Rakibiz artık vilma hadi bakalım
Tebrikler canım haftaya daha çok uğraşyoksa @keçigibi yakalayacak bizi
Kizlar mrb ilk olarak hepinize cok tsk edrim.iki gundur annemin yanindaydim.garibim beni gorunce hemen aglamaya basladi.o aglayinca benide aglatti.guya ona moral destek yardimci olmaya gittim ..baya bi moralini yukselttik.bugunde baslicak tedaviye.insallah biran once duzelir anacigim..
Onun disinda bu hafta kilo veren kizlar supersinizzzzzz yaaa masallahh..eksiler havada ucmuss .cok iyi valla..bende kilo verdim ama benim ki spordan yada duzenli yemekten degil..hic birsey yememekten ..kafam bozuk oldugu icin..bu hafta yemeye dikkat ederim insallah..
Benim gecen haftaki kilom 62.2
Bu hafta 61.8
Fark:-400
Mislisse cnm cok gecmis olsun siz nasil oldunuz ..bu kış aylarini hic sevmiyorum herkes hasta oluyor..cok cok gecmis olsun canim..
Bende vereyim kilo
Gecen hafta 98.9
Bu hafta 98.3
Az gitmis uzuldum ama kayinvalidemler bende kabus yasiyorum
Kizlar gunaydin bayagi eksi var masallah bende eksideyim hem de hic zorlanmadan bu kadar gr verdim demekki cok kasmamak gerekiyor mus
Gecn hafta:83.0
Bu hafta:82.1
Fark:-900 gr
Eki Görüntüle 1940219
Heh işte benim yapmak istediğim zaten o ama annem taktırıyooo :) hep ezilen biz oluyoruz neyse evime döndüm ya şükür. Kocişim beni bitterimle karşıladı :) evimi kedimi kocamı çok özlemişim. Nefes almaya başladık.Canım yaşadıkların hiç kolay değil.ama ne olursa olsun hayat devam ediyor.bir şekilde her şeye katlanıyor yaşıyor insan işte..Allah sana sabırlar versin.ama gördüğüm kadarıyla güçlü bir kadınsın.sen kendi hayatına bak..hayat çok kısa takmamak lazım canım her şey gönlünce olsun
Geldim diyorsun yaniKızlarrr kızlar çok mutluyum gece yemeyi kesınce güzel verdimhemmenn yazayım
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 61.8
Fark 1.700
Ama neden hemen vazgeciyorsun bizde yiyoruz ama pes etmek yok canim ya..sadece tarti bildirimi pazartesi oldugu icin mi bu durum..sıkma canini boyle seyler icin..karar senin tabii ama aramizdan ayrilma bence..selam kızlar
ben hiç kilo veremedim geçen haftayla aynı.
ben tartı olayı pazartesi olduğundan dolayı adapte olamıyorum bi türlü dün yemeğe çıktık ve ister istemez yedim üstüne tatlı yedim derken aldı başını gitti anlayacağınız. o yüzden aranızdan ayrılıyorum kendinize iyi bakın destekleriniz için teşekkür ederim
Harikasın canım tebrik ederimmmmmKizlar gunaydin bayagi eksi var masallah bende eksideyim hem de hic zorlanmadan bu kadar gr verdim demekki cok kasmamak gerekiyor mus
Eki Görüntüle 1940219
Iste bu mislisse yaaa ....tamamdir iste aynen boyle devam edersen surekli hizli bir sekilde kilo verirsin canim ya tebrikler tebriklerr....desene haftaya 81 i gorecen supersin...Kizlar gunaydin bayagi eksi var masallah bende eksideyim hem de hic zorlanmadan bu kadar gr verdim demekki cok kasmamak gerekiyor mus
Eki Görüntüle 1940219
selam kızlar
ben tartı olayı pazartesi olduğundan dolayı adapte olamıyorum bi türlü dün yemeğe çıktık ve ister istemez yedim üstüne tatlı yedim derken aldı başını gitti anlayacağınız. o yüzden aranızdan ayrılıyorum kendinize iyi bakın destekleriniz için teşekkür ederim
allah rahmet eylesin canim benim hayat cok zor gercekten elalemi bosver herkes kendine kendi ailesine baksin onceSağol kuzum çok sağol. Siz de olmasanız zaten iyice sıyırırdım. Bu arada baba vefat edeli 5 sene olacak küs gitti o da. Nasıl bi babaysa tüm mahalleye yaymış kaçtığımı. Annemide ne olursa olsun kırmamaya çalışıyorum zaten ama hep millet ne der kafasıyla gidiyor sus kızım deme kızım boşver kızım olsun kızım DARALDIM artık.
