- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
Of süper yaaaaa bizde oluruz inşallah canım ne diyeyimKızlaaaarrr bakalım kimleri gaza getirecek bu fotolar.
http://m.haberturk.com/saglik/haber/1337401-kilo-vermis-insanlarin-ilham-veren-fotograflari
Yeme düzenim değişince hormonlar değişiyor benimde oluyo bazen canım ama bi doktora görünsen iyi olurKızlar yıne erken hastalandım 10 gün var daha fazla yemem de o yuzdenmıs
Bugünki menüm
Sabah 11 :kıymalı yumurta,2kkpeynir,2kk kasar ,zeytın,iki kk kadar helva,1dilim ekmek,iki uç tatlı kaşığı çikolata,şekersiz çay.
Ara:turk kahve si cevizli helva.
Yeşil çay
Akşam19:yarım tabak patates li sulu köfte,3kasık pırınc pilavı,salata.
Yesıl cay
İki kase patlamış Mısır
Yarım kase kabuklu fıstk
Şekersiz çay
Su 1 litre kadar
Spor 100ip
15dk karın bacak hareketleri
Bu arada menü tatlı yoğunluklu olmuş @JoleYa kızıyorum hadi toparlanalım bizim herşeye bi bahanemiz var Yok misafir geldi yok adet oldum yok kaçırdım bugünden sonra doğru düzgün örnek menüler verrlim tamammı canımKızlar yıne erken hastalandım 10 gün var daha fazla yemem de o yuzdenmıs
Bugünki menüm
Sabah 11 :kıymalı yumurta,2kkpeynir,2kk kasar ,zeytın,iki kk kadar helva,1dilim ekmek,iki uç tatlı kaşığı çikolata,şekersiz çay.
Ara:turk kahve si cevizli helva.
Yeşil çay
Akşam19:yarım tabak patates li sulu köfte,3kasık pırınc pilavı,salata.
Yesıl cay
İki kase patlamış Mısır
Yarım kase kabuklu fıstk
Şekersiz çay
Su 1 litre kadar
Spor 100ip
15dk karın bacak hareketleri
Haklısın tabii dikkat edicem canım bu hafta aldığımız kiloyu mutlaka vermeliyizBu arada menü tatlı yoğunluklu olmuş Y yagmur7968 kızıyorum hadi toparlanalım bizim herşeye bi bahanemiz var Yok misafir geldi yok adet oldum yok kaçırdım bugünden sonra doğru düzgün örnek menüler verrlim tamammı canım
Heee yarasın yarasınJoleya ma dokunmayın yesin oo yarasın onaaaa
Menülerin güzel kararında afiyet olsunselam kızlar
dünkü menüm sabah ev yapımı 2 küçük poaça
ara bir avuç kuruyemiş
öğlen bir kase kısır turşu ve marul ile
akşam dilim etliekmek bir bardak ayran
bugün sabah iki dilim ekmek arası peynir zeytin
öğlen bir kase ezogelin çorbası 1 dilim ekmek
ara bir avuç kuru üzüm
akşama yeşil mercimek yemeği düşünüyorum bir kase yerim yanında salata ile
Önümüzdeki ayda böyle olursa giderim canım.Yeme düzenim değişince hormonlar değişiyor benimde oluyo bazen canım ama bi doktora görünsen iyi olur
olucaz canim ben inaniyorum sende inan
cok gecmis olsun herkes hasta nerdeyse simdi nasillar peki?
canim ya nasil ogluslarin iyiler mi?
kardesin cok yanlis yapmis hatasinin farkina varacaktir merak etme canim
hah soyle boyle dusunmene sevindim dedigin gibi hersey bize bagli
cok guzel bi rakam canim tebrik ederim
canim olsun lutfen moralini bozma hani birakmicaktik hicbiyere birakmam seni bu hafta daha dikkat ediceksin ve kendini kasmicalsin anlastik mi canim ?
bu hafta boyle olabilir canim ama bu hafta sen daha iyisini yaparsin guveniyoruz sana
olabilir canim sende bozma moralini bu hafta daha iyi olacaktir eminim
bence boyle olmasi daha iyi oldu hafta sonu kacamk yaparim dusuncesi olmuyor en azindan
cok guzel canim tebrikkk ederim seni masallah aramizda bi istikrarli sensin heee
cok gecmis olsun canim acil sifalar oncelikle yarin sabah erkenden vermn kaydi ile olur listeyi bugun yayinlayacktim yoksa
iste kacmamasi afina pazartesi iyidir iyi
Cok dengeli gidiyosun canim verdigini tekrar aliyosun heeebi kere bosverdim diyip su salma olayi olmasa keske hicbirimizde daha iyi olacak ;(
hayiirrrr p.tesi iyidir
kesinlikle oyuzden burdayiz canlar
kesinlikle katiliyorum birakmak yok kizlar
canim bence cok iyi bi rakm bence sirf yagdir bu giden o yuzden mutlu ol lutfen
insallah ama joleya cok iyi dengeliyor
Cok gecmis olsun nasilsiniz simdi ?
tmm canim evine gidince senden atak bekliyoruz o zamn ve soylediklerinede harfiyen katiliyorum
canim sende + 1000 gr almissin sanirim iyi olmamis ama telafi edecegine inaniyorum evine gidince ;(
Ooohhh bende şimdi yapıp içeceğim canım öldüm yorgunluktan ama camları sildim perdeleri yıkadım dip köşe sildim süpürdüm tuvalet banyo yıkandı biraz kahve eşliğinde dinleneyim yemek yapıcam Of çok yoruldumHanımlar neler yapıyorsunuz? Ben en keyif aldığım şekersiz Türk kahvemi iciyorum tabi bitterlerimlebugun hiç bir şey yapasim yok süpürgem bozuldu her yeri gırgır ladim bugünün sporu belli yani
Geçmiş olsun canım....Merhabalar,
çok ağır grip geçiriyorum.
bu seneki grip nasıl birşey anlayamadım , çok fena
Kafam yerinde değil o nedenle forumada giremedim
Umarım herkes iyidir.
Ben bu hafta 85.5 deyim , kilo verememişim. Onu da anlayamadım çünkü gripten dopru düzgün birşeyde yemedim ...
Derdim o zaten baksana rakibem yok bana rakibe lazım olmuyor böyleHeee yarasın yarasınkiz inadına senin kilona düşerim bak rakip oluruz heee
Geçmiş olsun canım....
Ooohhh bende şimdi yapıp içeceğim canım öldüm yorgunluktan ama camları sildim perdeleri yıkadım dip köşe sildim süpürdüm tuvalet banyo yıkandı biraz kahve eşliğinde dinleneyim yemek yapıcam Of çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?