2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın kızlar. Mislisse canım dun aksam daha az cıktım tartıda 101.0 101.4 şuan aç halimle. Ben anlamıyorum kendımı noluyor :) regle bır kac GUN kaldı bu arada. Zaten bu ara hiçbir seye dıkkat edemedım.

Yeme düzenim değişince hormonlar değişiyor benimde oluyo bazen canım ama bi doktora görünsen iyi olur

Bu arada menü tatlı yoğunluklu olmuş @JoleYa kızıyorum hadi toparlanalım bizim herşeye bi bahanemiz var Yok misafir geldi yok adet oldum yok kaçırdım bugünden sonra doğru düzgün örnek menüler verrlim tamammı canım

selam kızlar
dünkü menüm sabah ev yapımı 2 küçük poaça
ara bir avuç kuruyemiş
öğlen bir kase kısır turşu ve marul ile
akşam dilim etliekmek bir bardak ayran

bugün sabah iki dilim ekmek arası peynir zeytin
öğlen bir kase ezogelin çorbası 1 dilim ekmek
ara bir avuç kuru üzüm
akşama yeşil mercimek yemeği düşünüyorum bir kase yerim yanında salata ile

Haklısın tabii dikkat edicem canım bu hafta aldığımız kiloyu mutlaka vermeliyiz

Menülerin güzel kararında afiyet olsun

Hanımlar neler yapıyorsunuz? Ben en keyif aldığım şekersiz Türk kahvemi iciyorum tabi bitterlerimlebugun hiç bir şey yapasim yok süpürgem bozuldu her yeri gırgır ladim bugünün sporu belli yani

Vilma 37 nasil oldun ? @leylasa sanirim bizimle degilsin artik ;( elizanelizan savas bitmedimi kiz

Merhabalar,

çok ağır grip geçiriyorum.
bu seneki grip nasıl birşey anlayamadım , çok fena

Kafam yerinde değil o nedenle forumada giremedim

Umarım herkes iyidir.

Ben bu hafta 85.5 deyim , kilo verememişim. Onu da anlayamadım çünkü gripten dopru düzgün birşeyde yemedim ...

Çok üzgünüm zamanında kilo bildirimde bulunamadım , kimseyi engelemek istemezdim.
Normal zamanda aksatmazdım ...

Hanımlar neler yapıyorsunuz? Ben en keyif aldığım şekersiz Türk kahvemi iciyorum tabi bitterlerimlebugun hiç bir şey yapasim yok süpürgem bozuldu her yeri gırgır ladim bugünün sporu belli yani
Ooohhh bende şimdi yapıp içeceğim canım öldüm yorgunluktan ama camları sildim perdeleri yıkadım dip köşe sildim süpürdüm tuvalet banyo yıkandı biraz kahve eşliğinde dinleneyim yemek yapıcam Of çok yoruldum

Geçmiş olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…