supersin canim super masallah diyorum 1600 farketmis sanirim dimi ? daha nice eksilere insaallah sen bi aya 7 li rakamlari goruceksin gibi bizim daha hizli olmamiz lazimgünaydın hanımlar.. haftaya yorgun ve uykusuz başladım. pazar günüde bütün gün çalıştım. çok zor şuan işe gelmek. sanırım haftaya pazarda çalışmam gerekecek. öyle olursa 20 gün aralksız işe gelmiş olacağım. çok çok çok can sıkıcı bir vesile bebeğimlerrrrrağlamak istiyorum ama müdireler ağlamaz (şair burda kendini nasılda sıfatlarla kandırdığını belli ediyor)
Mislisse canım benim nasılsın napıyorsun :)
22.09.16: 113.800 başlangıç kilosu
08.01.17: 91.600 geçen hafta kilosu
16.01.17: sabah saat 6.45 itibari ile aç karnına mevcut kilo, are u ready ladyzzzz? haa give to me it :) tamam heyecan yeter bu kadar ben bile şuan o kadar hafifledim ki anlatamam. bomba geliyor. ay uzatmıcam ama uzatmak çok zevkli. 89.800
yaptığım diyet ve spor neredeyse 2 kilo birden attırdı. ama haftaya hastalığım geliyor. sorun yok o geliyorsa ben burda hazırım
allahım hepimize güçlü irade versin hanımlar.
canim bozma moralini sakin bu hafta pek bakmamadim menulerine acikcasi beslenmenve sporun iyiyse vucut koruma yoluna girmis olabilir.Haftaya daha iyi olacak insallah bak gor senKızlar hepinize Günaydın
Valla artık pes diyorum kendimi anlayamıyorum
Galiba üç öğün yemek bana yaramıyor ogunlerimi iki ogune düşürmeye karar verdim.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.0
Bu hafta 67.4
Fark +400
Eki Görüntüle 1940081Mislisse
insallah 7 li rakamlarida goruceksin en kisa surede sna inaniyoruzbu arada herhalde en son 5 yıl önce falan 80 li kilolardaydım. nasıl güzel bir andı tartının bana yazdığı kilo.
vaauuv masallah supersin bak eger bu kdr kg verdim diye bu hafta salarsan cekicegin var bizden sakin 1 gr daha alim demeKızlarrr kızlar çok mutluyum gece yemeyi kesınce güzel verdimhemmenn yazayım
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 61.8
Fark 1.700
evet cok iyi bi rakam canim daha nice eksiler goruruz insallah...Günaydınnn
Geçen hafta:79.1
Güncel:78.7
Ehh idare eder.sporsuz bir haftaydı.artık az diye takılmıyorum.yeterki eksiyi göreyim.
canim seninle ayni kgyu vermisiz tebrik ederim
kiz masallah masallah supersin bak artik bu saatten sonra verdigimiz hic bi kgnun 1 gr bile ustune cikmiyoruz tamm mi yoksa 2 geri 1 ileri olmaz bu is ?Günaydın kızlar
Geçen hafta:87
Bu hafta:85
Fark:2 kiloooo
Gerçekten çok çabaladım ve azmettim oldu oleeeeyyyyy
Mislisse
cok sevindim annenin adina insallah daha iyi olucak herseyKizlar mrb ilk olarak hepinize cok tsk edrim.iki gundur annemin yanindaydim.garibim beni gorunce hemen aglamaya basladi.o aglayinca benide aglatti.guya ona moral destek yardimci olmaya gittim ..baya bi moralini yukselttik.bugunde baslicak tedaviye.insallah biran once duzelir anacigim..
Onun disinda bu hafta kilo veren kizlar supersinizzzzzz yaaa masallahh..eksiler havada ucmuss .cok iyi valla..bende kilo verdim ama benim ki spordan yada duzenli yemekten degil..hic birsey yememekten ..kafam bozuk oldugu icin..bu hafta yemeye dikkat ederim insallah..
Benim gecen haftaki kilom 62.2
Bu hafta 61.8
Mislisse cnm cok gecmis olsun siz nasil oldunuz ..bu kış aylarini hic sevmiyorum herkes hasta oluyor..cok cok gecmis olsun canim..
cok iyi bi rakam canim sakin uzulme alistin tabi 1-2 kgya dimi?Bende vereyim kilo
Gecen hafta 98.9
Bu hafta 98.3
Az gitmis uzuldum ama kayinvalidemler bende kabus yasiyorum
hosgeldin canim evineHeh işte benim yapmak istediğim zaten o ama annem taktırıyooo :) hep ezilen biz oluyoruz neyse evime döndüm ya şükür. Kocişim beni bitterimle karşıladı :) evimi kedimi kocamı çok özlemişim. Nefes almaya başladık.
Geldim diyorsun yani
maşallah sana. Ne zaman başlıyoruz kapışmaya
canim arkadaslarin dedigine katiliyorum ama sen bilirsin yinedeselam kızlar
insallah canim tesekkur ederim bu hafta herkes kg vermis sanirim haftaya daha iyi eksiler goruruz insallah...Iste bu mislisse yaaa ....tamamdir iste aynen boyle devam edersen surekli hizli bir sekilde kilo verirsin canim ya tebrikler tebriklerr....desene haftaya 81 i gorecen supersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?