2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

10numara 5yıldız bir menü canım

Menu vereyim
Sabah 3 kayisi ve su ise gec kaldim :)
Kahvalti 1 yumurta peynir 1 dilim ekmek mate cayi
Ogle 1 elma 1 avuc leblebi
Ikindi yesil cay 10 findik 1 portakal
Aksam esim corba yapti paca
Acili ezme salata
Az ciger kavurma
9 da yogurt karisimi
Kacamak gibi oldu bana bugun ama dr bir ogun izin verdi onu kullandim esim izinli diye :)

Bence güzel menü canım

Evet selin_01 nerelerdesiiiiinnnnn????
Mrb kizlar moralim cok bozuk annem yuz felci gecirdi..benim kafam yerinde degil.benim en kiymetlim.onu oyle gormeye dayanamiyorum.az once kimsenin olmadigi bir odada oyle agladim ki yuzum gozum sisti.oyle iste ben onu iyi gormeden iyi olamicam.esime bile uzuntumu yansitmak istemiyorum.ben biraz kendi acilarimi icimde yasayan biriyim.ilk defa size yaziyorum..boyle iste kizlar yarin annemin yaninda olmam lazim.ama ben gene kafami toparladikca yazicam size..opuyorum hepinizi..iyiki varsiniz..iyi geceler.

Ay kurban olurum çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah. Çok üzüldüm : (

Offf of spora bak.maşallah diyorum canım.nazar değmesinmenünde güzel.afiyet olsun canım

Canlarım araştırırsanız kilo aldırmayan tek kuruyemiş çiğ kabuklu yer fıstığı bi yerde okumuştum istediğiniz kadar yiyebilirsiniz yazıyordu.
Aynen öyle tatlım.adanadan bazende mersinden çiğ kavrulmamış getirtiyorum.onu bol bol yiyebiliyorum

Akşam yemeğine bayıldım.paça ciğer vazgeçilmezlerim arasındadır benimde.afiyet olsun.bide korkma çünkü çiğer kelle paça işkembe kilo yapmazzzzz.yağsız şeyler kilo yapıyor

Canım benim çevremde de çok kişi bu rahatsızlığı geçirdi.inan eskisi gibi olacak anneciğin.Acil şifalar diliyorum rabbimden..geçmiş olsun...canını sıkma desemde insan annesine hiç Kıyamaz biliyorum.ama metanetli ol bu bir süreç geçecek canım....

Çok geçmiş olsun canım soğuktan mi oldu acaba ruzgardan veya. Benim de iki öğretmen arkadasimda olmuştu ve iyileştiler birkaç hafta içinde. Sende canını sıkmamaya çalış canım. Tekrar geçmiş olsun..

Tekrar geçmiş olsun canım.
Kızına doğal bal bulursan ver canım benim oğlumda olmuştu 1yalındayken 10 iğne ve hergün hava verdiler yinede balgam kalmıştı bal ile o balgsmı attı tavsiye ederim canım
tavsiyen icin sagol cnm dogal balim var deniycem ama simdi antibiyotik kullaniyoruz yaninda ventolin dun yine gittik tikandi biraz hava verdiler igne yaptilar ;( balgam var aticak insallh...

keci boynuzum da var canim ilac icirirken vermem de sakincasi yok sanirim dimi ? Birde artik bu hastaliklar dogal yollarla gecmiyo sanki ya ;(

Bu arada profil resmimi uzun uğraşlar sonucu değiştirdim
Konuya uygun olsun dedim.nasıl olmuşş?
cok iyi ve uyumlu olmus gule gule kullan

canm benim cok gecmis olsun soguktan dimi bu rahatsizligi allh izin verirse 2 haftaya duzelir bak gor sen benmde cevremde boyle olan vardi 2-3 haftada duzeldi rabbimin izniyle caninin cani annende duzelir ins rabbim acil sifalar versin ....

Menun gayet iyi canım

Kizlar herkese mutlu hafta sonlari diliyorum dun yine hastanedeydik kizim tikandi hava igne falan tedaviye devam evde bir de benim boynum tutuldu kipirdayamiyorum ilac alinca rahatliyorum zaten dr hastaliktan kemiklerim agriyo diyince romatizmal ilac verdi eklem kas ne varsa iste onu alinca rahatliyorum kusura bkmyin menu fln yazamiyorum zatn dogru duzgun bise yiyemiyorum en yakin zmnda toparliycam insallh...Sizlerin menu ve sporunu gorunce imreniyorum valla ;(

Cok gecmis olsun sen iyi olda menu spor geride kalsin

Offf super sakatat bayilirim zaten tesekkur ederim aksam moralim bozulmustu cokmu yedim diye

Allah şifa versin size canım. Çok çok geçmiş olsun.

Menumu vereyim
Sabah 10 30: 2 dilim çavdar ekmeğine tost
(KK kaşar ve 3 dilim sucuk 1 çay k tereyağı)
3 zeytin, 1 tane has yumurta

Öğle 14.00: 3 kaşık Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir

Aksam 18.30: 1 kepçe çorba
1.5 kepçe kuru fasulye

Ara: tarçınlı süt 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su

Canım benim çok geçmiş olsun allahım en kısa zamanda şifasını versin

Canım benim çok geçmiş olsun allahım en kısa zamanda şifasını versin
Ben bu yüz ifadesini kullanmadım canım yanlış oldu kusura bakma...
Benim arkadaşımın anneside olmuştu 1ayda düzeldi sıkma canını tatlım en kısa zamanda eski haline kavuşur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…