Çok güzel menü canım az ve öz
Senin adına sevindim canım şimdi sende kendini daha iyi hissediyorsundur...
Menün harika şu beyaz çaydan bende alacağım en kısa zamanda
Ay inşallah canım inşallah
Ama zaten yatmadan önce içecekmişiz beyaz çayı gündüz yeşil çay gece beyaz çay içerizElimdeki yeşil çay bitsin bende alıcam inşallah. Yeni aldım daha o bitene kadaaarrr :)
Aslm canım neler kaçırdın dökül bakalımSelamlar fistiklar dün benim gün vardıbende günümü gün ettim beni tek bozan bu arkadaş buluşmaları evde okulda hiç yapmıyorum ama bu gün buluşmaları ve anneme gittiğim günler maalesef ayda 4 gün olsa bile çıktığım artiyi temizlemekle uğraşıyorum bu seferde
Oy oyy masadaki her şeyden yedim canım 6 çeşit vardı sanırımAslm canım neler kaçırdın dökül bakalım
Ama sen en istikrarlı devam edenlerdensin canım hemen telafi edersin
Ooooo 6 çeşit ve günde yapılan yiyeceklerden.emimim bol şekerli karbonhidratlıdır hepsiOy oyy masadaki her şeyden yedim canım 6 çeşit vardı sanırımama dediğin gibi bu akşamki sporla vucuduma girdiklerine pişman edeceğim
Çarşamba bende güne gideceğim bizdede 6çeşit oluyo yandım yandımOy oyy masadaki her şeyden yedim canım 6 çeşit vardı sanırımama dediğin gibi bu akşamki sporla vucuduma girdiklerine pişman edeceğim
Parçala onlarıOy oyy masadaki her şeyden yedim canım 6 çeşit vardı sanırımama dediğin gibi bu akşamki sporla vucuduma girdiklerine pişman edeceğim
Sana tamamen yasak unutma bak. Çünkü 70 leri görmen lazım o yüzden yok tamam mıÇarşamba bende güne gideceğim bizdede 6çeşit oluyo yandım yandım
Kız salatalardan alırım yarım tatlı bi tuzlu alırım ogün akşam yoğurt yerim ve yarım saat spor yaparım olmazmıııııSana tamamen yasak unutma bak. Çünkü 70 leri görmen lazım o yüzden yok tamam mısen kazana düştün
Geldim canım hemen vereyim menümü
Kahvaltı
1yumurta
1dilim ekmek
2dilim kaşar
5zeytin
1tatlı kaşığı tahin pekmez
Çay
Ara
1bardak kefir
1portakal
1mandalina
Öğlen
Yoğurt
Yarım elma muz yoğurt karıştırıp yedim (çok meyve oldu bugün )
Ara sade kahve
Akşam
2kaşık kıymalı makarna
1kepçe çorba
3kaşık karnıbahar yemeği
Salata
Çay 2kuru kayısı
Spor yok
Bu Çok güzel yaaaSana tamamen yasak unutma bak. Çünkü 70 leri görmen lazım o yüzden yok tamam mısen kazana düştün
Tekrar geçmiş olsun canım.Kizlar merahaba ozledim sizi bugun cok sukur iyiyim oksuruk devam ediyor cigerim cikicak sanki ;( oluyorum sandim 2 gundur kemiklerim karnim heryanim agriyordu oksuruk de cabasi rabbim kimsenin basina vermesin kizimida yine dun goturduk hastaneye bronsite cevirmis hemen 4 kez hava verdiler igne yaptilar onunda gozu acildi oksure oksure bi hal oldu gerci yine oksuruyo da buna sukur herkes iyi olsun en onemli sey saglik az bi yerimiz agrisa dunyadan vazgeciyoruz hemen;(
Teşekkürler canımMenün güzel canım
Tekrar tebrikler kızlarKızlar listeyi ekledim 1.sayfaya
bu haftanin birincisi 1.6 kg ile I Iraz ana
Haftanin ikincisi 0.7 kg ileKorhilalp
Haftanin ucuncusu 0.6 kg iletevafuk55 arkadaslarimizdir.Kendilerini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz ...
Bu haftanin arti gorenleri de morallerini bozmasinlar lutfen haftaya daha iyi olacak hersey insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?