2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kizlar mrb ilk olarak hepinize cok tsk edrim.iki gundur annemin yanindaydim.garibim beni gorunce hemen aglamaya basladi.o aglayinca benide aglatti.guya ona moral destek yardimci olmaya gittim ..baya bi moralini yukselttik.bugunde baslicak tedaviye.insallah biran once duzelir anacigim..
Onun disinda bu hafta kilo veren kizlar supersinizzzzzz yaaa masallahh..eksiler havada ucmuss .cok iyi valla..bende kilo verdim ama benim ki spordan yada duzenli yemekten degil..hic birsey yememekten ..kafam bozuk oldugu icin..bu hafta yemeye dikkat ederim insallah..
Benim gecen haftaki kilom 62.2
Bu hafta 61.8
Fark:-400
Mislisse cnm cok gecmis olsun siz nasil oldunuz ..bu kış aylarini hic sevmiyorum herkes hasta oluyor..cok cok gecmis olsun canim..

Geçmiş olsun, İnşallah kısa sürede iyileşir.

Heh işte benim yapmak istediğim zaten o ama annem taktırıyooo :) hep ezilen biz oluyoruz neyse evime döndüm ya şükür. Kocişim beni bitterimle karşıladı :) evimi kedimi kocamı çok özlemişim. Nefes almaya başladık.
Kızlarrr kızlar çok mutluyum gece yemeyi kesınce güzel verdimhemmenn yazayım
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 61.8
Fark 1.700
Geldim diyorsun yani
maşallah sana. Ne zaman başlıyoruz kapışmaya

selam kızlar
ben hiç kilo veremedim geçen haftayla aynı.
ben tartı olayı pazartesi olduğundan dolayı adapte olamıyorum bi türlü dün yemeğe çıktık ve ister istemez yedim üstüne tatlı yedim derken aldı başını gitti anlayacağınız. o yüzden aranızdan ayrılıyorum kendinize iyi bakın destekleriniz için teşekkür ederim

Ama neden hemen vazgeciyorsun bizde yiyoruz ama pes etmek yok canim ya..sadece tarti bildirimi pazartesi oldugu icin mi bu durum..sıkma canini boyle seyler icin..karar senin tabii ama aramizdan ayrilma bence..

Kizlar gunaydin bayagi eksi var masallah bende eksideyim hem de hic zorlanmadan bu kadar gr verdim demekki cok kasmamak gerekiyor mus
Gecn hafta:83.0
Bu hafta:82.1
Fark:-900 gr
Eki Görüntüle 1940219
Iste bu mislisse yaaa ....tamamdir iste aynen boyle devam edersen surekli hizli bir sekilde kilo verirsin canim ya tebrikler tebriklerr....desene haftaya 81 i gorecen supersin...

Canım maksat zaten kaçamaklarımızı durdurmak değil mi biz kilo vermek istemiyor muyuz neden hemen her şeyde böyle pes ediyorsunuz. Kilo vermek istiyorsak boğazımızı tutacağız kaçamak yapmayacağız kaçamak yapmak için diyet yapmıyoruz bu söylediklerim için de beni yanlış anlama yinede senin kararın saygı duyarım.

allah rahmet eylesin canim benim hayat cok zor gercekten elalemi bosver herkes kendine kendi ailesine baksin once

supersin canim super masallah diyorum 1600 farketmis sanirim dimi ? daha nice eksilere insaallah sen bi aya 7 li rakamlari goruceksin gibi bizim daha hizli olmamiz lazim

canim bozma moralini sakin bu hafta pek bakmamadim menulerine acikcasi beslenmenve sporun iyiyse vucut koruma yoluna girmis olabilir.Haftaya daha iyi olacak insallah bak gor sen

bu arada herhalde en son 5 yıl önce falan 80 li kilolardaydım. nasıl güzel bir andı tartının bana yazdığı kilo.
insallah 7 li rakamlarida goruceksin en kisa surede sna inaniyoruz

Kızlarrr kızlar çok mutluyum gece yemeyi kesınce güzel verdimhemmenn yazayım
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 61.8
Fark 1.700
vaauuv masallah supersin bak eger bu kdr kg verdim diye bu hafta salarsan cekicegin var bizden sakin 1 gr daha alim deme

Günaydınnn
Geçen hafta:79.1
Güncel:78.7
Fark:-400
Ehh idare eder.sporsuz bir haftaydı.artık az diye takılmıyorum.yeterki eksiyi göreyim.
evet cok iyi bi rakam canim daha nice eksiler goruruz insallah...

canim seninle ayni kgyu vermisiz tebrik ederim

Günaydın kızlar
Geçen hafta:87
Bu hafta:85
Fark:2 kiloooo
Gerçekten çok çabaladım ve azmettim oldu oleeeeyyyyy
Mislisse
kiz masallah masallah supersin bak artik bu saatten sonra verdigimiz hic bi kgnun 1 gr bile ustune cikmiyoruz tamm mi yoksa 2 geri 1 ileri olmaz bu is ?

cok sevindim annenin adina insallah daha iyi olucak hersey sonunda 61 li rakamlari gormussun tebrik ederim

Bende vereyim kilo
Gecen hafta 98.9
Bu hafta 98.3
Az gitmis uzuldum ama kayinvalidemler bende kabus yasiyorum
cok iyi bi rakam canim sakin uzulme alistin tabi 1-2 kgya dimi?

hosgeldin canim evine

canim arkadaslarin dedigine katiliyorum ama sen bilirsin yinede

Iste bu mislisse yaaa ....tamamdir iste aynen boyle devam edersen surekli hizli bir sekilde kilo verirsin canim ya tebrikler tebriklerr....desene haftaya 81 i gorecen supersin...
insallah canim tesekkur ederim bu hafta herkes kg vermis sanirim haftaya daha iyi eksiler goruruz insallah...

Fazla vaktim Yok menü paylaşıp çıkacağım kızlar
Kahvaltı
1yumurta
2kaşık patates kavurması
2dilim peynir
4zeytin
1dilim kızarmış ekmek
Çay

Ara
Yarım portakal

Öğlen
4kaşık kuru fasulye
Salata turşu suyu

Ara yarım muz

Akşam
5ızgara köfte ayran
Yarım baklava (şükür bitti)

Sade kahve
1kare bitter

Spor yok

Kızlaaaarrrrr kimse menü paylaşmamış verdik diye dağıtmayın bak.....
Kaptan iyileş bir an öncede herkesi bi ele al artık kimse yazmıyo bile artık bak (sizi şikayet ettim kızlar yandınız:) :) Mislisse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…