve kziim cok hastayiz inanin elimi oynatacak halim yok her yerim agriyor kusura bakmayin iyilesince aramizdayim insallah
Kesinlikle öyle canımEvet onun yokluğu çok belli oluyo demi
Canım bence 2 gündür çok tatlı ve karbonhidrat almışsın.Kızlar iyi akşamlar dünkü menü m
Ilık su
Kahvaltı 10:30
2 haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek,2kk.kasar peynir,10zeytin , 1tatli kaşığı salçalı sos,1kk.helva,bir tatlı kaşığı krem peynir, 1tatli kaşığı reçel 1tatli kaşığı çikolata, şekersiz çay.
ARA: 1kase leblebi üzüm, yeşil çay ,bir mandalina,
27gr bitter , şekersiz turk kahvesi.
19:30 bir kase kırmızı mercimek çorbası,bir tabak fırın makarna.
Su bir litreyi gecik.
Spor yok
Bugünkü menüm
Ilık su bir bardak saat 11
1 haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek üzeri krem peynir visne reçeli,bir kaç zeytin,bir kk helva, şekersiz limonlu çay.
Saat 16:30
Bir kaç parça cevizli üzümlü kete, domates salatalık,bir tatlı kaşığı bal , şekersiz çay.
Türk kahvesi 18 Gr bitter bide Hindistan cevizli çikolata
Akşam yemeği yemicem dengelemek için
Su bir litre tamamlarim
Spor ip atlarim inşallah
Geçmiş olsun menun çok az olmuş hastalanınca iştah da gidiyor tabiibenim menüm çok karışık
hastalıktan dolayı yeme düzenim çok bozuldu.
sabah : peynir, zeytin, süt, ekmek
Öğle: yeyimedim
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam: yoğurt çorbası, 3 yağsız köfte
Haklısın canım sırf şekerli gıdalar i yemek için akşam kısmaya çalışıyorum bideCanım bence 2 gündür çok tatlı ve karbonhidrat almışsın.
Yarın metabolizmanı şaşırtmak için bol protein tüketebilirisin.
şekerli gıdaları azalt lütfen..makarna, leblebi, kete hepsini vücudun şeker olarak algılıyor ve sürekli acıkma hissi yaratıyor!! Yarın özellikle bakıcam menüneee
Menunde sporda güzel canımMenümü vereyim kızlar
Sabah 8.45
1 yumurta sahanda booool tereyağlı
1 dilim kaşar 1 dilim beyaz pynr
1 salatalık domates kırmz.biber
15 zeytin
Öğle 12.45
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kremalı piliç viyana(Mantarlı sebzeli tavuk sote)
7-8 çiçek brokoli karnabahar haşlama (zeytinyağlı sirkeli)
Akşam 18.40
1 lahmacun (bol acılı)
1 kase yeşillik
1 bardak az tuzlu ev yapımı şalgam suyu
Öğleden önce yeşil çay.
Spor:45dk leslie.
Su 2 lt.
Okulda 3 fincan form çayı.30dk öğrencilerimle karda yürüyüş.
Derstede hep ayaktayım sınıfta dolaşıyorum sürekli.yavaş yavaş leslienin hareketlerini yapıyorum çocuklara çaktırmadan
Hakkaten bacım şaka bi yana alması çok kolay da vermesi o kadar kolay değil.58,5 oldum resmen yaa 2 kilo geri aldımŞaka yapiyom bacım aman kilo alma alması çok kolay vermesi zor biliyon
Öyle yapıyorum vallaMenunde sporda güzel canımcaktirmadan sınıfta da yapıyorsun demek oda iyiymiş
hele bir eve don fazlasıyla verirsin canımHakkaten bacım şaka bi yana alması çok kolay da vermesi o kadar kolay değil.58,5 oldum resmen yaa 2 kilo geri aldım
hele bir eve don fazlasıyla verirsin canımHakkaten bacım şaka bi yana alması çok kolay da vermesi o kadar kolay değil.58,5 oldum resmen yaa 2 kilo geri aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?