Seni seni zevkten 4köşe olmuş belli gözlere bak....Kızlar bugün giremedim eşim evde kilo veren arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorumbugun serbest günüm esimde evde olduğu için börek kurabiye dağıttık biraz yarin telafi olucak tabii
Gün vardı bugün paylassam mi ki :)tevafuk55 hadi menü paylaş
Ama neden hemen vazgeciyorsun bizde yiyoruz ama pes etmek yok canim ya..sadece tarti bildirimi pazartesi oldugu icin mi bu durum..sıkma canini boyle seyler icin..karar senin tabii ama aramizdan ayrilma bence..
Canım maksat zaten kaçamaklarımızı durdurmak değil mi biz kilo vermek istemiyor muyuz neden hemen her şeyde böyle pes ediyorsunuz. Kilo vermek istiyorsak boğazımızı tutacağız kaçamak yapmayacağız kaçamak yapmak için diyet yapmıyoruz bu söylediklerim için de beni yanlış anlama yinede senin kararın saygı duyarım.
Fazla vaktim Yok menü paylaşıp çıkacağım kızlar
Kahvaltı
1yumurta
2kaşık patates kavurması
2dilim peynir
4zeytin
1dilim kızarmış ekmek
Çay
Ara
Yarım portakal
Öğlen
4kaşık kuru fasulye
Salata turşu suyu
Ara yarım muz
Akşam
5ızgara köfte ayran
Yarım baklava (şükür bitti)
Sade kahve
1kare bitter
Spor yok
günaydın kızlar. çok teşekkür ederim anlayışınız için.
kendimi birşeye veremiyorum adapte olamıyorum. ailevi sorunlarım var. çözemedim gitgide içinden çıkılmaz bi hal aldı herşey. sürekli sinirli agresif birisi oldum. İşlerim de çok yoğun. Kendime vakit ayıramıyorum bi türlü. sürekli yorgun ve halsizim
o yüzden diyet yalan oldu. hayvan gibi yiyorum tabiri caizse
kafamı toplamam için biraz süre verin olur mu bana?
Gün toplantısı vardı yeni geldim sayılır çocukları uyutmaya çalışıyorum :)
Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 1 yum omlet 2 zeytin 1 lokma peynir
Ara: 1 dilim bitterli kek Nescafe
Ara: küçük kase leblebi ağırlıklı çerez
Öğle 15.00: karışık ızgara az salata
Yarım.lavas
Ara: Dibek Kahvesi 2 k kayısı
Yeşil çay
akşam 20.30: 1 dilim börek, yarım trilece
1 servis k patates salatası
2 litre su
Gunaydin kizlar menumu vereyim dunku
Sabah elma sirkeli su 3 kayisi
Kahvalti 1 yumurta beyaz peynir sekersiz cay taze zahter z.yagli 1 dilim ekmek
Ogle salata uzerine peynir
Ikindi 250 ml kefir 10 badem 1 elma
Aksam 3 kofte kizartilmamisindan 1 kepcebmercimek corbasi salata
9 da yogurtlu karisim
1 kucuk dilim kadayif esim yapti dayanamadim naaapimmm
Yatmadan beyaz cay
Günaydııııınnnnn
Dün yeni geldiğim için düzenli değildi.
Uçakta meyveli kahvaltı almıştım oğluşla kendime eşşek salamları o yedi meyveleri ben :)
Sabah meyveli kahvaltı bir küçük yuvarlak kepekli ekmek
Öğlen küçük kruvasan
Akşam dışarda yedik
5kaşık soslu tavuk küp şeklinde
5kaşık soslu makarna
Salata
Zero kola
Yarım dilimmuzlu çikolatalı beyaz pasta.
Bir çay bardağı şekersiz çay.
8den sonra hiç bişey yok.
Mrb cnm seni gercekten cok iyi anladim..aslinda kendi pencerenden bakinca cok haklisin.zaten diyet spor zayiflamaya karar vermek bunlar ilk once psikolojik olarak kendimizi hazir hissetmemize bagli..cunku oyle olmasaydi hepimiz bugun zayiflamaya karar verdim dedigimiz an hemen adapte olabilirdik..ama evet iş hicte oyle olmuyor ve kendimizi kontrol edemeyip kilo almaya devam ediyoruz.sana oneri olarak bizden ayrilma ara sirada olsa menu vermek yerine sadece sohbet amacli gel yanimiza..kopmamis olursun cunku bugun bu hafta yada oteki hafta hazir hissetmeyebilirsin kendini ...ama belki bir kac hafta sonra tekrar kendini toparlayip yola devam edersin..bide yiyip ic fakat cok cok abartmadan herseyi ye ..cunku kisitlamalar koymakta bizi cok etkiliyor..belli bir sure guzel giderken bir sure sonra yoldan cikabiliyoruz..olur oyle takma kafana bende zamaninda diyelim 72 yim bir hirslaniyorum 68 sonra yemeye devamm...sonra bi bakmisim 75 ...sonra gene diyet spor 65 sonra gene ye ...oyle otle geciyor gunler iste..simdi senin kafan huzurlu olmadigi icin sinirini hirsini ofkeni yemek yiyerek cikartiyorsun..kendine yapma bunu ..her ne olursa olsun senden daha onemli degildir...kendini nasil mutlu hissediceksen oyle yasa canim...kendine iyi bak...uzme hicbirsey icin ...dertlesmek istediginde hepimiz burdayiz...günaydın kızlar. çok teşekkür ederim anlayışınız için.
