- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Menün yine kararında canım pastsda yiyebilirsin bence 2catalBugünkü menümüde yazayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
2dilim kaşar
5zeytin
1tatlı kaşığı tahin pekmez
Çay
Ara
1bardak kefir
1avuç leblebi
Öğlen
1küçük içli köfte
2kaşık kıymalı makarna
4kaşık yoğurt
Ara
1avuç kabak çekirdeği
Sade kahve 2kare bitter
Akşam
3-4 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği
Turşu
Çay
2çatal puding pasta (yiyecem olurmuuu kızlar????)
Spor yok su çok
Bizde seni özledik canım.çook ama çoook geçmiş olsun.bu yıl ki grip bir tuhaf kapan atlatamıyorKizlar merahaba ozledim sizi bugun cok sukur iyiyim oksuruk devam ediyor cigerim cikicak sanki ;( oluyorum sandim 2 gundur kemiklerim karnim heryanim agriyordu oksuruk de cabasi rabbim kimsenin basina vermesin kizimida yine dun goturduk hastaneye bronsite cevirmis hemen 4 kez hava verdiler igne yaptilar onunda gozu acildi oksure oksure bi hal oldu gerci yine oksuruyo da buna sukur herkes iyi olsun en onemli sey saglik az bi yerimiz agrisa dunyadan vazgeciyoruz hemen;(
Gecmis olsun dileklerini ileten butun arkadaslsrima da tesekkur ederim2 -3 gundur bisey ymedim cnm istemdi sabh tartildgmda baya eksideydim insallah hastaligin tek artisi kg kaybim olur
Kızlar listeyi ekledim 1.sayfaya
bu haftanin birincisi 1.6 kg ile @Iraz ana
Haftanin ikincisi 0.7 kg ileKorhilalp
Haftanin ucuncusu 0.6 kg iletevafuk55 arkadaslarimizdir.Kendilerini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz ...
Teşekkürler kaptan.yüzünü kara çıkarmayacağız
Bu haftanin arti gorenleri de morallerini bozmasinlar lutfen haftaya daha iyi olacak hersey insallah
menüm iyi canımcm.sporu da ah bir eklesen.çok istiyorsan ye pastadan da ama sakın 2 çatalı geçmeeeeBugünkü menümüde yazayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
2dilim kaşar
5zeytin
Çay
Ara
1bardak kefir
1avuç leblebi
Öğlen
1küçük içli köfte
2kaşık kıymalı makarna
4kaşık yoğurt
Ara
1avuç kabak çekirdeği
Sade kahve 2kare bitter
Akşam
Turşu
Çay
Spor yok su çok
Hımmmmm bakıyorum şöyle bii.fena değil güne göre azalma var tatlılarda.baklava ve pişiyi görmezden gelcem.hadi bakalım.yarın hiç kaçamaksız olsun canımBende menümu vereyim
Sabah ılık su
Saat 11 bir buçuk haşlanmış yumurta,2kkkasar peynir, krem peynir,bir dilim ekmek,bir tatlı kaşığı reçel, zeytin, domates, maydanoz, şekersiz çay.bir kk helva.
Saat 17 :üç pişi, peynir, zeytin, domates, 2dilim baklava (arkadas uğrayınca böyle oldu)
Yeşil çay
Türk kahvesi içerim
Su bir litreyi gecik
Spor: ip atlarim mekik çekerim inşallah
Baklava 1dilim olsa tam olurdu senin metabolizmana göre canım yinede iyiBende menümu vereyim
Sabah ılık su
Saat 11 bir buçuk haşlanmış yumurta,2kkkasar peynir, krem peynir,bir dilim ekmek,bir tatlı kaşığı reçel, zeytin, domates, maydanoz, şekersiz çay.bir kk helva.
Saat 17 :üç pişi, peynir, zeytin, domates, 2dilim baklava (arkadas uğrayınca böyle oldu)
Yeşil çay
Türk kahvesi içerim
Su bir litreyi gecik
Spor: ip atlarim mekik çekerim inşallah
Güzel olmuş canım tam uymuşBu arada profil resmimi uzun uğraşlar sonucu değiştirdim
Konuya uygun olsun dedim.nasıl olmuşş?
Menün harika canım ama akşamları bu kabuklu fıstık çok olmuyomu???Kızlar bnm menüm
Sabah 7.00
1 rafadan yumurta.2 kk eski kaşar.1 havuç.1 kırmızı biber.1domates.1 salatalık.3 ceviz
Temizlikten sonra tarçınlı türk kahvesi
Öğle 12.45
1 kase yoğurt çorbası.3 yemek kaşığı tavuk sote.1 kase brokoli salatası.1 adet şekersiz ayva tatlısı (ayvanın çekirdekleri ve tarçın karanfille az su ekleyip pişiriyorum üstüne bir kaşık kaymak koyuyorum.tarçın şekerli bir aroma veriyor)
Akşam 18.10
1 kase çorba.1 tabak zeytinyağlı kereviz.1 kase salata
Su 2 lt.okulda 2 fincan form çayı.spor yok
Ev temizledim ve okulda nöbet günümdü.hep hareket halindeydim.
