2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok güzel menü canım az ve öz

Senin adına sevindim canım şimdi sende kendini daha iyi hissediyorsundur...
Menün harika şu beyaz çaydan bende alacağım en kısa zamanda

Ay inşallah canım inşallah

Elimdeki yeşil çay bitsin bende alıcam inşallah. Yeni aldım daha o bitene kadaaarrr :)

Selamlar fistiklar dün benim gün vardı bende günümü gün ettim beni tek bozan bu arkadaş buluşmaları evde okulda hiç yapmıyorum ama bu gün buluşmaları ve anneme gittiğim günler maalesef ayda 4 gün olsa bile çıktığım artiyi temizlemekle uğraşıyorum bu seferde

Aslm canım neler kaçırdın dökül bakalım

Ama sen en istikrarlı devam edenlerdensin canım hemen telafi edersin

Aslm canım neler kaçırdın dökül bakalım

Ama sen en istikrarlı devam edenlerdensin canım hemen telafi edersin
Oy oyy masadaki her şeyden yedim canım 6 çeşit vardı sanırım ama dediğin gibi bu akşamki sporla vucuduma girdiklerine pişman edeceğim

Oy oyy masadaki her şeyden yedim canım 6 çeşit vardı sanırım ama dediğin gibi bu akşamki sporla vucuduma girdiklerine pişman edeceğim
Ooooo 6 çeşit ve günde yapılan yiyeceklerden.emimim bol şekerli karbonhidratlıdır hepsi neyse artık dediğin akşam kesin telafi et canm

Kizlar merahaba ozledim sizi bugun cok sukur iyiyim oksuruk devam ediyor cigerim cikicak sanki ;( oluyorum sandim 2 gundur kemiklerim karnim heryanim agriyordu oksuruk de cabasi rabbim kimsenin basina vermesin kizimida yine dun goturduk hastaneye bronsite cevirmis hemen 4 kez hava verdiler igne yaptilar onunda gozu acildi oksure oksure bi hal oldu gerci yine oksuruyo da buna sukur herkes iyi olsun en onemli sey saglik az bi yerimiz agrisa dunyadan vazgeciyoruz hemen;(

Kızlar listeyi ekledim 1.sayfaya
bu haftanin birincisi 1.6 kg ile I Iraz ana
Haftanin ikincisi 0.7 kg ile Korhilalp
Haftanin ucuncusu 0.6 kg ile tevafuk55 arkadaslarimizdir.Kendilerini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz ...

Bu haftanin arti gorenleri de morallerini bozmasinlar lutfen haftaya daha iyi olacak hersey insallah

Menün güzel canım

Tekrar geçmiş olsun canım.
Kızına doğal bal bulursan ver canım benim oğlumda olmuştu 1yalındayken 10 iğne ve hergün hava verdiler yinede balgam kalmıştı bal ile o balgsmı attı tavsiye ederim canım

Bugünkü menümüde yazayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
2dilim kaşar
5zeytin
1tatlı kaşığı tahin pekmez
Çay

Ara
1bardak kefir
1avuç leblebi

Öğlen
1küçük içli köfte
2kaşık kıymalı makarna
4kaşık yoğurt

Ara
1avuç kabak çekirdeği
Sade kahve 2kare bitter

Akşam
3-4 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği
Turşu

Çay
2çatal puding pasta (yiyecem olurmuuu kızlar????)
Spor yok su çok

Tekrar tebrikler kızlar

Bende menümu vereyim
Sabah ılık su
Saat 11 bir buçuk haşlanmış yumurta,2kkkasar peynir, krem peynir,bir dilim ekmek,bir tatlı kaşığı reçel, zeytin, domates, maydanoz, şekersiz çay.bir kk helva.
Saat 17 :üç pişi, peynir, zeytin, domates, 2dilim baklava (arkadas uğrayınca böyle oldu)
Yeşil çay
Türk kahvesi içerim
Su bir litreyi gecik
Spor: ip atlarim mekik çekerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…