2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Hayırdır canım birseyemi üzüldün
Üzüldüğüm çok şey var da hepsi bir yere bağlanıyor sonuçta. Sen 10 seneni çalış ailene heba et gençliğini yaşayama sonunda ee sen ne yaptın ki? Amaannn o kadar saçma sapan şeyler varki çok doluyum. Ama işin kötüsü genelde herkesin iyi kötü dertleştiği birileri vardır mutlaka ama benim yok ve en çok insanı yaralayan cümle. " seni kimse sevmiyor bak bitane insan yok çevrende çünkü sen ..ksun " o kadar acı ki! Hakkaten yok benim bir arkadaşım dostum bile ne yapmış olabilirim çok merak ediyorum. 5 sene önce ya in..... edicem dedim ya evden kaçacam rabbim karşıma kocamı çıkardı. İyiki kaçmışım. Amannn ne anlatıyım ki @JoleYa mm çok doluyum çookkk

Yarın sabah evimdeyim Rabbim'in izniyle. Şükürler olsun. Ve mecbur kalmadıkça bir daha geleceğimi sanmıyorum. İnşallah da gerek kalmaz gelmeme. @Mislisse canım sen beni 58,5 yaz en son öyleydim istersen de 59 yaz farketmez 500 gr. Yarın inşallah başlayabilirim eve döner dönmez diyetime. Yarın değil haftaya pazartesi eksilerle dönüşümü kutlayacağız inşallah:)

Canım sen çok dolmussun birazda evini özledin degilmi eminim eve dönünce morelin duzelicek .akrabalar arasında sıkıntı olabiliyor bazen iyisimi mesafeyi korumak gittigindede daha az kalmak . Seçici bir insansınki arkadaşın yok insallah rabbim karşına hayırlı seni menfaat için değil Allah için sevecek bir arkadaş çıkarsın canım.

Benim her zamanki gibi çamaşır katla utule rutin pazar işler i . Oldukça dikkat liyim bakalım gece yemelerini kestim yarın tartı yüzümü güldürsün istiyorum
Aynen canım çamaşır as topla katla ütüle oooffff hiç bitmiyor bu çamaşırlar....
Bende çok dikkat ediyorum artık canım ocağın ortasındayız Nisa'na ne kaldı artık biraz daha dikkat kızlaaaaarrrr duydunuzmuuuu???

Canım çok uzun süre kaldın ondan bunaldın bence bende geçen sene 3hafta kaldım ay neydi o öyle gerim gerim gerildim.... ama 1hafta 10gün en ideali birde eşsiz kalmakta etkiliyor bence neyse canım az kaldı sıkma canını annende üzülecek sen böyle üzüldükçe...
Yarın kaçta çıkacan yola???

Aminn inşallah. İnan ki hiç seçmedim arkadaş. Hani şu önüne her gelene herşeyini ama herşeyini anlatan tipler var ya çok konuşan işte ben onlardanım. Bilmiyorum sanırım ne kadar çok arkadaş istersen o kadar tek kalıyorsun. Bir de akrabalarla mesafeye gelince en büyük mevzu teyzem arka sokakta oturuyor. Geçen yaz geldiğimde beni gündüz çaya çağırdı akşam gelme der gibi. Kızlar da akşam evde kuzenler bende akşam gitmek istiyorum. O gündüz çağırınca akşam gidemedim. Bu kez de ben gitmedim. Şimdi bana trip atıyor. Normalde bu akşam gelirlerdi son gün gelmeyeceklermiş.
Bir daha kalmayı bırak dedim ya gelmeyi bile düşünmüyorum çok mecbur kalmadıkça. Annemide anlamıyorum ya bazen neysse. Gece 5sr servis alacak evden. Kardeşimin parası gitmeyecek. Sabah 8:15 uçak kalkış. Buçuğu bulur ama.

Hayırlı yolculuklar canım...

Kızlar mrb menümü vereyim
Uyanınca 1 bardak ılık su

Sabah 9 kahvaltı
1 yumurta ev yapımı sucuklu tereyağlı
1 çeri dom.yarım kırmızı biber ve salatalık.1 parça beyaz peynir.1 kk kaşar peyniri.açık çay

Öğlen 14.00
1 pors körili tavuk.yanında ayran ve salata (dışardaydık)

Akşam 19.00
Yarım kase sulu köfte.2 kaşık istiridye mantarı sotelenmiş
1 kahve fincanı kadar ayran
1 kase kuruyemiş

Su 2.5lt.spor yapamadım.
dışarlardaydık bütün gün.alışveriş yaptık oğlanı gezdirdik derken zaman geçti.şimdi de halim yok yapacak.yarında tartı günü ama......

Hayırlı yolculuklar canım.takma kafana.Sen evinde mutlusun ya en önemlisi o.

Çok güzel menü canım.afiyet olsun.

Eveeeettt menümü yazayım....
Kahvaltı
4nugget
2kaşık patates kavurması
1dilim peynir
3zeytin
Yarım dilim ekmek
Çay

Ara
1avuç leblebi
Birazcık dut kurusu

Öğlen
Yarım portakal
Yarım ayva

Ara kahve iki kare bitter

Akşam
3kaşık ıspanak
Yoğurt
4kaşık kuru fasulye
Salata
Veeee yarım dilim baklava
Spor yok belki bi 15 dkk yaparım....

Afiyet olsun canım.yarım dilimden bişey olmaz.

Menüm
Kahvaltı:
11.00 1orta boy patates kadar
Patates kaçırmadı
2 dilim sucuk
Domates sos
Peynir salatalık

Ara:
12.30 sütlü kahve

Ara:
16.00 1avuç çerez

Akşam:
19.00
2kaşık kısır
1dilim Sebzeli fırın mücver(pırasa, kabak, patates)

Yeşil çay içerim heralde.
Şu 1litre.spor açık havada 30dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…