Şimdi 1 fincan çay 1 kase kabuklu yer fıstığı.
Bu hafta tartıda 68leri görmek istiyorum inşallah
Tmm canım yedim bileMenün yine kararında canım pastsda yiyebilirsin bence 2catal
Olmuyor canım.çünkü Karatay da tek serbest atıştırmalık kuruyemişler.çiğ ve kabuklu olacak tabii.bir de kuruyemiş kasem küçük sufle kapları varya onlardan.bir avuçtan bile az alıyor.bugün diyetime başlayalı tam 3 ay oldu.3 aydır bu şekilde yiyorum akşamlarıMenün harika canım ama akşamları bu kabuklu fıstık çok olmuyomu???
Çok güzel menu canım afiyet olsunBugünkü menümüde yazayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
2dilim kaşar
5zeytin
Çay
Ara
1bardak kefir
1avuç leblebi
Öğlen
1küçük içli köfte
2kaşık kıymalı makarna
4kaşık yoğurt
Ara
1avuç kabak çekirdeği
Sade kahve 2kare bitter
Akşam
Turşu
Çay
Spor yok su çok
Bu azimle görürsün canım menun tam senlik afiyet eksi olsunKızlar bnm menüm
Sabah 7.00
1 rafadan yumurta.2 kk eski kaşar.1 havuç.1 kırmızı biber.1domates.1 salatalık.3 ceviz
Öğle 12.45
1 kase yoğurt çorbası.3 yemek kaşığı tavuk sote.1 kase brokoli salatası.1 adet şekersiz ayva tatlısı (ayvanın çekirdekleri ve tarçın karanfille az su ekleyip pişiriyorum üstüne bir kaşık kaymak koyuyorum.tarçın şekerli bir aroma veriyor)
Akşam 18.10
Cok guzel olmus canım. Heppimizin böyle belleri olsun inşallahBu arada profil resmimi uzun uğraşlar sonucu değiştirdim
menun yıne saglıklı guzel ayrıca ayva tatlında cokhafıf afıyet olsunKızlar bnm menüm
Sabah 7.00
Öğle 12.45
Akşam 18.10
neee 500 kalorımı bilseydım bır dılım yerdımÇok güzel menu canım afiyet olsun
Bu azimle görürsün canım menun tam senlik afiyet eksi olsun
Cok guzel olmus canım. Heppimizin böyle belleri olsun inşallah
Y yagmur7968 m3nunu Beğendim canim ama söylemeden gecemeyecemiki dilim baklava 500 kalori
Not: patlamış mısır yeme
Çok güzel menu canım afiyet olsun
Bu azimle görürsün canım menun tam senlik afiyet eksi olsun
Cok guzel olmus canım. Heppimizin böyle belleri olsun inşallah
Sağol canım. inşallahhhh böyle fıstık ötesi olalı.yaza hedeflerimize ulaşalım
Y yagmur7968 m3nunu Beğendim canim ama söylemeden gecemeyecemiki dilim baklava 500 kalori
Not: patlamış mısır yeme
İnşallah canımm.bu hafta 68leri göremezsem ay sonu 67 hedefime ulaşamam çünkümenun yıne saglıklı guzel ayrıca ayva tatlında cokhafıf afıyet olsuninşallah goruceksın 68 leri canım
guzel olmus bırde ben becerebilsemmBu arada profil resmimi uzun uğraşlar sonucu değiştirdim
Menün harika canım ama akşamları bu kabuklu fıstık çok olmuyomu???
Canlarım araştırırsanız kilo aldırmayan tek kuruyemiş çiğ kabuklu yer fıstığı bi yerde okumuştum istediğiniz kadar yiyebilirsiniz yazıyordu.Olmuyor canım.çünkü Karatay da tek serbest atıştırmalık kuruyemişler.çiğ ve kabuklu olacak tabii.bir de kuruyemiş kasem küçük sufle kapları varya onlardan.bir avuçtan bile az alıyor.bugün diyetime başlayalı tam 3 ay oldu.3 aydır bu şekilde yiyorum akşamları
Menü de sporda çok iyiMenumu vereyim
Sabah: ılık limonlu ballı su
2 k kayısı 1 k incir
Ara: sade Nescafe
Öğle: 1 kase çorba 1 kaşık yoğurt
Küçük tabak makarna
Ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı
Yeşil çay
Aksam 18.00: 1 kase etli k Fas
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: 20.30: 1 bardak süt ve muz
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Spor: 1 saat 15 dakika step, eliptik, spuat
Bende duymuştum karataymi demişti sanki öyle hatırlıyorumCanlarım araştırırsanız kilo aldırmayan tek kuruyemiş çiğ kabuklu yer fıstığı bi yerde okumuştum istediğiniz kadar yiyebilirsiniz yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?