2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Hastalık bi eve girdimi herkesi dolaşır zaten canım benim Allah bir an önce şifanızı versin iyi geceler....
kesinlikle oyle bi esyalar kaldi hastalnmadik deriiiiin bi temizlik beni bekliyor hayirlisi bakim tam iyileseyim de

canm her ailede sorun var emin ol ve herkesin derdi farkli allah dermansiz dert vermesin yeterki herseyin cozumu var elbet yeterki telafisi olmayan sozler etme kimseye ozellikle anne ve babana hickimsenin yarina cikacaganin garantisi yok o yuzden uzme onlari nacizane fikrimdir ;(

seni 58.5 yazdim cnm zaten sen iyi ol da hayirlisi ile gerisi onemli degil birde yalniz degilsin bak biz variz

evettcanm ben de yarindn itibaren menu veirim ins.Biz daha dikktli olmaliyiz

hayirli yolculuklar simdiden

Zaten kanıma bi baktırmak istiyorum canım en kısa zamanda bi baktırayım teşekkürler
benim de onerim bu olacakti

Oley kızlar 15 dkk zumba yaptım arkasına bi Yeşilçay daha içtim oleley
ohh miss valla

Sağol kuzum çok sağol. Siz de olmasanız zaten iyice sıyırırdım. Bu arada baba vefat edeli 5 sene olacak küs gitti o da. Nasıl bi babaysa tüm mahalleye yaymış kaçtığımı. Annemide ne olursa olsun kırmamaya çalışıyorum zaten ama hep millet ne der kafasıyla gidiyor sus kızım deme kızım boşver kızım olsun kızım DARALDIM artık.

Canım yaşadıkların hiç kolay değil.ama ne olursa olsun hayat devam ediyor.bir şekilde her şeye katlanıyor yaşıyor insan işte..Allah sana sabırlar versin.ama gördüğüm kadarıyla güçlü bir kadınsın.sen kendi hayatına bak..hayat çok kısa takmamak lazım canım her şey gönlünce olsun

günaydın hanımlar.. haftaya yorgun ve uykusuz başladım. pazar günüde bütün gün çalıştım. çok zor şuan işe gelmek. sanırım haftaya pazarda çalışmam gerekecek. öyle olursa 20 gün aralksız işe gelmiş olacağım. çok çok çok can sıkıcı bir vesile bebeğimlerrrrr ağlamak istiyorum ama müdireler ağlamaz (şair burda kendini nasılda sıfatlarla kandırdığını belli ediyor)

Mislisse canım benim nasılsın napıyorsun :)
22.09.16: 113.800 başlangıç kilosu
08.01.17: 91.600 geçen hafta kilosu
16.01.17: sabah saat 6.45 itibari ile aç karnına mevcut kilo, are u ready ladyzzzz? haa give to me it :) tamam heyecan yeter bu kadar ben bile şuan o kadar hafifledim ki anlatamam. bomba geliyor. ay uzatmıcam ama uzatmak çok zevkli. 89.800
yaptığım diyet ve spor neredeyse 2 kilo birden attırdı. ama haftaya hastalığım geliyor. sorun yok o geliyorsa ben burda hazırım
allahım hepimize güçlü irade versin hanımlar.

Maşallah canım.çoook iyi gitmiş.tebrik ederim.darısı 70li kilolara olsunnnn

Allah allah niye böyle oldu ki canım?
Menülerin sporun heeep çok iyi senin.
Tuzlu şeyler yediysen dün su tutmuş olabilir vücudun

Arada beklenmedik artılar oluyor canım.bozma moralini birde 2 öğünü dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…