Anladım.tabi herkesin sistemi farklı.ben kalori hesabı yaptığımda aç kaldığım için vermenin aksine kilo almıştım.sen kendine uygun tarzı yakalamışsın.bravo canım
Canim sen yeme icme ve sporuna dikkat etde biz idare ederiz burda...kim canini sıktı anlatmak istersen paylas bizimle derdine ortak olalim canim..Kizlar bu ara biraz moralim bozuk kafam karisik diyet falan dusunemiyorum biraktigim yok dikkat ediyorum ama odaklanamiyorum buraya ;(
Kahvaltı ara öğün ve akşam süper .doğumgününde de fazla kaçırmamışsın..afiyet olsun canımmmmMenümü vereyim
Kahvaltı
1yumurta
2dilim hindi salam
3dilim peynir
3zeytin
1dilim kızarmış ekmek
Çay
Öğlen
1dilim börek
1kase patates salatası
3çatal pasta
Arkadaşımın kızının Doğum günü vardı
Ara
1muz
Sade kahve 1bitter (regl oldum bugün)
Akşam
Balık salata (ekmek yok)
Yeşil çay
Paylaşmak istersen hepimiz burdayız canım..Kizlar bu ara biraz moralim bozuk kafam karisik diyet falan dusunemiyorum biraktigim yok dikkat ediyorum ama odaklanamiyorum buraya ;(
Yarın telafi edersin sen canım.kaçamak olmuş bugünlük.ama ipin ucunu kaçırmaakızlar iyiaksamlar bugün umreye gidecek bir kac arkadaşa gittim karbonlu yedim azda olsa. aksamda hazır dürüm yedik yani menüm cok sagliksiz .yarin bir başlangıç yaparim inşallah.
Menumu vereyim
Sabah 1 yum omlet 1 dilim ekmek
Ara sade Nescafe
Öğle 13.15: küçük kase karışık çerez
8 kaşık taze Fas, 4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara: dibek kahvesi
Aksam 18.00: 1 kase çorba 2 kaşık yoğurt
Bol salata
Ara Türk Kahvesi bitki çayları
Kuruyemiş olabilir
2.5 litre su
Spor 1.15 dakika step+pilates
Doydunmu canım sen bana çok az geldi.. afiyet olsun canımMenümü paylaşayım ;
Sabah :Yumurta, zeytin, yarım simit
Öğle : Çorba , salata
Ara: Yarım elma, yarım portakal
Akşam: 1 dlm Ispanaklı börek ,ayran
Menü spor şahane canım afiyet olsunBugünkü menümü vereyim
(sabahtan yemeklerimi hazırlamıştım)
Sabah 6.00 1 k kayısı.1 bardak ılık su
Kahvaltı 8.00
1 has yum.1 çeri domates.2 kk peynir.20 zeytin.yarım muz. (Midem ağrıdığı için pek bişey yiyemiyorum)
Öğle 13.00
1 kase yoğurt.1 tabak etli dolma (Bulgurlu)
Akşam 18.15
1kase çorba.1 tabak dolma.1 kase salata
Kuruyemiş yemeyeceğim bugün.mideme iyi gelmiyor
Şu ana kadar 2lt su oldu. Spor yaptım bugün sabah.rahatsızlığımı bahane etmedim. Leslie 3 mil 45 dk.
Spordan mı nedir daha enerjik ve iyi hissediyorum bugün.midem de çok daha iyi şimdilik
Sen bu işi çözdün arkadaşım kararında olmuş her şey afiyet olsunMenümü vereyim
Kahvaltı
1yumurta
2dilim hindi salam
3dilim peynir
3zeytin
1dilim kızarmış ekmek
Çay
Öğlen
1dilim börek
1kase patates salatası
3çatal pasta
Arkadaşımın kızının Doğum günü vardı
Ara
1muz
Sade kahve 1bitter (regl oldum bugün)
Akşam
Balık salata (ekmek yok)
Yeşil çay
Canim ne oldu hayırdır paylaşmak istersen buradayız canım..Kizlar bu ara biraz moralim bozuk kafam karisik diyet falan dusunemiyorum biraktigim yok dikkat ediyorum ama odaklanamiyorum buraya ;(
Ayy inşallah dediğin gibi olmuştur bende de gerçi annemde 2 kilo aldım ya neyseBende emzirirken baya vermiştim.ama o yeme düzenine bünyen alıştıysa vermeye devam edersin bence.çünkü az yemek de çok yemek gibi alışkanlık yapıyor..
Ne olduğunu bilmiyoruz tabi ama ne olur kendini yıpratmamaya üzmemeye çalış çünkü hiç birşey bizden önemli değil bizi bizden başka düşünen yok olmayacakta. Buradayız biz.Hepinizden allah razi olsun eger hazir hissedersem paylasrim tabii ama simdi degil ben bile karisigim size nasil anlatacagimi bilmiyorum ara sira aglama nobeti geliyor falan filan ben bile cozemedim ama bi psikolojik olarak destege ihtiyacim var bu kesin ;(
Allah iyiliğini versin emigünaydın kulak memesi kıvamını hamur işinde tam yakalayan hanımlar,
günaydın ışık yansıdığında yere düşmüş tozları görüp vileda, süperge, eşarp 3lüsünü anında kapan kadınlar,
günaydın 2 hafta sonra eltim gelecek moduna girip 13 gün boyunca evi temizleyen kızlar hepimize günaydınnn
GÜNAYDIN.
MÖNÜ:
sabah: dekos suyu, 1 tost, kibrit kt kaşar, zeytin, salatalık, haşlanmış yumurta, çay.
ara: 2 mandalina yedim, bu yıl yediğim en güzel mandalinaydı doyamadım resmen., şimdi çay içeceğim.
öğlen: bonfile ızgara, brokoli-karnabahar-kabak haşlama
ara: 1 yeliş alma, 10 adet yer fıstığı
akşam: bu akşama henüz karar veremedim kızlar evde yemeğimde yok. en kötü salata ve balık düşünüyorum fırında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?