2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menün yine kararında canım pastsda yiyebilirsin bence 2catal

Bizde seni özledik canım.çook ama çoook geçmiş olsun.bu yıl ki grip bir tuhaf kapan atlatamıyor kızına da Allahım şifa versin.keçiboynuzu özü de çok iyi gelir bronşit gibi rahatsızlıklara.bulursan dene bir canım
Gecmis olsun dileklerini ileten butun arkadaslsrima da tesekkur ederim 2 -3 gundur bisey ymedim cnm istemdi sabh tartildgmda baya eksideydim insallah hastaligin tek artisi kg kaybim olur

Her şerde bir hayır var işte.yine de sağlıkla vermen daha iyi olur canım..

menüm iyi canımcm.sporu da ah bir eklesen.çok istiyorsan ye pastadan da ama sakın 2 çatalı geçmeeee

Hımmmmm bakıyorum şöyle bii.fena değil güne göre azalma var tatlılarda.baklava ve pişiyi görmezden gelcem.hadi bakalım.yarın hiç kaçamaksız olsun canım

Kızlar bnm menüm
Sabah 7.00
1 rafadan yumurta.2 kk eski kaşar.1 havuç.1 kırmızı biber.1domates.1 salatalık.3 ceviz

Temizlikten sonra tarçınlı türk kahvesi

Öğle 12.45
1 kase yoğurt çorbası.3 yemek kaşığı tavuk sote.1 kase brokoli salatası.1 adet şekersiz ayva tatlısı (ayvanın çekirdekleri ve tarçın karanfille az su ekleyip pişiriyorum üstüne bir kaşık kaymak koyuyorum.tarçın şekerli bir aroma veriyor)

Akşam 18.10
1 kase çorba.1 tabak zeytinyağlı kereviz.1 kase salata

Su 2 lt.okulda 2 fincan form çayı.spor yok
Ev temizledim ve okulda nöbet günümdü.hep hareket halindeydim.
Şimdi 1 fincan çay 1 kase kabuklu yer fıstığı.
Bu hafta tartıda 68leri görmek istiyorum inşallah

Baklava 1dilim olsa tam olurdu senin metabolizmana göre canım yinede iyi yarın daha iyi olacak eminin...

Menün harika canım ama akşamları bu kabuklu fıstık çok olmuyomu???

Olmuyor canım.çünkü Karatay da tek serbest atıştırmalık kuruyemişler.çiğ ve kabuklu olacak tabii.bir de kuruyemiş kasem küçük sufle kapları varya onlardan.bir avuçtan bile az alıyor.bugün diyetime başlayalı tam 3 ay oldu.3 aydır bu şekilde yiyorum akşamları

Çok güzel menu canım afiyet olsun
Bu azimle görürsün canım menun tam senlik afiyet eksi olsun
Bu arada profil resmimi uzun uğraşlar sonucu değiştirdim
Konuya uygun olsun dedim.nasıl olmuşş?
Cok guzel olmus canım. Heppimizin böyle belleri olsun inşallah

Y yagmur7968 m3nunu Beğendim canim ama söylemeden gecemeyecem iki dilim baklava 500 kalori
Not: patlamış mısır yeme

menun yıne saglıklı guzel ayrıca ayva tatlında cokhafıf afıyet olsun inşallah goruceksın 68 leri canım

neee 500 kalorımı bilseydım bır dılım yerdım ah o patlamıs mısır yokmu cocuklar haftada iki gun istıyor hele aksam az yedıysem acısını ondan cıkarıyorum

500 kalori miii? Bilmiyordum canm.iyi oldu söylediğin

menun yıne saglıklı guzel ayrıca ayva tatlında cokhafıf afıyet olsun inşallah goruceksın 68 leri canım
İnşallah canımm.bu hafta 68leri göremezsem ay sonu 67 hedefime ulaşamam çünkü

Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu ballı su
2 k kayısı 1 k incir
Ara: sade Nescafe

Öğle: 1 kase çorba 1 kaşık yoğurt
Küçük tabak makarna

Ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı
Yeşil çay
Aksam 18.00: 1 kase etli k Fas
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: 20.30: 1 bardak süt ve muz
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları

Spor: 1 saat 15 dakika step, eliptik, spuat

Canlarım araştırırsanız kilo aldırmayan tek kuruyemiş çiğ kabuklu yer fıstığı bi yerde okumuştum istediğiniz kadar yiyebilirsiniz yazıyordu.

Menü de sporda çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…