2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menümü yazayım hemen
Kahvaltı
3-4çatal patates kızartması
2dilim kaşar
1dilim ekmek
5zeytin
1tatlı kaşığı tahin pekmez
1çatal bal kaymak
Çay

Ara
Çeyrek simit

Öğlen
1lahmacun
2çatal pudingli pasta

Ara
Kefir

Akşam
4kaşık kuru fasulye
Yoğurt

Çay
Hurma

Spor 2saat çarşıda gezme bunun yarım saati tempolu yürüyüş

Herkese hayırlı akşamlar kızlar.
Benim bu hafta çok yoğun geçti.Hafta başı kar kış maaile evdeydik.Daha sonra 2 gün hasta teyzemin yanına gittim.Hafta sonuda sınavım var ona çalıştım biraz.Sporsuz ,şekersiz,çok abartmadan fakat düzensizdi menülerim.sizleri pek takip edemedim.Hepimiz için güzel bol eksili ,huzurlu bir hafta sonu olsun.

İnşallah canım dikkat et kendine önce bi iyileş sonra herşey olur

Canım benim etrafımda da var ,yüz felci geçirip tamamen düzelenler.Ama konu aile bireyleri olunca üzülmemek mümkün değil.Bende üzüntümü,kaderimi içimde yaşarım.Anlatırsam sevdiklerimi üzeceğimi veya beni anlamayacaklarını düşünürüm.Dualarımız seninle canım.Allah âcil şifalar versin.

Cok geçmiş olsun Allah sifalar versın ınsallah

Mislisse tekrar geçmiş olsun sana da minik kizinada inşallah kısa sürede toparlarsiniz canım

Kızlar iyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 11 :1.5haslanmis yumurta, 1dilim ekmek,bir dilim peynir, domates,bir çay kaşığı reçel, kıvırcık, şekersiz çay
ARA Türk kahvesi ,18 Gr bitter
16: yarım galeta ,2 un kurabiyesi,bir kaç çatal bal , şekersiz çay (arkadaşa uğramıştim)
19:30 3kasik tavuk sote,bir kaşık pirinç pilavı
Yeşil çay
Belki eşimle kahve içerim azıcık bitter le
Su bir litre
Spor 100e yakın ip,10 dk mekik basen hareketleri

Kızlar misafirim var.tüm gün doşarsaydık alışveriş.sonra hazırlık fln.menümü verip müsaadenizi isteyeceğim
Sabah 7.30 1 bardak ılık su 1 kuru kayısı

8.30 kahvaltı
1 bol tereyağlı sahanda yumurta
1 kk peynir.10 zeytin.yarım salatalık (pek bişey yemek istemedim)

Öğle 13.00
1 kase sulu köfte
3 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 ayva tatlısı (şekersiz)

Akşam 19.30
2 dilim somon fileto,fırında sebze ve yeşillik
Yarım bardak şalgam suyu

Su 2 lt.Akşam 2 fincan çay içtim.
Spor yok ama sabah 7den beri ayaktayım..hiçç oturmadım

Yine harika bir menü afiyet olsun

Kizm cok oksuruyor bende bugun daha iyiym cok sukur bu kez de esim hasta ;( bugun bi onunla bi esimle ilgilendm bilirsiniz erkekler hastalannca cocuktan daha nazli oluyorlar kizmda yeni uyuyabildi cok yoruldum uyuyacagm simdi iyi geceler herkese....

Kizm cok oksuruyor bende bugun daha iyiym cok sukur bu kez de esim hasta ;( bugun bi onunla bi esimle ilgilendm bilirsiniz erkekler hastalannca cocuktan daha nazli oluyorlar kizmda yeni uyuyabildi cok yoruldum uyuyacagm simdi iyi geceler herkese....
Hastalık bi eve girdimi herkesi dolaşır zaten canım benim Allah bir an önce şifanızı versin iyi geceler....

Ay hemde ne bilirim benim eşim de öyledir az bi soğuk alginliginda ne yapacağını sasirirsin. sen iyi ol da canım en azından kızına bakacak enerjin olsun :) iyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…