kendimi birşeye veremiyorum adapte olamıyorum. ailevi sorunlarım var. çözemedim gitgide içinden çıkılmaz bi hal aldı herşey. sürekli sinirli agresif birisi oldum. İşlerim de çok yoğun. Kendime vakit ayıramıyorum bi türlü. sürekli yorgun ve halsizim
o yüzden diyet yalan oldu. hayvan gibi yiyorum tabiri caizse
kafamı toplamam için biraz süre verin olur mu bana?
Kesinlikle bnde katılıyorum.hırsını yiyerek kendinden çıkarma canım. her şey çözülür.ama zaman gerek...o zamanı kendine tanı.istediğin an biz yanındayız.yolun açık olsunMrb cnm seni gercekten cok iyi anladim..aslinda kendi pencerenden bakinca cok haklisin.zaten diyet spor zayiflamaya karar vermek bunlar ilk once psikolojik olarak kendimizi hazir hissetmemize bagli..cunku oyle olmasaydi hepimiz bugun zayiflamaya karar verdim dedigimiz an hemen adapte olabilirdik..ama evet iş hicte oyle olmuyor ve kendimizi kontrol edemeyip kilo almaya devam ediyoruz.sana oneri olarak bizden ayrilma ara sirada olsa menu vermek yerine sadece sohbet amacli gel yanimiza..kopmamis olursun cunku bugun bu hafta yada oteki hafta hazir hissetmeyebilirsin kendini ...ama belki bir kac hafta sonra tekrar kendini toparlayip yola devam edersin..bide yiyip ic fakat cok cok abartmadan herseyi ye ..cunku kisitlamalar koymakta bizi cok etkiliyor..belli bir sure guzel giderken bir sure sonra yoldan cikabiliyoruz..olur oyle takma kafana bende zamaninda diyelim 72 yim bir hirslaniyorum 68 sonra yemeye devamm...sonra bi bakmisim 75 ...sonra gene diyet spor 65 sonra gene ye ...oyle otle geciyor gunler iste..simdi senin kafan huzurlu olmadigi icin sinirini hirsini ofkeni yemek yiyerek cikartiyorsun..kendine yapma bunu ..her ne olursa olsun senden daha onemli degildir...kendini nasil mutlu hissediceksen oyle yasa canim...kendine iyi bak...uzme hicbirsey icin ...dertlesmek istediginde hepimiz burdayiz...
Afiyet olsun canım.neyse gün var diye affedelim seni.ama artık kaçırma tatlı börek fln
Kadayıf olmasaydı daha iyiydi ama neyseki tüm gün listene uymuşsun.tebrikler canım.afiyet olsunnn
Dışarda olmanın zararları işte...menüne bakınca diyet yapan birinin listesi gibi durmuyor.neyseki artık evdesin telafi edersin canımmm.arada böyle iyi oluyo dimi?
[
QUOTE="kecigibi, post: 49746558, member: 795204"]günaydın hanım hanımcık şekerpareler.
dün menü yazmayı unuttum. dünle bugün aynı yemekler sayılır. sadece akşam yemeğinde değişiklik var.
sabah: detoks suyu, çavdar ekmeğine tost, 1 tutam maydanoz, 1 haşlama yumurta, 6-7 siyah zeytin, çay.
ara: 2 adet mandalina, çay.
öğlen: 100 gr haşlama tavuk göğüsü, 3-4 çicek haşlama karnabahar.
ara: yeşil elma.
akşam: 7 yemek kaşığı sulu köfte, yanına yeşillik. --- bu akşamda; 100 gr tavuk haşlama, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yeşillik.
dün spor yaptım, bugünde spor yapacağım. yarın dinlenme günüm. :)
şu göbek namıssız bi küçülmüyor. en son orası küçülcekmiş. çok sinir oldum kendime. ne diye yemişim bunca yıl ya. 89 kilo oldum. eskisiden daha kilolu görünüyorum kendime hedefime yakşaştıka. son 30 kilo kaldısanki son 100 metre gibi ne kadar kolay söyleniyor son 30 kilo
Haklısın Aslında Ama benim listelerim hiç bir zaman İlerleyen zamanlarda da göreceksin diyet yapan birinin listesine benzemeyecek :)) Çünkü ben kalori hesabı yaparak istediğim her şeyi yiyorum. Bu şekilde 7 kg verdim üç ayda küçük olabilir ama benim için büyük bir şey. Annemde de dikkat etmedim 2 kg aldım bakalım şimdi nasıl gidecek devamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?