Çok güzel canım bende 68i görsem biİlk bildirim benden gelsin kızlar
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.3
Fark: - 900 grEki Görüntüle 1940072
Oooo maşallah canım bana yaklaştın tebrikler canımgünaydın hanımlar.. haftaya yorgun ve uykusuz başladım. pazar günüde bütün gün çalıştım. çok zor şuan işe gelmek. sanırım haftaya pazarda çalışmam gerekecek. öyle olursa 20 gün aralksız işe gelmiş olacağım. çok çok çok can sıkıcı bir vesile bebeğimlerrrrrağlamak istiyorum ama müdireler ağlamaz (şair burda kendini nasılda sıfatlarla kandırdığını belli ediyor)
Mislisse canım benim nasılsın napıyorsun :)
22.09.16: 113.800 başlangıç kilosu
08.01.17: 91.600 geçen hafta kilosu
16.01.17: sabah saat 6.45 itibari ile aç karnına mevcut kilo, are u ready ladyzzzz? haa give to me it :) tamam heyecan yeter bu kadar ben bile şuan o kadar hafifledim ki anlatamam. bomba geliyor. ay uzatmıcam ama uzatmak çok zevkli. 89.800
yaptığım diyet ve spor neredeyse 2 kilo birden attırdı. ama haftaya hastalığım geliyor. sorun yok o geliyorsa ben burda hazırım
allahım hepimize güçlü irade versin hanımlar.
Sakın pes etme canım olurmu hiç gayet güzel gidiyorsun takma 300ü 500ü bide şöyle düşün yağların çok onlar eriyo zamanla olacak canımKızlar hepinize Günaydın
Valla artık pes diyorum kendimi anlayamıyorum
Galiba üç öğün yemek bana yaramıyor ogunlerimi iki ogune düşürmeye karar verdim.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.0
Bu hafta 67.4
Fark +400
Eki Görüntüle 1940081Mislisse
Bende 70 li kiloları görmeyeli bi 8 sene oldu yazın tartılmıcam diye yemin etmiştim o ara çok zayıflayınca kendimi 78 oldum sandım ama sonra aklıma geldi 80 ken olmayan gömleğim 78 de biraz rahat olurdu yani gömleğe giremedim yazın demekki 80in sltına hiç inmedim indiysemde tartıda görmeyeli 8 sene olacak inşallah bidahaki ay göreceğim bendebu arada herhalde en son 5 yıl önce falan 80 li kilolardaydım. nasıl güzel bir andı tartının bana yazdığı kilo.
Çok güzel canım tebriklerGünaydınnn
Geçen hafta:79.1
Güncel:78.7
Fark:-400
Ehh idare eder.sporsuz bir haftaydı.artık az diye takılmıyorum.yeterki eksiyi göreyim.
İşte bu ya joleya bravo tebrikler canımKızlarrr kızlar çok mutluyum gece yemeyi kesınce güzel verdimhemmenn yazayım
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 61.8
Fark 1.700
Nazcımm süper süper süpersin!!!! Tebrik ederim canım.nice eksilereGünaydın kızlar
Geçen hafta:87
Bu hafta:85
Fark:2 kiloooo
Gerçekten çok çabaladım ve azmettim oldu oleeeeyyyyy
Mislisse
Canım karatay yapmaya karar verirsen önce kitabını al oku.aklına yatarsa uygularsın.kitap ciddi manada ikna ediyorÇok güzel canım bende 68i görsem bi
Karatay bende yapıcam galiba canım tebrikler
Oooo maşallah canım bana yaklaştın tebrikler canım
Sakın pes etme canım olurmu hiç gayet güzel gidiyorsun takma 300ü 500ü bide şöyle düşün yağların çok onlar eriyo zamanla olacak canım
Bende 70 li kiloları görmeyeli bi 8 sene oldu yazın tartılmıcam diye yemin etmiştim o ara çok zayıflayınca kendimi 78 oldum sandım ama sonra aklıma geldi 80 ken olmayan gömleğim 78 de biraz rahat olurdu yani gömleğe giremedim yazın demekki 80in sltına hiç inmedim indiysemde tartıda görmeyeli 8 sene olacak inşallah bidahaki ay göreceğim bende
İlk bildirim benden gelsin kızlar
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.3
Fark: - 900 grEki Görüntüle 1940072
günaydın hanımlar.. haftaya yorgun ve uykusuz başladım. pazar günüde bütün gün çalıştım. çok zor şuan işe gelmek. sanırım haftaya pazarda çalışmam gerekecek. öyle olursa 20 gün aralksız işe gelmiş olacağım. çok çok çok can sıkıcı bir vesile bebeğimlerrrrrağlamak istiyorum ama müdireler ağlamaz (şair burda kendini nasılda sıfatlarla kandırdığını belli ediyor)
Mislisse canım benim nasılsın napıyorsun :)
22.09.16: 113.800 başlangıç kilosu
08.01.17: 91.600 geçen hafta kilosu
16.01.17: sabah saat 6.45 itibari ile aç karnına mevcut kilo, are u ready ladyzzzz? haa give to me it :) tamam heyecan yeter bu kadar ben bile şuan o kadar hafifledim ki anlatamam. bomba geliyor. ay uzatmıcam ama uzatmak çok zevkli. 89.800
yaptığım diyet ve spor neredeyse 2 kilo birden attırdı. ama haftaya hastalığım geliyor. sorun yok o geliyorsa ben burda hazırım
allahım hepimize güçlü irade versin hanımlar.
Kızlar hepinize Günaydın
Valla artık pes diyorum kendimi anlayamıyorum
Galiba üç öğün yemek bana yaramıyor ogunlerimi iki ogune düşürmeye karar verdim.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.0
Bu hafta 67.4
Fark +400
Eki Görüntüle 1940081Mislisse
Kızlarrr kızlar çok mutluyum gece yemeyi kesınce güzel verdimhemmenn yazayım
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 61.8
Fark 1.700
Günaydınnn
Geçen hafta:79.1
Güncel:78.7
Fark:-400
Ehh idare eder.sporsuz bir haftaydı.artık az diye takılmıyorum.yeterki eksiyi göreyim.
Günaydın kızlar
Geçen hafta:87
Bu hafta:85
Fark:2 kiloooo
Gerçekten çok çabaladım ve azmettim oldu oleeeeyyyyy
Mislisse
İnşallah canımNazcımm süper süper süpersin!!!! Tebrik ederim canım.nice eksilere
Rakibiz artık vilma hadi bakalım
Tebrikler canım haftaya daha çok uğraş
Tmm canım teşekkür ederimCanım karatay yapmaya karar verirsen önce kitabını al oku.aklına yatarsa uygularsın.kitap ciddi manada ikna ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?