İnşallah canım dikkat et kendine önce bi iyileş sonra herşey olurKizlar herkese mutlu hafta sonlari diliyorum dun yine hastanedeydik kizim tikandi hava igne falan tedaviye devam evde bir de benim boynum tutuldu kipirdayamiyorum ilac alinca rahatliyorum zaten dr hastaliktan kemiklerim agriyo diyince romatizmal ilac verdi eklem kas ne varsa iste onu alinca rahatliyorum kusura bkmyin menu fln yazamiyorum zatn dogru duzgun bise yiyemiyorum en yakin zmnda toparliycam insallh...Sizlerin menu ve sporunu gorunce imreniyorum valla ;(
Canım benim etrafımda da var ,yüz felci geçirip tamamen düzelenler.Ama konu aile bireyleri olunca üzülmemek mümkün değil.Bende üzüntümü,kaderimi içimde yaşarım.Anlatırsam sevdiklerimi üzeceğimi veya beni anlamayacaklarını düşünürüm.Dualarımız seninle canım.Allah âcil şifalar versin.Mrb kizlar moralim cok bozuk annem yuz felci gecirdi..benim kafam yerinde degil.benim en kiymetlim.onu oyle gormeye dayanamiyorum.az once kimsenin olmadigi bir odada oyle agladim ki yuzum gozum sisti.oyle iste ben onu iyi gormeden iyi olamicam.esime bile uzuntumu yansitmak istemiyorum.ben biraz kendi acilarimi icimde yasayan biriyim.ilk defa size yaziyorum..boyle iste kizlar yarin annemin yaninda olmam lazim.ama ben gene kafami toparladikca yazicam size..opuyorum hepinizi..iyiki varsiniz..iyi geceler.
Cok geçmiş olsun Allah sifalar versın ınsallahMrb kizlar moralim cok bozuk annem yuz felci gecirdi..benim kafam yerinde degil.benim en kiymetlim.onu oyle gormeye dayanamiyorum.az once kimsenin olmadigi bir odada oyle agladim ki yuzum gozum sisti.oyle iste ben onu iyi gormeden iyi olamicam.esime bile uzuntumu yansitmak istemiyorum.ben biraz kendi acilarimi icimde yasayan biriyim.ilk defa size yaziyorum..boyle iste kizlar yarin annemin yaninda olmam lazim.ama ben gene kafami toparladikca yazicam size..opuyorum hepinizi..iyiki varsiniz..iyi geceler.
Geçmiş olsun canım.allah şifa versin.Gecmis olsun dileklerini ileten butun arkadaslsrima da tesekkur ederim2 -3 gundur bisey ymedim cnm istemdi sabh tartildgmda baya eksideydim insallah hastaligin tek artisi kg kaybim olur
Mislisse tekrar geçmiş olsun sana da minik kizinada inşallah kısa sürede toparlarsiniz canımKizlar herkese mutlu hafta sonlari diliyorum dun yine hastanedeydik kizim tikandi hava igne falan tedaviye devam evde bir de benim boynum tutuldu kipirdayamiyorum ilac alinca rahatliyorum zaten dr hastaliktan kemiklerim agriyo diyince romatizmal ilac verdi eklem kas ne varsa iste onu alinca rahatliyorum kusura bkmyin menu fln yazamiyorum zatn dogru duzgun bise yiyemiyorum en yakin zmnda toparliycam insallh...Sizlerin menu ve sporunu gorunce imreniyorum valla ;(
Yine harika bir menü afiyet olsunKızlar misafirim var.tüm gün doşarsaydık alışveriş.sonra hazırlık fln.menümü verip müsaadenizi isteyeceğim
Sabah 7.30 1 bardak ılık su 1 kuru kayısı
8.30 kahvaltı
1 bol tereyağlı sahanda yumurta
1 kk peynir.10 zeytin.yarım salatalık (pek bişey yemek istemedim)
Öğle 13.00
1 kase sulu köfte
3 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 ayva tatlısı (şekersiz)
Akşam 19.30
2 dilim somon fileto,fırında sebze ve yeşillik
Yarım bardak şalgam suyu
Su 2 lt.Akşam 2 fincan çay içtim.
Spor yok ama sabah 7den beri ayaktayım..hiçç oturmadım
Hayirdir kiz ?Burdayım kimsesiz çaresiz tek başıma
Kizm cok oksuruyor bende bugun daha iyiym cok sukur bu kez de esim hasta ;( bugun bi onunla bi esimle ilgilendm bilirsiniz erkekler hastalannca cocuktan daha nazli oluyorlar kizmda yeni uyuyabildi cok yoruldum uyuyacagm simdi iyi geceler herkese....Mislisse nasıl oldunuz canım
Hastalık bi eve girdimi herkesi dolaşır zaten canım benim Allah bir an önce şifanızı versin iyi geceler....Kizm cok oksuruyor bende bugun daha iyiym cok sukur bu kez de esim hasta ;( bugun bi onunla bi esimle ilgilendm bilirsiniz erkekler hastalannca cocuktan daha nazli oluyorlar kizmda yeni uyuyabildi cok yoruldum uyuyacagm simdi iyi geceler herkese....
Ay hemde ne bilirim benim eşim de öyledir az bi soğuk alginliginda ne yapacağını sasirirsin. sen iyi ol da canım en azından kızına bakacak enerjin olsun :) iyi geceler canım.Kizm cok oksuruyor bende bugun daha iyiym cok sukur bu kez de esim hasta ;( bugun bi onunla bi esimle ilgilendm bilirsiniz erkekler hastalannca cocuktan daha nazli oluyorlar kizmda yeni uyuyabildi cok yoruldum uyuyacagm simdi iyi geceler herkese....
O kadar ..ktan bi sülalem var ki? Amaannn amanHayirdir kiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?